Sunday, February 12, 2017

Avstämning mål 2017

Om det ska vara någon mening att sätta upp mål är det ju viktigt att följa upp målen under resans gång. Så man har chansen att påverka möjligheten att klara målen. Tror det är ganska lagom att stämma av hur man ligger till redan efter 10-15% av perioden för att kunna se att man kommit igång enligt plan. Sen runt halvvägs och sen när det är 10% kvar så man kan kraftsamla där det behövs.

Så med lite drygt 10% av 2017 avklarat är det därför dags att titta på vad satte upp för mål med året. Såhär såg det ut:
1. >300 000 kr i sparande
2. >113 000 kr konsumtion
3. >300 träningspass
4. >3000 sålda ex av min bok
5. >10 000 följare på Twitter
6. Under året börja diskutera möjlig nedtrappning av jobbandet med min chef


1-2 Dessa punkter hänger ihop på så sätt att jag utöver min ordinarie lön behöver dra in runt 30.000 kr extra för att komma upp i 413.000 kr i nettoinkomst. Här ligger jag enligt plan på båda utan att vara beroende av att boken kommer sälja enligt punkt 4. Har några mindre uppdrag på gång via min enskilda firma (som mer eller mindre vilat senaste åren) och har kommit igång bra med konsumtionen. Ett problem är dock att jag inte vet exakt hur jag ska följa upp konsumtionen. Sparandet mäter jag helt enkelt i överföringar in till Avanza, men för ingen kassabok över min konsumtion. Om jag känner att punkt 2 behöver följas upp får jag räkna baklänges med hjälp av lönespecar etc i slutet på året.

3. Denna punkt hade jag samma 2016 och misslyckades då. Vilket jag inte gjort tidigare. Har tappat lite motivation för träningen bitvis. Delvis tror jag sparandet och investeringarna är skyldiga. Då jag tycker blogg, sparandet och börsen är roligare än någonsin så är jag inte riktigt lika besatt av träningen. Nästa vecka missar jag troligtvis träning en dag pga Nordnet live i kombination med att jag måste vara på kontoret kl 8 den morgonen. Men börjat året helt ok och ligger på 5-6 pass i veckan dvs hoppet lever.

4. Möte med förlaget i veckan som kommer. Känns väldigt lovande såhär långt att boken kommer bli verklighet och jag har fått väldigt bra feedback på manuset. Men om det räcker för att sälja minst 3000 böcker under 2017 är ju oklart. Hoppas vi kan spika en rimlig tidplan för utgivning när vi träffas i veckan.

5. Jag har i skrivande stund 6499 följare vilket betyder att det hittills under året ökat med 762 stycken. Om den takten håller i sig räcker det bra för att nå 10.000 innan årsskiftet. Som sagt inget mål jag jobbar jättehårt på att nå, mer en kul grej.

6. Framförallt ett projekt för hösten. Det är inte realistiskt att hitta någon möjlighet redan nu som ger mig lön fram till sommaren 2018 trots mindre jobb. Mentalt för min egen del är det stor skillnad på hur jag tänker kring långsiktiga projekt på jobbet, men utåt sett tror jag inte det märks än. 

Så överlag känns det som jag är på banan. Jag behöver snäppa upp träningen lite och hitta tillbaka till glädjen där. Det är ju något jag vill lägga mer tid på den dagen jag inte behöver jobba. Boken har varit svårt att göra mer än vad jag gjort, men hoppas det lossnar i och med mötet denna vecka. Det känns kul att jag har lite sidoprojekt på gång med uppdrag så inte punkt 1 och 4 är beroende av varandra. Så finns möjlighet till fin uppsida i sparandet om allt går i lås.

192 comments:

  1. James1:07 PM

    Kombinationen 1 & 2 samt att du inte når dit är ju en spännande sammansättning. Så har jag aldrig riktigt tänkt, men har ju aldrig heller satt ett minimum konsumtionsmål utan är fortfarande fast i att behöva tak för hushållet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Ta med din pojkvän tillbaka
      2. Ta med din man tillbaka
      3. Ta med din fru tillbaka
      4. Ta med din flickvän tillbaka
      5. Vinn lotteri
      6. Främjande på kontor
      7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
      8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
      9. äktenskapsengagemang och så många fler.

      Delete
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) Kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Delete
    3. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Specialiserad i följande utrymme.

      (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
      (2) om du alltid har dåliga drömmar
      (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
      (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
      (5) Om du vill ha ett barn.
      (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
      (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
      (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
      (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
      (11) om du vill skilja din man
      (12) om du vill ha dina önskemål.
      (13) Graviditet för att bli barn
      (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
      (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
      (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
      Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Delete
    4. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Specialiserad i följande utrymme.

      (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
      (2) om du alltid har dåliga drömmar
      (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
      (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
      (5) Om du vill ha ett barn.
      (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
      (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
      (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
      (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
      (11) om du vill skilja din man
      (12) om du vill ha dina önskemål.
      (13) Graviditet för att bli barn
      (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
      (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
      (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
      Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Delete
    5. Hej, här är inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. Då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål som han behövde för stavningen och är nu glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
      1. Få din älskare eller man tillbaka
      2. Lotteri stava / Lycka stava
      3. Om du vill stoppa din skilsmässa
      4. Äktenskapsstavar
      5. Få jobbstavning
      6. Kampanjer
      7. Få pengarna tillbaka.
      8. graviditetsförlopp
      9. Kärlekstavning
      10. Om du vill tillfredsställa din partner
      11. Förbjudande stavning

      Delete
    6. Póngase en contacto con Dr Sambo ahora para obtener números de lotería ganadora de lotes Correo electrónico: divinespellhome@gmail.com
      El Dr. Sambo Whats, App. él ahora +1(267)527-9481

      Mi nombre es Adrienne Bernardo Vivo en: Nueva Jersey, tengo 55 años, quiero que sepan cómo me ayudó el Dr. Sambo, él es generoso con los números ganadores de la lotería, a principios de este año 2018 lo contacté para obtener un número de lotería canadiense , él me dio y yo gané $ 750,000,000 SETECIENTOS CINCUENTA MILLONES DE DÓLARES. Todavía no puedo creer que la gente pueda tener este tipo de poder en este día moderno. El Dr. Sambo es el mejor, me pone una sonrisa en la cara y mi familia es rica ahora. Todos deben ser ricos, contacte al Dr. Sambo para obtener números ganadores de la suerte y sea rico toda su vida. Contáctalo ahora, no importa dónde estés, no importa tu estado en la vida, solo contáctalo y él te ayudará a estar bien ... Email: divinespellhome@gmail.com
      El Dr. Sambo Whats, App. él ahora +1(267)527-9481

      Delete
  2. Väldigt imponerande mål, framförallt de 3 första jag kan relatera till.
    Om du lyckas med detta kommer i varje fall jag vara enormt imponerad!
    Min erfarenhet är att jag inte orkar hålla alla mål över tid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

      Delete
  3. Jag ser fram emot din bok! Jag skall övertala mitt bibliotek att köpa in den.

    ReplyDelete
  4. Anonymous3:34 PM

    Kan tipsa om appen Tink, en app som sammanställer dina utgifter månad för månad. Väldigt roligt att vid slutet av året titta tillbaka på vad man lagt sina pengar på. Hämtar information från bankkonton, betal och kreditkort och även rikskortet och håller en uppdaterad på utgifterna :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous4:05 PM

    Ett tips är ju att använda kreditkort för konsumtionen, då får man enklare överblick när man betalar allt i slutet av månaden plus att mna får poäng på allt man handlar, på vissa kort får man ut det i rena pengar. Jag använder själv re member kortet så jag får tillbaka 1% på allt jag handlar. Skulle aldrig tipsa någon om kreditkort som inte har koll på sin ekonomi men dig tror jag man kan lita på att fakturan betalas varje månad ;)

    ReplyDelete
  6. Agaton7:33 PM

    Angående ekonomiska mål, kan jag själv ofta uppleva att jag till viss del förlorar kontakten med nuet genom att hela tiden sträva efter fler och större investeringar. Man får lön, man flyttar pengar till Avanza, man investerar, man känner sig nöjd ... ett litet tag - innan man ser fram emot nästa lön. Detta ständiga dagräknande är på sätt och vis detsamma som att smått desperat vilja bli av med tid - och därmed delar av (sitt eget) liv. Har du möjligen snuddat vid samma upplevelse? Dock har jag på senare tid alltmer envist försökt att mota bort lönedagslängtan genom att se på varje enskild dags sparande med samma lystna blick som jag ser på de faktiska investeringarna i fonder och annat. Det vill säga - att idag t.ex. välja att handla på Willys istället för i närbutiken, är ett sparande värt att vara nöjd över. På samma sätt bör jag imorgon se med tillfredsställelse på valet att cykla till jobbet istället för att köra bil till jobbet. Att på detta sätt se på icke-köp som sparande och i förlängningen aktivt investerande (varje dags icke-köp innebär högre belopp att investera för nästa månad) kan i bästa fall resultera i bättre förankring i nuet, men det krävs onekligen övning för att sluta med det ideliga sneglandet mot nästa lön, nästa klick på köp-knappen inne på Avanza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mycket intressanta tankar som jag tyvärr känner igen. Blir ett eget inlägg i ämnet.

      Delete
    2. Riktigt bra och tänkvärd kommentar!

      Delete
    3. Anonymous10:00 AM

      Intressant kommentar! Ibland känns nästan sparandet/investerandet som ett beroende som gör en lite avtrubbad...
      /Samuel

      Delete
    4. Anonymous1:16 PM

      Mycket bra reflektion! Du nämner en "metod" som gör det lättare att njuta av varje dags sparande/icke köp istället för att springa efter nästa månadslön.

      Delete
  7. Ser ju riktigt fint ut.
    De som sätter mål ökar möjligheten att klara dem. Och de som dessutom skriver ner dem förbättrar möjligheten ytterligare. Ska bli kul att följa.

    Jag har själv satt tydliga mål på min blogg. :-)

    AktieFamiljen.blogspot.se

    ReplyDelete
  8. Du kan ju alltid köpa roliga träningsgrejer. En GPS-klocka kanske får plats i budget nu?

    ReplyDelete
  9. Agaton6:20 PM

    När jag funderade vidare, nådde jag snart tanken att din filosofi om att investera på ett ENKELT sätt (ditt inlägg från den 9 februari) till viss del borde ha en gynnsam inverkan på längta-vidare-problematiken. Enkel strategi innebär ju mindre nedlagd tid – och därmed färre timmar aktivt tänkande på investeringar per månad, och som naturlig följd möjligen något mindre andel lönedagslängtan. Men … sedan tänkte jag tvärtom – att en liten tidsåtgång för framsökande av lämpliga investeringsformer öppnar upp för en större andel tid för just längtan till nästa investeringstillfälle, då det redan (eller efter snabb beslutsprocess) är helt givet vad som ska köpas. Återstår kanske att förankra sig i nuet genom helt andra aktiviteter, som är mer nu-betonade. Till exempel styrketräning, som du redan är klok nog att ägna dig åt, men kanske även meditation och/eller yoga? Vidare är det kanske möjligt att i verkliga livet ta hjälp av den sortens parallellt löpande ”tidslinjer” som ofta är gällande i tv-serier? En (månads)lång tidslinje får handla om just faktiska investeringar, en annan och kortare tidslinje får handla om njutsamma icke-köp, än kortare tidslinjer får handla om det pågående träningspasset, den aktuella uppgiften på jobbet (fy!), det rådande hänget med vännen. Och flera linjer parallellt, alltid eller för det mesta – åtminstone aldrig enbart den där månadslånga och förtretliga investeringslinjen. Let’s go Westworld (ropar en som hoppade på tre månaders gratis-HBO i samband med den seriestarten)!

    ReplyDelete
  10. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

    1) Love Spells
    2) förlorad kärlek Spells
    3) skilsmässa Spells
    4) Förbindelse Spells
    5) Bindande Spell.
    6) Breakup Spells
    7) Bannlys en tidigare älskare
    8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
    genom drogunduspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

    ReplyDelete
  12. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

    ReplyDelete
  13. Jag är Max Hannah, och jag bas i USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av trasiga äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr Ogundu, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr Ogundu e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi beslöt våra frågor, och vi är ännu gladare än innan Dr Ogundu, är han verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och äkta spell caster att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, kan han vara svaret på dina problem. kontakta stor doktor genom denna post: drogunduspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Jag är Max Hannah, och jag bas i USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av trasiga äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr Ogundu, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr Ogundu e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi beslöt våra frågor, och vi är ännu gladare än innan Dr Ogundu, är han verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och äkta spell caster att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, kan han vara svaret på dina problem. kontakta stor doktor genom denna post: drogunduspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  15. My name is Lilian N.This is a very joyful day of my life Because of the help Dr.saguru has rendered to me by helping me get my ex husband back with his magic and love spell. I was married for 6 years and it was so terrible Because my husband was really cheating on me and was seeking for a divorce but when i cameraman across Dr.saguru email on the Internet on how he has Helped so many people to get Their as reverse uninspired fixing relationship.and make people to be happy in Their relationship. in explained my situation to him and then seek his help but to my greatest surprise he told me That he will help me with my case and here I am now celebrating Because my husband has totally change for good. He always want to be by me and can not do anything without my present. I am really enjoying my marriage, what a great celebration. i will keep on testifying on the internet Because Dr.saguru is truly a real spell caster. DO YOU NEED HELP THEN CONTACT DOCTOR SAGURU NOW VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com or whatsapp +2349037545183 He is the only answer to your problems and make you feel happy in your relationship.and his finns perfect in
    1 LOVE SPELL
    2 WIN EX BACK
    3 Fruit of the WOMB
    4 PROMOTION SPELL
    5 PROTECTION SPELL
    6 BUSINESS SPELL
    7 Good job SPELL
    8 LOTTERY SPELL And Court CASE SPELL.

    ReplyDelete

  16. To all that are listening i want to thank the great spell caster Dr
    oduma for a wonderful work he has done,before now i have been living
    in this word of tears and sorrows every day that pass this was as a
    result of my inability to get a child for my husband he had married me
    for about five years and since five years i could not get him a
    child,His family people was even the worst of it they advised my
    husband to get another wife so that he can get them a grandchild but
    for the fact that we love each other very much he promise that he will
    never leave me for another woman since we love each other very much
    although we were both happy but i still feel very bad for not getting
    pregnant for him,i have tried all the different hospital but no one
    could help me they where all saying the same thing that my womb have
    been tempered with due to surgical operation i had that affected my
    womb as a result of a serious accident i had long time ago when i was
    still 15 years old.
    I have thought of many ways to get my problems solve but it seems all
    effort came to nothing,because off my thinking i also develop a heart
    problem but all this things are now things of the past due to the help
    of Dr.ODUMA,i came across him on one faithful day i can never forget
    the they i was introduce to this great spell caster by my cousin Mr
    Daniel living here in USA who he helped to save his marriage a long
    time ago i am so very happy to have him as my cousin i contacted the
    great spell caster and he told us not to worry that every thing will
    be alright he casted a wonderful spell and as i speak now the same
    doctor who said i can never be able to get pregnant have confirmed
    that i am 2 months pregnant all thanks to the spell caster Dr.ODUMA
    and come to think of it all my heart problem has also stop what a
    wonderful miracle my whole heart is full of joy its an on usual
    miracle so there listeners if you are looking for a help that need
    urgent attention beyond your power the only Spell caster i can
    recommend for you is Dr.ODUMA you can contact him through his
    email:odumaspelltemple0@gmail.com or +447035969024 for fast and
    easy solution to all your problems.I know that after he is done with
    you you will also come here to testify

    ReplyDelete
  17. Jag har lärt mig så många sätt att visa uppskattning till Dr.Ogudugu för att hjälpa till med att återförena mig själv och min älskare som lämnade mig för nästan två veckor sedan, men jag tror att genom det här medlet kommer jag att kunna låta fler människor veta om Dr.Ogudugu. Utan att slösa mycket tid har jag bestämt att jag kommer att skriva ner Dr.Ogudugu kontaktuppgifter som är via e-post: greatogudugu@gmail.com. Om jag fick min älskare tillbaka genom dessa detaljer, lita på mig kan många människor fortfarande rädda det där förhållandet bara om de tror och kontaktar Dr.Ogudugu genom hans detalj. Webbplats: http://greatdrogudugusolutiontemple.webs.com/

    ReplyDelete
  18. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Ta med din pojkvän tillbaka
    2. Ta med din man tillbaka
    3. Ta med din fru tillbaka
    4. Ta med din flickvän tillbaka
    5. Vinn lotteri
    6. Främjande på kontor
    7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
    8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
    9. äktenskapsengagemang och så många fler.

    ReplyDelete
  19. Caroline Ahmed11:01 AM

    Jag heter Caroline Ahmed från New York. Efter 6 års äktenskap utan barn har jag äntligen blivit gravid. Älskling till Gud Allsmäktig min Kära syster skriver till dig att dela med dig vad Mallam Abudu har gjort. Jag sa till mig själv att jag Kommer att vittna om Mallam Abudu gör detta med örtmedicin, jag mailade dig för en begäran av ditt graviditetsmedicin förra året efter att ha sett andra kvinnors vittnesmål på en hemsida online bestämde jag mig för att uttrycka min tro och komma överens med dig. Din graviditet Medicin och du bad för mig att vi kom överens om att jag skulle bli gravid, Hallelujah !! Ja, jag blev gravid två månader efter och jag är nu 4 månader gravid ära till den allsmäktige guden. Jag vet att jag kommer ha en smidig och enkel leverans snart. Kontakta honom. mallamabuduspiritualhome@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Jag heter Barbara, och jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskrock heter Dr Isikolo, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Isikolo-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, Dr Isikolo, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    ReplyDelete
  21. Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka Och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min nutid. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKTA DOKTOR SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig glad i din relation.och hans också perfekt i
    1 LOVE SPELL
    2 WIN EX BACK
    3 FRUKTER AV WOMBEN
    4 PROMOTION SPELL
    5 SKYDDSPEL
    6 BUSINESS SPELL
    7 bra jobbspel
    8 LOTTERY SPELL och HJÄRTA CASE SPELL.

