Wednesday, May 03, 2017

Mycket jobb

Två riktigt späckade dagar med jobb idag och imorgon. Resor, möten och allmänt fullt upp. När det blir några sekunder över så fördelas tiden mellan att kolla in topplistan på Adlibris (där boken legat 7-10 plats de 3-4 gånger jag fått möjlighet att snabbt titta under dagen), svara på lite direktmeddelanden på Twitter, svara på mail (både jobb och bloggens mail) och köpa 8 Castellum och 4 H&M (inte första gången just detta blir dagens köp). Det mesta av detta skedde på olika toaletter.

Nu på hotellrum sen kl 22 och sen samma visa igen imorgon. Sen hoppas jag på lite lugnare fredag då jag även ska jobba lite extra med ett konsultuppdrag på söndag. Så det här med att trappa ner och jobba lite mindre sista året som jag haft vissa planer på har inte blivit verklighet, inte än så länge i alla fall. Men som det känns nu så dunkar jag på med heltid på vanliga jobbet minst fram till årsskiftet. Sen om boken skulle sälja fortsatt bra och jag även lyckas få in lite fler konsultuppdrag så är jag inte främmande för att försöka komma ner på halvtid på vanliga jobbet från årsskiftet för att sen sluta helt som planerat till nästa sommar.

För att jobba 150% som jag gör nu var ju inte riktigt planen. Allt jobb med boken är ju bara kul och konsultuppdragen ger bra timpeng och kan jag få lite volym där är det mycket bättre valuta för pengarna där än på vanliga jobbet. Men kan absolut inte fylla ens en halvtid med konsultuppdrag, utan det är mer av ett extrajobb än något som kan konkurrera med vanliga jobbet.

Så tills jag vet omfattningen av bokförsäljning på lite längre sikt och konsultverksamheten så vågar jag inte dra ner på vanliga jobbet. Skulle jag kunna sluta redan till årsskiftet så är det ju 6 månader tidigare än planerat vilket skulle vara ett jättelyft, men än så länge är det sommaren 2018 som gäller som huvudplan.

Köp boken på Adlibris
eller
Signerat exemplar via förlaget

100 comments:

  1. Våga! Du kommer inte ångra dig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Ta med din pojkvän tillbaka
      2. Ta med din man tillbaka
      3. Ta med din fru tillbaka
      4. Ta med din flickvän tillbaka
      5. Vinn lotteri
      6. Främjande på kontor
      7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
      8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
      9. äktenskapsengagemang och så många fler.

      Delete
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Delete
  2. Ja en del av mig säger att nu har jag chansen, våga ta klivet etc. Men å andra sidan om man sparat och kämpat på i över 10 år så känns det lite dumt att hoppa av så nära mållinjen.

    Kontot fylls ju ändå med med över 30.000 kr netto i månaden via lönen nu. Så varje månad extra jobb gör en viss skillnad.

    ReplyDelete
  3. Anonymous7:19 AM

    Som sagt tidigare, köra 20 rep i ett knäböjset, då är man rätt sugen på att sluta vid rep 14-19. Kör färdigt setet som du bestämt dig för. Du är ju på repetition 19 nu.

    Tack för den signerade boken f ö. Jag gillade omslaget

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:44 AM

    Följt din resa i ett par månader nu, och önskar dig all lycka i framtiden. Gick igenom ett par inlägg från 2007-2009 för att se hur du reagerade under finanskrisen. Hittade ett inlägg som fick mig att skratta...

    -------------------------------------------------------------
    "Wednesday, March 25, 2009

    Det blev Kinnevik

    Köpte idag Kinnevik. Var länge inne på Tele2, men har ju tidigare varit sugen på att köpa Black Earth Farming (vilket jag lyckligvis inte gjort då den gått riktigt dåligt). Och genom kinnevik fick jag både Tele2 och BEF + MTG, Korsnäs och lite annat.

    250 aktier blev det för ca 16.000 kr

    Nu återstår att se om jag kan plocka upp Swedbank runt 20an i sommar när jag fått ihop pengar till ett nytt aktieköp."
    -------------------------------------------------------------

    Med vänlig hälsning Marcos

    ReplyDelete
  5. Hej!
    Tänkte bara meddela att vi fått våra fakturor för böckerna nu :) Tog bara mer tid än vad som stod på Adlibis.

    ReplyDelete
  6. Hej,
    Vad konsultar du inom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan tyvärr inte avslöja detaljerna men är enklare konsultuppdrag med sammanställning av data, analys och rapporter kan man säga. Mestadels. Gör allt som jag kan få betalt för men det är rätt liten skala. Omsättning kanske blir 25.000 kr i konsultande under hela 2017.

      Delete
  7. Anonymous9:58 AM

    Vet din arbetsgivare om dina planer på att du snart tänker säga upp dig eller är dom helt ovetandes?

    ReplyDelete
  8. Min chef och även hens chef är ovetandes. Vissa kollegor vet om det. Ska ta diskussion med chefen efter sommaren. Men vill genomföra vårens löneförhandling först...

    ReplyDelete
  9. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) Kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom drogunduspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  10. HALLÅ!!!!!
    Jag är erickson. När jag så småningom hittade vittnesmål om denna stavningskrock Dr ozalogbo, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och brutna hem tillbaka, kontaktade jag honom via sin e-postadress ozalogboshrine@yahoo.com för att jag var absolut desperat att få min Fru tillbaka. Livet utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att magi skulle kunna vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ozalogbo, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min fru att återvända hem och han gjorde det! Det är fantastiskt vad det här fantastiska stavbrottet har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ozalogbos hjälp, han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa stavningskastaren jag kan lita på när det gäller alla slags stavning, jag Var golv som hans stavar fungerade, om du behöver hjälp, kontakta honom på ozalogboshrine@yahoo.com eller ring +2348110745073

    ReplyDelete
  11. HALLÅ!!!!!
    Jag är erickson. När jag så småningom hittade vittnesmål om denna stavningskrock Dr ozalogbo, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och brutna hem tillbaka, kontaktade jag honom via sin e-postadress ozalogboshrine@yahoo.com för att jag var absolut desperat att få min Fru tillbaka. Livet utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att magi skulle kunna vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ozalogbo, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min fru att återvända hem och han gjorde det! Det är fantastiskt vad det här fantastiska stavbrottet har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ozalogbos hjälp, han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa stavningskastaren jag kan lita på när det gäller alla slags stavning, jag Var golv som hans stavar fungerade, om du behöver hjälp, kontakta honom på ozalogboshrine@yahoo.com eller ring +2348110745073

    ReplyDelete
  12. HALLÅ!!!!!
    Jag är erickson. När jag så småningom hittade vittnesmål om denna stavningskrock Dr ozalogbo, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och brutna hem tillbaka, kontaktade jag honom via sin e-postadress ozalogboshrine@yahoo.com för att jag var absolut desperat att få min Fru tillbaka. Livet utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att magi skulle kunna vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ozalogbo, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min fru att återvända hem och han gjorde det! Det är fantastiskt vad det här fantastiska stavbrottet har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ozalogbos hjälp, han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa stavningskastaren jag kan lita på när det gäller alla slags stavning, jag Var golv som hans stavar fungerade, om du behöver hjälp, kontakta honom på ozalogboshrine@yahoo.com eller ring +2348110745073

    ReplyDelete
  13. HALLÅ!!!!!
    Jag är erickson. När jag så småningom hittade vittnesmål om denna stavningskrock Dr ozalogbo, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och brutna hem tillbaka, kontaktade jag honom via sin e-postadress ozalogboshrine@yahoo.com för att jag var absolut desperat att få min Fru tillbaka. Livet utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att magi skulle kunna vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ozalogbo, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min fru att återvända hem och han gjorde det! Det är fantastiskt vad det här fantastiska stavbrottet har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ozalogbos hjälp, han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa stavningskastaren jag kan lita på när det gäller alla slags stavning, jag Var golv som hans stavar fungerade, om du behöver hjälp, kontakta honom på ozalogboshrine@yahoo.com eller ring +2348110745073

    ReplyDelete
  14. Hej allesammans, mitt namn är Elizabeth, jag gick igenom en artikel och grunda ute om en man som heter Dr Bomoh. Jag har lidit av upplösningen problem med olika killar. Jag var tvungen att kontakta spell caster. Steve var på väg att lämna mig för en annan kvinna. men jag tror jag kunde ha honom tillbaka och göra honom bo och bott positiva. hör och häpna hjälpte Dr Bomoh mig. Steve och jag är gifta snart. Dr Bomoh är sådan en trevlig man, han hjälpte mig sluta mitt hjärtstillestånd problem också. Tack till honom och Tack Gud för gåvan ges till honom. Om du har några som helst problem, kontakta honom på den här email: godbomohspirit@gmail.com

    kontakta honom för följande och se det stora arbetet av Dr Bomoh:
    (1) om du vill att ditt ex tillbaka.
    {2} Om du vill vara mycket framgångsrik
    (3) om du söker efter ett jobb vill
    (4) du främjas på kontoret.
    (5) Du vill kvinnor/män att springa efter dig.
    (6) Om du vill ett barn.
    (7) Du vill vara rik.
    (8) du vill få äktenskapet trollformler
    (9) ta bort sjuk från din kropp trollformler
    (10) Business spell
    (11) lotteri vinnande nummer
    (12) ta tillbaka förlorade kärlek och många fler...

    ReplyDelete
  15. Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
    liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
    lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
    var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
    känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
    en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
    ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
    tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
    människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
    älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
    bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
    jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
    och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
    vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
    hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
    mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
    tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
    bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
    kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
    problem för honom. På bara 48hours, min man kom
    tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
    gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
    och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
    han är en underbar människa ... Om du har ett problem
    och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
    alla dina problem för dig. Försök Hög
    Adespelltemple@gmail.com helst, kan jag vara svaret på
    dina problem. Här är hans kontakt:
    Adespelltemple@gmail.com eller ring honom eller whats-
    app på 2348148487280.

