Thursday, February 01, 2007

Bloggens besök


Hyffsad utveckling för min blogg de senaste fem dagarna. Från att ligga på 100-200 besökare per dag blev det helt plötsligt 250, 550, 600 och nu igår 1000 besökare.

19 comments:

 1. Anonymous9:12 AM

  Din blogg har tagits upp på bilforumet zatzy.com ang. sparande.

  Jag satt och läste lite på din blogg men tyckte inte riktigt att du svarade på en ganska fundamental fråga: säg att du samlar ihop till din miljon innan 30 - ska du använda den till något då eller kommer pengarna satsas i fonder mm för att komma upp i de 5 miljoner du ska klara till 35? Kommer du att fortsätta leva så snålt som möjligt resten av livet eller kommer du unna dig mera allt eftersom pengarna växer?

  Med andra ord - finns det något mål med ditt sparande (t.ex. bli ekonomiskt oberoende så tidigt som möjligt, köpa någon häftig grej eller resa, mm) förutom att känslan av att ha mycket pengar?

  Jag kritiserar inte dig och ditt sätt att leva men det vore intressant att höra hur du resonerar. Tack på förhand.

  mvh
  Jag är också anonym

  ReplyDelete
 2. Anonymous9:15 AM

  Hej & grattis till de fina siffrorna!

  1. Man blir nyfiken på vad du som värdesätter en extra månadsinkomst nu tjänar på Google Adsense med sådana siffror?

  2. Har du registrerat dig på exempelvis bloggtoppen.se? Du skulle ju bli en av de större bloggarna i din nisch.

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:19 AM

  Häftig ökning! Rolig och inspirerande blogg.
  LR

  ReplyDelete
 4. Anonymous9:22 AM

  Det tro tusan att du får många besöker. Du är ju rätt originell. Tipsade hela släkten om din blogg och din snålmånad är ju outstanding. Hela släkten lär ligga på rygg och skratta åt dina tokigheter...!

  Keep up the good workk!

  ReplyDelete
 5. Jösses, grattis! :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous11:05 AM

  vilket börsforum jag än 'r på dycker din blogg upp, fortsätter utvecklingen lär du tjäna pengar snabbare än vad du räknat med.

  Johannesnk@brikks.com

  ReplyDelete
 7. Anonymous11:05 AM

  vilket börsforum jag än 'r på dyker din blogg upp, fortsätter utvecklingen lär du tjäna pengar snabbare än vad du räknat med.

  Johannesnk@brikks.com

  ReplyDelete
 8. Anonymous11:18 AM

  Efter att ha läst hela din blogg för några dagar sedan mailade jag länk till alla vänner, säkert flera som gör likadant. Klickar också duktigt på annonslänk varje gång jag kollar sidan ;-P

  ReplyDelete
 9. Angående vad jag ska göra för att få pengarna att växa efter 30 så har jag inte skrivit så mycket om det, mer än att det kommer krävas annan typ av investering än att spara några tusen i månaden av lönen. Fördelen är att jag då har ett startkapital.

  Har ingen färdig plan och det är ju omöjligt att veta i nuläget vad jag ska göra om 5-10 år. Nu ligger det kortsiktiga målet på att låta varje dag bli så sparsam som möjligt och det långsiktiga att bli miljonär innan 30. Sen får vi se vad som händer efter det.

  Björn Lilja: Vet inte om man får berätta vad man drar in på adsense. Fick något tips om att sluta skriva ut rapporter om det. Men inkomsterna har givetvis ökat med antalet besökare.

  Kan någon bekräfta att det är ok att skriva ut vad man tjänar på Adsense så gör jag det gärna. Skulle även kunna placera Adsensepengarna separat så kan vi om 4,5 år se hur stor del av miljonen de har bidragit med.

  ReplyDelete
 10. Anonymous11:46 AM

  Det är okej att skriva ut vad man tjänar på Adsense. Det är däremot inte okej att publicera hela sin statistik, dvs. "effektiv cpm för sida" och "ctr för sida" tillsammans med den övriga statistiken.

  Trevlig blogg! :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous11:46 AM

  Miljonären skrev: "Kan någon bekräfta att det är ok att skriva ut vad man tjänar på Adsense så gör jag det gärna. Skulle även kunna placera Adsensepengarna separat så kan vi om 4,5 år se hur stor del av miljonen de har bidragit med."

  Kan du inte kontakta dem och fråga? Det vore naturligtvis intressant att veta hur mycket bloggen som sådan bidragit med i slutändan!

  ReplyDelete
 12. Nu är det väl ändå dags för dig att lägga till lite favoritlänkar i högerspalten, istället för defaultlänkarna "Google" och "Edit me" ;-)
  Inte sant?

  ReplyDelete
 13. Konsultpappan har rätt!

  ReplyDelete
 14. Anonymous12:00 PM

  Börjar det inte bli läge för dig att fixa en personlig profil och en mailadress för mer informell kommunikation? Du verkar ha en god chans att få draghjälp av ditt bloggande att nå ditt mål!

  ReplyDelete
 15. Senaste anonymous tror jag har en poäng. Om du blir lite mer känd internationell så kan du säkert bli en intressant fluga. Folk blir ju miljonärer till höger och vänster pga alla konstigheter som blir "hippa". Värt ett försök tror jag nog att det är. :)

  ReplyDelete
 16. Anonymous8:28 PM

  Läst om bloggen på både börssnack på di.se och såg även omnämningarna på zatzy.com och flashback.info fast flashback var det väl du som länkade till.

  Läser nu bloggen varje dag, intressant. Sparar själv just nu ca 15000 i månaden. Skall snart ut på en riktig slösmånad i asien;)

  ReplyDelete
 17. Anonymous9:28 AM

  Hej,

  Precis som något skrivit i en kommentar, du får gärna publicera vad du tjänar, men inte din eCPM eller CTR. Så avslöja det gärna :)

  Vad som DÄREMOT är farligt är när folk erkänner i kommentarerna att dom klickat för att "stödja dig". Kan leda till avstängning om något varit för ivrig...

  ReplyDelete
 18. Ok, hittills har jag dragit in ungefär 150 dollar sen jag la upp reklamen för 2 veckor sen.

  ReplyDelete
 19. Anonymous1:17 PM

  Bara att gratulera. Inget dåligt komplement mtp dina mål i övrigt.

  ReplyDelete