    ReplyDelete
  22. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet hos en man som hjälpte mig .. Mitt namn är Lionel Eli. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 års äktenskap lämnade min man mig med våra tre barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta och föll iväg. Tack vare en stavningskastare heter Dr Iiskolo som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, letade jag efter en bra stavningskastare som kan lösa mina problem. Jag kom över serier av vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade
    Att han återställer livmodern, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det var ett särskilt vittnesbörd jag såg, det handlade om en kvinna som kallades nåd, hon vittnade om hur Dr Sakpana tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 72 timmar och i slutet av sitt vittnesbörd gav hon Dr Iiskolo e-postadress. Efter att ha läst alla dessa beslutade jag att ge Dr Iiskolo ett försök. Jag kontaktade honom med sin via e-postadress och förklarade mitt problem för honom. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr Isikolo är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar Dr ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavfel för att lösa det problemet för dig. Prova Dr Iiskolo idag, han kan vara svaret på ditt problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Tack än en gång Dr Iiskolo. Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) [Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Om du vill stoppa din skilsmässa
    10) Hjälp att föra människor ur fängelset
    (11) Äktenskapsstavar
    (12) Miracle Spells
    (13) Skönhetstjänster
    (14) PROPHECY CHARM
    (15) Sevärdheter Spells
    (16) Evil Eye Spells
    (17) Kissing Spell
    (18) Ta bort sjukdomar
    (19) VÄLJNINGSPELAR
    (20) SUCCESS IN EXAMS SPELLS
    (21) Charm för att få vem att älska dig.
    Kontakta honom idag på: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    ReplyDelete
  23. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    Specialiserad i följande utrymme.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet för att bli barn
    (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
    (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    ReplyDelete
  24. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    Specialiserad i följande utrymme.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet för att bli barn
    (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
    (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    ReplyDelete
  25. Anonymous2:43 AM

    Min mun är full av vittnesmål, min älskare lämnade huset i två månader till Sydafrika som turist, där hon menade en pojke och hon var förvirrad av pojken, min flickvän vägrar att komma hem igen, jag gråter dag och natt ser För vem som ska hjälpa mig, läste jag ett vittnesbörd om en kraftfull stavningskastare som heter Dr Oba och jag kontaktade stavningskastern för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig och han ber mig att inte oroa mig för att gudarna vi kämpar för mig. . Han berättade för mig om midnatt när all ande är vilande, kommer han att ställa en stavning för att återförena min älskare tillbaka till mig. Och han gjorde på mindre än 2 dagar kom min älskare tillbaka till mig och började gråta som jag borde för förlåta honom, jag är så glad för vad den här stavningen gjorde för mig. Kontakta dr Oba via (obaspellhome@gmail.com) eller whatsapp honom på +2348151943640

    ReplyDelete
  26. Hej, här är inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. Då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål som han behövde för stavningen och är nu glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
    1. Få din älskare eller man tillbaka
    2. Lotteri stava / Lycka stava
    3. Om du vill stoppa din skilsmässa
    4. Äktenskapsstavar
    5. Få jobbstavning
    6. Kampanjer
    7. Få pengarna tillbaka.
    8. graviditetsförlopp
    9. Kärlekstavning
    10. Om du vill tillfredsställa din partner
    11. Förbjudande stavning

    ReplyDelete
  27. janet cole2:56 AM

    I was married to my husband for 8 years and we were both bless with two children, living together as one love, until 2010 when things was no longer the way its . But when he later gets a new job 3 months after, he started sleeping outside our matrimonial home. Only for me to find out that he was having an affair with the lady that gave him the job. since that day, when i called him, he don’t longer pick up my calls and he nothing since to come out good. Yet my husbands just still keep on seeing the lady.then i decide to look for a solution on internet,because i really love him and i can't afford to loose him for any woman.i find an article on internet on how a spiritual doctor bring back someone ex back contact was attach on the story line. I couldn't stand a chance to give second thought about it i copy the mail and phone number and i contacted the spiritual doctor i did what he ask me to do he send me some native materials to use for 7days after 7 days beleive me my husband called me and apologise to me and my kids and started sleeping home now...i want to use this great opportunity to thank Dr Itua for his great doing. You can contact him on email or whatsapp drituaherbalcenter@gmail.com +2348149277967..He can as well help you with all type of spell.

    ReplyDelete
  28. Jag är vid namn Keyser Marie från USA, jag vill använda denna möjlighet att tacka den stora DR ADODO för att hjälpa till att få min ex man tillbaka till mig, jag har haft stora smärtor tills jag kontaktade DR ADODO han kastade en kärlek Stava för mig och berättade för mig att vänta på bara 12 timmar som min ex man kommer att ringa mig och jag gjorde enligt de instruktioner som jag gav honom och överraskande, på 12 timmar ringde min ex man verkligen till mig och började be om ursäkt för allt han Hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom DR ADODO har gjort en underbar gärning i mitt liv och jag fortsätter att dela detta vittnesbörd om du skulle älska att kontakta DR ADODO och om du vet att du stöter på samma villkor, besök honom idag av Kontakta honom via den här giltiga e-postadressen: Adodospelltemple@gmail.com på mobilen eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704-3225
    Tack...

    ReplyDelete
  29. Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida
    denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min
    ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade
    mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre
    månader, Men när jag träffade en vän som introducerade
    mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracles of Great
    Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade
    om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och
    också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag.
    Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var
    jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några
    biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver
    göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex man
    ringde mig i telefon och sa förlåt för att bo mig och
    barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde
    mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag
    uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA
    Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör ..
    tack tack till Dr Ade du Kan kontakta Dr Ade genom
    denna Email, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller
    Whatsapp honom på +2348148487280.

    ReplyDelete
  30. Hej jag är NIRA SHALOM, jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej i förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da wiseman, den stora budbäraren ,, berättade jag mitt problem för Baba Wale om hur min ex kärlek lämnade mig och också Hur jag behövde jobba i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var att jag kommer att få mitt hjärta begär utan någon bieffekt. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min älskling på mig och sa att jag var ledsen för att leva mig före nu och även i den närmaste veckan efter att min älskade ringde mig till Be om förlåtelse, jag var uppmanad till intervju i mitt önskade företag var jag tvungen att arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Baba Wale är en specialist i alla slags stavning och bra magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com
    Whatsapp: +2348129806153

    Tacka mig senare.

    ReplyDelete
  31. Anonymous3:00 PM

    Jag ÄR Dr.OLOTA IYAYIE den stora stavningskastaren
    Får du frustration på grund av det faktum att du vill ha din ex älskare tillbaka och det fungerar inte bra? Vill du återställa den förlorade kärleken och få honom eller henne att älska dig ovillkorligt? , Det här är när du får se den missförstörda makten av den förlorade kärleksspellan på grund av sitt hemliga vapen, det återställer känslorna och hjälper dig att få din förlorade älskare tillbaka med dig för gott.
    Behöver du ditt förlorade jobb tillbaka eller behöver du botemedel mot en sjukdom?
    Kontakta Dr.olotaiyayie via Email: dr.olotaiyayie@yahoo.com och ditt problem kommer att lösas omedelbart
    BELLOW ÄR TJÄNSTERNA JAG ANBJUDER:

    1.Hämta alla dina pengar som hölls
    2.PROMOTION I DIN ARBETE STED
    3.BETALNING AV AVTALET
    4. HUR EX EX LOVER BACK.
    5. HERPES SIMPLEX VIRUS
    6. Barnbarn.
    7. BREAK AV GENERATIONSKURS.
    8. Jobbansvar
    9. Jobbförbättring.
    10. SPIRITUELL SKYDD.
    11. HERBAL CARE.
    12. VINNA LOTTERIER
    13. TILLADE LOVE SPELL
    14. DIVORCE SPELL
    15. HANDELSPEL
    16. BINDANDE SPELL


    17, ÄLSKADE SPELL

    18. BREAKUP SPELL

    19. FERTILITY SPELL / PREGNANCY SPELL
    20. BÖRG FÖR ALLA SJUKDOMAR.

    ReplyDelete
  32. Hur min älskare kom tillbaka till mig mirakulöst

    Goddag allihop. Jag har något att dela med dig .. Jag heter RUBBY POGGATS, min flickvän och jag var separerade under en lång period på grund av missförstånd, jag kom över olika stavhjul och de kunde inte alla få min älskare tillbaka. Jag var så ledsen och gav mig nästan upp när jag träffade en stavningskastare som heter Great Doctor Omoluyi som hjälpte mig att få min älskare tillbaka. Ända sedan dess har jag varit så glad och kunde inte tro att det skulle hända. Han hjälpte mig också med framgångsstavning, jag har levt lyckligt med min älskare nu och kommer snart att gifta mig. Här är hans kontakt Email: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER CALL +2348133261196 Om du behöver hjälp med att få din ex tillbaka, sluta ditt äktenskap från att smula eller du behöver framgång i alla aspekter av ditt liv. Han är verkligen en bra stavningskastare. Han är specialiserad i följande spel.
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    ReplyDelete
  33. Jag vill vittna om en stavningskrock som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. Jag var gift i omkring 10 år till min man och det var underbart och roligt hela tiden innan min man började ha en affär utanför vårt äktenskap med en annan kvinna på sitt kontor som ledde till att vi skilde sig så han lämnade mig med våra två barn. Jag gick igenom helvetet med mina barn tills jag var introducerad till en stavningskastare som heter Dr Adodo som jag kontaktade för hjälp och han försäkrade mig om att han kommer att få min man tillbaka om två dagar, gjorde jag allt som han frågar mig och min största överraskning min man ringde mig och började be om ursäkt för alla de missförhållanden han hade gjort mot mig och jag var tvungen att förlåta honom för att jag behövde honom tillbaka, så om du går igenom svårigheter i ditt förhållande kommer jag att rådgöra med att du kontaktar honom idag på hans e-postadress på Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225 eller kontakta honom direkt på hans hemsidahttp: //adodospelltemple.webs.com/

    ReplyDelete
  34. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple @ gmail. com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  35. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple @ gmail. com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  36. Min man bröt upp med mig för en månad sedan den 20: e juni 2017 och tvingade mig att skriva under skilsmässapapper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. för mitt hjärta och hopp var helt förlorat. Eftersom jag älskar honom så mycket kunde jag inte tänka, äta, sova eller gå utan ont i mitt hjärta. Och tankarna i mitt huvud handlade om honom och de smärtor som jag gick igenom när jag träffade honom med en annan kvinna lärde mig lektioner. Jag önskar så att jag kunde ha bytt klockan tillbaka och aldrig ha upplevt de smärtor som han fick mig att gå igenom. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. prinsessa olokun garanterade mig en brådskande 24 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 25 juli 2017 ringde min man tillbaka med mycket ursäkter efter 24 timmar, som PRINCESS OLOKUN försäkrade mig, med kraften i denna mirakel-arbetsförstörare. Min man och jag har levt nöjda, eftersom denna stavningskrock återförenade oss tillsammans med hans kärleksförklaringar. Tack så mycket så mycket läkare för dina kraftfulla stavar. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. här är hans e-postadress princessolokuntemplee@gmail.com
    Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta henne så bra.
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Hur du har blivit scammed och du vill återställa du förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet stava för att bli gravid baby
    (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsförhållandena och skilsmässa oavsett hur vilket stadium
    (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    Ännu en gång är e-postadressen princessolokuntemplee@gmail.com kontakta henne

    ReplyDelete
  37. God dag, alla jag heter Phillip Nancy från USA, jag har denna stora möjlighet att dela detta vittnesbörd om hur jag får botemedel mot min HIV, för tre år sedan var jag HIV-positiv så jag lider av det jag gjorde en sak eller ordern för att få botemedel var det väldigt bra för det så jag var på min forskning på internet Jag såg ett vittnesbörd om en ung man om hur dr.midnight hjälper honom att få en botad för HIV med sin växtmedicin Jag var överraskad och jag gör det tror inte jag sa okej, låt mig prova honom, jag kontaktar honom på sin e-postadress och han gav mig instruktioner och jag följer det han berättade för mig vad jag ska göra och det gjorde jag, efter en vecka skickade han mig medicinen sant DHL, berättade han för mig hur man använder det och jag gjorde exakt hur han instruerade mig att använda den, efter två veckor berättade han för mig att jag skulle gå för test, jag gjorde det, och se, jag var HIV "negativ" är så tacksam Doktor, nu är glad med min man och två barn jag vill använda denna möjlighet att säga detta, snälla om du har den här typen av sjukdom som heter HIV, vill jag du att kontakta honom på är email; (dr.midnight5@gmail.com) eller whatsapp honom på +2347037137208 på +2347037137208 och han kan också hjälpa dig att få ett botemedel mot HPV, HERPES, CANCER, sjukdom och han kan bota dig från någon form av sjukdomar med sin växtbaserade medicin. Allt du behöver göra är att tro på honom. tack min Dr, gud välsigne dig ...

    ReplyDelete
  38. Jag heter linda, jag kan inte förklara det här, men jag måste bara dela min glädje och lycka med världen, jag vet inte hur baba EGBO hjälpte mig att få tillbaka min man. Jag har varit frustrerad under de senaste 2 åren med mina två barn som bodde utan min man som överraskande lämnade hem med en tjej. En trogen dag kom en vän av mig och jag berättade för henne om situationen jag har varit med de senaste två åren, hon berättade sedan om Dr Egbo att han är en väldigt kraftfull man, i början ville jag aldrig tro på henne eftersom jag har spenderat mycket på olika ställen, men hon övertygade mig om att försöka, så jag hade inget val eftersom jag verkligen behöver min man tillbaka. Så vi kontaktade Dr Egbo som berättade allt jag behövde göra som jag tvivlade på. Men den största glädjen i mig idag är att Dr Egbo kunde ta med min man tillbaka till mig och nu lever vi lyckligt som aldrig tidigare. Tack till dig min underbara pappa.
    snälla Om du har problem av något slag, rekommenderar jag dig att kontakta honom på hans privata email, dregbosolutioncenter@gmail.com. tack så mycket herre det här är det enda sättet jag kan uppskatta dig och jag kommer alltid att berätta för världen om dig, tack så mycket sir.
    han nämner också om andra problem som han kan lösa till människor i allmänhet som t.ex.
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik på ditt företag
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtskydd
    (10) Om du inte kan uppfylla din fru
    sexlust på grund av eller
    låg felaktighet.
    (11) om din menstruation vägrar att komma
    ut dagen det
    anta eller överflöden.
    (12) om ditt arbete vägrar att betala dig, folk
    på grund av dig ETC. vänligen kontakta Baba för hjälp på dregbosolutioncenter@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Jag heter Howard Mary, jag är baserad i USA, Texas .. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr ABO, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavning. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon testade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon Dr ABOs e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, ABO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High Abospelltemple@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: Abospelltemple@gmail.com Du kan också ringa honom eller skriva honom här: 2348148487280.

    ReplyDelete
  40. Hej, alla mina namn är Komfam Jenny, jag är här för att vittna om en stor örtstavelse som heter Dr.MAGGI, som hjälpte mig att bota min HERPES SIMPLEX VIRUS. Jag blev smittad med HERPES SIMPLEX VIRUS 2013, jag gick till många sjukhus för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att min kropp kan vara okej. Så en dag gick jag på internet på nätet för att få veta mer om Herpes Simplex Virus jag kom över en recension av en dam som sa att hon fick hennes Herpes Simplex Virus härdad av En stor örtstavningscaster kallad Dr. MAGGI. Och hon gick också så långt för att släppa en e-postadress och inkluderade Dr. MAGGI-telefonnummer och rådgav vem som helst att kontakta Dr. MAGGI för någon form av hjälp. Så jag gav ett försök genom att kontakta honom via hans email och förklara mitt problem för honom. Han berättade för mig allt jag behöver göra och ger mig också instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som händer efter två veckor blev HERPES SIMPLEX VIRUS som var i min kropp försvunnen. så om du också är hjärtadbruten av några dödliga sjukdomar som HERPES, HIV, bältros, låg spermieantal, HPV, Cancer, Hepatit B, ALS etc är den här stora mannen det bästa jag har sett och applåderar och om du behöver en hjälp för att bota någon form av sjukdom, kan du också maila honom via: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ringa sitt telefonnummer 2347057375409.

    ReplyDelete
  41. Efter att ha varit i förbindelse med Alli i sju år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allting , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som inte trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, Jag menade en stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) och jag mailade honom och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och överraskande under andra dagen var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: isikolosolutionhome@gmail.com på eller whatsapp: +2348133261196 du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något. KONTAKTA HEM NU FÖR LÖSNING AV ALLA DIN PROBLEMER

    ReplyDelete
  42. Hej killar! fixa ditt brutna förhållande eller få din ex-lover tillbaka snabbt med hjälp av bästa stavningskrock online.

    Jag är så glada att få min man tillbaka efter att han lämnade mig och våra 3 barn till en annan kvinna. Efter 2 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Abo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök.

    Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var för, Tack tack till Dr Abo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet som Dr Abo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: Abospelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: 2348148487280,.
    Joy Adams, 26 år, Texas, USA

    ReplyDelete
  43. Mi nombre es Elizabeth James y soy de EE. UU., Tuve problemas de parentesco en el pasado que me llevaron a un divorcio con mi primer y verdaderamente amado esposo. Después de que mi ex esposo y yo nos divorciamos, tuve la oportunidad de volver a casarme nuevamente y solo 2 años de mi segundo matrimonio hubo otra ruptura que casi me mata emocionalmente. Me quedé un año más sin casarme y ser madre soltera. Honestamente, no siempre fui feliz, hubo un momento en que vi la foto de mi primer marido y me di cuenta de cuánto lo amaba y lo había extrañado. Traté de acercarme a él, pero me dijeron que se mudó a España y es posible que nunca lo vuelva a ver. Lloré amargamente esa noche pensando que había perdido al único hombre por el que había amado tanto. Le pedí consejo a algunos amigos sobre qué hacer y un amigo mío me dio el profeta odiba de Conjuros de hechizos permanentes. Lo consulté y, a su mejor nivel con sus poderosos vudú, me ayudó con un hechizo de amor y me devolvió a mi ex marido. en 3 días. Ahora estoy feliz viviendo con mi primer marido y estamos casados ​​de nuevo. Eres un hombre de tu palabra profeta odiba que puede curar tantas enfermedades como el VIH, la HEPATITIS, etc. Gracias y agradezco toda la ayuda que me has prestado. Por favor, póngase en contacto con este poderoso hechicero también a través del correo electrónico prophetodiba@gmail.com

    ReplyDelete
  44. WOW!! Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt och jag behöver dela detta stora vittnesbörd. Jag besökte ett forum här på internet den 8 oktober 2017, och jag såg ett underbart vittnesbörd om denna kraftfulla och stora stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) på forumet .. Jag trodde aldrig det eftersom jag aldrig hört eller lärde mig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska stavar, inte förrän Dr Isikolo gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställde mitt äktenskap på 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig under samma 24 timmar som jag läste på internet .. jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde sig och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är väldigt nöjd med ord och glädje och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Dr Isikolo du är en Gud skickad till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna igen .. här är hans email isikolosolutionhome@gmail.com du kan Lägg även till Dr.Isikolo på whatsApp +2348133261196

    ReplyDelete
  45. Anonymous3:06 PM

    Omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta DrOduduwas, bestämde jag mig för att ansluta mig till kärleksspellprogrammet för att få tillbaka min make efter 2 år av separation. Jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår. Min man har varit ångerfull mot sina handlingar och ont han orsakade.
    Tack vare Oduduwa Great Love spell-caster lunchade han en magisk kärleksspell på min räkning. Dess fantastiska jag upplever direktresultat fick ett telefonsamtal från Anderson min man och igår kom han hem för att träffa mig. här är Oduduwa personligt kontaktbrev: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com kan också Whatsapp nummer: +2348109844548
    Caroline Maclver
    Stockholm, Sverige.

    ReplyDelete
  46. Jag vill använda detta medium för att berätta världen om Dr Isikolo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka med sin kraftfulla stavning, min ex och jag var där med missförstånd som ledde till vår uppbrytning, men jag åkte till honom flera gånger för att tacka förlåt och acceptera mig tillbaka för att jag visste att jag förolämpade honom, men varje gång jag gick för att be honom, känner jag mig alltid djupare i smärtor och ångest eftersom han alltid går ut på mig och inte vill lyssna på vad jag måste berätta för honom. På en trogen dag när jag letade efter hjälp för att få min ex tillbaka kom jag upp ett vittnesbörd om en kvinna vars problem var värre än mina och ändå dr. Isikolo hjälpte henne med hans stavning så jag var glad och kontaktade också Dr Isikolo för hjälp via email (isikolosolutionhome@gmail.com) och sedan berättade för min historia, men det enda han sa var att jag kommer att torka dina tårar ut med min stavning och om två dagar kommer din ex att vara med dig och så lyckligtvis gick det bra för mig precis som Dr Isikolo lovade och just nu har jag fått min fiance tillbaka och vi lever båda lyckligt. Det finns inget som Dr Isikolo inte kan göra med att stava och precis som jag själv lovar, kommer jag att fortsätta att berätta på internet om hur Dr Isikolo hjälpte mig. Är ditt problem större som min eller mindre och jag ger dig 100% garanti för att Dr Isikolo kommer att få ett slut på det med sin kraftfulla stavning, kontakta Dr Isikolo idag för att hjälpa dig på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com och hans WhatsApp nummer +2348133261196

    ReplyDelete
  47. Real och Urgent Stava Caster Recensioner för att lösa ditt förhållande och skilsmässa problem Dr Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com
    whatsapp honom nu +2348133261196.

