Friday, March 16, 2007

Helvetesveckan över

Klockan är 00:45 och har just kommit hem från mitt sista "arbetspass hos min kompis". Har som jag skrivit tidigare hjälpt honom med ett it-projekt som han hållit på med rätt länge och som snart ska lanseras.

De senaste 2 veckorna har det därför blivit för lite bloggande och för mycket jobbande. Ofta 8-9 timmar på vanliga jobbet och 5-8 timmar hos honom, plus restid emellan, fixande av matlådor osv. Dvs inte så mycket sömn. Ska upp och till vanliga jobbet om några timmar nu igen. Och så har det varit dag in och dag ut en period nu. Men nu är det alltså slut på dubbeljobbandet, redan imorgon blir det bättre fokus på bloggen.

1 comment:

  1. Anonymous5:59 PM

    Ganska nyligen börjat följa din blogg och finner det väldigt intressant att veta hur det går för dig! Ser fram emot mer bloggande ifrån dig och även gärna info om hur du tänker med dina affärer. Vad gör du för köp och vad ligger för tankar/funderingar bakom. Kör du bara fonder eller är det även aktier? Vad läser du för artiklar, eller vad får dig att investera i vad! :)

    ReplyDelete