Thursday, February 15, 2007

Tror jag börjar bli besatt

Haha sitter för tillfället och äter middag på mitt hotellrum. Middagen består av en burk vitabönor i tomatsås. Direkt ur burken.

Åt lunchbuffé så jag passade på att lassa in ordentligt. Att middan inte är alltför rolig uppvägs med råge av hur billig den är och att det känns om en lite kul grej.

15 comments:

 1. Anonymous7:30 PM

  Du ÄR besatt... ;-) Men det är väl OK så länge du äter istället för att spara de kronorna också...

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:05 PM

  Känns lite som hultsfredsfestivalstuket :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous12:53 AM

  Hmn...eftersom du nästan ställde det som en fråga så:

  - Ja du är besatt!

  Vi kan se det som ett beroende, ännu relativt okänt i media. Vi har sedan tidigare kända beroenden såsom; (spelberoende,sexmissbrukare, alkisar, andra kemiska drogaddicts, städmaniska hmn..kommer inte på fler just nu...)

  - SPARBEROENDE...DET ÄR LITE NYTT!!

  Kanske inte om man ser till mänskligheten men i alla fall till hur det kommuniceras i media.

  Kanske också ett inom rimliga ramar sunt beroende...

  Men allvarligt ... näe...du måste starta ett konto så vi som läser kan få bidra...du SKA inte äta bönkonserver på det sättet...Vad blir i så fall nästa steg?

  ReplyDelete
 4. Anonymous7:29 AM

  Stina; tycker absolut inte han ska starta något konto, då börjar han röra sig över gränsen mellan sparande och tiggeri och det tror jag inte han vill.

  Killen är vuxen ta mig 17 - och han äter billigt för att han vill spara och inte för att han inte har råd! Bönor är för den delen ganska nyttigt... :-) Den enda bieffekten skulle väl vara att man kan släppa ganska mycket väder efteråt..! ;-)

  Ha det bra i dag Miljonären

  (och du Stina; känner du att du vill göra en ekonomisk insats för någon så finns alltid Rädda Barnen, Världsnaturfonden osv. Kanske liiiite lämpligare?)

  ReplyDelete
 5. Äh, amatör! :)

  När man åker i jobbet är tricket att ha med sig ett par paket nudlar. Sedan fyller du handfatet med hett vatten och slänger i nudlarna. Tre minuter senare är de färdiga.

  Sen gofflar man som f*n på frukostbuffen och gör extra mackor så att man står sig hela dagen!

  ReplyDelete
 6. Anonymous2:52 PM

  Nudlar i vasken??
  Man använder naturligtvis sin medhavda vattenkokare (om man vid sina förberedande efterforskningar har kommit fram till att det inte finns på hotellrummet). Sen gör man sig en kopp te eller kaffe, äter en medhavd frukt (vitaminer!), lutar sig tillbaka och kopplar av helst med några hembakta småkakor (smakar kanon när man är på ett trist hotellrum).
  Övning ger färdighet ;-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous3:38 PM

  Upptäckte denna blogg idag. Helt vansinnigt sjuk kille alltså. Skaffa dig en utbildning och ett jobb så att du kan spara 10000 kronor i månaden och samtidigt leva ett vanligt liv?

  Läste någonstans att du var civilekonom. Vad är det för jäkla lanthandels du har gått om du får 14' netto?

  Tycker att hotellet du är på borde slänga ut dig. Sitta och sleva vita bönor på rummet är stor skam!

  ReplyDelete
 8. tycker personligen inlägget ovan är en stor skam.

  ReplyDelete
 9. Anonymous5:24 PM

  Det verkar inte som att du är besatt utan bara som en nisch som du har. Tycka vad man vill om snåleri, men du har faktiskt ett mål och inte bara sparar i blindo. Det är en nisch som du har precis som vissa lyssnar på viss sorts musik och klär sig i en viss typ av kläder. Jag tar ditt inlägg nu som att du börjar tröttna. Åk på en riktig semester och glöm snålheten ett tag så får du en liten belöning, för jag tror att det är vad du behöver. Annars kommer du att tröttna och då kommer du att bli slösaktig istället för snål, så unna dig en semester. Det har du råd med.

  ReplyDelete
 10. Anonymous10:45 PM

  hej
  jag hoppas att miljonen är en del mål och inte slut mål,du tänker väl göra nåt med miljonen???
  annars kommer luften går ur dig och undra vart tar jag vägen nu ok jag har min miljon men sen då.

  annars tycker att du gör helt rätt och tänker långsiktig iställe för bränna att som många ungdomar gör

  mvh
  p,s jag nåde miljonen när jag var 25 men gjorde den på helt annat sätt ,byggde företag och åter investerad vinsten i annat företag,köpte inget onödig och var ekonomisk

  alla sätt är rätt sätt
  lycka till ,jag följer med dig på väg till miljonen

  ReplyDelete
 11. Anonymous9:13 AM

  Ja, du är besatt. Håller med, helt OK. Jag satsade allt på min utbildning och mina studier kostade mig 500000. Mkt pengar när man är 19 år!!! Nu är jag 31, tjänar 110000/mån efter skatt. Var miljonär innan 30. Lycka till, det går att komma från inga pengar till att bli rik...

  ReplyDelete
 12. Anonymous12:26 PM

  Te och hembakta småkakor? Vad är det för lyxmiddag för småtjocka engelsmän? I bönor finns åtminstone protein, som vår vän Miljonären håller så högt. Jag håller på nudlar i handfatet. Har du inte gratis el hemma föreslår jag att du börjar tillaga all mat i vasken.

  Fler förslag på mat som kan tillagas där?

  ReplyDelete
 13. Anonymous12:29 PM

  Vad är det för provocerande med att någon annan försöker spara pengar?

  Skäms på er, gossar! Unna pojken lite kul!

  Hade jag haft hälften av din karaktär hade jag varit Bill Gates nu.

  ReplyDelete
 14. Anonymous12:30 PM

  No, you wouldn't. I'm the only Bill.

  ReplyDelete
 15. Nudlar i vasken?? Man använder naturligtvis sin medhavda vattenkokare (om man vid sina förberedande efterforskningar har kommit fram till att det inte finns på hotellrummet). Sen gör man sig en kopp te eller kaffe, äter en medhavd frukt (vitaminer!), lutar sig tillbaka och kopplar av helst med några hembakta småkakor (smakar kanon när man är på ett trist hotellrum). Övning ger färdighet ;-)

  ReplyDelete