    Hej jag heter Natalia, jag är här för att ge ett vittnesbörd om hur den här kraftfulla stavningskraven heter Dr Isikolo hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var hjärtbruten när min fästman berättade för mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom en annan dam har använt en svart magi på honom. Jag grät och suttrade varje dag tills det blev så dåligt att jag kom ut till Internet för hjälp, det var då jag läste en recension om Dr Isikolos stora arbete. Jag kontaktade sedan honom för hjälp för att få min kärlek och mitt liv tillbaka, han hjälpte mig att kasta en kraftfull kärleksspell och till min största överraskning efter 24 timmar att göra kärleksspellet kom min Fiancee tillbaka på knäna och bad mig att förlåta honom. Vi är nu lyckligtvis gift och alla tack går till Dr Isikolo Wonders för att hjälpa mig att rädda mitt förhållande. Du kan kontakta Dr Isikolo via hans e-postadress isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    ReplyDelete
  48. Jag vill berätta om en stavningskrock som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. Jag var gift i omkring 10 år till min man och det var underbart och roligt hela tiden innan min man började ha en affär utanför vårt äktenskap med en annan kvinna på sitt kontor som ledde till att vi skilde sig så han lämnade mig med våra två barn. Jag gick igenom helvetet med mina barn tills jag var introducerad till en stavningskastare som heter Dr Adodo som jag kontaktade för hjälp och han försäkrade mig om att han kommer att få min man tillbaka om två dagar, gjorde jag allt som han frågar mig och min största överraskning min man ringde mig och började be om ursäkt för alla de fel han hade gjort mot mig och jag var tvungen att förlåta honom för att jag behövde honom tillbaka, så om du går igenom svårigheter i ditt förhållande kommer jag att rådgöra med att du kontaktar honom idag på hans e-postadress på Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  49. Jag heter Oscar am från Stockholm, Sverige. Allt tack går till Dr Isikolo för att rädda mitt äktenskap från toning apart.i känner mig så tacksam och bara har bra ord om en kraftfull stavbräda som heter Dr Isikolowho hjälpte mig att ta tillbaka min fru. Vi hade varit ifrån varandra i 4 månader, först tänkte jag om jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavningskastare, men jag älskar så mycket min fru och kommer inte ge henne upp för någonting i den här världen. Jag bestämde mig för att kontakta isikolosolutionhome@gmail.com via hans mailadress. Jag hittade på flera testatorns meddelanden online, och jag berättade för min situation, han skrattade och sa att min fru kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna. Jag kände att det inte skulle hända först tills min fru ringde mig och var så ivrig att få mig tillbaka mer än någonting på jorden .. Nu är vi tillsammans och hon kan inte göra utan mig, och vi båda är glada. Jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling knuten till hans arbete. Hans arbete var smidigt och snabbt. Tack till Dr Isikolofor som ger tillbaka lycka till mitt liv. Jag svär med mitt liv att Dr Isikolo är en man att lita på och ta dina problem med. Du kan kontakta honom på hans e-post om du verkligen vill ha din kärlek tillbaka .: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    ReplyDelete
  50. Jag har bestämt mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa detta mitt vittnesbörd om Dr.Adodo som är en kraftfull svart magisk stavningskastare, efter att ha övergivits av min älskare Jag var så ensam att jag bestämde mig för att gå igenom nätet för några relationer tips, jag visste aldrig att detta var vägen kartan som kommer att säkra min älskares återkomst. Efter att ha läst många tips om hur man återställer mitt förhållande på ett bättre sätt upptäckte jag att Dr.Adodo har mycket rekommendation än andra stavhjul, så med detta hade jag uppfattat att Dr.Adodo var rätt person för jobbet och jag kontaktade Dr.Adodo via hans email Adodospelltemple@gmail.com som jag såg på internet och jag var så glad att jag väljer Dr.Adodo eftersom hans arbete var 100% perfekt och stavningen tog min älskare tillbaka till mig med snabb lättnad.

    ReplyDelete
  51. Hej, jag Ellen, jag läste ett vittnesbörd om Dr Isikolo om hur han har hjälpt människor att komma tillbaka dit inom 48 timmar. Jag tänkte bara om det var riktigt. Och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde ett vittnesbörd och också Dr Isikolo sitt nummer, Så jag ringde henne och frågade henne om Dr Isikolo hon sa att Dr Isikolo är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare för mig, jag var bara så glad och lite lättnad att min älskare snart kommer tillbaka till mig Jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo som jag gjorde, och innan jag kunde dela med honom mitt problem har han redan berättat för mig vad jag kom för och han sa att allt kommer att vara bra inom 48 timmar att min älskare kommer tillbaka till mina armar, så han sa han skulle ställa stavningen och att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig, så jag hoppades så riktigt innan 48 timmar jag ringde från en man som har lämnat mig förra året 6 år säger att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka, jag var glad och jag sa att jag vill ha honom tillbaka. Sedan reste jag till Kanada för att träffa honom. Och han ber om ursäkt för vad han har gjort mot mig nu, han föreslog att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för bröllopet snart, allt tack vare den stora och världens bästa stavningskastern, Dr Isikolo Hans privata mail isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu 2348133261196.

    ReplyDelete
  52. Hej tittare, jag bor i Stockholm, Sverige och jag heter Charlotte Keagan. Jag är mycket glad att dela detta fantastiska vittnesbörd, jag blev skadad och hjärtadbruten när min man lämnade mig med våra två barn, jag var förvirrad och visste inte Vad jag skulle göra, jag älskade honom så mycket, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men till ingen nytta, på en trofast dag när jag kom från jobbet mötte jag en min vän som jag förklarade mitt problem till och hon sa jag av en stavningskastare som heter "DR ISIKOLO" som också gör henne gravid när hon letade efter ett barn, kontaktade jag stavningskanalen via e-postmeddelandet som hon gav mig och stavningskastern berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde exakt som jag blev till min förvåning överraskad, min man som inte länge ringt mig ringde mig och börja be om ursäkt för alla de missförhållanden han gjorde mot mig, och nu älskade han mig mer än någonsin, bröder och systrar om Du går igenom något slags problem, kontakta honom och jag ger dig 100% garanti för att han kommer att lösa ditt problem s. detta är hans kontakter isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    ReplyDelete
  53. När jag hittade Dr Isikolo var jag i desperat behov av att föra min ex älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så fort, och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr Isikolo via hans hemsida och han berättade för mig vad jag måste göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett det han ville ha han en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka ihop. Kort efter började han stava, min pojkvän började texta mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Isikolo hjälpte mig, är min partner mycket stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr Isikolo till alla som behöver hjälp. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    ReplyDelete
  54. Spara ditt förhållande och få din ex pojkvän / flickvän tillbaka! Kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com är säkert den bästa spellcastern online och hans resultat är 100% garanti.
    Mitt namn Olivia Stephen bildar Tx, USA. Efter 12 år av äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en kärleksspell för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack till Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som DrUnity verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp honom nu +2348133261196.

    ReplyDelete
  55. Anonymous11:30 AM

    Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet hos en man som hjälpte mig att namnge mig ... Jag heter Mary, och jag är baserad i CANADA. Mitt liv har återkommit !!! Efter 8 års äktenskap lämnade min man mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände att mitt liv var på väg att sluta, och det föll iväg. Tack vare en trollkarl med namnet Sacerdote träffade jag online. På en trogen dag, när jag surfar på internet letade jag efter en bra stavningskastare som kan lösa mina problem. Jag kom över serierna av testimonials på denna speciella stavningskastare. Vissa människor vittnade om att han förade sin ex älskare; vissa uppgav att han återställer sin mage; några vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Det fanns ett särskilt vittnesbörd, som jag såg, det var en kvinna som kallades nåd, hon vittnade om hur Sacerdote tog tillbaka sin ex-älskare på mindre än 72 timmar och i slutet av sitt vittnesbörd släpps adresser e-post. Efter att ha läst allt detta bestämde jag mig för att ge Sacerdote försök. Kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem med honom. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi har löst våra problem, och vi är ännu lyckligare än tidigare. Är verkligen Sacerdote en begåvad och begåvad man och jag kommer inte sluta skicka honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare för att lösa det problemet för dig. Prova den stora Sacerdote dagen; Det kan vara svaret på ditt problem. Här är hans kontakt: poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com

    Tack så bra Sacerdote. Vänligen kontakta honom för följande:

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har mardrömmar
    (3) Vill du vara befordrad på ditt kontor?
    (4) Vill du att kvinnor / män kör bakom dig?
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) [Du vill vara rik.
    (7) Vill du knyta din man / fru för att vara din för evigt?
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Växtskydd
    10) Hjälp få människor ur fängelset
    (11) Trollkarlen Äktenskap
    (12) The Miracle Spells
    (13) Skönhetstrollar
    (14) CHARM PROPHECY
    (15) Sevärdheter Spells
    (16) Onda ögonblick
    (17) Kissing Magic Cards
    (18) Ta bort sjukdomar
    (19) SPELLS vinner valet
    (20) Framgång i SPELLS tentor
    (21) Charm för att få mig att älska dig.
    (22) Affärsstavning.
    Kontakta honom idag på: poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com

    ReplyDelete
  56. Hej, jag är Condilla Vincent Efter att ha varit i relation till Anthony i åratal bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag frågade honom allt, jag gjorde löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag föredrar att kontakta en stavning som skulle kunna hjälpa mig att stava för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, skickade jag stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett relationsproblem skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med relationen, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpte mig med mitt eget problem. email: Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med relationen, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpte mig med mitt eget problem. email: takutaegbedie@gmail.com du kan maila honom eller ringa +15715709537 om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) Kärlek spel
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsroller
    5) Stavningstypning
    6) Breakup Spells
    7) Bevis en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad i din Office / Lottery Spell
    9) Vill du tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en permanent lösning
    via takutaegbedie@gmail.com eller ring +15715709537

    ReplyDelete
  57. Att prata med erfarenhet med gott resultat för att testa om jag är Elizabeth från USA Jag vill vittna om Dr ogenes goda tjänst för att hjälpa mig att föra tillbaka min fiance som lämnade mig på grund av en prostituerad. Det var en hemsk och deprimerande tid då min fiance som vi skulle gifta oss på två månader avbröt vårt bröllop på grund av en prostituerad som kastade en stavning på honom och stal honom borta. Jag letade efter hjälp online när jag såg en recension om Dr. ogene i General Spell Temple, då kontaktade jag honom för hjälp. Jag följde all sin instruktion i enlighet därmed som han försäkrade och garanterade mig att min fiance kommer att vara tillbaka på 48 timmar, till min största överraskning nästan 2 dagar efter stavningen gjordes, ringde min Fiance mig och började be om ursäkt för att jag lämnade mig på grund av en annan dam . Jag väntade på två månader där vi nu är gift innan jag kan vittna och just nu är vi en lycklig familj och det kommer att förbli så här för alltid .. Allt tack till Dr ogene. Du kan kontakta Dr. ogene för eventuella problem med relationen genom hans direkta email: ogenetempleofsolution@gmail.com eller skriv honom på +2348156865819

    ReplyDelete
  58. Måste se

    God dag Alla, jag heter Anna, jag är från Rumänien, jag vill att världen ska veta om en stor stavningskrock som hjälper mig med mina livsproblem, min man lämnade mig 21 år efter äktenskapet, för att hans familj inte gillar mig, och han gick för att vara med en annan kvinna, jag och min son lida i över 21 år, fram till förra månaden när jag såg posten som en dam på nätet pratade om en stavningskastare som heter Dr Saheed, som hjälpt henne med sina problem, så jag måste kontakta den här mannen efter att han har sagt att mina problem är över, bara på mindre än 24 timmar ringde min man som lämnade mig i 21 år mig och ber mig att förlåta honom, och nu lever vi tillsammans lyckligt, jag är säger detta för att jag berättade för honom att jag kommer att dela varan nyheter på nätet för att folk ska veta och också komma till honom för hjälp också, så om du har någon form av problem, relation eller något mänskligt problem kontakta dr Saheed nu och få en lösning, Här är hans kontaktuppgifter. E-post: saheedtempleofsolution@gmail.com . För direktsamtal och Viber Chat: +27638836445.

    ReplyDelete
  59. Vänligen läs och kontakta Dr Abo om du behöver en kraftfull kärleksspell för att fixa ditt trasiga förhållande .....
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade argumenterat och kränkt nonstop sedan dagen vårt första barn var tänkt, ingen kärlek eller lita på honom längre så han skilde mig. Och alla dessa har jag försökt på alla sätt för att få tillbaka honom, jag försökte också göra några olika stavtrådar här i USA, men ingen av dem kunde ge Richard tillbaka till mig. Det var bara Dr Abo som garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att tacka dig och tacka dig för att hålla dina löften och att använda dina begåvade och stora krafter för att få honom hemma. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack sir, för att hjälpa mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att vara en så stor stavning och för att ge mig en kärleksspell som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksspell för att ta tillbaka din ex vänliga kontakta Dr. Abo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. Abospelltemple@gmail.com
    Text eller ring honom (+1662) 967-1783.

    ReplyDelete
  60. Anonymous4:16 PM

    Jag läste vittnesmål om en kärleksspell av Dr. Abo om hur han har hjälpt massor av att få tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min flickvän mycket och vi har varit ifrån varandra i några månader jag saknade henne så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få henne tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Abospelltemple @ gmail. com och han berättade för mig att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, dr. Abo släppte henne för att veta hur mycket jag älskade och ville ha henne. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste killen på jorden och jag och min flickvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var redan innan vi bröt upp. Allt tack går till Dr Abo för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex flickvän. Jag skulle vilja släppa Dr Abo e-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har något problem E-post honom: Abospelltemple @ gmail. com, ring honom / text honom på +1 (662) 967-1783.

    ReplyDelete
  61. Póngase en contacto con Dr Sambo ahora para obtener números de lotería ganadora de lotes Correo electrónico: divinespellhome@gmail.com
    El Dr. Sambo Whats, App. él ahora +1(267)527-9481

    Mi nombre es Adrienne Bernardo Vivo en: Nueva Jersey, tengo 55 años, quiero que sepan cómo me ayudó el Dr. Sambo, él es generoso con los números ganadores de la lotería, a principios de este año 2018 lo contacté para obtener un número de lotería canadiense , él me dio y yo gané $ 750,000,000 SETECIENTOS CINCUENTA MILLONES DE DÓLARES. Todavía no puedo creer que la gente pueda tener este tipo de poder en este día moderno. El Dr. Sambo es el mejor, me pone una sonrisa en la cara y mi familia es rica ahora. Todos deben ser ricos, contacte al Dr. Sambo para obtener números ganadores de la suerte y sea rico toda su vida. Contáctalo ahora, no importa dónde estés, no importa tu estado en la vida, solo contáctalo y él te ayudará a estar bien ... Email: divinespellhome@gmail.com
    El Dr. Sambo Whats, App. él ahora +1(267)527-9481

    ReplyDelete
  62. Póngase en contacto con Dr Sambo ahora para obtener números de lotería ganadora de lotes Correo electrónico: divinespellhome@gmail.com
    El Dr. Sambo Whats, App. él ahora +1(267)527-9481

    Mi nombre es Adrienne Bernardo Vivo en: Nueva Jersey, tengo 55 años, quiero que sepan cómo me ayudó el Dr. Sambo, él es generoso con los números ganadores de la lotería, a principios de este año 2018 lo contacté para obtener un número de lotería canadiense , él me dio y yo gané $ 750,000,000 SETECIENTOS CINCUENTA MILLONES DE DÓLARES. Todavía no puedo creer que la gente pueda tener este tipo de poder en este día moderno. El Dr. Sambo es el mejor, me pone una sonrisa en la cara y mi familia es rica ahora. Todos deben ser ricos, contacte al Dr. Sambo para obtener números ganadores de la suerte y sea rico toda su vida. Contáctalo ahora, no importa dónde estés, no importa tu estado en la vida, solo contáctalo y él te ayudará a estar bien ... Email: divinespellhome@gmail.com
    El Dr. Sambo Whats, App. él ahora +1(267)527-9481

    ReplyDelete
  63. Jag har aldrig gråtit någon anledning eller till och med den dagen min man lämnade mig och mitt barn på grund av en annan kvinna, grät jag varje dag, jag bestämde mig för att leta efter lösningen på mitt förhållande och svaret kom till mig när jag såg Dr.Excel detaljer om internet och jag läste mycket goda vittnesmål om honom så jag kontaktade honom för hjälp och han kastade en kärleksspell som verkligen förändrar min mans tankar. Efter två dagar kom min man hem och ber om ursäkt för hans handlingar. kontakta Dr.Excel idag på hans email Excellovespell@hotmail.com ring eller lägg till honom på Whatsapp +1 (267) 527-3329

    ReplyDelete
  64. Idag är det verkligen en bra dag i mitt liv, jag har övervinnat och löser mitt problem med min pojkvän!
    Jag har gått igenom några dåliga tider med min pojkvän coz han bröt upp med mig på grund av en annan tjej som han träffade i affären, lämnade han huset och bryr sig aldrig om vår son Jag gjorde allt som möjligt tryna pratar känner till honom men han kommer inte även lyssna på någon! Min vän Alison presenterar mig för Dr.Excel en stavningskastare i Colorado och han förberedde en andlig kärleksspell på honom att han var under förtrollning från tjejen ..
    Min pojkvän kom tillbaka två dagar senare be om ursäkt och jag satt bara mållös Jag kunde inte säga något coz Jag blev förvånad över hur han har förändrats med hjälp av Dr.Excel och nu lämnar vi tillsammans med fred och kärlek vilket är vad jag har alltid velat, jag tror att det finns andra som går igenom relationsproblem, uppbrott och skilsmässa men uppmanar dig att kontakta Excel idag på Email excellovespell@hotmail.com eller chatta honom på WhatsApp +1 (267) 527 3329 coz det var vad jag gjorde.

