Thursday, February 01, 2007

Världens börser går uppåt

En mycket stark börsdag världen runt. Flera av mina fondländer har gått upp över 1% däribland Ryssland, Hongkong och Indien.

Har fått flera frågor om det inte är dags att "hotta upp" bloggen lite. Det har aldrig varit min tanke att göra en jättesnygg och avancerad blogg eller att tjäna massa pengar på bloggen. Men håller antalet besökare i sig någorlunda är ju möjligheten för stor för att kunna ignorera. Är inte så bra på html osv men får väl lägga ner lite tid på att lära mig.

4 comments:

 1. Anonymous3:31 PM

  Men du behöver ju inte vara någon programmerare för att fixa en personlig profil med lite kontaktuppgifter (miljonarvid30@hotmail.com kanske är ledig?), och lägga upp lite länkar fixar du busenkelt på 2-3 minuter (frågan är dock om du inte ska ta betalt för att länka...)

  ReplyDelete
 2. Anonymous7:17 PM

  Jag har tagit för vana att ta en omväg till Avanza genom annonsen i din blogg, så det klickas åtminstone en gång per dag. Dock bör man väl tänka på att inte tok-klicka, för då riskerar nog dina intäkter att tas ifrån dig. Kul med den starka utvecklingen i besökarantalet. Visar diagramet antal unika besökare?

  Om du vore en aktie skulle jag utan att tveka köpa den! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:56 PM

  Hej!

  Kul initativ!

  Men en varning: Du investerar i CISL?

  NEJ, NEJ! Du skall köpa aktier i "Warren Buffett" bolag. Det långsiktiga värdeskapande typen av företag. Köp Buffettology av mary buffet och the buffetology workbok. Kostar ett par hundra på Adlribris. Den bästa investering du kan göra i ditt liv.

  Du måste ha en strategiu med ditt aktiesparnade.

  ReplyDelete
 4. Solnamannen: Men jag heter ju inte arvid och är inte 30 heller ;-)

  Investeringen i CISL är en medveten risk. Strategin med mitt sparande är att använda fonder iställer för aktier i stor utsträckning. CISL var en investering av pengar som jag fått över utanför det ordinarie sparandet. I framtiden vet vi om det vara bra eller dåligt att satsa på en högriskaktie.

  ReplyDelete