    ReplyDelete
  16. Aselm Tosin, ABD'den jaguar delta ett vittnesbörd om
    mitt liv för alla. Jag var hediye med dk ile George Vivian,
    çakmaklar älskar henne så mycket vár harit gifta i 5 år
    nu med två ahır. Birinci sınıf öğrenci Frankrike menade
    adamı 15B, başka bir deyişle, intresserad av äktenskapet
    längre'den hoşnut olmayın. Jag var så förvirrad och
    söker hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag
    träffade min vän, mr William och berättade för mig om
    mitt problem. Han berattt asse jag inte skulle oroa mig
    för att han hade et t liknande problem tidigare och
    presentera mig för man som heter Birkaç yıl önce, Herr
    William, götürmek istiyor Dr. Ade älska stavning för hjälp.
    Jag kontaktade honomi för att hjälpa mig att ta tillbaka
    min fru och han ber mig att itte oroa mig för att gudarna
    kadar sina förfäder kommer att kämpa för mig. Han
    berättade för mig om två dagar att han kommer att
    förena mig och min fru tillsamman. Efter türkçe dag
    ringde min fru och sa till mig türkçe çevirisi tillbaka för
    att söka saker med mig, jag var överraskad när jag såg
    heenne och hon började gråta förlåtelse. Sadece
    doktorunuza danışın, insanların hayatını kaybetmemeliyiz,
    Dr Ade email Adespelltemple@gmail.com. Han, kuyruk
    çanak çömlek kuyruk mağaraları, kuyruk çanak çömlek.
    tel. 2348148487280 webbplats

    ReplyDelete
  17. Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag ska göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  18. Hej alla här, en bra stavningskastare som hjälper mig att få tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
    Mitt namn är fru Jessica Butler från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av den damen alla för att hon var rik, min man vägrar att komma Hemma igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar Kommer att kämpa för mig .. han berättade för mig om midnatt när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom Tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISKOLO om något problem du kan tänka på som:
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer
    Vilken typ av svår situation du kan tycka om att han kan lösa det, så många människor har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje + 2348133261196

    ReplyDelete
  19. Mitt namn är Colon Shaun från Sverige, jag vill berätta för allmänheten om hur min relation blev återställd av den stora kraften av Dr Adodo efter tre månaders ensamhet och hjärtat, min ex-älskare ringde mig efter att Dr Adodo hjälpt mig Kastade en stavning för att få tillbaka honom. Han ringde och ber om ursäkt att han vill att vi ska komma tillbaka och börja ett bra hem, nu är vi lyckligtvis gift. Allt tack till Dr Adodo för hans underbara andliga hjälp. Du kan kontakta honom på hans via e-post Adodospelltemple@gmail.com om du har liknande problem, eller någon lösning du kan behöva, lycka till. Du kan också ringa honom på mobil +1 (661) 704 3225


    ReplyDelete
  20. Jag heter Mikeal Ulrika, och jag bor här i Stockholm, jag har stor glädje i mig eftersom jag skriver detta vittnesbörd om den stora mannen som heter Dr.Adodo. När min man lämnade mig, lärde jag mig aldrig att jag kommer att kunna få tillbaka honom efter all den smärta och hjärtat han har brutit mig igenom. Men jag är så glad att efter ingripandet av Dr.Adodo kunde jag få min man tillbaka efter 48hours och jag kan stolt säga att den som behöver hjälp för att få sitt brutna äktenskap och förhållande återställt borde kontakta Dr.Adodo för hjälp eftersom han svarar på ditt äktenskaps- och förhållandeproblem. Kontakta honom idag på sin e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på + (661) 704 3225

    ReplyDelete
  21. Tacksam till enorm och den mest kraftfulla stavningskastaren som tog tillbaka min man att vi båda levde väldigt lyckligt tillsammans. Vi har varit gifta i 2 år utan några problem, förrän en mystisk dam tog honom ifrån mig. Jag blev chockad när min man ljög för mig vid flera tillfällen. Att han inte kommer hem för att hävda att det fanns mycket arbete att göra på kontoret. När jag fick reda på att jag inte kunde fråga honom i ansiktet eftersom jag visste att han Skulle inte berätta sanningen. Jag söker hjälp på internet och jag hittade Dr ISIKOLO hur han har återställt brutit hemma. Efter att ha kontaktat honom på hans e-post försäkrar han mig om att jag kommer tillbaka till mig om 24 timmar. Efter att han har kastat kärleksspell för mig. Min man kom tillbaka och bad om att aldrig lämna mig igen. Han är också bra i att använda sin kraft för att ge hälsa, kraft och magi. Tack till Dr ISIKOLO kontakta hans email: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) Kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    ReplyDelete
  22. Vad i världen kunde jag göra för att tacka doktor Adodo för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta, han är som Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för hans hjälp på mitt förhållande och hur han återvinner min mans kärlek med hans stavning. För många år sa min man att det var över oss och han lämnade mig och våra barn utan att säga ett ord. Jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne var klar. Några månader senare berättade min vän hur Dr. Adodo hjälpte Henne med sin stavning så jag kontaktade doktor Adodo för att hjälpa mig med hans stavning och han svarade att han skulle hjälpa mig med hans stavning och jag kommer se resultat inom 48 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som Dr Adodo sa, min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar på knäna och frågade mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka i mitt liv. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kontakta honom för hjälp via e-post: Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på: +1 (661) 704 3225 eller kontakta honom direkt på hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com/

    ReplyDelete
  23. Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom som alltid kom hem sent och flirtade med kvinnor skrek jag hela dagen, men efter så många dagar Av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter Just nu för de personer som behöver hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobil +1 (661) 704 3225 eller skriv honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com /

    ReplyDelete
  24. MIRAKEL:

    Hej Alla, jag heter Susan Philips, är från Kanada. Jag vill dela min ära och vittnesbörd till er alla, jag har länge haft ont, min man lämnade mig alla för att jag inte kunde få ett barn för honom och fattigdom var runt omkring oss tills en vän riktade mig till en stavningskastare som hjälpt henne med sin egen graviditetsproblem, blev jag riktad till Dr Ogundele och han berättade att jag inte skulle oroa mig för att mina problem har lösts sedan jag kom till honom, han kastade en stava för mig och min man kom tillbaka ber om att jag accepterar honom tillbaka, inte riktigt långt efter det blev jag gravid och jag behöver förändring i min familj ekonomiskt, Dr Ogundele är som ingen annan stavningskastare han kastade pengar för mig och idag är jag och min familj ekonomiskt stabil och gör det bra, jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavningskanalen har kraft att förena familjer och makt att göra dig ekonomiskt ok. för att jag nu är nöjd med min man. Tack till DrOgundele för dem som behöver hans hjälp, kontakta honom på hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com eller hans telefonnummer: +27618920352

    ReplyDelete
  25. Anonymous10:55 PM

    Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min man tillbaka till mig, jag heter jacira, jag är infödd i Peru, men bor i sverige, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam make med ett barn. Ett mycket stort problem inträffade i min familj för några månader sedan, mellan min man och jag, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa, han sa att han aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskar så han packade mina ägodelar ur sitt hus och fick mig och mitt barn att gå igenom allvarliga smärtor, jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men allting till nytta, och han bekräftade att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen, så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man, så jag förklarade allt för henne så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för henne, så jag trodde aldrig på s pell, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Sedan gav hon mig e-postadressen till stavningskramen som hon besökte för några månader sedan, drujiagbeblacktemple@gmail.com, så nästa morgon skickade jag ett mail till adress som hon gav mig, och stavningen svarade och försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka de närmaste 72 timmarna, vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han pratade med mig och berättade för mig allt som jag behöver göra, så de tre första dagarna, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig för det förflutna många månader, ringde mig att informera mig att han vill ha mig och mitt barn hemma, så fantastiskt !! Så det var så jag gick hem hemma samma vecka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för hans misstag och för smärtan han orsakade mig och mitt barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var förut, med hjälp av en man, jag är väldigt väldigt glad just nu, så jag kommer att råda dig där ute för att vänligen besöka samma webbplats drujiagbeblacktemple@gmail.com, om du är i något sådant tillstånd eller du har några problem med äktenskapsdepression, så tack till dr. ujiagbe för att få tillbaka min man och återigen med stor glädje till min familj, är du en bra herre herre.

    ReplyDelete
  26. Anonymous6:06 PM

    jag vill vittna om en stor stavningskrock som hjälper mig att få min man tillbaka med sin stavning, min man lämnade mig för sex månader sedan med våra barn och lovar att aldrig komma tillbaka och jag började se honom med en annan kvinna så mitt hjärta var trasigt och jag var deprimerad så jag var tvungen att hitta ett sätt att få honom tillbaka. jag gick online och letade efter en bra stavningskastare och jag såg olika inlägg och kommenterade den här stora Dr Adodo om hur han hjälper dem att återställa sitt förhållande så jag var nöjd med det jag såg så jag kontaktade honom så han lovar mig bra resultat och jag gjorde vad han ber mig göra sedan efter två dagar kom min man tillbaka och bad om förlåtelse, nu är vi tillsammans i en fred. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kan du kontakta Dr Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com du kan också nå honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  27. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple @ gmail. com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  28. Äntligen återställs min glädje av en stavningskastare som heter Dr ISIKOLO. Jag är maj OCTAVIA från Sverige. Jag vill att alla på den här webbplatsen eller forumet för att gå med mig tacka Dr ISIKOLO av (isikolosolutionhome@gmail.com) för vad han gjorde för mig och mina barn. Jag var gift med min man i 5 år och vi levde lyckligt tillsammans i år tills han reste till Brasilien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som förvirrade honom att hata mig och barnen och älska henne bara. när min man kom tillbaka från resan som han inte spelade är roll som min man och han blev en främling. Han reste till Brasilien varje månad. Jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få honom tillbaka. En trogen dag jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna voodoo präst Dr ISIKOLO. Vittnesbördet lyfte fram hans kraftfulla magi och det goda det kan göra. Enligt posten botar det cancer, hiv / aids, tar tillbaka din ex-lån och stolt pengar. Jag var överraskning och frågar mig själv "Hur kommer världen inte av den här voodoo prästen" men jag var desperat så jag gav det ett försök. Jag kontaktade honom genom de kontaktuppgifter jag såg på posten. (Isikolosolutionhome@gmail.com). Han svarade när jag kontaktade honom, jag förklarade för honom mitt lidande och han försäkrade mig om att jag kommer att hitta tröst med hjälp av hans kraftfulla magi. Jag gav honom framåt för att börja jobba och en vecka senare kom min man från Brasilien och kom ödmjukt till mig och bad om förlåtelse. Jag var mållös en stund innan jag gav honom en kyss. Den som är intresserad av att kontakta denna voodoo präst snälla, låt inte frukta eller tvivla stoppa dig. kontakta honom isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp: +2348133261196

    ReplyDelete
  29. Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
    1 LOVE SPELL
    2 VIN EX BACK
    3 FRUKTER AV WOMBEN
    4 PROMOTION SPELL
    5 SKYDDSPEL
    6 BUSINESS SPELL
    7 bra jobbspel
    8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
    1 LOVE SPELL
    2 VIN EX BACK
    3 FRUKTER AV WOMBEN
    4 PROMOTION SPELL
    5 SKYDDSPEL
    6 BUSINESS SPELL
    7 bra jobbspel
    8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

    ReplyDelete
  30. Hej killar, Hur får du din ex älskare tillbaka snabbt.
    Jag är så glada att få min man tillbaka efter att han lämnade mig och våra 3 barn till en annan kvinna. Efter 2 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack till Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som Dr Isikolo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tiden av besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com,
    du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348133261196
    Rebecca, 26 år, Sverige

    ReplyDelete
  31. Anonymous11:08 AM

    Mitt namn är Ryan Isabella. Från Sverige läste jag några vittnesmål om en kärleksförstärkare av DR Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om detta mannen kunde verkligen hjälpa till med att återvända min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade: isikolosolutionhome@gmail.com och han berättade för mig att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, befria DR Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack till DR Isikolo för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa DR Isikolo-mailadressen och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    ReplyDelete
  32. Anonymous10:36 PM