    ReplyDelete
  65. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    ReplyDelete
  66. Jag är så exalterad att mitt brutna äktenskap har återställts.
    "Vi gjorde nyligen upp, trots att det var svårt. Det har varit mer än en månad nu, och allt känns som att det återgått till normalt. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Den mardröm som hade varit i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som om vi blev kär igen igen! Vi har båda lagt förbi oss och försöker gå vidare - och för första gången på en lång tid ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte uttrycka i ord hur tacksam jag är DR PRINCE IDIALU! Det är som om vi äntligen har återupptäckt de sakerna om varandra som gjorde att vi blev kär i första hand. Allt bekymrande och stress har helt enkelt försvunnit. Tack till DR PRINCE IDIALU för att rädda mitt brutna äktenskap och tog min man tillbaka till mig! "Jag och min man lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till DR PRINCE IDIALU. Om du har något problem kontakta Dr.Unity nu och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig. E-posta honom på: princeidialu@outlook.com eller ring eller whatsaap +1(845)731-5643

    ReplyDelete
  67. Jag är så exalterad att mitt brutna äktenskap har återställts.
    "Vi gjorde nyligen upp, trots att det var svårt. Det har varit mer än en månad nu, och allt känns som att det återgått till normalt. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Den mardröm som hade varit i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som om vi blev kär igen igen! Vi har båda lagt förbi oss och försöker gå vidare - och för första gången på en lång tid ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte uttrycka i ord hur tacksam jag är DR PRINCE IDIALU! Det är som om vi äntligen har återupptäckt de sakerna om varandra som gjorde att vi blev kär i första hand. Allt bekymrande och stress har helt enkelt försvunnit. Tack till DR PRINCE IDIALU för att rädda mitt brutna äktenskap och tog min man tillbaka till mig! "Jag och min man lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till DR PRINCE IDIALU. Om du har något problem kontakta Dr.Unity nu och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig. E-posta honom på: princeidialu@outlook.com eller ring eller whatsaap +1(845)731-5643

    ReplyDelete
  68. Good-day friends, my name's Antonio Laura from Lund-Sweden, I'm a medical Doctor by profession, 45 years of age. Kindly read my true life testimony, i have a positive intention that this information will help someone reading this article right now to restore back broken marriage and recover lost love relationship within 2 days. After being in relationship with Abeg Erickson for years, he broke up with me, I did everything to get him back to love me, but everything i did was in vain, I wanted him back so much because of the love I have have for him, I asked him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to my colleague at work friend and she suggested that I would rather contact a love spelling rock that could help me to spell it back, but I am the type of person who never thought love spell portion existed or work, I had no choice but to try it, I emailed the spelling channel and he told me that it was no problem that everything will be fine before three days, that my ex will come back to me before three days, he threw the Love spelling portion into air and surprisingly the second day it was around 6.00AM. My ex love partner called me on my mobile phone, I was so surprised that I answered the Phone call and all he said was that he was so sorry for everything that happened that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him that was how we started living together happily. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    ReplyDelete
  69. Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
    Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
    Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
    Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +34631686040

    ReplyDelete
  70. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet hos en man som hjälpte mig..Jag heter Erwin Erin och jag är baserad i USA. Mitt liv är tillbaka! Efter två års äktenskap lämnade min fru mig med tre barn. Jag kände att mitt liv var på väg att ta slut och falla sönder. Tack till en stavspelare som heter Dr Ade som jag träffade online. När jag bläddrade på Internet letade jag efter en bra stavagare som kan lösa mina problem. Jag stötte på en serie vittnesbörd om just detta stavbeslag. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, vissa vittnade om att han kan kasta en förtrollning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Det fanns ett särskilt vittnesmål jag såg, det handlade om en kvinna, hon vittnade om hur Dr Ade tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 72 timmar och i slutet av sitt vittnesbörd gav hon Dr Ade e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova Dr Ade. Jag kontaktade honom med hans e-postadress och förklarade mitt problem för honom. På bara två dagar kom min fru tillbaka till mig och nu är vi ännu gladare än tidigare. Dr Ade är verkligen en begåvad och begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom för att han är en underbar Dr ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavskärare för att lösa det problemet för dig. Prova Dr Ade eller e-post: Adespelltemple@gmail.com eller whatsapp +2349025268254 eller så kan du maila mig för mer information (erwinerin6@gmail.com).

    ReplyDelete
  71. Jag vill tacka DR. Ade för att få min älskare tillbaka till mig inom 7 dagar från stavningskastning. När min man lämnade mig var jag så trött och frustrerad tills jag sökte på internet efter hjälp och jag såg så många bra prat om Dr Ade såg jag hans e-postadress> Adespelltemple @ gmail.com Och Whatsapp / ring nummer +2349025268254 och jag bestämde mig för att ge honom ett försök och jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom och han sa att jag inte skulle oroa mig för det dagen därpå berättade han för mig att han skulle börja stava att jag skulle ha tålamod till 7 dagar som jag väntade på, till min största överraskning innan den sista dagen min man kom tillbaka och började tigga hans misstag. Om du vill få din älskare tillbaka kontakta DR.Ade via e-post: Adepelltemple @ gmail.com eller Whats'app honom på +2349025268254 DR. Ade känd som den stora mannen som kan återfå förlorad kärlek. Och även bota alla typer av sjukdomar, virus och sjukdomar och specialiserade på följande. (1) Om du vill att din ex ska vara tillbaka. (2) du behöver skilsmässa i ditt förhållande (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Du vill att kvinnor och män ska springa efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Du vill bli rik. (7) Du vill binda din man och hustru för att vara din för alltid. (8) Om du behöver ekonomisk hjälp som kallas bli rik på tre dagar (9) Örtvård (10) Sjukdom, virus och sjukdom Kontakta honom idag på: Adespelltemple@gmail.com, kan du kontakta Dr Ade. + 2349025268254.

    ReplyDelete
  72. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett textmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

    ReplyDelete
  73. min ex man återvänder hem till mig efter att ha läst en liknande historia kommentar online blogg hur man återställer trasiga kärleksförhållanden.
    Jag visste aldrig kärlek stavning del för att återvända ex kärlekspartner tillbaka förrän för några dagar sedan min ex kom hem hem ber om ursäkt till mig.
    Slutligen hittade jag en omedelbar lösning för att förena tillbaka till ex kärlekspartner. det fungerar för mig .. Jag är säker på att det kommer att fungera för dig också om du provar idag ...
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    ReplyDelete
  74. mitt namn är raheal från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com den här stavspelaren gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde poliserna på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

    ReplyDelete
  75. Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr AJAYI som den bästa stavskärmaren online och jag rekommenderar starkt Dr AJAYI till alla som behöver hjälp. Jag vill vittna om hur jag fick tillbaka min pojkvän efter att han hade gått i kontakt med mig, vi har varit tillsammans i 4 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan tjej, när jag konfronterade honom ledde det till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men helt till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom Love spell, först betvivlade jag det men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade den här stavspelaren via sin e-post, och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det. Då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr AJAYI. Han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på Internet att Dr AJAYI verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: Drajayi1990@gmail.com Du kan skriva hans Whatsapp ELLER viber-nummer: + 2347084887094, TACK TILL Dr AJAYI ...



    ReplyDelete
  76. Hello i am here to spread this good news to the entire world on how i got my ex love back.I was going crazy when my love left me for another girl last month,But when i meet a friend that introduce me to DR IROSI the great messenger to the oracle that he serve,I narrated my problem to DR IROSI about how my ex love left me and also how i needed to get a job in a very big company.He only said to me that i have come to the right place were i will be getting my heart desire without any side effect.He told me what i need to do,After it was been done,In the next 2 days,My love called me on the phone and was saying sorry for living me before now and also in the next one week after my love called me to be pleading for forgiveness,I was called for interview in my desired company were i needed to work as the managing director..I am so happy and overwhelmed that i have to tell this to the entire world to contact DR IROSI at the following email address DRIROSISOLUTIONCENTER@GMAIL.COM and get all your problem solve..No problem is too big for him to solve..Contact him direct on DRIROSISOLUTIONCENTER@GMAIL.COM or call his mobile number or add him up on whatsapp via (+2348118829771). and get your problems solve like me.    

    ReplyDelete
  77. Gott nytt år hälsning mina vänner ...
    Idag delar jag mitt verkliga liv genombrott vittnesbörd om hur jag fick min ex tillbaka till älska mig ...
    Jag vill att ni alla ska gå med mig för att tacka en fantastisk man. Gudar använder honom för att återställa mitt äktenskap hem från skilsmässa, för några veckor sedan kom min man som släpper mig för en annan kvinna tillbaka för att be om ursäkt för mig för försoning tillbaka till äktenskapet.
    Till att börja med trodde jag aldrig att Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com) kan hjälpa mig att vinna tillbaka min ex-kärlek tillbaka från en annan kvinna, jag provade, jag följde uppriktigt följde Dr.ODUDUWA kärlek stavinstruktioner och det överraskar mig att efter tre dagar av att ha kastat kärleksförtrycksförbättringen, den andra dagen efter
    min man ringde mig på telefon, vi talar snyggt, han ber om ursäkt ber mig förlåtelse, han tycker så ledsen över allt han har gjort fel mot mig, min man älskar mig fortfarande lika mycket som jag älskar honom mer. just nu är vi helt tillbaka tillsammans i kärlek, jag är väldigt nöjd med mitt nya liv som familj ... allt mitt tack till dr.Oduduwa.
    Jag lovar Oduduwa att dela detta bra arbete med världen, verkligen Love-Spell-arbetet till mitt bästa. Jag rekommenderar starkt vänligen kontakta honom för lösning på varje kärleksförhållandekris idag ...
    - Kärlek stava inkantationsbön för att få tillbaka ex kärlekspartner,
    - Stava bön för att stoppa skilsmässa
    - Stava bön för att vinna tillbaka Förtroende till förhållande
    - Stava böner för att stoppa mardrömmar eller dåliga drömmar på natten.
    - Kärleksförtryck för att locka nya kärlekskvinnor / män
    - Om du vill få ditt eget barn.
    - Stave Talisman ring för makter, rikedom och berömmelse.
    - Örtvård och läkning mot alla blodsjukdomar.
     Jag bekräftar detta själv, det magiska kärlekstämningen fungerar. Det fungerar för mig och det kommer säkert att fungera till ditt bästa.
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    ReplyDelete
  78. Anonymous4:31 PM

    En sann och kraftfull kärleksförfattare som vill återta "jag föreslår att du läser mitt vittnesbörd"
    Tack för vad du gjorde mot mig, Dr.Pellar! Min fru avslutade min skilsmässa framställning efter att jag kontaktade dig för att hjälpa till med skilsmässan. Nu är det mycket bättre med mig och min fru. Som du sa, hela skilsmässa processen avbröts och det onda som orsakade mitt äktenskap skickades bort och vi är nu lyckliga tillsammans. Jag rekommenderar Dr.Pellar till alla som har problem med äktenskap / förhållanden. Här är hans kontakt E-post
    drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Anonymous4:32 PM

    Vänligen läs och kontakta dr. Det är Dr.Sango om du behöver en stark kärleksstava för att lösa ett trasigt förhållande.
    När jag var sex månader gravid med mitt andra barn, skilde jag mig från min man. Ända sedan vårt barn blev gravid, var vi oeniga och argumenterade, hon hade inte längre någon kärlek eller förtroende för honom, så han skilde sig från mig. Och med alla dessa visselpipor försökte jag alla olika sätt att återställa det, och jag försökte också några olika magiska hjul i mitt hemland, men ingen av dem kunde återlämna James till mig. Endast Dr.Sango garanterade en brådskande samling av 48 timmars magi och försäkrade mig att min make skulle vara med igen. Jag skriver för att tacka och tacka dig för att ha hållit löfte och för att ha använt din talang och stora styrka för att få det hem. Det glädde mig att veta att du är specialiserad på kärleksbindning. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor magisk magiker och för att du gav mig magin av kärlek som gav mig så mycket glädje under mitt äktenskap. Min man har återvänt och han lovade att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans kapacitet, tro mig. Du borde kunna. Det lönar sig på sätt som du inte ens kunde föreställa dig. Om du är starkare nu och du behöver en stark och brådskande kärlek för att återvända den vänligt kontaktade Dr.Sango är för närvarande det enda svaret på att återuppbygga ett trasigt förhållande eller äktenskap. kontakta Dr.Sango på hans e-post spellspecialistcaster937@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Anonymous4:32 PM

    Jag heter Gatel från Förenta staterna. Jag vill dela mitt vittnesbörd om världen om hur jag fick tillbaka min flickvän, min flickvän heter Maci, vi har träffat det senaste sex månaden och jag försökte allt mitt bästa för att se till att hon var nöjd med mig men plötsligt kom en ny från någonstans och locka min Maci med rikedom och lyxiga saker och trots det älskar jag henne med min härd och jag köpte allt åt henne, faktiskt brukade jag ge henne kontanter varje vecka men jag vet inte vad hon vill ha mer i detta förhållande.
    För att förklara historien, fortsatte hon med en konstig man och hon blockerade mig i alla sociala medier och jag kunde inte kunna kontakta henne igen och jag försökte allt mitt bästa för att få henne tillbaka men alla mina ansträngningar var förgäves. Jag hade ont och jag delar mitt problem med min bästa vän på platsen för mitt arbete och att min vän ger mig e-postmeddelandet till doktor Sango, stava casterman som hjälpte honom för länge sedan, när min vän har problem med hans hustru, han kontaktade Dr.Sango och han fick sin fru att återhämta sig inom kort tid och även om jag inte brukade tro på några stava saker men jag försökte och jag kontaktade den stava caster som heter Dr.Sango och jag förklarar allt för hin och han lovade mig att inte vara orolig för att han kommer att hjälpa mig att återhämta min ex girlfied och jag följer all hans instruktioner som han fick mig, genom att skicka foto och information osv. till min överraskning märkte jag bara att min flickvän började lägga till mig igen hennes facebook, whatapp, badoo, histagraph och andra dagen någon tryckte på min klocka i mitt hus och jag gick till dörren, jag öppnade dörren, det var min flickvän, hon började krama mig med kyss och hon bad mig om förlåtelse och hon lovade att aldrig lämna mig igen och nu förväntar vi oss o din tredje baby.
    om du har något relationsproblem, kontakta Dr.Sango via hans e-post. Det här är ett e-postmeddelande från Dr.Sango spellspecialistcaster937@gmail.com

    ReplyDelete
  81. Anonymous4:33 PM

    min fästman och jag gjorde uppror och han sa till mig att han inte längre var intresserad av förhållandet och ville att vi skulle bryta upp och vårt äktenskap skulle komma för att jag berättade för honom att han hade förändrats och inte längre gör det han normalt tycker om att gå runt i parkerna bjud in mig att titta på och allt annat som gör vårt förhållande mysigt. Jag bad honom att förlåta mig, men han var döv för mina samtal och flyttade till och med ut ur huset. Det fick mig att söka hjälp från olika källor. Jag surfar på nätet när jag såg vittnesbörd från en dam som sa att en trollkarl som heter Dr.pellar hjälpte henne med hennes äktenskapsproblem när hon sökte livmodern och kunde föreställa sig att hon använder en trollformel. ett upphörande som heter Dr.pellar, nu lever hon och hennes man lyckligt hela tiden. Jag kontaktade författaren och skrev Dr.pellar via hans e-post för att förklara mitt problem för honom. Han berättade för mig några saker jag gjorde, och till min överraskning ringde min fästman John till mig, bad om förlåtelse och sa att han aldrig visste vad som händer med honom. , tack till Dr.pellar, jag är gift nu och förväntar mig mitt första barn. Om du har ett relationsproblem som du behöver hjälp med, kontakta Dr.pellar idag för en snabb åtgärd. Först trodde jag att det var falskt tills jag provade det, och det fungerade för mig, och jag vet att det kommer att fungera för dig också. Du kan nå stavförfattaren via e-post Dr.pellar via drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  82. Jag läste en kommentar online från en Los Angeles-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en verklig kärlekspartner (mannen) 2 månader efter att hennes ex-pojkvän bröt upp med henne, med hjälp av en Love spellcaster.
    Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde att vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    Så tur för mig att jag stötte på oduduwa e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Oduduwa den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för mina räkning för att återfå min ex-man med sin trollformel och magi.
    Jag är gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone så är det som det känns).
    Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att detta också fungerar för dig, 100% säker.
    kontakta Dr.Oduduwa för brådskande hjälp för att fixa ditt trasiga äktenskap via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare
    * Magi för framgång och marknadsföring
    * lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDDSHOOK
    * förbannelse upplösning
    * andlig rening
    * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
    * dekret magi, STAV LOTTERI & VIN-SPEL STAV
    Att läsa artiklar på internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

    ReplyDelete
  84. Hej god dag.
    Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

    ReplyDelete
  85. Hej mina kollegor online Jag är Monica Gilbert från Frankrike, jag vill använda detta medium för att tacka Dr Ajayi den stora spell spellisten för att han tog tillbaka min man. min man lämnade mig för sin exflickvän som han hade innan han gifte sig med mig det är en svår situation för mig jag ringde och bad honom att komma tillbaka han vägrade att han sa att han inte älskar mig längre jag försökte alla möjliga sätt att få honom tillbaka förgäves uppförde han sig som en person under manipulativ kontroll. Jag berättade för min vän vad jag passerade och hon gav mig Dr Ajayi WhatsApp-nummer: +2347084887094 och hon förklarade för mig hur Dr Ajayi hade förberett en ört för att hon skulle bli gravid efter 15 års äktenskap utan livmodern. Jag var i behov av hjälp så jag kontaktade Dr Ajayi genom whatsApp-numret som min vän gav mig, och jag sa till honom mitt problem, han berättade vad jag skulle göra som jag gjorde när han instruerade och han kastade en kärleksförtryck som gav tillbaka min make inom 72 timmar. Om du behöver hjälp med att få din älskare tillbaka eller något annat livsproblem, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com WhatsApp: +2347084887094

    ReplyDelete
  86. Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    ReplyDelete
  87. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post onihaspelltemple@gmail.com eller whatsappnummer +15056336879. Tack alla för att du läste detta fantastiska vittnesbörd.

    ReplyDelete
  88. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post onihaspelltemple@gmail.com eller whatsappnummer +15056336879. Tack alla för att du läste detta fantastiska vittnesbörd.

    ReplyDelete
  89. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post onihaspelltemple@gmail.com eller whatsappnummer +15056336879. Tack alla för att du läste detta fantastiska vittnesbörd.

    ReplyDelete
  90. Hur jag kunde bosätta mig med min man med hjälp av Dr Ajayi stavmästaren, jag är 47 år med tre barn, en morgon för ungefär 8 månader sedan vaknade min man precis från sängen och nästa sak han sa var att vi borde skiljas om att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap, de orden fick mig i balans och jag nästan besvimade, vädjade till honom och frågade vad som gick fel men han vägrade säga något, samma månad lämnade han huset och lämnade mig ensam med barnen och för att vara uppriktigt var det inte lätt för mig, sa till och med sin syster att hjälpa mig att be honom att förlåta mig om jag har fel med honom ovetande och alla grunder faller på ett döva örat. Jag sökte efter hjälp från olika plattformar men alla misslyckades tills jag läste en artikel om en spirituell man, en stavspelare som heter Dr Ajayi, jag förklarade mitt problem för honom och han sa till mig att ge lite information som jag gav honom, han berättade för min make är inte i sin rätta sinnesram, att han manipuleras av en annan kvinna, det är därför han söker skilsmässa, men han sa till mig att inte vara orolig att om tre dagar kommer alla mina bekymmer vara över och till min största överraskning efter trollformuleringarna gjordes av den stora Dr Ajayi, min man ringde att han är på väg hem igen och till och med frågade mig hur länge han har varit borta från huset, jag är verkligen glad att mitt äktenskap är räddat av den stora spell spellisten som heter Dr Ajayi, skilsmässan inträffade aldrig, jag fick en marknadsföring på arbetsplatsen, allt i mitt liv vänder sig till det goda och den stora spell spellisten Dr Ajayi är att tacka för allt detta. Om du har äktenskapsproblem, om du letar efter livmoderns frukt, om du vill få tillbaka din exälskare, om du vill ha lyckligtal för lotteri, om du behöver en skyddstaf, stav för rikedom osv ... Du är fri att kontakta Dr Ajayi för alla slags stavarbete och du kommer för evigt att vara stor för det eftersom alla dina hjärts önskningar kommer att uppfyllas. Du kan nå honom via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp +2347084887094.

