Tuesday, February 06, 2007

Hemmaklippning

Brukar klippa mig hos den lokala frisören för 120 kr var 6:e till 8:e vecka. Men efter hårda påtryckningar från bloggens läsare om att min tjej skulle klippa mig så föll jag för trycket.

Resultatet blev att jag nu ser helt fördjävlig ut i skallen. Nejdå så illa är det inte, men inte blev det lika bra som hos en frisör. Men 120 kr är alltid 120 kr.

7 comments:

 1. Anonymous8:54 PM

  haha! som sagt, 120kr är över 60 000kr om 45år med 15% på börsen

  ReplyDelete
 2. Anonymous8:55 PM

  Det växer ju ut fort och hon kommer att öva upp sig med tiden så...bra idé:-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous10:12 PM

  Haha... Kanon!!! Saken är att om du gjort det EN gång kommer du känna att det enklaste är att klippa sig själv nästa gång. Jag klipper mig själv, utan assistans. Gissa hur det ser ut... :-) Numera kan man ju se lite hursomhelst ut och än är det ingen som har klagat!

  Köp en påse godis eller en blomma för att visa tjejen din uppskattning! Var tacksam för att hon hjälper dig!

  Härligt! Dagens klippning betalade i din mat den här veckan!

  ReplyDelete
 4. Anonymous11:00 PM

  Nu vet jag självklart inte hur din frisyr ser ut, men tänk gärna över detta med rakat. Behöver inte vara 1mm men allting som bara maskin till kan man göra hemma, med säkert resultat.

  ReplyDelete
 5. Jag kör med 1 mm nu när det börjar bli lite tunnt där uppe :), har ingen hårtrimmer använder föräldrarnas (biliigast så)

  ReplyDelete
 6. Som sagt, har haft snaggat under lumpen och ett par år efter det. Så lite trött på det. Den här nya frillan gick att fixa till hyffsat i morse. Tyvärr finns risken att jag måste köpa hårgele för mer än 120 kr...

  ReplyDelete
 7. Anonymous8:56 AM

  :-D Man får stå ut med lite konstiga frisyrer första gången - snart lär hon känna trimmern och känner sig säkrare... :-)

  ReplyDelete