    Hej alla, jag är så upphetsad. Tack till DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) för din hjälp.
    Min ex-pojkvän är tillbaka efter en uppbrott, jag är väldigt glad att viljan lever tillsammans igen.
    Jag heter Hawo Ali från Sverige.
    Min pojkvän av en 3 år bröt mig bara och är 30 veckor gravid. Jag har gråtat mig själv för att sova de flesta nätterna och verkar inte koncentrera sig under föreläsningar, ibland håller jag mig vaken nästan hela natten och tänker på honom och börjar gråta alltigenom igen. På grund av detta slutar jag inte ha energi för min nästa dags klasser, min närvaro har gått ner och är alltid i uni och i tid. Allmänt är han en mycket trevlig kille, han avslutade det för att han sa att vi argumenterade för en mycket och inte komma med. Han har rätt vi har argumenterat under graviditeten mycket. Efter uppbrottet höll jag ringa honom och berättade för honom att jag kommer att förändras. Jag är kär i den här killen och han är den bästa killen jag har någonsin varit med. Jag är fortfarande skadad och otrogen när han sa att han inte hade några romantiska känslor mot mig längre som gjorde mig snabbare än en dödlig spruta. Han skriver mig då och då huvudsakligen för att kontrollera hur jag gör med graviditeten, han är stödjande med det men det är inte rättvist på mig, han textar mig som jag bara vill t för att bedröva smärtan och inte ha någon stress på grund av graviditeten. Jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en stavning för mig. 28 timmar senare kom min bf till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min bf lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr Isikolo. Om du har något problem kontakta Dr Isikolo nu och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig. E-posta honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    ReplyDelete
  33. Jag heter Rashida, jag är från Sverige men bor i Texas USA och jag har varit i relation till min pojkvän i 2 år nu och vi planerade att gifta oss snart och plötsligt lämnade han mig till en annan tjej, jag älskar verkligen den här killen och kan aldrig föreställa mig mitt liv utan honom. Jag försökte vidare allt mitt bästa för att få honom tillbaka, men all min insats för att få honom tillbaka i mitt liv gick inte ut. Det var på denna trofasta dag, jag kom över några kommentarer på en hemsida om den här stora stavningskraven heter Dr Isikolo, så många personer hävdade att han hjälper dem att förnya sitt förhållande och ta tillbaka sin ex, jag var tvungen att kontakta honom för att han var mitt sista hopp. Jag kontaktade honom genom hans e-post och han försäkrade mig om att min pojkvän kommer att lämna den andra tjejen och komma tillbaka till mig och det var en mycket stor överraskning att se min pojkvän komma tillbaka till mig efter två dagar. Jag är så väldigt glad idag att han kom tillbaka till mig och jag uppnådde detta med hjälp av Dr Isikolo, och jag rådgör om du behöver hans hjälp också, du kan maila honom på hans direkta email isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    ReplyDelete
  34. Jag vill tacka Dr.ABO för att få glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag förlorade min fiancee, och jag behövde hjälp tills jag hittade Dr.ABO stavningskastare, och han försäkrade mig om att jag kommer att få min fiancee tillbaka i två dagar efter att stavningen har gjutits. två dagar senare ringde min telefon och så chockerande var det min fiancee som inte länge ringde mig och berättade för hjärtbrottet och berättade för mig att han är redo att ägna resten av sitt liv med mig. Dr.ABO släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom ...... just nu, jag och min fiancee lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var redan innan vår uppbrott ... tack går till Dr.ABO för det alltför stora arbetet han har gjort för mig. Nedan är Dr.ABO-e-postadressen i vilken situation som helst du är i hjärtat och jag försäkrar dig om att som Dr.ABO har gjort mina för mig, så hjälper han dig definitivt också. E-post: abospelltemple@gmail.com eller ring honom eller whatsap honom på 2348148487280.

    ReplyDelete
  35. Hej Vänner ... Jag behöver en Spell Caster Urgent för att hjälpa mig Få min ex pojkvän, flickvän, fru eller man tillbaka, e-post Dr ABO Abospelltemple@gmail.com

    Jag läser några vittnesmål om en kärleksspell av Dr.ABO om hur han har hjälpt många människor att återföra sina ex-älskare inom 48 timmar, med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i några månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra medel för att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Dr.ABO och Han berättade för mig att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, Dr.ABO släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack till Dr.ABO för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr.ABO-mailadressen och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa.

    Maila honom: ((Abospelltemple@gmail.com

    Ring eller WhatApp honom 2348148487280.

    ReplyDelete
  36. Jag vill snabbt skriva på en kraftfull kärleksspell Caster som hjälpte mig när jag hade ett missförstånd med min man som leder till skild,
    Jag kontaktade den här kraftfulla stavningskanalen för kallad Dr Isikolo hjälp och jag följ det steg han frågar och inom 48 timmar min man ringde mig och var ivrig efter min förlåtelse och att han önskade ingenting mer än att få mig i armarna för alltid. Jag är fylld med så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Isikolo, jag hoppas att du alla här kommer att hitta det här mitt vittnesbörd och få din man tillbaka på bara 48 timmar. Han gjorde a perfekt arbete för mig. Jag är så glad och upphetsad eftersom jag skriver Detta vittnesbörd, min man är galet kär i mig igen. Om det är någon kropp där ute som är i svårigheter och behöver hjälp bör vänligen Kontakta Dr Isikolo på hans e-post-ID isikolosolutionhome@gmail.com och han är redo att hjälpa dig oavsett situation, här är hans giltiga e-post-id: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    ReplyDelete
  37. Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

    ReplyDelete
  38. TACK PÅ Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) FÖR ATT LÖS MIG PROBLEMER
    Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min fru tillbaka till mig .. Jag heter Vanessa, jag bor i Argentina, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam fru med två barn. Ett stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min fru. så hemskt att hon tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att hon aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur mitt hus och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min fru. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min fru tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Därefter gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte.{isikolosolutionhome@gmail.com}. Så nästa morgon skickade jag ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min fru tillbaka nästa dag. Vad ett fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig att han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min fru som inte ringde mig under de senaste sju {7} månaderna ringde mig till att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så hon kom tillbaka samma dag med mycket kärlek och glädje och hon bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskaster DR Isikolo spellcaster.
    Så om du befinner dig i ett liknande problem eller någon form av problem kan du också kontakta honom via hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ringa eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

    Han specialiserar sig också i de följande problemen;

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (3) Om du vill ha ett barn.
    (4) om du har någon sjukdom (H I V / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom
    (5) om du är döv och blind och du vill se och höra igen.

    återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    ReplyDelete
  39. Hej, är här för att vittna om vad den här fantastiska stavaren Dr ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com.) har gjort för mig. Mitt namn är Kateri Aiyana, bildar Australien. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta meddelande men efter 9 års äktenskap och nästan förlorade min man på grund av att inte kunna få ett barn, svår endometrios och skanning fick jag veta att IVF var det enda alternativet. Det var något vi inte hade råd med och hade nästan gett upphov till hopp om att bli föräldrar. En vän till mig rekommenderade profeten ISIKOLO och övertalade mig att kontakta honom, han gjorde ett andligt genombrott för att jag skulle bli gravid, inom tre veckor var jag gravid (naturligtvis !!!) och födde tvillingar en pojke och en tjej i september. Jag skriver det här meddelandet för de kvinnor som står på det stadium jag var på, deprimerad utan ljus vid tunnelens ände. ge profeten Abulele ett försök att hjälpa dig att lösa ditt problem, och jag försäkrar att du får samma framgång som jag har haft. Här är hans e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har problem med anknytning till äktenskapsproblem och problem eller hälsoproblem som han kommer att lösa det för dig.
    du kan whatsApp via: +2348133261196
    email: isikolosolutionhome@gmail.com.

    ReplyDelete
  40. Äntligen återställs min glädje av en stavbräde som heter Dr IFA. Jag är Aminat från Sverige. Jag vill att alla på den här webbplatsen eller forumet för att gå med mig tacka Dr IFA från (ifasolutionhome@gmail.com) för vad han gjorde för mig och mina barn. Jag var gift med min man i 5 år och vi levde lyckligt tillsammans i år tills han reste till Brasilien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som förvirrade honom att hata mig och barnen och älska henne bara. när min man kom tillbaka från resan som han inte spelade är roll som min man och han blev en främling. Han reste till Brasilien varje månad. Jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få honom tillbaka. En trogen dag jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna voodoo präst Dr IFA. Vittnesbördet lyfte fram hans kraftfulla magi och det goda det kan göra. Enligt posten botar det cancer, hiv / aids, tar tillbaka din ex-lån och stolt pengar. Jag var överraskning och frågar mig själv "Hur kommer världen inte av den här voodoo prästen" men jag var desperat så jag gav det ett försök. Jag kontaktade honom genom de kontaktuppgifter jag såg på posten. (Ifasolutionhome@gmail.com). Han svarade när jag kontaktade honom, jag förklarade för honom mitt lidande och han försäkrade mig om att jag kommer att hitta tröst med hjälp av hans kraftfulla magi. Jag gav honom framåt för att börja jobba och en vecka senare kom min man från Brasilien och kom ödmjukt till mig och bad om förlåtelse. Jag var mållös en stund innan jag gav honom en kyss. Vem som är intresserad av att kontakta denna voodoo präst snälla, låt inte rädsla eller tvivel stoppa dig. kontakta honom ifasolutionhome@gmail.com eller whatsapp: +2348159101215

    ReplyDelete
  41. HUR DR IFA GAVE SÄRSKILDA SÄRSKILDA
    Det är otroligt hur lyckligt jag känner efter att hitta din hemsida. Under de senaste 6 månaderna har jag varit så deprimerad efter att ha förlorat min man till en annan kvinna. Min pengar situation försämrades så mycket att jag trodde att jag skulle behöva fila för konkurs. Jag hade en stor skuld och jag visste inte vad jag skulle göra. Utan fullständig och total desperation kontaktade jag många av de så kallade individerna som lovade kraftfull magi, trolldom eller svart magi. Ingen av dem arbetade och ingen var så underbara, tillgivna och varma som Dr Marvel har varit. Han är definitivt annorlunda än de andra och jag kände omedelbart hopp och styrka från att höra om de löften han hade att erbjuda. Han bär en renhet och gudomlig styrka som är lika ren som ny snö på marken. Jag begärde Dr IFA mest kraftfulla stavar och jag blev omedelbart lindad att jag hade någon att lösa mina problem för mig. Hans stavar fungerade underverk och jag är nu tillbaka med min man och mina pengar problem har löst sig efter att ha vunnit lotteriet. Dr Marvel, jag har ingen aning om vad jag skulle ha gjort utan att du var där för att hjälpa mig. Du kan kontakta honom via email ifasolutionhome@gmail.com eller ringa honom på hans telefon +2348159101215.