    ReplyDelete
  91. Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ''. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post
    onihaspelltemple@gmail.com
    Whatsapp-nummer +15056336879.
    Webbplats onihaspelltemple.com

    ReplyDelete
  92. Anonymous7:50 AM

    Jag skulle vilja dela mitt vittnesbörd med dig från alla människor i världen. Sandra från England Bara the Finder, jag gifte mig med min man för två år sedan och vi började ha problem hemma, slutade att sova i samma säng om de små saker som alltid kommer hem sent på kvällen, dricker för mycket och sover alltid med andra kvinnor på sidan. Jag har aldrig älskat någon annan än honom i mitt liv. Han är fadern till mitt barn, och jag vill inte tappa honom eftersom vi har arbetat så hårt tillsammans för att bli det vi har idag. för några månader sedan är han nu anpassad till att leva med mig och baby, att vara ensamstående förälder kan vara svårt ibland, så jag har ingen
    Jag vände mig och var trasig. mitt hjärta ringde min mamma och förklarade allt för henne, min mor berättade om dr. de andra tre och ett halvt åren, och det var ett mirakel, de kom tillbaka till varandra. Han skickades till Dr.pellar, på hans e-postadress: drpellar@gmail.com
    och för att förklara för honom allt som han hade lovat mig att inte oroa mig för, att han skulle bli fascinerad och få saker att återgå till det sätt vi älskar så mycket igen, och det var en annan kvinnlig anda som kontrollerade min man. mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa ok. Så han gav mig besväret, och två dagar senare återvände min kärlek för att be mig om förlåtelse. det är därför jag bestämde mig för att dela mina erfarenheter med alla som har problem med att kontakta Dr.pellar frigjorde många bilar på hans e-post: drpellar@gmail.com
    (1) Om du vill få ditt ex.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Vill du bli befordrad till ditt kontor?
    (4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Vill du bli rik?
    (7) Vill du binda din man / hustru
    din för alltid?
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Växtvård
    (10) vinner lotteriet

    ReplyDelete
  93. Anonymous7:50 AM

    TACK TILL STOR Dr.Sango för att lösa Mina problem med hans e-post är spellspecialistcaster937@gmail.com
    Jag heter Miss Fatima. Jag var gift med min man i 5 år. Vi bodde lyckligt tillsammans i år, inte förrän han åkte till Australien på affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar jag mig och barnen och älskar henne ensam, så när min man kom tillbaka ur vägen sa han att han inte gjorde det Jag vill inte längre se mig och mina barn, så han körde oss ur huset och åkte till Australien för att träffa den här andra kvinnan. både jag och mina barn var så frustrerade och jag stannade hos min mamma och jag skulle inte bete mig bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter att min far dog så att mannen som gifte sig inte behandlade henne väl och mina barn var så förvirrade. och jag letade efter ett sätt att få min man hem för jag älskar honom och jag respekterar honom så mycket att en dag när jag bläddrade på min dator såg jag mannen som Dr.Sango hjälpte till att få sin fru tillbaka för honom, vittnesbörd som delades på internet av många flickor och jag var så imponerad att jag trodde att jag försökte.
    Till att börja med var jag rädd, men med tanke på vad mina barn och jag gick igenom kontaktade jag Dr.Sango och gjorde allt han bad mig göra med tro och han sa till mig att hålla mig lugn bara i 24 timmar som min man skulle ge mig tillbaka till min största överraskning Jag fick ett samtal från min man häromdagen och frågade om barnen och jag ringde Dr.Sango och han sa att hans problem löstes av min son. så jag kom tillbaka till min familj efter en lång stress av att stoppa den onda damen, med all den hjälp från Dr.Sango, jag vill att ni alla ska gå med mig i det här forumet tack så mycket Dr.Sango och jag också råd för alla i sådana eller liknande problem eller problem som han behöver för att kontakta honom på sin e-post spellspecialistcaster937@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.
    SPECIALISERAD I NÄSTA SERIEN.
    (1) Om du vill ha din tidigare återvändande.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Om du vill bli befordrad till ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Om du vill bli rik.
    (7) Om du vill binda din man / hustru för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur du är lurad och vill återvinna dina förlorade pengar.
    (10) om du vill avsluta skilsmässan.
    (11) om du vill skilja dig från din man.
    (12) om du vill att dina önskemål beviljas.
    (13) Graviditet för att bli gravid
    (14) Se till att du får problematiska rättsfall och skilsmässa oavsett scen
    (15) Sluta äktenskapet eller förhållandet från separationen.
    (16) om du har några sjukdomar som (H OCH V), (cancer) eller någon sjukdom.
    (17) om du behöver böner för ditt barn eller för dig själv.
    (18) du vill bota diabetes, herpesmedicin, HIV- och AIDS-medicin, bröstcancermedicin och cancerläkemedel,
    igen, se till att kontakta honom via e-post på spellspecialistcaster937@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.

    ReplyDelete
  94. Anonymous7:51 AM

    Snälla, min kära vän, jag är ledsen för att ha läst det här inlägget, jag ser bara hennes sätt att hjälpa vem som kommer att behöva den hjälp jag har. se till att du läser detta mitt vittnesmål till slutet att det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla att höra. Jag var gift i 3 år, och för det fjärde året av mitt äktenskap, tog en annan kvinna bort min älskare, och min man lämnade mig och mina barn, och vi led i två år tills jag träffade en plats där en man med namnet Ytterpräst Dr.Sango hjälpte jag bestämde mig för att försöka hjälpa honom att föra sin älskare hem och lita på mig för att bara skicka honom min bild och hans detaljer till honom och den mannen och efter två dagar när han sa till mig såg jag bilen jag gick in i hus och såg att det var min make och han kom till mig och barnen och det är därför jag är glad att se var och en av er i liknande möte med den här mannen eftersom jag inte kan svära ditt liv. Ett väldigt starkt stavspel och dess stava fungerar mycket bra utan biverkningar om du vill ha mer information om prästen Dr.Sango Lider du verkligen i ditt förhållande nu? Vill du att högpräst Dr.Sangos ingripande i din relation ska hjälpa till att reparera din relation? kontakta honom idag via hans e-postadress: spellspecialistcaster937@gmail.com
    om du har några problem i följande fråga
    (1) Om du vill ha din tidigare återvändande
    (2) om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
    (4) Om du vill ha en baby.
    (5) Örtvård
    (6) Du vill bli rik.
    (7) Du vill binda din man / hustru för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Låt människor lyda dina ord och uttrycka din önskan
    (10) E.T.C Case Solution
    Kontakta dem på ditt spellspecialistcaster937@gmail.com e-templ
    och lösa alla dina problem

    ReplyDelete
  95. Anonymous7:51 AM

    Jag vill agera din testament
    Jag heter Sheri från USA
    Det måste vara det vittnesbörd som alla måste läsa, jag är här för att hela världen ska veta om mannen som räddade mitt förhållande, och den här stora mannen heter Dr.Pellar. Det gjorde ett bra jobb för mig att ta med min ex-älskare som lämnade mig och lovade att han aldrig skulle komma tillbaka till mig igen. Tack vare detta insåg jag att att ge detaljer om Dr. Pelar har gett många fördelar till världen för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom, som hjälper dig att reparera detta trasiga förhållande eller ditt äktenskap. Du kan kontakta honom via hans e-postadress: drpellar@gmail.com Kontakta honom så ser du hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande nummer
    (1) Du vill ha ditt ex.
    (2) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
    (3) Du vill åtföljas av män / kvinnor.
    (4) Du vill ha ett barn.
    (5) Du är en entreprenör och du vill vinna kontrakt
    (6) Du vill att din man ska vara din för alltid
    (7) Du behöver andlig hjälp.
    (8) Du har blivit lurad och vill återta dina förlorade pengar.
    (9) Avsluta skilsmässa
    (10) Angivande av pengarritualen
    (11) Vinn valet
    om du behöver hjälp kontakta Dr. Pellar via e-post och han är den som räddade mitt äktenskap och nu är jag verkligen glad att nu hans e-postadress är drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  96. Allt tack vare Dr Ajayi kunde jag återfå min man, det verkar som en dröm när det hände för att vi var separerade i nästan ett år och den perioden var bland min värsta stunder i livet eftersom jag verkligen älskar min make. Jag säckade honom för att komma hem för att vara med mig och mina barn men han vägrade. Min vän Doris berättade för mig hur hon kunde vinna tillbaka sin man med hjälp av stavagern Dr Ajayi eftersom de gick igenom skilsmässa, hon sa att han hjälpte henne att få tillbaka fred i sitt hem. Jag har inget annat val än att ge stavbeslagen Dr Ajayi ett försök, jag skrev honom på hans WhatsApp-nummer: +2347084887094 och förklarade saker för honom. Han berättade för mig att vara lugn och vissa saker som behövs för att återfå mitt hem följde jag hans instruktioner, efter tre dagar av trollformeln kom min man hem med en stor nallebjörn och bad mig förlåta honom för alla hans fel och utifrån det till denna dag har min familj fyllts av kärlek. Kontakta Dr Ajayi stavsagare idag, han har lösningar på alla livsproblem, var inte blyg för dina problem, du bör kontakta honom på WhatsApp: +2347084887094 eller E-post: drajayi1990@gmail.com för en varaktig lösning.

    ReplyDelete
  97. Allt tack vare Dr Ajayi kunde jag återfå min man, det verkar som en dröm när det hände för att vi var separerade i nästan ett år och den perioden var bland min värsta stunder i livet eftersom jag verkligen älskar min make. Jag säckade honom för att komma hem för att vara med mig och mina barn men han vägrade. Min vän Doris berättade för mig hur hon kunde vinna tillbaka sin man med hjälp av stavagern Dr Ajayi eftersom de gick igenom skilsmässa, hon sa att han hjälpte henne att få tillbaka fred i sitt hem. Jag har inget annat val än att ge stavbeslagen Dr Ajayi ett försök, jag skrev honom på hans WhatsApp-nummer: +2347084887094 och förklarade saker för honom. Han berättade för mig att vara lugn och vissa saker som behövs för att återfå mitt hem följde jag hans instruktioner, efter tre dagar av trollformeln kom min man hem med en stor nallebjörn och bad mig förlåta honom för alla hans fel och utifrån det till denna dag har min familj fyllts av kärlek. Kontakta Dr Ajayi stavsagare idag, han har lösningar på alla livsproblem, var inte blyg för dina problem, du bör kontakta honom på WhatsApp: +2347084887094 eller E-post: drajayi1990@gmail.com för en varaktig lösning.

    ReplyDelete
  98. Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    ReplyDelete
  99. Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    ReplyDelete
  100. Jag är Agur vid namn; Jag är så glad för det underbara arbete DR ADELEKE kraftfull spell som förde oss samman. Om det inte vore för honom mitt liv skulle ha varit olycklig idag. Tack för all din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap tveka inte att kontakta e-post honom på e-post; (aoba5019@gmail.com) eller ring och whatsapp honom på (+27740386124 )

    ReplyDelete
  101. Snälla min kära vän, jag är ledsen, du läser det här meddelandet så här, jag ser bara att det är ett sätt att hjälpa dem som kommer att behöva den slags hjälp som jag fick. se till att du läser detta mitt vittnesmål till slut eftersom det är min livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla att höra. Jag har varit gift i 3 år och det fjärde året av mitt äktenskap tog en annan kvinna min älskare bort från mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i två år tills jag träffade en post där en man som heter högpräst Dr Sacerdote , har hjälpt någon och jag bestämde mig för att ge honom ett försök att hjälpa mig att föra min älskare hem och tro mig att jag bara skickar min bild och mina uppgifter till honom och min make och efter två dagar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i huset och se att det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er på liknande sätt att träffa den här mannen eftersom jag kan svära med mitt liv mannen är en mycket stark stavskärm och hans stava fungerar väldigt bra utan någon biverkning om du vill ha mer information om präst Dr Sacerdote. Lider du verkligen i din relation just nu? vill du högpräst Dr, ingripande i ditt förhållande som hjälper dig att reparera din relation? kontakta honom idag via hans e-post: poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com om du har några problem i det följande problemet
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka (2) om du alltid har dåliga drömmar. (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill ha ett barn. (5) Örtvård (6) Du vill att vara rik. (7) Du vill binda din make / hustru att vara din för alltid. (8) Om du behöver ekonomisk hjälp. (9) Låt människor lyda dina ord och göra din önskan (10) ETC-ärendeupplösning Kontakta dem i din e-posttempel poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com och få alla dina problem löst

    ReplyDelete
  102. ANDY BEK12:20 PM

    Med stor respekt och ära till en riktig spell caster för Västafrika Dr Adeleke som återställde tillbaka min älskare efter en kamp vi hade, jag kontaktar Dr Adeleke för en kärlek spell som hjälper mig att återställa min fru tillbaka och mitt hem. och han kastade det för mig inom loppet av 24 timmar, och min fru var hemma och vi lever till tillsammans lyckligt alla tack vare honom vänligen mitt råd är för er alla som har samma problem att kontakta honom via e-post; (aoba5019@gmail.com) eller ring och whatsapp honom på (+27740386124 )

    ReplyDelete
  103. En av de bästa beslut jag någonsin gjort var att kontakta Dr Adeleke att hjälpa mig att få min man tillbaka, jag var liv fylld av lycka efter att jag kontaktade Dr Adeleke eftersom han inte bara föra min man tillbaka till mig han också gjort vår kärlek till varandra mer unik och superb. Om du behöver krydda din relation med mer kärlek och romantik kontakta Dr Adeleke på samtal / WhatsApp honom på (+27740386124 ) E-postadress: aoba5019@gmail. Com

    ReplyDelete
  104. JANE ANDREW2:47 PM

    Al tack till Dr ADELEKE för att föra min man till mig jag är mycket glad att jag aldrig tror att jag kommer att vara med min man igen en vän till mig berättade för mig om Dr ADELEKE så jag bestämde mig för att ge ett försök och det fungerar innan 48 timmar min man ringa mig och var vädjar mig att förlåta honom det var som en dröm för mig Dr ADELEKE är en riktig spell caster kontakta honom på samtal / WhatsApp +27740386124 eller E-post: (aoba5019@gmail.com) Tack mig senare

    ReplyDelete
  105. Jag är så glad att dela denna underbara vittnesmål tack Dr ADELEKE för den hjälp du lösa in till mig jag kommer att vara evigt tacksam nu min ex älskare är tillbaka till mig och allt är okej om du passerar genom relation eller äktenskap problem e-post Dr ADELEKE via (aoba5019@gmail.com) nå honom på WhatsApp eller ring (+27740386124) Dr ADELEKE kärlek spell kommer att hjälpa dig i ditt förhållande eller äktenskap

    ReplyDelete
  106. JEAN GRAY11:45 PM

    Jag är Jean från USA , jag hade problem med att bli gravid och föda barn efter 11år av äktenskapet, jag har varit på flera sjukhus men kunde inte föreställa sig förrän jag såg ett vittnesbörd på internet om hur Dr Adeleke hjälpa en dam med sina rötter och örter sirap.. Jag kontaktade honom utan tvekan och han sa till mig allt jag behöver göra, vilket jag gjorde därefter, till min största förvåning, jag blev gravid inom en kort period och jag är så glad att berätta för alla att jag är en mor till barn. Han är en Gud skickas så kontakta honom för alla problem på (aoba5019@gmail.com) eller kontakta honom på Whatsapp: +27740386124 

    ReplyDelete
  107. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här stora stavagaren som heter DR ONIHA. Mannen jag ville gifta mig lämnade mig 3 månader till vår bröllopsceremoni och mitt liv var uppochnervänt. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom verkligen så mycket ... Han lämnade mig för en annan kvinna utan några anledningar ... när jag ringde honom, plockade han aldrig upp mina samtal och han vill inte se mig runt honom var hjälplös och vet inte vad gör för att få mannen jag älskar tillbaka mitt liv. Jag gick online för att leta efter hjälp och jag hittar DR ONIHA webbplats jag måste kontakta honom. Så när jag berättade för DR ONIHA vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några trollformler över min pojkvän och det är anledningen till att han lämnade mig.. han sa till mig att han kommer att hjälpa mig att förtrolla att föra tillbaka honom. Till en början var jag skeptisk men jag försökte bara. På fyra dagar senare efter det som förtrollningen gjordes av DR ONIHA, ringde min pojkvän mig själv och kom till mig ursäktande ... Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen, men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gift nu och vi lever som en lycklig familj..Am publicerar detta på forumet om någon behöver hjälp av denna fantastiska man, kan du också kontakta honom via denna e-postadress: onihaspelltemple@gmail.com eller hans webbplats: http://onihaspelltemple.com .

    ReplyDelete
  108. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här stora stavagaren som heter DR ONIHA. Mannen jag ville gifta mig lämnade mig 3 månader till vår bröllopsceremoni och mitt liv var uppochnervänt. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom verkligen så mycket ... Han lämnade mig för en annan kvinna utan några anledningar ... när jag ringde honom, plockade han aldrig upp mina samtal och han vill inte se mig runt honom var hjälplös och vet inte vad gör för att få mannen jag älskar tillbaka mitt liv. Jag gick online för att leta efter hjälp och jag hittar DR ONIHA webbplats jag måste kontakta honom. Så när jag berättade för DR ONIHA vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några trollformler över min pojkvän och det är anledningen till att han lämnade mig.. han sa till mig att han kommer att hjälpa mig att förtrolla att föra tillbaka honom. Till en början var jag skeptisk men jag försökte bara. På fyra dagar senare efter det som förtrollningen gjordes av DR ONIHA, ringde min pojkvän mig själv och kom till mig ursäktande ... Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen, men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gift nu och vi lever som en lycklig familj..Am publicerar detta på forumet om någon behöver hjälp av denna fantastiska man, kan du också kontakta honom via denna e-postadress: onihaspelltemple@gmail.com eller hans webbplats: http://onihaspelltemple.com .

