Saturday, February 24, 2007

Vadslagning

Har slagit vad med en jobbarkompis om att Magnus Uggla kommer gå vidare (komma 1:a eller 2:a) i dagens melodifestivaltävling. Jag tror han går vidare kompisen tror han kommer 3:a eller sämre och vi har slagit vad om 500 kr.

Kan tyckas riskabelt men såg att det bara var runt 1,5 i odds på att Uggla kommer 1-2:a hos spelbolagen så 2 gånger pengarna bör vara spelvärt.

Att ta risker har jag inga problem med trots min sparsamhet, det viktiga är att chanserna är större än riskerna.

7 comments:

 1. Anonymous8:16 PM

  Uggla har precis spelat sin låt nu! Om han inte går vidare är det skandal med tanke på allt annat sk*t. Första omgången var en pärs! Det är en bortkastad timme som jag aldrig kommer att få tillbaka!

  Jag skulle ha satsat som du! Håller tummarna!

  ReplyDelete
 2. Anonymous8:37 PM

  Grattis mannen.

  Oavsett utgången har du förstått begreppet värdespel!

  Det finns en anledning till att även spelbolagen inte vill ta spel till högre odds än 1,5 ggr pengarna och ditt odds 2 ggr pengarna slår marknaden med hästlängder.

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:02 PM

  Grattis till vunnet vad!!!

  ReplyDelete
 4. Känns bra! Skulle inte dra tillbaka vadet om jag fick, känns fortfarande som 2 gånger pengarna är spelvärt! Känns som det bör stå mellan After Dark, Uggla och Andreas Jonsson. Där Uggla inte ska ha sämre chans än de andra två.

  ReplyDelete
 5. Sånt är livet. 500 spänn i sjön, men som sagt tycker det var värt att ta risken även i efterhand. Det var minst 50% chans att få in vadet.

  ReplyDelete
 6. Anonymous11:30 PM

  Otroligt! Resultatet säger mer om dumma svenskar än Uggla. Vilken otrolig dynga (ursäkta...). Ok, Andreas låt var rätt ok men hon Sarah...

  Jaja... som sagt bara att ta nya tag!

  ReplyDelete
 7. Nästa gång så kan du ju hedga vadet hos någon av spelbörserna och plocka in mellanskillnaden riskfritt

  Kul att du har kommit så långt på vägen, hoppas att allt forsätter att gå som det ska och att då når dina uppsatta mål.

  ReplyDelete