    ReplyDelete
  42. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

    ReplyDelete
  43. FÅ DIN EX BAKGRUND URGENT, MED ÖRIGT FÖRÄLSKELSE SPELLA SOM GARANTERA OCH FESTRA JULER MED DIN EX DR ISIKOLO ÄR HELT DEN BÄSTA AFRIKA ONLINE SPELL CASTER EMAIL isikolosolutionhome@gmail.com. Jag har varit i ett förhållande i 3 år, jag och min partner bor här i England, vi bodde i två olika städer som var bara 2 timmar bort. hon brukade köra ner för att se mig varje vecka innan de senaste 2 åren. Jag flyttade till samma stad 4 månader nu, jag tyckte det var bra att jag skulle vara närmare henne. Hon såg mig under den första månaden av när jag flyttade. då såg hon aldrig mig de närmaste 3 månaderna, hon störde aldrig med att göra ansträngningen. Sedan fick hon jobb i London ungefär 2 månader sedan och hon sa att hon skulle se mig men aldrig gjorde det. de senaste 2 månaderna har hon undvikit mina samtal och sedan han rörde sig berättar hon att hon är "trött" eller "upptagen" och att hon sov ". Hon gör alltid dessa ursäkter, jag har gråtit mina ögon, jag är förlorad, förvirrad, hjärtbruten. jag tycker att det är allt mitt fel och jag vill inte förlora henne, allt hon sa till mig var att förhållandet är över hon blockerade mig på whatsapp och facebook. nu bad jag henne om att överväga mig men hon lyssnade, hon lämnade och jag blev förödad, jag började söka efter hjälp och svar, då hörde jag om en man som kan kasta en stavning för att påminna henne om alla de saker vi har gått igenom tillsammans , först var jag rädd då bestämde jag mig för att försöka, och som magi kom min flickvän tillbaka, ursäkt och ber om förlåtelse, tack vare den här mannen, skickar jag det här för att hjälpa människor med liknande problem. du kan också kontakta honom för hjälp också. via email..isikolosolutionhome @ gmail.com kan du också lägga till Dr.Isikolo på whatsApp +2348133261196

    ReplyDelete
  44. Uppdelning eller skilsmässa är inte en lösning på dina äktenskapsproblem !!!! isikolosolutionhome@gmail.com !!! är säkert det bästa, och hans resultat är 100% garanti.
    Min man är hemma nu och vi lever med glädje tillsammans som en bra familj och jag tackar den kraftfulla stavningskastern. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela med mig av min historia på internet, att det fortfarande finns bra stavhjul och DR ISIKOLO, är en av de goda stavarna som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, My Äg nu älskar mig mer än innan jag är så lycklig och min man har avbrutit skilsmässan med hjälp av DR ISIKOLLO och vi tillbringade julhelgen tillsammans. Om du behöver en stavningskastare som kan stava en stavning som verkligen fungerar snabbt, föreslår jag dig, "," KONTAKTA Via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com! Du kan också ringa honom +2348133261196

    ReplyDelete
  45. Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och
    barnet lider en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningsdrinkare Dr Isikolo på denna adress isikolosolutionhome@gmail.com han har hjälpt en kvinna att återvända till sin man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att en kvinna hade en stavning på min man och han berättade för mig att han kommer att hjälpa mig och efter 2 dagar att jag ska få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har makt att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. Tack
    för Dr Isikolo. Hans Whatsapp nummer +2348133261196 Email:
    isikolosolutionhome@gmail.com

    ReplyDelete
  46. MÅSTE LÄSAS:

    Jag heter Sandra am från Los Angeles, jag är här för att vittna om det stora arbetet med en stor stavningskrock som hjälpt mig med alla mina problem idag är glad på grund av honom började det hela 2001 jag var gift med en man som hette Johan Smith från Storbritannien, Han blir trött på mig efter 11 års äktenskap och det finns inget barn och saker var svåra för oss, ekonomiskt var vi inte okej, och min man söker skilsmässa bara för att leva mig ensam och möta livet, jag bad till Gud att få honom tillbaka till 2012 när jag träffade en vän som ledde mig till Dr Ogundele en stavningskastare som hjälpt henne med sina egna problem, uppmuntrade jag mig själv och kontaktade honom, det första han sa var att mina problem är över sedan jag har kontaktat honom för hjälp. Jag tror på honom och frågar honom vad jag ska göra nu, han berättade vad jag ska göra och han sa att min man kommer tillbaka till mig och bad på knä på 24 timmar. Det var efter 11 års skilsmässa, överraskande efter hans arbete, min man kom och bad på hans knän, jag accepterade honom snabbt och informerade Dr Ogundele om det, han sa att han skulle ställa pengar för mig också, för att min familj skulle gynnas ekonomiskt och jag arbetade med honom efter 48 timmar överallt jag gå folk gynna mig och mitt företag gick framåt för det bästa, nu är jag glad och glad att informera världen om att detta är den mest kraftfulla man jag har träffat någonstans i världen, han har lösningen på något slags problem du har, han är inte pengar medveten han hjälper till och väntar tills du är ok innan du förväntar dig hans uppskattning, så mina bröder och syster om du är i någon situation och behöver hjälp med att få råd, bör du kontakta Dr Ogundele idag och lösa dina problem. Här är hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com och hans mobil: +27638836445 för dig som behöver hjälp och för dem som vill tacka honom för mig för det bra arbetet.

    ReplyDelete
  47. Jag vill dela mitt vittnesbörd om hur jag kunde få tillbaka min man runt 19 december 2017 med hjälp av Dr Isikolo. Min man lämnade mig i över 1 år och gick vidare med en annan kvinna och jag kunde inte fortsätta med mitt liv på grund av den kärlek jag har för honom. Jag såg förra månaden ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolole hjälpa någon med kärleksspell, så jag tror aldrig på det utan bara måste pröva min tro som jag gjorde, och jag kontaktade honom på den här e-postadressen: drhaberlespelltemple@gmail.com eller isikolosolutionhome@gmail.com och han berättade för mig vad jag behöver göra , och efter 2 dagar fick jag ett samtal från min man som frågade mig att komma tillbaka till honom, det var som en dröm för mig, jag är så glad nu när vi är tillsammans igen. Tack till Dr Isikolo och jag kommer att rådgöra någon som behöver hjälp med att kontakta honom på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller SMS honom via Whats-app nummer: +2348133261196.

    ReplyDelete
  48. Hur jag fick min ex-man tillbaka ...........

    Jag heter Stephanie med namn. Greetings till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har avslagits av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och barnet lidit. en dag när jag läste igenom webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningskista på denna adress isikolosolutionhome@gmail.com, har hjälpt en kvinna att återvända till sin man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att en kvinna hade en stavning på min man och han berättade för mig att han kommer att hjälpa mig och efter 36 timmar att jag kommer att få min man tillbaka. jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har makt att få älskare tillbaka, bara 19 timmar efter att han ringde till att han har slutfört stava, min man ringde mig att han var trött på livet utan mig och hans barn, idag lever vi gärna, tack till Dr Isikolo, för jag är nu nöjd med min man ..... Hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp nummer: +2348133261196

    ReplyDelete
  49. Jag heter SALIS SARA, jag är baserad i Texas, USA. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 7 års brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) som jag träffade online. En trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så på. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter CHERRY, hon vittnade om hur han tog tillbaka mannen på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde jag aldrig kan se återkomma igen och be om förlåtelse, nu är vi lyckligtvis tillsammans alla tack vare Dr Isikolo, han är svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring +2348133261196

    ReplyDelete
  50. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

    ReplyDelete
  51. Jag heter Harper från Sverige, jag var så kär i min pojkvän tills jag upptäckte att han fuskade på mig med en annan tjej från sitt jobb, jag blev skadad och hjärtat brutet när han kallade det slutade med mig, jag var känslomässigt nere så en dag jag surfar via internet såg jag flera poster om DR ADODO hur han hjälper människor att återställa sina äktenskap och förhållande så jag kontaktade honom omedelbart för att jag var så desperat, han svarade och berättade för mig vad jag behövde göra som jag gjorde utan att tveka så efter tre dagar ringde min pojkvän mig på telefonen och började be om ursäkt för allt han hade lagt igenom mig. Jag kan nu med glädje säga att jag är i ett förhållande för att Dr Adodo berättade för mig att min pojkvän inte kommer att leva någonsin igen och nu är han den enda han tycker om, så om du i samma situation rådgör, kontaktar du Adodo idag på hans email: Adodospelltemple eller ring honom på +1 661 704 3225

    ReplyDelete
  52. Bra artikel! Jag hoppas det hjälper många människor där ute.

    Fix ditt äktenskap och förhållande efter en uppbrott eller skilsmässa, 100% garanti Kärlek stavar från Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) ..! Ett mycket stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte. Jag skickade ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut med hjälp av en stavningskastare. Så jag kommer att rådgöra dig där ute om du har några problem med att kontakta Dr Isikolo, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Emaila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com WHATSAPP eller ring honom: +2348133261196

    ReplyDelete
  53. Anonymous1:57 AM

    Var vänlig min kära vän, jag är ledsen att du läser detta meddelande så här, jag ser bara det som ett sätt att hjälpa vem som behöver den typ av hjälp jag fick. se till att du läser detta mitt vittnesbörd till slutet, det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. Jag har varit gift i 3 år och i mitt äktenskaps 4: e år tog en annan kvinna min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade en post där en man ringde överpräst Dr Chamberc har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig jag skickade bara min bild och mina detaljer till honom och min man och efter 2days som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i huset och såg att det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen eftersom jag kan svära med mitt liv är mannen en mycket stark stavning och hans stavning fungerar väldigt bra utan någon bieffekter, om du vill ha mer information om präst Dr Chamberc Lider du verkligen i ditt förhållande just nu? vill du ha högpräst Dr Chamberc-intervention i ditt förhållande för att hjälpa dig att reparera ditt förhållande? kontakta honom idag via hans email: chamberc564@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. Jag är Teresa Caacbay från Sverige. Det här är mitt vittnesbörd om hur min förälskare kommer hem. Jag vill säga ett mycket stort tack och uppskattning till överstepräst DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) för att få tillbaka min älskare som lämnade mig i nästan 2 år, känner jag att mitt liv är helt över, så en dag som jag surfar på internet för att rekommendera stavningskaster som hjälper mig att ta med min älskare tillbaka. Slutligen träffade jag ett skrivande hur så många vittnesmål pratar om hur DR ISIKOLO hjälper till att återställa relationen tillbaka, så jag bestämde mig för att försöka så jag kontaktade stavningskraven heter DR ISIKOLO och förklara mina problem för honom och han kastade stava kärlek stava lyckligtvis inom 48 timmar min älskare verkligen ringde mig och började be om ursäkt för allt han hade orsakat mig. Och be mig om att acceptera honom tillbaka och kommer att leva lyckligt äktenskap, jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ISIKOLO har gjort underbara gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela detta vittnesbörd, jag ber gud almight Du ger dig styrka och visdom för att hjälpa fler människor som har liknande problem som min, kontakta honom. isikolosolutionhome@gmail.com eller lägg till honom på whats-app +2348133261196.