    ReplyDelete
  109. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

    ReplyDelete
  110. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

    ReplyDelete
  111. Jag är Lisa Bass. Jag delar gärna mitt vittnesbörd. Min man och jag har haft många problem att leva tillsammans, han ger mig aldrig uppmärksamhet eller gör mig glad eftersom han blev förälskad i en annan kvinna utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom om det desto mer får han mig att känna sig ledsen och olycklig, mitt äktenskap började leda till skilsmässa eftersom han inte längre uppmärksammar mig. Jag älskar honom så mycket, förlorade integritet, allt mitt projekt stannade, jag var sjuk i 2 månader. Jag ville glömma honom men jag älskar honom och vill inte förlora honom, vi har gift i 5 år och han är allt jag kan kalla en riktig bästa vän och bäst i allt, mannen som hanterar mina problem perfekt, mannen som offer för min lycka. Jag ville ha honom tillbaka i mitt liv. Jag var så förvirrad. Mina vänner berättade för mig att köpa böcker om förhållanden, så jag gick online för förhållanden böcker medan jag stötte på en stavstång som heter "DR AYOOLA". Jag läste om honom, recensioner och vittnesmål så jag kontaktade honom omedelbart, förklarade mina problem för honom. Samma dag kastade han en förtrollning för mig och försäkrade mig i 48 timmar om att min man kommer tillbaka till mig och till min största överraskning efter 48 timmar kom min man som knackade på min dörr och bad om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen, jag skulle inte sluta prata om honom. Kontakta honom idag om du behöver hans hjälp via: e-post drayoolasolutionhome@gmail.com eller på WhatsApp: +31684065675. och han har också webbsajt


     https://drayoolasolutionhome.com/


    ELLER https://twitter.com/DrAyoola1


    du kommer att se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål

    ReplyDelete
  112. Jag är Lisa Bass. Jag delar gärna mitt vittnesbörd. Min man och jag har haft många problem att leva tillsammans, han ger mig aldrig uppmärksamhet eller gör mig glad eftersom han blev förälskad i en annan kvinna utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom om det desto mer får han mig att känna sig ledsen och olycklig, mitt äktenskap började leda till skilsmässa eftersom han inte längre uppmärksammar mig. Jag älskar honom så mycket, förlorade integritet, allt mitt projekt stannade, jag var sjuk i 2 månader. Jag ville glömma honom men jag älskar honom och vill inte förlora honom, vi har gift i 5 år och han är allt jag kan kalla en riktig bästa vän och bäst i allt, mannen som hanterar mina problem perfekt, mannen som offer för min lycka. Jag ville ha honom tillbaka i mitt liv. Jag var så förvirrad. Mina vänner berättade för mig att köpa böcker om förhållanden, så jag gick online för förhållanden böcker medan jag stötte på en stavstång som heter "DR AYOOLA". Jag läste om honom, recensioner och vittnesmål så jag kontaktade honom omedelbart, förklarade mina problem för honom. Samma dag kastade han en förtrollning för mig och försäkrade mig i 48 timmar om att min man kommer tillbaka till mig och till min största överraskning efter 48 timmar kom min man som knackade på min dörr och bad om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen, jag skulle inte sluta prata om honom. Kontakta honom idag om du behöver hans hjälp via: e-post drayoolasolutionhome@gmail.com eller på WhatsApp: +31684065675. och han har också webbsajt


     https://drayoolasolutionhome.com/


    ELLER https://twitter.com/DrAyoola1


    du kommer att se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål

    ReplyDelete
  113. Hej alla jag heter Chloe från United States. Livet var färglöst innan Dr Oniha hjälpte mig med en kärleksförtryck att återförenas med min barns far. Min vilja att leva och njuta av livet är tillbaka nu när min familj är räddad. Jag kommer aldrig att känna mig ensam igen. Tack Dr Oniha för att du tog min man tillbaka till mig. Alla som kämpar i hennes äktenskap eller förhållande rekommenderar jag dr. Oniha till dig idag. Jag vet att han kan lösa ditt problem eftersom jag är en levande vittnar om hans stora arbete. Kontakta Dr Oniha, jag vet att han fortfarande kommer att lösa ditt problem.
    E-post: onihaspelltemple@gmail.com
    Webbplats: http://onihaspelltemple.com.
    Ring / Whatsapp-nummer: + 1 (669) 221-3962

    ReplyDelete
  114. Hej alla jag heter Chloe från United States. Livet var färglöst innan Dr Oniha hjälpte mig med en kärleksförtryck att återförenas med min barns far. Min vilja att leva och njuta av livet är tillbaka nu när min familj är räddad. Jag kommer aldrig att känna mig ensam igen. Tack Dr Oniha för att du tog min man tillbaka till mig. Alla som kämpar i hennes äktenskap eller förhållande rekommenderar jag dr. Oniha till dig idag. Jag vet att han kan lösa ditt problem eftersom jag är en levande vittnar om hans stora arbete. Kontakta Dr Oniha, jag vet att han fortfarande kommer att lösa ditt problem.
    E-post: onihaspelltemple@gmail.com
    Webbplats: http://onihaspelltemple.com.
    Ring / Whatsapp-nummer: + 1 (669) 221-3962

    ReplyDelete
  115. Dr Oniha, här är mitt vittnesbörd från en skuldsatt klient med hjärtvärmning (Sonya Carlson från Förenta staterna) Sir, jag var tvungen att skriva tillbaka till dig men jag är nu på jobbet för att låta dig veta att din förtrollning har framgångsrikt fungerat och han har återvänt tillbaka till mig precis som du sa det, herr. En vacker röda rosor kom precis till min arbetsplats från mannen jag kontaktade dig om den 18 december. Sir, jag är så glad att berätta det för hela världen nu när han återvände tillbaka till mig genom dina kraftfulla trollformler igår klockan 18:00. Allt fungerade precis som du sa det. Inget mer tvivel. Eftersom han nu inser att vi var tänkta att vara och att vi var förenliga. Detta är faktiskt svårt för mig att tro nu. Det är verkligen förvånande !! Tack så mycket Dr Oniha för att ha vävt dina magiska krafter på mig och för att återförena mig och min ex tillsammans med dina yttersta krafter. '' Om någon där ute är i en sådan situation kan du också kontakta Dr Oniha på hans
    Webbplats: http://onihaspelltemple.com
    E-post: onihaspelltemple@gmail.com
    WhatsApp +16692213962

    ReplyDelete
  116. Anonymous1:06 PM

    Jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Oniha kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det, sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Oniha. Jag kommer att fortsätta att berätta för alla om hur din stava fungerar Dr Oniha eftersom du är en Gud som skickas till mig. Du kan också kontakta honom om du behöver hjälp för att lösa ditt problem, han kommer att vara till hjälp för dig. onihaspelltemple@gmail.com. Du kan också ringa eller whatsapp honom på hans nummer +16692213962 Webbplats: http://onihaspelltemple.com.

    ReplyDelete
  117. Josip Marija11:05 AM

    Jag vill tacka chubygreat för det han har gjort för mig. Han gav mig min lycka tillbaka. Jag blev introducerad till chubygreat@gmail.com av en dam som han hjälpte till med livmodern. hon kontaktade chubygreat och berättade för honom om hans problem och med hjälp av stavning av chubygreat tänkte hon och lämnar nu lyckligt med mannen och de två barnen hon nu har. han gav mig detaljer om chubygreat för att kontakta honom att han definitivt kommer att hjälpa mig om jag kontaktar honom. så jag kontaktade honom med hans Whatsapp-detaljer 2348165965904, han berättade för mig de saker jag behövde göra och tillhandahöll att han kommer att använda för att förtrolla mig så att min man kommer tillbaka och älskar mig igen. efter att jag gjorde allt han bad om, kastade han sedan trollben och sa att inom 48 timmar kommer min man att återvända, jag trodde det var ett skämt och skrattade och beslutade att vänta, otroligt nog var hans ord sant som han säger det. du kan kontakta hans e-post med följande information chubygreat@gmail.com eller Whatsapp 2348165965904. kontakta honom nu och problemet är över eftersom han är en lösning.

    ReplyDelete
  118. Josip Marija11:05 AM

    Jag vill tacka chubygreat för det han har gjort för mig. Han gav mig min lycka tillbaka. Jag blev introducerad till chubygreat@gmail.com av en dam som han hjälpte till med livmodern. hon kontaktade chubygreat och berättade för honom om hans problem och med hjälp av stavning av chubygreat tänkte hon och lämnar nu lyckligt med mannen och de två barnen hon nu har. han gav mig detaljer om chubygreat för att kontakta honom att han definitivt kommer att hjälpa mig om jag kontaktar honom. så jag kontaktade honom med hans Whatsapp-detaljer 2348165965904, han berättade för mig de saker jag behövde göra och tillhandahöll att han kommer att använda för att förtrolla mig så att min man kommer tillbaka och älskar mig igen. efter att jag gjorde allt han bad om, kastade han sedan trollben och sa att inom 48 timmar kommer min man att återvända, jag trodde det var ett skämt och skrattade och beslutade att vänta, otroligt nog var hans ord sant som han säger det. du kan kontakta hans e-post med följande information chubygreat@gmail.com eller Whatsapp 2348165965904. kontakta honom nu och problemet är över eftersom han är en lösning.

    ReplyDelete
  119. Sedan 1 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter det att Covid-19 hade gått ut har min make varit så hemsk, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner som lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så kära och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, jag försökte alla mina möjligt bäst att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stava med ljus ljus och andra material kan b ring tillbaka min man hemma, tills min mycket goda vän introducerade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och procedur att ta del i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
    kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  120. Min fru och jag är gift de senaste 15 åren och har en vacker 12-årig dotter. Under hela det har varit ett kärleksförhållande och jag älskar verkligen ingen mer i världen än jag älskar henne.

    Vi hade ett tufft liv i början med ekonomiska problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt ett mycket bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem tills för ett år sedan.

    I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, erkände min fru att jag grät att hon hade börjat röka. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte pressa henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6 incidenter där vi hade stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet. Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme för att röka.

    Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade dit. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip. I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon behandlade mig.

    Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan, men kontaktar vår dotter morgon och natt genom att skicka henne, jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom en artikel online innan ooi såg en kvinna som delar några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, jag var så imponerad av vittnesbörden och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem för läkaren ALAM .. han lovar att hjälpa jag och han gjorde som han lovade, se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823. Tack för att du delar min berättelse med mig.
       e-post dralahalah@gmail.com ring eller whatsapp: +2348115720823

    ReplyDelete
  121. Min fru och jag är gift de senaste 15 åren och har en vacker 12-årig dotter. Under hela det har varit ett kärleksförhållande och jag älskar verkligen ingen mer i världen än jag älskar henne.

    Vi hade ett tufft liv i början med ekonomiska problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt ett mycket bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem tills för ett år sedan.

    I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, erkände min fru att jag grät att hon hade börjat röka. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte pressa henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6 incidenter där vi hade stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet. Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme för att röka.

    Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade dit. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip. I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon behandlade mig.

    Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan, men kontaktar vår dotter morgon och natt genom att skicka henne, jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom en artikel online innan ooi såg en kvinna som delar några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, jag var så imponerad av vittnesbörden och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem för läkaren ALAM .. han lovar att hjälpa jag och han gjorde som han lovade, se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823. Tack för att du delar min berättelse med mig.
       e-post dralahalah@gmail.com ring eller whatsapp: +2348115720823

    ReplyDelete
  122. En stark och kraftfull kärlek att vinna din EX tillbaka, jag bestämde mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa mitt vittnesbörd om DR ALAM som är en kraftfull stavagare, efter att ha blivit abondoned av min fru, för nära ett år ... en trofast dag jag var på internet för ett råd om restaurang, jag visste aldrig att det var vägen till min lycka, efter att ha läst en hel del testimoney på nätet om en STOR DR ALAM OCH MYCKET AV REKOMMEDATION ONLINE än ANDRA SPELLCASTERS SÅ MED att jag var tvungen att kontakta DR ALAM, och jag förklarar allt för honom genom de detaljer som jag såg online av människor som delar vittnesbörd ... nu är jag så glad att jag väljer DR ALAM eftersom jobbet är 100% perfekt och stava förde min fru tillbaka till mig .. kontakta DR ALAM för att han är en bra man, e-post dralahalah@gmail.com eller ring whatsapp +2348115720823 ..... tack.

    ReplyDelete
  123. En stark och kraftfull kärlek att vinna din EX tillbaka, jag bestämde mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa mitt vittnesbörd om DR ALAM som är en kraftfull stavagare, efter att ha blivit abondoned av min fru, för nära ett år ... en trofast dag jag var på internet för ett råd om restaurang, jag visste aldrig att det var vägen till min lycka, efter att ha läst en hel del testimoney på nätet om en STOR DR ALAM OCH MYCKET AV REKOMMEDATION ONLINE än ANDRA SPELLCASTERS SÅ MED att jag var tvungen att kontakta DR ALAM, och jag förklarar allt för honom genom de detaljer som jag såg online av människor som delar vittnesbörd ... nu är jag så glad att jag väljer DR ALAM eftersom jobbet är 100% perfekt och stava förde min fru tillbaka till mig .. kontakta DR ALAM för att han är en bra man, e-post dralahalah@gmail.com eller ring whatsapp +2348115720823 ..... tack.

    ReplyDelete
  124. Jag är Jehonna Bekteshi från Stockholm, jag är en läkare som arbetar på Stockholm Healthcare-anläggningen. Jag tror att vittnesbörd är verkliga liv bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och hitta fred i äktenskapet förhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag mycket glad att dela mitt vittnesmål här för alla att läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
     Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
    Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtroll för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
    Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
    Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
    Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
    När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
    Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
    Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

    ReplyDelete
  125. Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågade mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknade mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    ReplyDelete
  126. Anonymous8:27 PM

    God dag till er tittare, jag heter David. Jag är här för att publicera ett bra stavverk som hjälper mig att få min flickvän tillbaka inom 24 timmar. Min flickvän lämnade mig på grund av en annan man och jag behövde henne så mycket tillbaka för jag älskar henne, det hela oroade mig för att jag inte kunde koncentrera mig på jobbet. Jag letade efter hjälp från vänner och familj, men ingen kunde få svar på mitt problem förrän min granne tänkte introducera denna läkare för mig. Jag kontaktade honom och öppnade allt för honom och han gav mig hoppord och lovade mig att min flickvän skulle återvända till mig inom tre dagar. Jag följde alla instruktioner som han gav mig, och jag såg att min flickvän hade återvänt till mig inom två dagar, som läkaren hade lovat, min flickvän var så lojal, söt och uppriktig. Jag måste säga att det är ett mirakel eftersom jag aldrig har haft något liknande, och det fungerade verkligen för mig. Tittare som söker hjälp kan vända sig till mannen som hjälper mig. Du kan kontakta honom via hans e-post när som helst du behöver av hans hjälp
    detta är e-postmeddelandet drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  127. Anonymous8:28 PM

    Jag heter Mr.Paul från Kanada.
    Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig för en annan man efter att vi hade gått in i 8 månader, jag försökte be henne komma tillbaka till mig, hon vägrade bara för att den nya mannen är väldigt rik än jag och han köpte nyligen ny 2020 Toyota Camry, det var anledningen till att min flickvän lämnade mig och följde mannen bara på grund av pengar, vad med Gold-grävaren och sa att hon inte hade några känslor för mig längre. Vi var ju, han blev en sorglig man efter all den kärlek vi delade tidigare, jag kunde inte föreställa mig mitt liv utan henne, eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning en dag medan jag surfar på internet, Jag såg en kommentar om det har kraften att få tillbaka en älskare och jag bestämde mig för att försöka se själv genom att kontakta honom och jag svarade omedelbart och förklarade vad jag gick igenom och sa att den andra killen använde voodoo-stava på henne, så hon lämnade mig åt honom trots min omsorg för henne och han lovade mig att han skulle hjälpa mig att få min älskare tillbaka, och också hjälpa mig att ge honom en död stava så att han inte kan slåss mot mig i framtiden och efter 4 dagar min flickvän väntar på att jag skulle komma tillbaka från jobbet, och när jag kom hem den dagen började hon tigga och sa att han var ledsen att hon aldrig visste vad som hade hänt henne och är som mirakel och magi i mitt sinne. tack, doktor, nu är jag nöjd med min flickvän och allt går smidigt nu. om du behöver hjälp från läkaren som hjälper mig att få tillbaka min flickvän, kontakta honom via hans e-post
    drpellar@gmail.com

    ReplyDelete
  128. Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
    E-post: drkpukpu@gmail.com

    WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

    ReplyDelete
  129. Hej tittare jag heter Silvia Altersberger, min man lämnade mig till en annan kvinna efter ett års äktenskap. Jag behövde honom desperat tillbaka för att jag älskade honom så mycket. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. Den här trogna dagen när jag surfar på internet stötte jag på ett särskilt vittnesbörd om den STORA DR ALADE-ANDEN. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (returnera kärlek) för mig. 28 timmar senare kom min man tillbaka och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så glad och vill rekommendera den här fantastiska trollformeln till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på sina trasiga relationer som han är specialiserad på 1. få tillbaka förlorad älskare 2. vinna ditt älskade hjärta 3. hjälp singel människor att hitta partners 4. vara gifta 5. Kärleksattraktion 6. Gift problem och skilsmässa 7. Kärleksdel 8. njursvikt all slags sjukdom du kan kontakta honom på whatsapp med (+2347010494761 Eller maila honom på: Aladespiritual@gmail.com

    ReplyDelete
  130. Hej alla jag vet att det finns någon någonstans som läser detta, jag vill dela ett fantastiskt verk av en trollformel som heter DR WALE. MIN man och jag hade en slagsmål som ledde till vår skilsmässa men när han lämnade en del av min kropp och själ kvar med honom och jag var ledsen och grät hela dagen och natten jag letade efter något online när jag såg människor vittna om bra arbete av DR WALE och jag bestämde mig för att också komma i kontakt med DR WALE för hjälp. Har jag tagit kontakt med honom berättade han för mig vad och vad jag behövde göra, och jag gjorde allt har han sagt för mig. Han försäkrade mig att inom 72 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, alltför förvånad innan 72 timmar då min man började skicka SMS och ringa mig. Innan några dagar senare körde en bil och stannade utanför mitt hus och det var min man. Jag är så glad att DR WALE återförde min make till sin känsla. Du kan nå DR WALE med följande information nedan: E-post: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    ReplyDelete
  131. Jag är en lycklig person nu tack vare DR WALE. Jag gifte mig 2012. Jag kunde inte föda på fem år. MIN man var orolig och planerade att skicka mig ut ur sitt hus sa till mig att han skulle skilja sig från mig. Allt detta sätter stor smärta i mitt hjärta. Med hjärtat i värk det är där jag delar mitt problem med en vän till mig jag vet att jag hade gifta frågor också. Hon sa att under sin hårda tid var DR WALE den hon kontaktade och DR WALE tog tillbaka sin man inom tre dagar och båda är glada igen tillsammans. Jag tog DR WALE-kontakt från henne och chattade DR WALE på WhatsApp +2347054019402. Jag sa till DR WALE allt som stör mitt hjärta och han sa att jag inte skulle gråta längre. DR WALE Kastade en trollformel för mig inom några månader han kastade trollformeln för mig jag var gravid. 2019 jag födde ett barn min man var glad och vi lever lyckliga. Så om du behöver akut hjälp av någon form av problem är du i DR WALE är rätt person att kontakta. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    ReplyDelete
  132. Har hört många goda nyheter om DR WALE. En av mina vänner som spelade lotteri berättade för mig hur DR WALE gav sitt lyckliga nummer till Win. En vän berättade för mig hur DR WALE återförde sin man till henne. En vän till en vän förklarar hur DR WALE hjälpte honom att vinna kontrakt som han kämpat i flera år. En vän pratade också hur DR WALE hjälper henne för barns graviditet. En vän berättade hur DR WALE hjälpte henne att stoppa en skilsmässa när hennes man planerade att skilja sig från henne. Efter att ha hört många andra bra saker har han gjort för andra människor över hela världen. Jag har inget val att kontakta honom och dela mina problem med honom. Berättade för honom hur min man uppförde sig illa för mig och barnen. När jag sa till honom bad han mig att skicka namnet på min man vilket jag gjorde. Han sa till mig att han skulle förtrollas för mig. Han säger att när han gett förtrollningen kommer min man att vara trevlig för mig och barnen. Verkligen efter att förtrollningen gjordes började min man agera normalt tillbaka till oss hemma. Han tar nu hand om oss hemma. Du kan kontakta DR WALE på e-post drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    ReplyDelete
  133. Jag är här för att berätta hur bra DR WALE har varit i mitt liv. Har sett bra kommentarer om honom online. Jag fick chansen att känna någon han har arbetat för tidigare. Min vän har haft familjeproblem från födseln, så har en vuxen också bestämt sig för att leta efter en lösning själv, så hon träffade DR WALE som hjälpte henne att lösa familjeproblemet som har gett henne bekymmer från födseln. Hon betalade för de artiklar DR WALE som användes för att arbeta för henne. Hon sa att inom några dagar var alla problem över. Hon är en lycklig person nu. Efter att ha berättat om sina historier kontaktar jag mig själv med DR WALE om min son fru som fuskade mot min son. På grund av min kärleks kärlek till henne kontaktar jag DR WALE för lösning. När jag berättade för DR WALE om det, sa han att han måste ge en trollformel. Han sa att jag skulle betala för de artiklar jag gjorde, DR WALE sa också att innan mina veckor tar slut kommer min Son Wife att tigga. Precis som han sa innan veckorna löper ut kom min Son-fru och bad om förlåtelse. Båda lever nu tillsammans ett lyckligt liv. DR WALE-kontakt E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    ReplyDelete
  134. Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

