Monday, March 26, 2007

Syndat idag

Syndade idag och åt lunch på McDonalds. 50 spänn ska man ju få 5 måltider för inte en endaste fjuttmåltid. Jaja, bara att ladda för nya friska tag imorgon och göra matlåda ikväll.

Väntar också på Adsenseutbetalning, borde kommit idag tycker jag. Eller kanske betalas ut 25:e från USA och inte kommer in på mitt konto föränn imorgon eller övermorgon. Någon som har koll?

Lite osäker börs idag, gick ner en del på slutet i Sverige pga av husstatistik från USA, men visst är det lite märkligt att antalet sålda hus i USA påverkar den svenska börsen mer än den amerikanska.

6 comments:

 1. Anonymous10:24 PM

  Ja det kändes lite tungt med börsens nedgång idag, dåligt i fredags också.
  Tror du att det kommer vända och gå uppåt imorgon? Vet du någon hemsida som gör spekulationer angående veckan som kommer osv?

  ReplyDelete
 2. Tror på uppåt imorgon. USA gick bra efter Sveriges stängning.

  Spekulationer om närmaste veckan kan du hitta hur mycket som helst på börsforumen. Frågan är hur mycket nytta man har av det.

  ReplyDelete
 3. Anonymous11:04 PM

  I ett tidigare inlägg på din blogg som heter hur jag blev rik frågade du om vad folk söker på för att komma till din blogg. Nu har ju inte jag nåt roligt jag sökt på men hittade tips om din blogg i en hennestidning. Där stod adressen med så jag blev nyfiken och kikade in =). Tänkte bara ställa en fråga för att vara nyfiken, hur mycket har du sparat ihop hittills? =) mvh/Anja

  ReplyDelete
 4. Hej Anja: "Hur jag blev rik" är inte min blogg, det är en annan kille som skriver den.

  Jag har ungefär 350.000 kr nu, nästan allt är pengar som jag jobbat ihop och sparat. Exakt hur mycket pengar jag har beror lite på hur man räknar. Tex räknar jag aldrig in pensionspengar som PPM fonderna tex. Dessutom är det svårt att värdera lägenheten exakt.

  ReplyDelete
 5. Det värsta med att betala sura pengar på McDonalds är att det varken är nyttigt eller särskilt gott i prisperspektivet. Själv käkade jag en bra sallad med lax för 45 spänn idag. ska hålla det nere imorgon med matlådans hjälp. Jag som matnörd är givetvis nyfiken på vad du äter för en tia om dagen.. Är det njutbara måltider? Får du i dig den näring och energi du behöver för att må bra även i ett framtidsperspektiv (så att du har nytta/nöje av besparingarna). Publicera gärna recept om du har några bra tips.. Själv har jag för avsikt att snart blogga om billig mat som inte stavas nudlar..

  ReplyDelete
 6. Att McDonald inte är nyttigt kan vi nog hålla med om, tycker däremot att det är väldigt gott. Framförallt efter en snålmånad med ganska enformig mat.

  Basen i min mat är alltid pasta, ris, potatis. Brukar gå på 2 kr per portion kanske. Grönsaker för ett par spänn, typ morötter och annat billigt. Sen brukar jag köpa kött och fiskprodukter som kostar högst 50 kr per kg och äta 100-125 gram per gång, dvs runt 5 kr.

  Har frukt på jobbet gratis, brukar bli 2 per dag. Äter rätt mycket gröt och fil med flingor också. Till frukost och ibland till middag.

  ReplyDelete