    ReplyDelete
  55. Jag var mycket förvirrad när min älskare som jag giftes för 11 år sedan berättade för mig att hon behöver en skilsmässa helt enkelt för att hon blev kär i en kille som hon träffade i banken, tog alla sina tillhörigheter och lämnade mitt hus även när jag bad henne inte att gå men hon insisterade och lämnade. Det var inte lätt för mig, för jag var i smärta och kunde inte gå till jobbet eller ens äta, jag gjorde många undersökningar på Internet när jag kom över ett vackert vittnesbörd som folk delade om doktor UZOYA så jag kontaktade honom snabbt och berättade för honom min berättelse, jag visste aldrig att Dr Isikolo kunde vara så snäll, han berättade för mig att min älskare kommer tillbaka till mig inom 24 timmar och allt hände precis som han sa och då kom jag fram till att jag har hittat en gud på jorden och Jag fortsätter att vittna om honom tills Kristus kommer. Du kan kontakta honom om du behöver hjälp: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER ring honom direkt på +2348133261196. tack så mycket Dr Isikolo.

    ReplyDelete
  56. URGENT GENUINE LOVE-SPELL FÖR ATT FÅ DIN EX BOYFRIEND / FLICKA ELLER ÄGN / KVINNA BACK FAST.
    Jag har något att dela med dig !!! Det finns en stor glädje i mitt hjärta
    som jag vill dela med alla. Jag heter Caroline Webb från Förenta staterna. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året vilket ledde oss till
    bryta upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker
    kvinna som han tycker är mer sötare än mig, men när tiden gick vidare, träffade jag gud Dr Lucky Han är en bra stavningskastare. Jag kontaktade honom via hans email och
    förklarade allt för honom. Han sa att jag inte skulle oroa mig, det min älskare
    kommer tillbaka till mig på hans knän ber om förlåtelse före 24
    timmar. Min största glädje är nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll vidare
    hans knän ber om förlåtelse, och idag är vi glada och han botade också
    min systers bröstcancer. Har du några problem? oroa dig inte mer för
    Dr Isikolo kan ge varaktig spellösning till några problem: maila honom isikolosolutionhome@gmail.com eller på whatsapp +2348133261196

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (3) Om du vill bli botad av hiv, cancer och andra sjukdomar.
    (4) Du vill vara rik.
    (5) Du vill att din man / fru ska vara din för evigt.
    (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (7) Om du gick för att bli gravid.

    whatsapp +2348133261196

    ReplyDelete
  57. Jag heter LISA och är från USA, jag vill använda denna möjlighet att tacka min stora Agadaga som verkligen gjorde mitt liv till en trevlig dag idag. Den här stora mannen Dr Agadaga förde min älskvärda man tillbaka till mig, jag hade två underbara barn från min man, för ungefär fyra år sedan har jag och min man varit i ett strid eller det andra tills han äntligen lämnade mig för en ung dam. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, tills jag en dag träffade en bra kompis som också var i en situation som jag men hennes problem var hennes förälskare som hon hade en oönskade graviditet för och han vägrade ta ansvar och dumpade henne. hon berättade för mig att mina var ett litet fall och att jag inte skulle oroa mig alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mitt problem och hon gav mig den här stora manens e-postadress. Jag tvivlade på om den här mannen var lösningen, jag kontaktade den här stora mannen och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde dem alla, han berättade för mig att vänta på bara 72 timmar och att min man kommer att krypa på knäna bara för förlåtelse så gjorde jag troget vad den här stora mannen bad mig göra och säkert efter 72 timmar var han tillbaka till mig igen kontakta Dr Agadaga för hjälp idag på agadagaspiritualhome@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet hos en man som hjälpte mig. Jag heter JULIO VERA, och jag är baserad i Spanien. Mitt liv har återvänt! Efter 8 års äktenskap lämnade min man mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände att mitt liv var på väg att sluta och föll iväg. Tack vare en trollkarl som heter DR Barbara som jag träffade online. På en trogen dag, medan jag surfar på Internet, letade jag efter en bra stavningskastare som kunde lösa mina problem. Jag hittade en serie vittnesmål om denna speciella trollkarl. Vissa människor vittnade om att han förde en tidigare älskare tillbaka, vissa vittnade om att han återställde livmodern, vissa vittnade om att han kan framkalla en stavning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Det fanns ett särskilt vittnesbörd som jag såg, en kvinna som heter Grace, vittnade om hur Dr Isikolo tog tillbaka sin tidigare älskare på mindre än 48 timmar och i slutet av vittnesbördet släppte hon Dr Isikologos e-postadress. Efter att ha läst allt detta bestämde jag mig för att prova DR Barbara. Jag kontaktade honom via e-post och jag förklarade mitt problem. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi löser våra problem, och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr Isikolo är verkligen en begåvad och begåvad man och hon kommer inte sluta publicera det eftersom hon är en underbar man ... Om du har problem och du letar efter en riktig och genuin trollkarl att lösa det problemet för dig. Prova den stora dr Isikolo idag, han kunde vara svaret på ditt problem. du kan kontakta: isikolosolutionhome@gmail.com Tack, Barbara. Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill återställa din ex
    (2) Om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru så att din blir för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Vård av örter
    10) Hjälp få människor ur fängelset
    (11) Äktenskapsstavar
    (12) Mirakulösa stavar
    (13) Lotteri
    (14) CHARMINGPROFET
    (15) Attraktiva stunder
    (16) Eliminera sjukdomar
    (17) VINNANDE SPELAR AV VALEN
    (18) SUCCESS IN EXHIBITION SPELLS
    (19) Förtrollning att veta vem att älska dig.
    (20) Business Spell
    (21) Ta bort stavar av hiv-sjukdom
    Kontakta idag på:
    isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp +2348133261196.

    ReplyDelete
  59. Jag vill att världen ska känna en stor man som heter Dr.ADODO, han har den perfekta lösningen på relationer och äktenskapsproblem. Den främsta anledningen till att jag gick till Dr ADODO var för lösning på hur jag kan få min man tillbaka eftersom jag nyligen läst några vittnesmål på internet som vissa människor har skrivit om Dr ADODO och jag var så glad och jag bestämde mig för att söka för hjälp från honom på hans email [Adodospelltemple@gmail.com] som han gjorde ett perfekt jobb genom att kasta en kärleksspell på min man som gjorde att han kom tillbaka till mig och ber om förlåtelse. Jag kommer inte sluta publicera hans namn på grund av det goda arbetet han gör. Jag kommer att släppa sin kontakt för användbarheten hos dem som behöver sin hjälp, kontakta honom via e-post [Adodospelltemple@gmail.com] eller ring +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  60. Jag har aldrig troende kärlek stavning tills jag träffade den här världens toppspellare. Han är verkligen kraftfull och kan hjälpa till med att stava för att ta tillbaka en gång bort. Dr Isikolo den stora stavningskastaren som återställer mitt liv tillbaka. Jag hade en kamp med min man i det förflutna vilket ledde till vår uppbrott. Jag försökte allt jag kunde för att få honom att komma tillbaka till mig men han vägrade och sa att det var över oss, en dag kom jag över ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolo / använde sin stava för att återförena två älskare så jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo via e-post och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar efter att han har avslutat förberedelsen av den vita magiska stavningen. Jag är väldigt glad idag för att berätta för världen att Dr Isikolo verkligen är en man av hans ord eftersom min man kom tillbaka till mig och föll på knäna ber mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka. Har du ett problem kan du också kontakta Dr Isikolo idag via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com du kan ringa den stora Dr Isikolo hjälp WhatsApp nummer +2348133261196. Jag är så glad väldigt bra Kärlek och många välsignelser Tillbaka till mig igen! yahoo adress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer + 2348133261196tänk så mycket Dr Isikolo.

    ReplyDelete
  61. Att prata med erfarenhet med gott resultat för att testa om det, jag är Julia från Svealand, jag vill vittna om Dr Isikolos goda tjänst för att hjälpa mig att få tillbaka min fiance som lämnade mig på grund av en prostituerad. Det var en hemsk och deprimerande tid då min fiance som vi skulle gifta oss på två månader avbröt vårt bröllop på grund av en prostituerad som kastade en stavning på honom och stal honom borta. Jag letade efter hjälp online när jag såg en recension om Dr Isikolo från General Spell Temple, då kontaktade jag honom för hjälp. Jag följde all sin instruktion i enlighet därmed som han försäkrade och garanterade mig att min fiance kommer att vara tillbaka på 48 timmar, till min största överraskning nästan 2 dagar efter stavningen gjordes, ringde min Fiance mig och började be om ursäkt för att jag lämnade mig på grund av en annan dam . Jag väntade på två månader där vi nu är gifta innan jag kan vittna och just nu är vi en lycklig familj och det kommer att förbli så här för alltid .. Allt tack till Dr Isikolo. Du kan kontakta Dr Isikolo för eventuella problem med relationen genom hans direkta email: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp nummer +2348133261196

    ReplyDelete
  62. Diana Alaves6:56 PM

    Tack så mycket Dr Isikolo FÖR ATT BRING MIN HUSBAND TILLBAKA MIG HEM +2348133261196. Jag och min man hade varit mycket kärleksfull, omtänksam och delat många vanliga saker i nästan 18 år, och i (december 2017) hoppades jag att resa med min man. Vem vi träffade skulle kommentera hur mycket vi kompletterar varandra. Han var en kärleksfull far och man, men han ändrade sig utan att jag såg det. Han medgav till en affär och jag fick reda på en nästa och plötsligt kom han fram med skilsmässans uppfattning. Jag blev deprimerad till självmordstiden. Jag såg aldrig det här kommande. Jag besökte vår äktenskapsterapeut flera gånger, men det verkade allting blev värre. Jag kände mig tom och hopplös om framtiden. Vi båda nyligen pensionerade och jag trodde att jag kunde spendera resten av mitt liv i pension med honom. Jag försökte allt möjligt att komma tillbaka med honom och jag grät 24 timmar om dygnet och visste inte hur jag skulle komma tillbaka med honom tills jag träffade Dr Isikolo som garanterade mig en 24 timmars kraftfull kärleksspell för att få min man att återvända tillbaka till mig igen och älska mig ovillkorligt. Jag var redo att försöka något eftersom jag fortfarande älskade honom mycket och inte ville förlora honom. Nu bor vi lyckligt igen efter att Dr Isikolo gjorde sin stavning på bara 24 timmar, tog tillbaka min man och återförenade min familj tillbaka. Ord räcker inte för att låta dig berätta för dig hur tacksam jag är för dina förklaringar. Tack så mycket Herre för att få mig att börja i år som en glad och uppfylld kvinna. Här är hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com och även hans WhatsApp nummer +2348133261196

    ReplyDelete
  63. Jag har bestämt mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa detta mitt vittnesbörd om Dr.Adodo som är en kraftfull svart magisk stavningskastare, efter att ha övergivits av min älskare Jag var så ensam att jag bestämde mig för att gå igenom nätet för några relationer tips, jag visste aldrig att detta var vägen kartan som kommer att säkra min älskares återkomst. Efter att ha läst många tips om hur man återställer mitt förhållande på ett bättre sätt upptäckte jag att Dr.Adodo har mycket rekommendation än andra stavhjul, så med detta hade jag uppfattat att Dr.Adodo var rätt person för jobbet och jag kontaktade Dr.Adodo via hans email Adodospelltemple@gmail.com som jag såg på internet och jag var så glad att jag väljer Dr.Adodo eftersom hans arbete var 100% perfekt och stavningen tog min älskare tillbaka till mig med snabb lättnad.

    ReplyDelete

  64. Tack vare {dr.obho} är han en stor stavningskastare som tog med mig min ex-man. Jag vill berätta för alla om mitt möte med (dr.obhogreatspell@gmail.com) som tar tillbaka min ex-älskare inom 2 dagar. . För tillfället har jag inget att säga än att uppskatta dr.obhos goda verk, som du enkelt kan nå genom den här e-postadressen: (dr.obhogreatspell@gmail.com)

    Återigen kontakta detta mail .......... dr.obhogreatspell@gmail.com

    Du kan också nå mig genom det här numret för bekräftelse +19136084584

    ReplyDelete
  65. Mitt namn är LISA och är från USA. Jag vill använda den här möjligheten att tacka min stora Agadaga som verkligen gjorde mitt liv till en trevlig dag. Den här underbara mannen Dr Agadaga tog min underbara make tillbaka till mig, jag hade två underbara barn från min make för ungefär fyra år sedan har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig för en ung kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, tills jag en dag träffade en bra kompis som också var i en situation som jag men hennes problem var hennes förälskare som hon hade en oönskade graviditet för och han vägrade ta ansvar och dumpade henne. Hon sa till mig att min var ett litet fall och att jag inte skulle oroa mig alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mitt problem och hon gav mig den här stora mannen. e-postadress. Jag tvivlade på om den här mannen var lösningen, jag kontaktade den här stora mannen och han berättade vad jag ska göra och jag gjorde dem alla, han berättade för mig att vänta på bara 72 timmar och att min man kommer att krypa på knäna bara för förlåtelse så gjorde jag troget vad denna stora man bad mig göra och säkert efter 72 timmar var han tillbaka till mig igen kontakta Dr Agadaga för hjälp idag på agadagaspiritualhome@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Hej jag heter Veronica Saciri Jag vill vittna om en mäktig och stor stavningskastare som heter Dr Isikolo, jag hade svårigheter att bli gravid på grund av kronisk sjukdom, det här blev mig så orolig och ledsen min man var inte nöjd med det och en natt kom han tillbaka hem arg han berättade att han ville vara en pappa och eftersom jag inte kunde göra honom att han har bestämt sig för att gifta sig med någon annan och skilja mig, jag var förödad och grät hela natten var rädd att jag skulle hamna på sjukhuset fortsatte att tänka på de goda tiderna vi hade tillsammans och hur mycket jag skulle sakna honom, jag letade efter något på nätet när ett meddelande poppade upp om den här stora stavningskanalen och hur han har hjälpt så många i liknande problem som jag tänkte på det under en tid och bestämde mig för att försöka försöka när jag kontaktade honom, berättade han för mig att efter 24 timmar kommer min man tillbaka och jag blir gravid. Jag gjorde allt han bad mig göra, till min största överraskning nästa dag var det min man hemma krama ner tigger om förlåtelse ness och han avbröt skilsmässan, 4 veckor efter att doktorn bekräftade att jag är gravid, jag är så glad, han kan hjälpa dig också kontakta honom på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans Whatsapp: +2348133261196

    ReplyDelete
  67. Jag heter Kimberly Maria, jag är väldigt glad idag för att dela detta vittnesbörd på grund av att Dr Kola har gjort för mig. Jag är från Förenta staterna, jag vill snabbt skriva på en kraftfull kärleksförstärkare som hjälpte mig när jag hade ett missförstånd med min man som leder till skilsmässa, kontaktade jag den här kraftfulla stavningsknappen för hjälp och han hjälpte mig faktiskt utan springer iväg med mina pengar. Jag följer det steg han frågar och inom 48 timmar min man ringde mig och var ivrig efter min förlåtelse och att han ville ha mer än att ha mig i sina armar för alltid. Jag är fylld av så mycket glädje och glädje som jag hittade Dr. Kola, jag hoppas att du alla här kommer att hitta detta vittnesbörd om mig och få din man tillbaka på bara 48 timmar. Han gjorde ett perfekt arbete för mig. Jag är så glad och upphetsad, för som jag skriver detta vittnesbörd är min man galet kär i mig igen. Om det finns någon kropp där ute som har svårigheter och behöver hjälp, vänligen kontakta Dr. Kola på hans email dr.kolaspiritualhome@gmail.com och han är redo att hjälpa dig oavsett situation, här är hans giltiga email: dr. kolaspiritualhome@gmail.com eller via whatsapp +16313154480

    1) bli främjad i allt du gör.
    2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
    3) uppnå framgång i affärer.
    4) andliga problem.
    5) vinna domstolsfall
    6) Leta efter din livspartner.
    7) få ett välbetalt jobb.
    8) få kontroll över ditt äktenskap.
    9) få fördel och få attraktion från människor.
    10) få tillbaka förlorade pengar.
    (11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
    (12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.
    (13) Stava för att stoppa en skilsmässa
    hans email en gång adressen igen är (dr.kolaspiritualhome@gmail.com kontakta honom för allt ditt andliga problem) eller via whatsapp +16313154480

    ReplyDelete
  68. Jag har något att dela med dig !!! Det finns en stor glädje i mitt hjärta som jag vill dela med alla. Jag heter marie Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året vilket ledde oss att bryta upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna som han tycker är trevligare än mig, men när tiden gick, träffade jag doktor Adodo, han är en stor stavbräda (medicinsk man). Jag kontaktade honom genom hans email och förklarade allt för honom. Han sa att jag inte skulle oroa mig för att min älskare kommer tillbaka till mig på hans knän och ber om förlåtelse. När allt var förberedt berättade han för mig att min älskare kommer till mig inom 24 timmar och ber om det. Min största glädje nu är att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på hans knän och bad om förlåtelse, och idag är vi glada. Har du något problem med din älskade? Vet inte vad jag ska göra? oroa dig inte mer för att Doctor Adodo kan ge dig en stavning för att få honom eller henne tillbaka. Med hjälp av en stava precis som han hjälpte mig. Kontakta Doctor Adodo idag via e-post för din stavning: Adodospelltemple@gmail.com eller ring eller lägg till honom på whatsapp på +2348107527833

    ReplyDelete
  69. Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om Dr ABO hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr, ABO till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. Han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. Dr ABO var den enda stavningskastaren som kunde hjälpa mig. Förvisso är det här verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. Dr ABO kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Jag är glad att ha en enad familj, det kunde inte vara möjligt utan dr ABOs ansträngning. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet. Gör kontakt med Dr ABO för relationshjälp Skicka honom till; Abospelltemple@gmail.com eller ring / text honom på +1(662)967-1783. och dela ett underbart vittnesbörd precis som jag.

    ReplyDelete
  70. Allt tack till Dr Isikolo för kärleksspell som gjorde min skilsmässa make hemma

    Am Angela Baca Alosilla .. Är väldigt glad idag inte på grund av något annat än bara på grund av vad den här stora mannen kallade Dr. Isikolo gjorde för mig. Jag var så nere när min ex make lämnade mig. Jag kan bara inte tro det här nu är min ex man nu tillbaka till mig på knäna och presenterar en rubinro som ber mig att ta tillbaka honom och han kände sig otrogen och ledsen för att han lämnade mig och för att få mig att smärta efter skilsmässan. Och hela detta mirakel hände efter att jag beställde en brådskande 48 timmar från Dr Isikolo. Sir Jag är den lyckligaste kvinnan idag i hela denna stora värld. Dr Isikolo du gjorde det verkligen. Ja. Det är ett mirakel och evigt nöje och glädje för mig och min familj idag .. Tack sir för din dyrbara hjälp. Du är en äkta stavbräda och du kommer aldrig att glömmas för att göra mig en fulländad kvinna igen .. Du är min hjälte .. Barnen är glada att få sin pappa att komma hem för gott. kontakta honom om du behöver akut hjälp i ditt förhållande. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

    ReplyDelete
  71. Jag vill vittna om en stavningskastare som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap efter att min man nästan skiljt mig för en annan kvinna, är glad idag att vi båda är tillsammans igen tack vare Dr.Excel, den stora stavningskastaren, kontakta Dr.Excel på hans mobilnummer eller lägg till honom på WhatsApp +1 (267) 527 3329 E-post Excellovespell@hotmail.com

    ReplyDelete
  72. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    ReplyDelete
  73. Jag vill utnyttja denna möjlighet att berätta för alla att jag är mycket tacksam mot den här mannen Dr Isikolo Spell Caster för att hjälpa mig att få tillbaka min man efter att han övergav mig i sex månader med smärtor och tårar i mitt hjärta. Innan uppbrytningen förolämpar han vanligtvis och ser inget bra ut i mig och något jag gör, kände jag mig som om jag var förbannad. mina vänner rådde mig att släppa taget men jag kunde inte på grund av kärleken jag har för honom som var så stark och kunde till och med flytta tio berg i en ljushastighet. Så jag var tvungen att söka hjälp och jag såg så många goda vittnesmål om den här mannen Dr Isikolo och jag bestämmer mig för att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och han försäkrade mig om ett bra resultat. Efter två dagar av min kontakt med Dr Isikolo kom min man tillbaka med ursäkter och kärlek att han aldrig hade visat mig förut. just nu gör han inte förolämpa mig mer heller, men han berättar hur vackert och underbart han gjorde varje morgon. Idag delar jag också mitt vittnesbörd och erfarenhet om Dr Isikolo vilket är så underbart och jag kommer aldrig sluta publicera hans namn så att vem som helst som går igenom uppbrott och problem i deras förhållande borde också kontakta honom så att han också kan hjälpa dig. Återigen Dr Isikolo, jag är mycket tacksam för er isololosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    ReplyDelete
  74. Är du i dåligt behov av kärleksspell för att ta tillbaka din ex-älskare eller återförena ditt äktenskap? Email Dr Isikolo för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man ett år och sex månader sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han bröt upp med mig blev jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få honom tillbaka, jag kände mig så tom inuti. Till dess att jag kom över Dr Isikolo på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa det olika problem. Jag mailade honom och jag sa till honom mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för honom för att hjälpa mig att kortfattat göra den långa historien kort innan jag visste det på mindre än 48 timmar, min man ringde mig och Han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen för vad som händer mellan oss båda. Till sist skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig, Dr Isikolo, tack för din ord och dina löften om att få honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla stavgjutning och för att använda dina begåvade och stora maktar till ta tillbaka honom. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    ReplyDelete
  75. Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr Isikolo, den bästa spellcaster online och jag rekommenderar starkt Dr Isikolo till alla som behöver hjälp! .. Jag vill vittna om hur jag kom tillbaka till min pojkvän efter att han bröt upp med jag har varit tillsammans i 3 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan flicka, när jag konfronterade honom ledde det till stridigheter och han bröt slutligen med mig, jag försökte allt jag kunde för att få tillbaka honom men alla till ingen nytta tills jag såg ett inlägg i ett relationsforum om en stavningskrock som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom kärleksspell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att prova, när jag kontaktade denna stavningskanal via hans email, och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det, då gjorde han en kärleksspell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän mig verkligen och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han orsakade mig. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, Allt tack vare Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på Internet som Dr Isikolo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på + 2348133261196, TACK TO Dr Isikolo.

    ReplyDelete
  76. Jag är så glad att dela detta fantastiska vittnesbörd om mig. Mitt liv har förändrats helt i 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången i åldrarna. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt en 24 timmar efter att stavningen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig ville bryta upp att han inte kunde hantera känslomässigt bagage som jag bar hela tiden. Han sa att han trodde att han var det negativa inflytandet på mitt liv och tyckte det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag fortsatte att prata om förflutna hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har pengar i fickan som äntligen är min egen. (Min kompensationskontroll kom genom att jag fick veta att det var månader kvar. Jag är ett bevis på vad Dr Isikolo kan göra. Jag tackar så mycket Dr Isikolo för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. hjälp vi både kunde se och prata sanningen mot varandra. Jag trodde aldrig att en stava kunde hjälpa ett par innan jag var väldigt glad kontaktade dig och initierade allt detta skulle hända. Alla som har ett problem med förhållandet kan kontakta Dr Isikolo via e-post isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    ReplyDelete
  77. Jag vill ge ett obegränsat tack till den här stora mannen som heter Dr Isikolo. Jag är glad idag eftersom min man nu är tillbaka med full kärlek, min man lämnade mig för en annan kvinna, bara för att vi hade lite missförstånd. Han lämnade mig och lovar att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. jag gråter hela dagen och letar efter en lösning som hjälper mig att ta tillbaka honom. Sedan såg jag ett vittnesmål dela på internet av Luck. jag mailar honom och berätta för honom mina problem med min före detta man, och han lovar att ta hem hem inom 2 dagar. Han är verkligen underbar, han hjälper mig att få min man tillbaka inom 2 dagar som han lovar och min man återvänder till mig och lovar att älska mig för alltid och ber mig om smärtan han orsakade mig. Jag kommer för alltid att vara tacksam för dig Dr och jag kommer inte sluta att publicera ditt namn på internet för att människor ska se hur sanningsenligt du är. Och jag vill säga till alla på den här sidan att jag alltid kommer att vara tacksam mot den här mannen Dr Isikolo för allt han har gjort för mig. Min man är tillbaka med kärlek, omtänksamhet, sanningsenhet och han lovar att älska mig för alltid. Jag har gjort ett löfte att varje kropp jag vet aldrig kommer att ha ett problem med problemet, via e-post isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    ReplyDelete
  78. Jag heter alina costin Utan respekt för dig och dina förklaringar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat, allt de vill ha var efter mina pengar. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex make var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans stavar fungerade underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag borde ge honom, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen kortfattad av ord och glad, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig stavningskastare, kontakta Dr.Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    ReplyDelete
  79. Hej jag är Nina Eugen. Efter att ha varit i relation till min man i åratal bröt han upp med mig. Jag gjorde allt inom räckhåll för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så illa på grund av den kärlek jag hade för honom, jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningsknutare som heter DR ISIKOLO som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, jag hade inget annat val än att prova. Jag pratade stavbrottet och han försäkrade mig att det inte fanns något problem och att allt kommer att vara bra innan två dagar. Han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, min man ringde mig. Jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Spellhjulets e-postadress är: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall. 1) Love Spells 2) Förlorade Love Spells 3) Skilsmässa Spells 4) Äktenskap Spells 5) Bindande Stava. 6) Breakup Spells 7) Förbjuda en tidigare älskare 8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning 9) vill tillfredsställa din älskare Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning genom isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    ReplyDelete
  80. WOW!! Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt i mitt liv, jag heter Klara Hugo, jag trodde aldrig att jag skulle le igen, efter att min man lämnade mig med två barn i ett år, allt försök att få honom tillbaka misslyckades och jag var desperat att ta hem hem Jag trodde att jag inte kommer att träffa honom igen, förrän jag träffade en kvinna som ringde Ana på Facebook som berättade för en stavningskrock som heter Dr Isikolo Hon gav mig sin e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig om att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, jag känner mig glad redan när jag hade det från honom. På mindre än 48 timmar kom min man tillbaka och började be om förlåtelse säger att det är djävulens arbete, så jag är fortfarande överraskning för tillfället om detta mirakel, för att det bara är för riktigt att vara riktigt jag vet så många kvinnor är där med samma problem med mig men jag berättar idag att det finns en lösning för det Email Dr Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

    ReplyDelete
  81. Hej alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det blev till en punkt när han engagerade sig i en affär med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kommer från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
    Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan hade full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom och mer.
    Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
    Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon sorts sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med eventuella livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +34631686040

    ReplyDelete
  82. Jag är mycket överraskande för den mirakulösa upplevelse och underverk av Dr Ilekhojie som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha genomgått så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan, och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa till mig att le och ha en vila att försäkra mig om att han hanterar allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro på mina öron, han bad verkligen att jag skulle förlåta honom och löfte på telefon, Han kom hem och fick också en väldigt trevlig gåva bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig, jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Ilekhojie och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen , Tja om du behöver en effektiv och verklig stavhjul för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Ilekhojie på hans e-post: gethelp05@gmail.com eller hans WhatsApp / Viber honom på: +2348147400259

    ReplyDelete
  83. Jag älskar att dela mitt vittnesbörd om allt detta stava läkare. Jag är 34 år och gifte mig vid 25 års ålder, jag har ett barn och jag bodde lyckligt med min familj. i 9 månader har jag sett att min mans beteende blev så konstigt och jag förstår inte riktigt vad som hände, han packade ut från huset till en annan kvinna som jag älskar honom så mycket att jag aldrig drömmer om att förlora honom, jag försöker min bästa möjliga för att se till att min man kommer tillbaka till mig men helt till ingen nytta, jag gråter och gråter och söker hjälp, jag diskuterade det med min bästa vän MARGERET och hon lovar att hjälpa mig. Hon berättade för mig om en man som heter DR AJAYI. Hon berättade för mig att han är en mycket mäktig man och kan lita på och det finns inget som rör kärleksproblem som han inte kan lösa och hon berättade för mig hur han har hjälpt otaliga människor att återställa sin relation. Jag blev verkligen övertygad och bestämde mig för att försöka så jag kontaktade hans e-postadress på drajayi1990@gmail.com
    Jag förklarar allt mitt problem till honom, han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att alla mina problem kommer att lösas omedelbart. Han berättade vad jag skulle göra för att få min man tillbaka och det gjorde jag. Han sa efter tre dagar att min man kommer tillbaka till mig och börjar tigga, och det händer verkligen som han sa, jag var mycket förvånande, det här är så fantastiskt. Jag är mycket glad över att min relation nu är väldigt snäv och vi båda lever lyckligt igen. Om du har liknande problem, kontakta honom nu
    (DRAJAYI1990@GMAIL.COM) ELLER Whatsapp på +2347084887094 och få ditt problem löst en gång för alla. Jag är ett levande vittnesbörd om det.

    ReplyDelete
  84. Alla som läser den här artikeln som går igenom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar är idag alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail). com)
    Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
    När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
    Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  85. Hej alla jag vet att det finns någon någonstans som läser detta, jag vill dela ett fantastiskt verk av en trollformel som heter DR WALE. MIN man och jag hade en slagsmål som ledde till vår skilsmässa men när han lämnade en del av min kropp och själ kvar med honom och jag var ledsen och grät hela dagen och natten jag letade efter något online när jag såg människor vittna om bra arbete av DR WALE och jag bestämde mig för att också komma i kontakt med DR WALE för hjälp. Har jag tagit kontakt med honom berättade han för mig vad och vad jag behövde göra, och jag gjorde allt har han sagt för mig. Han försäkrade mig att inom 72 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, alltför förvånad innan 72 timmar då min man började skicka SMS och ringa mig. Innan några dagar senare körde en bil och stannade utanför mitt hus och det var min man. Jag är så glad att DR WALE återförde min make till sin känsla. Du kan nå DR WALE med följande information nedan: E-post: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    ReplyDelete
  86. HUR DR WALE BROTT TILLBAKA MIN LYCKA HAN VAR MANEN SÄKER MITT ÄKTESKAP OCH FÖRBROTT MIN MAND TILLBAKA TILL MIG. +2347054019402 ELLER DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Min man och jag har varit gift i ungefär 7 år nu. Vi var lyckligt gift med tre barn, en pojke och en flicka. För sex månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffade någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig och barnen, ibland går han ut och kommer inte ens hem igen på cirka 3-5 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till problemet men allt till ingen nytta. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att DR WALE kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och berättade för mig om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en förtrollning för mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor lyckligt tillsammans igen. DR WALE är den bästa trollformeln som är kraftfull och äkta. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han hjälper dig .. Här är hans kontakt: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    ReplyDelete
  87. Jag var gift i 6 år och jag och min man var båda lyckliga tillsammans. Det gick smidigt för oss. Först idag kom min man bara hem och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig och inte längre. Jag blev överraskad och chockad eftersom jag aldrig trodde att den typen av ord kommer ut ur hans mun. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta för mig vad jag gjorde fel han sa inget behov av att jag så bara går bort. Så jag lämnade huset och gick också till mitt familjehus. Efter ett och ett halvt år att inte ha bott hos honom igen. Jag träffade en gammal vän till mig och jag berättade för henne vad som har hänt för mig sedan ett och ett halvt år och hon berättade för mig, det kommer inte att vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE och han sa att jag aldrig skulle gråta och mer. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    ReplyDelete
  88. Anonymous11:42 AM

    Jag heter Dion, jag vill dela med mig av min erfarenhet av hur jag får tillbaka min man efter uppbrottet och jag vill att alla kvinnor ska luta sig och kopiera min lösning eftersom det kommer att hjälpa dig mycket.
    Efter 5 år att gifta sig med min man med 2 barn började min man bete sig konstigt och träffa andra damer och visade mig, kall kärlek, vid flera tillfällen riskerar jag skilsmässa om jag vågar höra om hans affär med andra damer, jag blev helt förstörd och förvirrad tills min gamla vän berättade om en trollkarl på nätet som heter Dr.Sango som hjälper människor med äktenskapsförhållanden genom kärleksformulär, jag tvivlade inledningsvis om en sådan sak ens fanns, men jag bestämde mig för att prova det när jag kom i kontakt med honom, hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu slutade han att träffa de andra damerna och mig med mig i bra och verklig Kontakta detta fantastiska budskap om kärleksformulär för att få ditt förhållande eller äktenskapsproblem löst idag, kontakta Dr Sango via; spellspecialistcaster937@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Anonymous11:42 AM

    Jag är från Ghana mitt namn Parle, jag kommer att låta världen få veta om den store mannen
    Dr.Sango har gjort det för mig igen, vilket hjälpte kvinnan att hitta sin man tillbaka. Jag vill låta världen veta om Dr.Sango, som förde mig tillbaka till min tidigare älskare när jag trodde att det redan var förlorat hopp. Dr.Sango använde all sin kraft för att trolla fram ett leende i mitt ansikte, så han tog Micheal fru till sitt hjärta, tänkte jag för mig själv, som det verkade för mig när min fru kom tillbaka till mig och bad mig att knäböja och be henne . i slutet av mitt liv har jag blivit älskad mer än jag någonsin har väntat, och så har jag gått med på att låta världen veta om Dr.Sango, så det här är en fantastisk trollformulering. Hur som helst, vad jag gjorde var att mejla upp honom och han hjälpte mig, och upp till 48 timmar fick jag resultatet, vilket fortfarande förvånar mig. Har du problem med återhämtning? din partner gick upp med dig och du älskar och vill alltid? Har du problem med ekonomin? behöver inte hjälp från någon annan, kontakta Dr.Sango idag, jag ger dig 100% garanti, det kommer att hjälpa dig mycket, det hjälpte mig mycket. Dr.Sangos e-postadress är: spellspecialistcaster937@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Anonymous11:43 AM

    Mitt namn är Alimot från Albanien
    Citerar du smärtsam skilsmässa eller skilsmässa? Ta in din tidigare vän, din tidigare vän, din tidigare make, din tidigare make och skydda henne för alltid. Min man lämnade mig för 4 månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts med sjukdom, sorg och sorg, så det här var min första smek, som jag har strävat efter hela mitt liv. En av mina vänner berättade för mig att senare, när han såg några bevis, ringde tränaren Dr.Pellar. OCH. Jag har saknat honom i fyra månader och han är redan så het att han inte vill se att jag försökte allt för att få tillbaka honom och all min ansträngning misslyckades, jag skickade min far och mamma till honom, jag skickade alla mina vänner till honom gick jag till och med till hans land för att be hans familj till honom och till min förvåning är att en av min vän som jag bad om att tigga honom för mig är huvudpersonen som träffade min pojkvän bakom mig. snälla lita aldrig på någon i det här livet.
    En av våra anställda på kontoret presenterar mig för Dr.Pellar och hon sa att han var personen som fick tillbaka sin man men jag samlade e-postadressen men jag trodde inte att jag bara försökte och gillar att spela som drama min man pojkvän kom tillbaka och vi är glada nu och vi gjorde vårt bröllop förra året och vet du vad? Jag har nu min pojke och min man köpte mig Rangerover-sport förra veckan. Jag är väldigt glad.
    mitt råd till dig är att när som helst som du står inför några problem i ditt äktenskap eller dina barn eller på ditt kontor försöker du kontakta Dr.Pelar via hans e-post; drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  91. Anonymous11:43 AM

    Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att kämpa för att få tillbaka vår nära och kära, vi kämpar också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min fyraåriga vän slog sig med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och deprimerad och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfade på internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler, kom jag över en hög herre). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka, Dr.Pellar försäkrade mig om att min vän skulle komma tillbaka till mig. Jag följde sedan instruktionerna och planerna som Dr.Pellar har skapat för mig, och inom en vecka var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men Dr.Pellar sa att trollformlerna är effektiva och det hände! socialiseras i trollformlerna som gör en följeslagare gravid för att läka någon sjukdom eller sjukdom, vinna ETC-lotteriet, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Maila honom på drpellar@gmail.com så kommer rättegången att övertyga dig

    ReplyDelete
  92. Anonymous11:44 AM

    Mitt namn är Alimot från Albanien
    Citerar du smärtsam skilsmässa eller skilsmässa? Ta in din tidigare vän, din tidigare vän, din tidigare make, din tidigare make och skydda henne för alltid. Min man lämnade mig för 4 månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts med sjukdom, sorg och sorg, så det här var min första smek, som jag har strävat efter hela mitt liv. En av mina vänner berättade för mig att senare, när han såg några bevis, ringde tränaren Dr.Pellar. OCH. Jag har saknat honom i fyra månader och han är redan så het att han inte vill se att jag försökte allt för att få tillbaka honom och all min ansträngning misslyckades, jag skickade min far och mamma till honom, jag skickade alla mina vänner till honom gick jag till och med till hans land för att be hans familj till honom och till min förvåning är att en av min vän som jag bad om att tigga honom för mig är huvudpersonen som träffade min pojkvän bakom mig. snälla lita aldrig på någon i det här livet.
    En av våra anställda på kontoret presenterar mig för Dr.Pellar och hon sa att han var personen som fick tillbaka sin man men jag samlade e-postadressen men jag trodde inte att jag bara försökte och gillar att spela som drama min man pojkvän kom tillbaka och vi är glada nu och vi gjorde vårt bröllop förra året och vet du vad? Jag har nu min pojke och min man köpte mig Rangerover-sport förra veckan. Jag är väldigt glad.
    mitt råd till dig är att när som helst som du står inför några problem i ditt äktenskap eller dina barn eller på ditt kontor försöker du kontakta Dr.Pelar via hans e-post; drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  93. Anonymous11:44 AM

    Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att kämpa för att få tillbaka vår nära och kära, vi kämpar också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min fyraåriga vän slog sig med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och deprimerad och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfade på internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler, kom jag över en hög herre). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka, Dr.Pellar försäkrade mig om att min vän skulle komma tillbaka till mig. Jag följde sedan instruktionerna och planerna som Dr.Pellar har skapat för mig, och inom en vecka var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men Dr.Pellar sa att trollformlerna är effektiva och det hände! socialiseras i trollformlerna som gör en följeslagare gravid för att läka någon sjukdom eller sjukdom, vinna ETC-lotteriet, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Maila honom på drpellar@gmail.com så kommer rättegången att övertyga dig

    ReplyDelete
  94. 2019/2020 var så grovt för mig att jag känner för att försvinna. Jag känner att jag inte existerar ... livet var så grovt för mig .. eftersom min ex-fru lämnade mig .. hur önskar jag att jag kunde hitta en tidsmaskin som skulle ta mig tillbaka i tiden för att ändra mina misstag när mitt förhållande var perfekt när hon älskade mig, men jag tog allt för givet ... hon visade mig kärlek och omsorg, men jag var inte där för henne ... Jag gick också med kvinnor. Inte förrän hon lämnade mig innan jag insåg att jag var en bebis utan födsel ... Jag letar efter ett sätt att få tillbaka henne, men hon vägrade att komma tillbaka ... livet är svårt utan henne ... Jag gick till många placerar att hon fick tillbaka det, men bokade på ett sätt som jag inte hittade henne ... förrän jag såg många fantastiska vittnesmål online om den underbara Dr.ALASHIRA. Vilket ger mig tur..först trodde jag aldrig på det förrän min situation blev värre bestämde jag mig för att prova det ... Jag kommer att leda till min frihet ja han kommer att ge mig min frihet igen .. snälla vänner vänner jag vet inte om du kan läs mitt vittnesbörd eller inte, men om du kan ... Jag vill bara att du ska veta att Dr.ALASHIRA alltid är här för att hjälpa dig att lösa de problem du har i livet ... Jag vet hur det är för att livet trodde mig lektion så du ger inte upp .. oroa dig inte för den situation du befinner dig i dag, det är bara en chock som slutar, prova bara Dr.ALASHIRU, hjälper dig att tro mig .. Jag vet att vissa som läser den här rapporten tycker att det här är roligt eller skämt ... men den enkla sanningen att det är en bra person, försök att testa det i dina problem .. Jag vet mycket Människor som har mycket problem med att hitta lösningar och svar, prova det idag om det kan hjälpa dig ..mail dralahalah @ gmail.com eller Whatsapp eller ring +2348115720823 .... WhatsA pp + 2348115720823.mail dralahalah@gmail.com tack för ...

    ReplyDelete
  95. Jag har lovat att jag kommer att dela mitt vittnesbörd om jag äntligen blir gravid. Jag har försökt att bli gravid i 12 år och behövde hjälp! Jag har gått till läkarna men ändå ingenting. Läkaren sa att det går bra med mig och min man och jag vet inte vart jag ska vända mig. Tills en vän introducerade mig för den här fantastiska trollformeln dr ALASHIRA en dag som hjälpte henne att få tillbaka sin förlorade man med kärleksförtrollning och också gjorde henne gravid, så jag bestämde mig för att kontakta denna trollformel, efter interaktion med honom sa han till mig mitt problem är. och han instruerade mig vad jag skulle göra, efter det skulle jag ha sex med min man eller någon man jag älskar i den här världen, och det gjorde jag, inom de närmaste månaderna gick jag för en kontroll och min läkare bekräftade att jag är 2 veckor gravid. Jag är så glad!! Jag vet att det finns människor som behöver hjälp för att bli gravid, du kan ringa eller whatsApp honom på (+2348115720823 dr} eller e-post: dralahalah@gmail.com

    ReplyDelete
  96. Du måste ta ansvar för din egen lycka,
    Du måste veta att en del av att vara stark och tuff är att ha modet att be om hjälp när du behöver det. Du får inte tyst lida. Ni är alla i det här tillsammans. Och om jag får prata personligen är vi alla i det här för att fråga om hjälp var ett av de bästa besluten jag någonsin har tagit. Du kommer mig ständigt förvånad över hur livet förändras till det bättre ... mitt namn (HENK WILILI) är för några år sedan livet var inte vänligt med mig..jag jobbar hela dagen för att försörja men ingenting hände..min ex fru kvar jag med barnen för att jag inte kan ge tillräckligt för henne och familjen ... jag tänkte ge upp livet eftersom det var för mycket för att hantera .. det var mach- 19-2019..Jag minns fortfarande att det var en trogen eftermiddag..jag ringde till en gammal vän till mig som nu lever stort och förmögen och jag förklarar allt för honom..och han presenterade mig för DR ALASHIRA om framgång och rikedom ... ALASHIRA ge mig rikedom på bara några veckor Jag blev framgång och berömd..Jag har nu värt mer än 5 000 000 USD ... min före detta fru ber om att komma tillbaka till mig igen ..
    En av de bästa sakerna som hjälper depression är att arbeta och umgås med andra människor och ansluta. För när du jobbar hittar du syfte ... vän vän, du kan gå med i broderskapet idag ... och bli av med depression och bli glad gå med i broderskapets e-post ::: dralahalah@gmail.com ...... whatsapp +2348115720823. ............ whatsapp +2348141787897 tack för att du delade mitt vittnesbörd med mig .....

    ReplyDelete
  97. LGBT -gemenskap. MIN STORIE HÄR ÄR VERKLIG OCH ÄKTIG. Jag är här för att vittna om hur DR Ilekhojie som tog tillbaka min man till mig, min man gjorde slut med mig på grund av en annan man som han träffade på sin arbetsplats. DR Ilekhojie är en mycket kraftfull, verklig och unik man med speciella krafter. Jag försökte få hjälp från många platser och källor för att få tillbaka min man men ingenting fungerade men när jag kontaktade DR Ilekhojie sa han till mig att allt kommer att vara okej och jag borde vara optimistisk att min man kommer tillbaka. han gav mig instruktioner att följa och jag följde den. till min största förvåning ringde min man till mig nästa dag och började tigga mig och gråta i telefon för att förlåta honom, jag förlåtade honom och accepterade min man tillbaka och nu lever vi väldigt lyckliga som familj, DR Ilekhojie fick mig att le igen genom att ta med mig min man tillbaka till mig med sina speciella krafter inom 24 timmar ... Om du upplever några problem i ditt äktenskap, förhållande och om du har något liknande problem som detta, kontakta DR Ilekhojie nu så hjälper han dig. Här är DR Ilekhojie -kontakt: E -POST på :: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP OCH RING: +2348147400259

    ReplyDelete