    ReplyDelete
  135. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

    ReplyDelete
  136. Helen Greens11:07 AM

    Jag heter Anna Torbjörn från Göteborg, jag trodde aldrig att jag skulle le igen, min man lämnade mig med två barn i ett år. Alla ansträngningar för att få honom tillbaka misslyckades. Jag trodde att jag inte skulle träffa honom igen förrän jag träffade en dam som heter Jesse som berättade för mig om en trollformell som heter Priest Mompha, hon gav mig sin e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig. På mindre än 48 timmar började min man komma tillbaka och bad om förlåtelse och sa att det är djävulernas arbete, så jag är fortfarande överraskande till nu om detta mirakel, jag kunde inte bli gravid sedan vi gifte oss, men så snart förtrollningen gjordes blev jag gravid och födde mitt tredje barn. Om du behöver hjälp från honom kan du kontakta honom via: e-post: chiefpriestmompha@gmail.com
    WhatsApp: + 62-852-7546-3810

    ReplyDelete
  137. Pea Butter11:10 AM

    Det är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få ditt äktenskapsliv omplacerat inom ett ögonblick, den personen är den ständigt fantastiska doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att förändra livet för så många jag känner. Du heter det bara Kärleksförtrollning, jobbkarriär, sjukdomar, oavsett fall han har rätt i tid för att ta hand om dig. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
    Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

    ReplyDelete
  138. Mitt namn är Aliene Janice, jag bor från Lund, Sverige,
    Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
    Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
    För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
    Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
    Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
    Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
    Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
    Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
    Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    ReplyDelete
  139. Hej allihopa, står ni inför skilsmässa och vill bosätta sig utanför domstol, eller vill ni att din make ska återvända hem. Dr. Egwalis trollformler är faktiskt sanna och den mest tillförlitliga av dem, han är imponerande och stressfri, trodde aldrig på sådana saker förrän jag saknade honom så mycket att han ändrade min uppfattning, min make kom hem efter en skilsmässa genom åren, nu har vi leva tillsammans perfekt för att en familj har ökat våra ekonomiska liv. Vi befordrades båda i olika jobb. nu mycket fred i vårt hem. Jag är mycket tacksam mot dr. Egwali för ditt ingripande hjälpte verkligen, jag trodde att det var över, men du gjorde det när allt hopp var borta. Om du är där och du behöver en pålitlig läkare av trollformler, leta inte längre efter dr. Egwali, som är så rätt för dig.
    Här är hans kontakter på WhatsApp +2348122948392
    El. dregwalispellbinder@gmail.com

    ReplyDelete
  140. Anonymous8:57 PM

    Om du är besviken över trollkarlar och andra läkare som har misslyckats med att ge de resultat du vill ha. Var lugn den här gången med den mest kraftfulla och andligt begåvade trollkarl du någonsin kan stöta på.
    jag heter Mary Brannon vid namn. Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en trollformel på honom och han lämnade mig och barnet att lida. en dag när jag läste på webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningshanterare på den här adressen drpellar@gmail.com har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på hans adress och han berättade för mig att en kvinna hade en trollformel på min man och han berättade att han kommer att hjälpa mig och efter 2 dagar ska jag ha tillbaka min man. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här trollformaren har förmågan att få tillbaka älskare. för jag är nu nöjd med min man. Tack för Dr.Pellar. Hans mejl: drpellar@gmail.com
    Kontakta honom om du vet att du står inför detta öde nedan
    (1) Gillar du ditt ex?
    (2) Har du alltid mardrömmar?
    (3) Vill du bli marknadsförd på din arbetsplats?
    (4) Vill du att kvinnor/män ska springa efter dig?
    (5) Vill du ha ett eget barn?
    (6) Vill du bli rik?
    (7) Vill du att din make ska vara din för alltid?
    (8) Vill du öka din kuk? / Håller du längre när du har sex?
    (9) Vill du kompensera för förlorade pengar?
    (10) Vill du stoppa din skilsmässa?
    (11) Vill du skiljas?
    (12) Vill du att alla dina önskemål ska uppfyllas av någon?
    (13) skapar magi behovet av ett gravid barn?
    (14) Vill du avsluta ditt äktenskap eller förhållande eller bryta upp.
    (15) Har du svårt att vinna ett mål i domstol?
    (16) Vill du gifta dig med din partner så snart som möjligt?
    Återigen är min e -postadress: drpellar@gmail.com
    Kontakta honom omedelbart för alla dina problem och lösa situationen inom några dagar.

    ReplyDelete
  141. Stor respekt till Dr Ilekhojie för att återställa mitt äktenskap efter många år. Sedan november förra året har jag och min fru varit i rätten om vår lilla flickas vårdnad. Djupt inne i mig ville jag ha min familj tillbaka eftersom de ger mig så mycket glädje och sedan dessa frågor började har jag inte kunnat koncentrera mig på jobbet eftersom jag var känslomässigt nere. Jag diskuterade med en vän som presenterade mig för Dr Ilekhojie och jag fick prata med honom från hjärta till hjärta där han försäkrade mig om att hans försoningsbesvärjelse kommer att lösa tvisten mellan mig och min fru. Jag gjorde allt han krävde genom att ge den lilla summan för att köpa alla förfäder som bad mig att erbjuda att återställa förbindelsen mellan mig och min fru. När det var klart vaknade min fru en morgon och bad oss ​​att ha ett samtal som senare slutade med ett oförglömligt sex efter så många år och sedan dess har det varit fred i min familj och våra vänner och grannar där de blev förvånad .
    Även om Dr Ilekhojie kanske inte ser detta, men jag är skyldig många människor att hitta lösningar med Dr Ilekhojie och göra ditt liv och äktenskap enkelt. Du kan kontakta honom med hans direktnummer på WhatsApp eller Viber (+2348147400259) eller hans e -post: (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  142. Anonymous4:54 PM

    Hjälp mig att fira Dr Isikolo för hans stora hjälp. Jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkten där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av våra dumma slagsmål och ständiga bråk (han gjorde slut med mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om Dr Isikolo kärlek stavning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag mailade honom snabbt. och få också tillbaka min man med sin kärlek. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig för att han är ärlig. Du utförde en mycket bra service för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur denna kärleksförtrollning fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man återvände till mig på 48 timmar som han lovade mig !! Davis, min man och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. mejla honom för alla typer av hjälp som är mycket skicklig och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196.

    ReplyDelete
  143. Hej mitt namn är Cynthia, jag var gift i flera år tills saker och ting började bli fula och vi hade bråk och bråk nästan varje gång ... det blev värre vid ett tillfälle som han begärde skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sitt tänk & stanna hos mig. Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande att ansöka om skilsmässa ... Jag vädjade och försökte allt men ingenting fungerade. Genombrottet kom när någon introducerade mig för denna underbara, fantastiska stavningshanterare som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit ett fan av sådana här saker utan bara bestämt mig för att försöka motvilligt eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Denna stora baba mukuru gjorde speciella böner och andra saker han var tvungen att göra ... Inom 2 dagar ringde min man till mig och var ledsen för allt det känslomässiga trauma han hade kostat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel baba mukuru och den tro jag hade på honom gjorde för mig och min familj. Jag har presenterat honom för många par med problem över hela världen och de har fått goda nyheter ... Jag tror starkt att någon där ute behöver hans hjälp. så ansträng dig extra för att rädda ditt äktenskap/förhållande om det verkligen är värt det. kontakta honom via e -post på (babamukuru61@gmail.com)
    du kan kontakta honom via WhatsApp ..+2348075362900 .....

    ReplyDelete
  144. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken hos Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt förlorade förhållande. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka exälskaren, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förvånad när han bara sa till mig att le och ha vila i sinnet som försäkrade mig om att han kommer klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig var jag bara så chockad. Jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och han kom hem och fick också mycket fina presenter bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Om du behöver en effektiv och verklig stavning för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e -post isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    ReplyDelete
  145. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Jag heter Enora Lucas och mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut, han kunde inte hantera känslomässigt bagage som jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Dr ISIKOLO återställer kärleken och lyckan mellan oss som han lovade och jag är ett levande bevis på vad han kan göra. Jag trodde aldrig att jag kunde få så ärlig hjälp att återställa min kärlek och lycka. Jag är mycket glad att kontakta dig och initierade allt detta att hända. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    ReplyDelete
  146. Tack DR ISIKOLO den största av allt för det du har gjort för mig. Jag heter Katarina Bennet och jag är så glad att min älskare är tillbaka till mig och att vi nu lever lyckligt tillsammans. DR ISIKOLO kärleksåterföreningsförtrollning är mycket kraftfull och effektiv och den har ingen bieffekt. Eftersom han lovade att hjälpa mig, bestämde jag mig för att ge DR ISIKOLO ett försök när min älskare lämnade mig för en annan kvinna. Han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning för att återställa kärleken och lyckan för mig och min älskare som förde honom tillbaka till mig i 48 vår som han lovade och försäkrade mig. Det som gör mig mest upphetsad är att min älskare inte ens visste att han befann sig under en trollformel som fick honom att förstöra det vi delat under åren. om du går igenom problem med relationen, råder jag dig att kontakta DR ISIKOLO och du kommer att få ditt problem löst. Kontakta DR ISIKOLO leo idag och få ditt problem löst och om du behöver hans hjälp nedan är hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt WhatsApp/Telegram: +23481333261196.

    ReplyDelete
  147. Jag heter Ivana Lasse och efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man bete sig konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han med att skilja sig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en trollformler på internet som heter DR ISIKOLO som hjälper människor med relations- och äktenskapsproblem genom kärlekens krafter, först tvivlade jag på om sådana sak existerar någonsin men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktade honom hjälpte han mig att besvärja mig och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och på riktigt. Kontakta denna fantastiska kärleksförtrollare för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196.

    ReplyDelete
  148. Jag vill tacka den store DR ISIKOLO för att han återupprättade mitt trasiga äktenskap. Jag heter Anna Dario. Ingen kunde någonsin ha fått mig att tro att vittnesbördet någonsin kommer att bli verklighet. Jag var världens största skeptiker men jag fick höra av en pålitlig källa (en mycket nära medarbetare) och jag provade det, det var en av de bästa sakerna jag någonsin har gjort. Mitt kärleksliv var i spillror, hjärtekross och var på randen av en tredje. Jag kunde helt enkelt inte möta ytterligare en skilsmässa och jag ville försöka hårdare för att få vårt förhållande att fungera men min man verkade inte bry sig. Han gjorde slut med mig igen. Jag var förvirrad och vet inte vad jag ska göra igen, snarare för att komma i kontakt med DR ISIKOLO. Han gjorde en kärleksförtrollning som fick min man att komma tillbaka till mig på exakt 48 timmar, försäkrade han mig. vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. DR ISIKOLO fick henne att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på RIKTIGT och för gott. han kan också hjälpa dig att fixa din trasiga relation. Jag fick tillbaka min man! Det var som ett mirakel. kontakta honom nu om du behöver hjälp. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    ReplyDelete
  149. Jag vill säga tack till Dr Ilekhojie för det goda han har gjort för mig men jag är inte säker på om detta är det bästa forumet för att visa min glädje och lycka för det han har gjort för mig men jag kan inte dölja min lycka och min glädje så jag måste dela den med världen.
    Mitt äktenskap kraschade för ungefär två år sedan och jag försökte allt jag kunde för att återställa det men utan resultat. Jag såg olika inlägg och vittnesmål om de bra saker som Dr Ilekhojie har gjort så jag bestämde mig för att prova. Även om han alltid är en upptagen man, när han svarade på mitt mejl, gav han mig 48 timmar för att mitt äktenskap skulle återställas och precis som han sa att mitt äktenskap återupprättades, sedan dess är jag lycklig och jag lever lyckligt i mitt äktenskap. . Jag är så tacksam mot Dr Ilekhojie. Jag är glad att hela min familj är komplett denna jul. Om du behöver hjälp, skicka ett meddelande till honom på +2348147400259 eller skicka ett e-postmeddelande till honom: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  150. Jag har spelat Powerball-biljetter i 6 år nu sedan jag fyllde 30. Jag köpte min första biljett på min 30-årsdag. Jag kände mig väldigt lycklig den dagen eftersom jag hade kontaktat Dr. Ilekhojie för att hjälpa mig med de vinnande Powerball-numren. Jag hade verkligen den där fantastiska känslan att jag tittade på kameran och ville blinka åt den. Jag gjorde bara en liten del av det och litade på honom. Han gav mig siffrorna efter att jag spelat ett par andra biljetter tillsammans med den för $20. Jag kontrollerade min lott efter att vinsterna kom online och såg att siffrorna var korrekta inklusive Power-spelet. Jag skrek i ungefär 10 minuter för det kändes som en dröm. Jag hade vunnit mycket pengar. Du kan kolla mitt vinnande vittnesbörd med lotteritjänstemännen bara med min namnsökning. Tack Dr. Ilekhojie. Tja, hans e-post är gethelp05@gmail.com och du kan också ringa eller Whats-appa honom på +2348147400259​​

    ReplyDelete
  151. Gud välsigne Dr. Ilekhojie för hans fantastiska arbete i mitt liv, jag fick diagnosen HERPES sedan 2009 och jag tog mina mediciner, jag var inte nöjd med att jag behövde få ut HERPES ur mitt system, jag sökte efter något möjligt botemedel mot HERPES Jag såg en kommentar om Dr. Ilekhojie, hur han botade HERPES med sin örtmedicin, jag kontaktade honom och han vägledde mig. Jag bad om lösningar, han startade botemedlet för min hälsa, han skickade mig medicinen via UPS SPEED POST. Jag tog medicinen som ordinerats av honom och 2 veckor senare blev jag botad från HERPES, Dr. Ilekhojie du är verkligen bra, behöver du hans hjälp också? Varför kontaktar du inte honom via: (gethelp05@gmail.com) eller så kan du också nå honom på telefon: +2348147400259
    DOKTOR ILEKHOJIE KAN LIKA BOTERA FÖLJANDE SJUKDOM:-

    HIV/AIDS
    HERPES
    CANCER
    ALS
    STD
    HEPATIT B
    VAGINAL LUKT

    Kontakta honom idag och få ditt problem löst

    ReplyDelete
  152. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 6 månader. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg folk prata om Dr Ilekhojie och hur han hjälper människor. Jag kontaktade honom och han gjorde en försoningstroll på mina vägnar. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter några dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ilekhojie om du har liknande problem angående ditt äktenskap eller förhållande. Hans e-post; gethelp05@gmail.com eller Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  153. Jag träffade en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie, han är verklig, ärlig och äkta.. Han hjälpte mig att få tillbaka min älskare, det finns ingen dålig eller negativ effekt. Försoningsbesväret återförenade mig och Dante. Det fungerade efter tre dagar precis som han lovade.. Dante kom tillbaka till mig, bad om ursäkt för att han lämnade och nu är vi tillsammans igen och lika lyckliga som någonsin... Jag kommer att uppmuntra och rekommendera alla att kontakta Dr Ilekhojie och be honom om hjälp. Berätta bara för honom din situation så hjälper han dig... Här är hans kontakt... WhatsApp honom: +2348147400259, e-posta honom på: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  154. När min man sedan åtta år gick ut ur mitt liv för tredje gången hade jag en dålig känsla av att han inte skulle komma tillbaka till mig. Vi var separerade i ungefär tre månader när jag kontaktade Dr, Ilekhojie. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man och jag är glad nu eftersom det slutade med att min man ringde mig fyra dagar senare efter att Dr Ilekhojie utfört en försoningsbesvär och berättade att han behövde mig tillbaka i sitt liv och frågade om det var okej för honom att komma hem. Jag har aldrig sett den här sidan av min man förut och jag älskade den! Vår relation är mycket starkare än den var tidigare och jag kan inte tacka Dr Ilekhojie nog för vad han har gjort för mig! Jag vet att det är många som går igenom samma problem men du kan få hjälp av Dr Ilekhojie. Ring/Whatsapp +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  155. KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)
    Kära vänner online, jag heter Kristina är från sverige. Jag måste ge detta mirakulösa vittnesbörd, som fortfarande är otroligt för mig än nu. Jag hade problem med min man för två år sedan, vilket ledde till att vi gjorde slut. När han gjorde slut med mig var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inom mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Maria) berättade för mig om en trollformler som hjälpte henne i samma situation problem han heter också DR. JAJA, så jag mailade honom på jajaspellcasterstemple1@gmail.com trollformaren och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra, för att göra den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man mig och berättade att han skulle komma tillbaka till mig om bara två dagar och jag var så glad över att ha honom tillbaka. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack till Dr. JAJA för att du räddade mitt förhållande och för att du också räddade andras egna. fortsätt ditt goda arbete Dr JAJA, om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som jag eller du går igenom ett hårt liv och du behöver hjälp med ett sådant problem kan du kontakta hans e-post: jajaspellcasterstemple1@gmail eller
    Whatt-sapp/ring honom +79267733498 Tack.

    ReplyDelete
  156. Var bara glad! Var älskad och älska! VAR den bästa versionen av dig själv FÖR dig själv!!! . Ville bara dela med dig av en framgångssaga! Jag har precis fått tillbaka min man med hjälp av äkta kärleksförtrollare DR, Ilekhojie .. Ända sedan DR, Ilekhojie hjälpte mig, är min man väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Du kan också kontakta denna trollformel och få din relation fixad. Här är hans kontakt,
    WhatsApp honom: +2348147400259
    Maila honom på: (gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  157. Jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts. ”Vi gjorde upp nyligen, även om det var svårt. Det har gått mer än en månad nu och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap och förde tillbaka min man till mig!”. Jag och min man bor lyckliga tillsammans igen.. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap eller lämna tillbaka din före detta älskare. E-post: gethelp05@gmail.com/ Ring eller Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  158. Jag träffade en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie, han är verklig, ärlig och äkta.. Han hjälpte mig att få tillbaka min älskare, det finns ingen dålig eller negativ effekt. Försoningsbesväret återförenade mig och Elliot. Det fungerade efter tre dagar precis som han lovade.. Elliot kom tillbaka till mig, bad om ursäkt för att han lämnade och nu är vi tillbaka tillsammans och lika lyckliga som någonsin... Jag kommer att uppmuntra och rekommendera alla att kontakta Dr Ilekhojie och be honom om hjälp. Berätta bara för honom din situation så hjälper han dig... Här är hans kontakt... WhatsApp honom: +2348147400259, e-posta honom på: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  159. Jag älskade min man så mycket. Jag ville inte skiljas eftersom jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte att min familj ska splittras. Jag misstänkte att kvinnan använde en trollformel för att binda min man så att han inte kan återvända till sin familj. Jag letade efter tips om hur jag skulle vinna tillbaka min man och jag stöter på en kommentar som säger att Dr Ilekhojie hjälpte henne att återställa sin man efter flera månaders uppbrott och jag tog e-postmeddelandet från Dr Ilekhojie som fanns med i kommentaren och mailade honom om mitt problem och han svarade mig och försäkrade mig att han kommer att få tillbaka min man till mig inom två dagar och till min största förvåning kom min man tillbaka till mig efter två dagar som Dr Ilekhojie lovade och just nu maken är tillbaka med mig och han är ännu mer kärleksfull än tidigare. Du kan också kontakta Dr Ilekhojie för hjälp på hans e-post: gethelp05@gmail.com eller whatsapp honom på +2348147400259

    ReplyDelete
  160. Jag vet inte hur jag ska förklara detta.. Jag är överväldigad av lycka, du säger det och det kommer att gå Dr Ilekhojie..OMG! Detta är mer som ett mirakel. Du är en Gud som har skickats till mig..Jag älskar dig och jag kommer för alltid att vittna om dina tjänster till andra människor som också står inför äktenskapliga problem. Du gör hela mitt liv till ett levande vittnesbörd. Min man är tillbaka enligt ditt ord. Allt tack vare dig Dr Ilekhojie. Jag kommer för alltid att vara dig tacksam. Välsigna dig! Välsigna dig!! välsigna dig!!! Alla där ute som har liknande problem i hans/hennes äktenskapshem bör kontakta denna fantastiska trollformler, han kan vara till hjälp. Kontakta Dr Ilekhojie på hans e-post. gethelp05@gmail.com eller RING/Whatsapp-nummer +2348147400259

    ReplyDelete
  161. Jag visste aldrig att det fanns lotteri förrän jag blev hänvisad till Dr Ilekhojie av min granne. Jag har spelat powerball de senaste 7 åren och jag har aldrig vunnit mer än $2 000 men efter att jag kom i kontakt med Dr Ilekhojie berättade jag för honom om mina tidigare erfarenheter av att spela lotteri som jag aldrig har vunnit stora belopp av och Dr Ilekhojie berättade för mig vad kommer att göras genom att be och förbereda ett lotteri för mig. Han gjorde det och gav mig några nummer för att spela lotterispelet. Först tog jag allt som ett skämt tills jag fick ett mejl en vecka efter att jag hade vunnit summan av $343 000. Jag blev chockad och förvånad just i det ögonblicket eftersom mina efterlängtade böner äntligen hade besvarats och jag tackar Dr Ilekhojie för att han hjälpte mig för att min och mina generationers ekonomiska status skulle förändras. Om du vill vinna en enorm summa på ditt nästa lotterispel, kontakta Dr Ilekhojie. Maila honom via: gethelp05@gmail.com eller Ring/WhatsApp detta nummer +2348147400259 för omedelbart svar

    ReplyDelete
  162. Förra året lämnade min fästman mig bara för att jag tog honom otrogen mot mig med en annan kvinna i hans hus, sedan dess slutade han ringa mig, sms:a mig och till och med komma hem till mig för att fråga mig. Jag var så arg och arg och jag behövde hjälp att ordna om mitt förhållande. Jag kontaktade Doc och förklarade allt för honom, efter att ha förklarat för honom sa han till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan utförde han en försoningsritual för att föra honom tillbaka till mig. Efter 24 timmar ringde min pojkvän mig och började tigga mig att acceptera honom tillbaka. Om du vill ha tillbaka din älskare kontakta Doc nu, (gethelp05@gmail.com eller whatsapp: +2348147400259)

    ReplyDelete
  163. Efter 10 års äktenskap har jag och min man varit i ett eller annat gräl tills han slutligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag hittade en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (försoningsbesvärjelse) åt mig. 48 timmar senare ringde min man mig och berättade att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Allt tack vare Dr Ilekhojie. Här är hans kontakt om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller förhållande: Maila honom på: gethelp05@gmail.com eller direkttelefonnummer +2348147400259

    ReplyDelete
  164. Det var kaos under det första året av mitt äktenskap, en annan kvinna försökte ta min man ifrån mig och min man lämnade mig ifred och krävde skilsmässa. Jag led i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr. Ilekhojie som har hjälpt någon och jag bestämde mig för att ge honom ett försök att hjälpa mig att få tillbaka min man hem. Han gav mig villkor som jag måste uppfylla och lovade att jag kommer att ha resultat om 3 dagar. Precis som han sa dök min man upp den tredje dagen och gick på knä och bad mig ta tillbaka honom. Nu är vi glada tack vare Dr Ilekhojie som är väldigt ärlig och pålitlig. Om du har problem som mina, kontakta Dr Ilekhojie via Whatsapp/Viber: +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  165. Min man förändrades dramatiskt mot mig, kommunicerar inte längre. Han saknar respekt för mig och anklagar mig falskt för otrohet på grund av elaka skvaller ... men jag är helt enkelt FÖRBLADAD över resultatet av Dr Ilekhojie som gjorde försoningstrollformel åt mig. Allt går så bra och precis som han sa att det skulle bli. Även om det tog 3 dagar att utvecklas fullt ut, var det så värt det eftersom saker och ting nästan är perfekta! Hur han tog min situation och helt vände den för att ge mig exakt vad jag ville ha är bortom mig, men något jag aldrig kommer att ifrågasätta och bara vara helt tacksam, Gud välsigne Dr Ilekhojie för att han vände min sorg till lycka. Dr. Ilekhojie kontakt; Whatsapp +2348147400259 eller mejla {gethelp05@gmail.com}

    ReplyDelete
  166. Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet, men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag, kom jag över en webbplats som föreslog att Dr. Ige Ajayi kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Två dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen.. Allt tack vare Dr. Ige Ajayi. Om du behöver en trollformler som kan besvärja en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Kontakta E-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    ReplyDelete
  167. Jag har alltid lovat att rekommendera dig till människor där ute som kanske också behöver din hjälp, för att hitta din e-post var det bästa som någonsin har hänt mig, Dr. Ilekhojie du är den mest omtänksamma och medkännande pappan jag har känt. Jag var så nere efter att ha varit kärlekslös i nästan fem år. Jag begärde en återförenande kärleksförtrollning och otroligt nog fungerade det. Jag lever lyckligt med den underbaraste mannen i livet och det är vad jag har bett om. Tack Dr. Ilekhojie skulle inte vara tillräckligt, med tanke på vad du har gjort för mig, så jag bestämde mig för att dela detta vittnesbörd om ditt arbete för hela världen för att veta om ditt goda arbete för mig. Du kan kontakta den här mannen för alla relationsproblem och han kommer också att hjälpa dig också, via sin e-post: gethelp05@gmail.com eller ring/whatsApp honom på +2348147400259

    ReplyDelete
  168. DĖL SPRENDIMO SUSISIEKITE DR.JAJA El. paštu: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)
    Mieli draugai internete, mano vardas Kristina yra iš Švedijos, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol man yra neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su savo vyru, dėl kurios išsiskyrėme. Kai jis išsiskyrė su manimi, aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia viduje, mano meilė ir finansinė padėtis pablogėjo, kol mano artima draugė (Marija) papasakojo apie burtininką, kuris jai padėjo tai padaryti. problema taip pat jo vardas yra DR. JAJA, todėl nusiunčiau jam el. laišką adresu jajaspellcasterstemple1@gmail.com, rašybos valdikliui, papasakojau jam savo problemą ir padariau tai, ko jis manęs prašė, kad trumpai sutrumpinčiau istoriją. Kol dar nesužinojau, kas vyksta, mano vyras man paskambino ir pasakė, kad grįš pas mane vos po 2 dienų, ir aš labai džiaugiuosi, kad jis sugrįžo. Turime du bendrus vaikus ir esame patenkinti savimi. Dėkoju dr. JAJA, kad išgelbėjote mano santykius ir už tai, kad išgelbėjote ir kitus. Tęskite savo gerą darbą Dr JAJA, Jei norite susisiekti su juo ir paliudyti tokias palaimas kaip aš arba jūs išgyvenate sunkų gyvenimą ir jums reikia pagalbos sprendžiant tokią problemą, galite susisiekti su jo el. paštu: jajaspellcasterstemple1@gmail arba
    Whatt-sapp / paskambinkite jam +79267733498 Ačiū.

    ReplyDelete
  169. ​Min fru lämnade mig och bad om skilsmässa på grund av den osäkerhet jag hade med henne och det ständiga missförståndet. Jag gjorde mitt bästa för att lösa saker men allt var bortom mig och jag kunde inte hålla henne tillbaka från att lämna huset. Jag sökte hjälp från hennes familj för att hjälpa mig att få tillbaka henne hem men de kunde inte hjälpa också. Jag ångrade mina handlingar och det ledde mig till depression som jag led i 6 månader. Någon kopplade mig till Dr Joe som jag kontaktade och förklarade mina problem för och han försäkrade mig om lösningen. Han drog fördel av att hjälpa min situation och följde omedelbart. Han kastade en kärleksåterförening för mig och min fru och allt var löst och problemen vi hade dött en naturlig död när hon återvände hem på tredje dagen. Nu är vi tillsammans igen och lyckligare än någonsin tidigare. mejla honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-330-694-6798​

    ReplyDelete
  170. Hej alla, mitt namn är Abbie Moore, är från USA. Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, som jag svor att någonsin vara med tills han lämnade mig för en annan kvinna utan anledning och jag försökte få saker att fungera för oss båda men saker och ting blev värre och jag älskar honom så mycket. Det finns inget jag kunde göra för att få tillbaka min man, tills jag såg ett vittnesbörd som delas av en kvinna som heter Lauren från Australien på internet som pratar om en kraftfull trollformler som tog tillbaka sin man inom 72 timmar och jag bestämmer mig för att ge det ett försök och till min största förvåning gjorde han det också för mig precis som han gjorde för Lauren och jag har många som klagar på falsk trollformel men den här jag träffade var en riktig trollformel som hjälpte mig att lösa mitt problem ,Jag hade ingen lösning på och det mest överraskande är att vår kärlek är väldigt stark. Det finns inget som att vara med mannen du älskar. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka till mig med hjälp av DR IBINOBA om du har liknande problem, jag kommer att råda dig att kontakta honom, han är där för att hjälpa dig och få ett leende på läpparna som han gjorde mot mitt och andra. Du kan kontakta honom på WhatsApp +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    ReplyDelete
  171. Jag visste aldrig att folk fortfarande har krafter och får saker att hända på det här sättet. Jag är Joyce Jacksons från USA. Min man lämnade mig och mitt barn för en annan tjej för tre år sedan, ända sedan dess har mitt liv varit fyllt av smärtor, sorg och trauma eftersom han var min första kärlek och vi har varit tillsammans i flera år och kunde inte föreställa mig mitt liv utan honom . Jag såg några vittnesmål om en fantastisk trollformler DR IBINOBA och hur han hjälpte människor runt om i världen, att han kan få tillbaka älskare inom några dagar, först skrattade jag bort det och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek jag har till min man jag rådfrågade den store trollformaren och till min största förvåning efter två dagar ringde min man mig för första gången efter tre år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att gå igenom, att han vill ha tillbaka mig, vi ska spendera vårt liv tillsammans och lovar att aldrig lämna mig och mitt barn igen. Jag kan fortfarande inte tro mina ögon, för det är högst otroligt, det är bara för bra för att vara sant. Allt jag kan säga är tack DR IBINOBA för att du tog tillbaka min man till mig och mitt barn och för alla som kan behöva hjälp av den här fantastiska trollformaren kan du ringa den store mannen eller whatsappa honom +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail .com

    ReplyDelete
  172. Kraft att ta tillbaka kärleken som gick förlorad, eller att attrahera någon som vi älskar. Att utföra kärleksbesvärjelser är en av de äldsta magiska aktiviteterna som människor ägnar sig åt. Love Magic handlar om att få tillbaka lycka, så detta är delen av livet. Det finns alltid inre skäl till varför ett par är (och varför de inte är) i harmoni. Ibland kan det hända att trots kärleken mellan partners saknas harmoni och relationen tar slut. Dr Ibinoba Love magi är en perfekt chans att fixa detta. Har du problem med ditt kärleksliv? slagsmål? Disharmoni? Funderar du på att avsluta ditt förhållande? Ofta kan dessa problem fixas När du inte kan, trots många försök att komma ihop med din drömpartner, heter jag Juliette..Jag är så exalterad över att få tillbaka min före detta älskare med hjälp av denna fantastiska Dr Ibinoba. Den här fantastiska mannen räddade mitt trasiga äktenskap och han har också hjälpt många människor. Min man gjorde slut med mig genom att skilja mig för att gifta sig med en annan tjej. Efter 5 år av brutet äktenskap får jag fortfarande det som är mitt. Med hjälp av dr Ibinoba och nu är jag glad att dela till dig att det finns någon där ute som kan rädda ditt äktenskap och ta tillbaka ditt trasiga hem, ex-förhållande och äktenskap tillbaka till dig om du har något äktenskap eller hälsoproblem som du kan kontakta dig med till den här mannen på hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    ReplyDelete
  173. Hej jag är Christiana från USA, jag läste ett vittnesbörd om Dr ibinoba om hur han har hjälpt människor att få tillbaka sitt ex inom 48 timmar..Jag tänkte bara på om det var sant och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde en vittnesmål och även tappade hennes nummer, så jag ringde henne och frågade henne om Dr ibinoba, hon sa att Dr ibinoba är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare åt mig, jag var bara så glad och lite lättad att min älskare kommer snart tillbaka till mig. Sedan bestämde jag mig för att kontakta Dr ibinoba vilket jag gjorde, och innan jag kunde dela med mig av mitt problem till honom har han redan berättat för mig vad jag kom för, han sa att allt kommer att bli bra inom 48 timmar som min älskare kommer att vara tillbaka till mina armar, han sa också att han skulle förtrolla, att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig. Så jag hoppades det, verkligen innan 48 timmarna fick jag ett samtal från en man som har lämnat mig de senaste 2 åren och sa att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka,jag var glad och jag sa att jag också vill ha honom tillbaka, sen reste jag till Kanada för att träffa Till honom bad han om ursäkt för vad han har gjort mot mig, nu friade han att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för vårt bröllop snart... Allt tack vare den stora och världens bästa trollformleren, Dr ibinoba.. Du kan också lägg till Dr.ibinoba på whatsApp +2348085240869 eller e-post: dromionoba12@gmail.com

    ReplyDelete
  174. Anonymous11:02 AM

    Jag blev avvisad av min man på 4 år, det gör så ont att ha blivit försummad hela tiden, jag konfronterade min man och han sa att det inte fungerar och behöver en skilsmässa.. Jag kände mig deprimerad och behövde en lösning eftersom jag älskar honom så mycket. Jag gick online för lösning eller rådgivning när jag snubblade över en sida med omdömen. Människor med liknande problem som mitt. Jag hade turen att en kvinna lämnade ett mejl som jag kunde kontakta, jag tog ett djärvt steg för att jag var så deprimerad och känner för att dö. Jag kontaktade Dr Ilekhojie som utförde en försoningsbesvär åt mig och min man kom hem och bad om min förlåtelse. Det är våra 3 månader tillsammans idag efter att försoningsbesväret gjordes och min man har aldrig ändrat sig mot att älska mig.. kontakta Dr Ilekhojie idag via e-post: (gethelp05@gmail.com) eller WhatsApp/ring detta nummer +2348147400259

    ReplyDelete
  175. Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: /gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  176. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans mamma var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta Dr Ilekhojie som gjorde allt som stod i hans makt för att återförena oss och återställa den kärlek och anslutning vi en gång delade. Han återvände hem efter 3 dagar precis som Dr Ilekhojie försäkrade mig och jag är verkligen förundrad över hans underbara gärningar. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. Kontakta Dr Ilekhojie. E-post: gethelp05@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348147400259

    ReplyDelete
  177. Anonymous10:55 AM


    Det tog mig att komma till en plats där jag var helt nedbruten för mig att inse att jag behövde berätta för honom vad jag hade mött i mitt äktenskap. Jag gjorde ett krigsrum i min sovrumsgarderob och gick direkt till Källan! Det blev svårt många gånger; min man var fortfarande hemma och var inte stödjande och ville fortfarande skiljas, men jag visste att det lilla jag hade skulle försörja mig och min dotter. Sedan kom plötsligt i lördags, Dr Ilekhojies försoningsbesvär satte honom på en plats för att bestämma om han skulle överge oss eller arbeta på vårt äktenskap. Först genom försoningsförtrollningen sa han faktiskt att han fortfarande ville vara gift och sa upp kontraktet på ett hem han skulle köpa i Hemet Kalifornien! Inget är faktiskt omöjligt med Dr Ilekhojies försoningstrollformel. Ge aldrig upp!" kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-postadress gethelp05@gmail.com eller kontakta hans direkta telefonnummer +2348147400259

    ReplyDelete
  178. Anonymous2:30 PM

    EN BRA FÖRTROLLBAR DR WALE SOM HJÄLPER MIG ATT FÅ TILLBAKA MIN EXA FLECKVÄN.
    Jag är så glad över att få vittna om en fantastisk trollformler som hjälpte mig när allt hopp var ute för mig att förenas med min ex-flickvän som jag älskar så mycket. Jag hade en flickvän som älskar mig så mycket men det hände något hemskt med vårt förhållande en eftermiddag när hennes vän som alltid försökte komma till mig försökte tvinga mig att älska med henne bara för att hon var avundsjuk på sin vän att jag dejtade och på scenen kom min flickvän bara in och hon trodde att vi hade något speciellt att göra tillsammans, jag försökte förklara saker för henne att hennes vän alltid gör det här med mig, men jag vill inte alltid att hon ska göra det här med mig, men jag vill aldrig att hon ska göra det med mig. fiender till varandra men hon trodde mig aldrig. Hon gjorde slut med mig och jag försökte gånger utan siffror för att få henne att tro mig men hon trodde mig aldrig förrän jag en dag hörde om DR WALE och jag WHATSAPPAR honom och han svarade mig så vänligt och hjälpte mig att få tillbaka min underbara relation som redan var borta i två månader. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller
    Maila honom på: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  179. Anonymous1:37 PM

    Jag tog nästan livet av mig på grund av min man som lämnade mig och slutar välja mina samtal. Han sa att han inte älskar mig längre, jag försökte tigga honom, men han kommer inte att svara mig förrän vi bråkade och gjorde slut i sex månader, sedan inser jag att jag inte kan gå utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom men misslyckades. tills jag stötte på den här mannen som heter DR WALE på nätet kontaktade jag honom och berättade allt som har hänt mellan mig och min man innan vi skildes åt. Han frågade mig att inte vara rädd för att allt ska bli bra igen. han sa åt mig att betala för föremål som han skulle använda för att förbereda kärleksförtrollningen åt mig och jag betalade och följde alla råd och instruktioner han gav mig. Efter att ha hjälpt mig att kasta en kärleksförtrollning och se, kom min man tillbaka inom en vecka. När jag bad mig om förlåtelse blev jag så förvånad över att trollformler som DR WALE fortfarande existerar. Om någon här behöver lite hjälp, med all uppriktighet, kontakta DR WALE idag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    du är verkligen den bästa DR WALE tack för att du gjorde mitt hem till ett lyckligt hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig sir. hans är verkligen en fantastisk man du kan kontakta honom för lösning för alla typer av problem som
    (en) lotteri besvärjelse
    (två) ex tillbaka
    (tre) blir gravida
    (fyra) botemedel för alla slags sjukdomar, sjukdomar och infektioner
    Och många andra kontaktar denna stora man idag och får din
    Problem lösta till 100%

    ReplyDelete
  180. Hur kan jag förklara detta för världen att det finns en man som heter DR WALE som hjälpte mig att få tillbaka min före detta älskare och återställde min livmoder. när allt hopp var förlorat. Jag och min älskare har varit gifta de senaste sex åren utan barn, vi levde lyckligt. Tills en dag som vi hade ett missförstånd eftersom jag inte kunde få ett barn för honom, så han bestämde sig för att leva mig för en annan kvinna, jag var så ledsen och frustrerad och jag kunde inte ens äta på förrän jag en dag bläddrade igenom Internet där jag såg en dam som heter Jennifer vittna om att trollformaren ringde DR WALE som hjälpte henne att ta tillbaka sin man hem, så jag bestämde mig för att försöka kontakta trollformaren DR WALE så jag förklarar allt mitt problem för DR WALE och han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att han ska hjälpa mig att lösa mitt problem, att min älskare kommer tillbaka hem, till min största förvåning om bara några veckor började min man ringa mig och be om förlåtelse, det var verkligen ett mirakel nu vi är tillbaka igen som man och hustru, en vecka efter att min livmoder återställdes och just nu är en månad borta, allt mitt tack går till DR WALE, oroa dig inte längre för DR WALE är här för att hjälpa er alla, jag kommer att göra er en tjänst min hängande hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller E-post: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  181. Anonymous11:37 AM

    Ett stort tack från Maya till DR AJAYI för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev hänvisad av en vän att kontakta DR AJAYI vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR AJAYI försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2347084887094 eller maila honom via: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete