Sunday, February 25, 2007

Vaknade med grym motiviation

Vaknade i morse helt otroligt motiverad för att dra in pengar denna söndag. Känns som jag skulle kunna göra vilket skitjobb som helst för några 100-lappar nu. Jag saknar verkligen att ha ett lättillgängligt extrajobb som alltid finns till hands när andan att jobba faller på.

7 comments:

 1. Om du är duktig på att tapetsera kan jag anlita dig för att göra en fondvägg om en månad eller så:)

  ReplyDelete
 2. Anonymous1:32 PM

  Ja, det är svårt att hitta yrken som går att hitta extrajobb sådär på bara några timmar. Jag försökte komma på något... En variant är att leta på dinagrannar.se och se om någon behöver hjälp. Mest barnpassning men det finns någon som behöver flytthjälp också. Annars kan du, som jag nog skrivit om tidigare, ägna några timmar att leta i annonser efter saker som du kan köpa och sälja dyrare eller dela och sälja delarna. T ex om man köper en borrmaskin med tillhörande borrar och väska säljer man borrmaskin, borrar och väska var för sig. Jag har köpt en hel del på Blocket och sedan såld med 50-200% vinst på Tradera. Många säger att det är bättre att köpa på Tradera och sälja på Blocket men jag har lyckats bäst åt andra hållet...

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:39 PM

  Upptäckte din blogg för endast några veckor sedan och anser den vara mycket inspirerande. Jag skulle därför vvilja meddela att de på Skandinavisk Opinion alltid söker folk. Det är ett marknadsundersökningsföretag där man ringer till folk och frågar diverse saker. Det är 80/87 kronor i timmen och man arbetar 3 timmar per gång. www.skop.se, om du skulle vara intresserad.

  ReplyDelete
 4. Anonymous3:46 PM

  Är det/du ett skämt?

  ReplyDelete
 5. Anonymous3:52 PM

  Din uppgift som kan ge dig 50kr:
  Hitta en gubbkeps åt mig.
  Ej i andra färger än grå,svart,vit.

  Du får pengar av mig om du skickar hit den.
  I förskott.
  (Bor i Alingsås)
  kontakta mig via e-mail?
  grungarn@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Anonymous4:07 PM

  Varför inte försöka lära dig spela poker? "Arbetstiderna" är ju helt anpassningsbara och även om det försämrats något går det fortfarande att tjäna pengar mycket enkelt. Skulle t o m vilja hävda att det är svårt för en normalbegåvad person med hygglig moneymanagement att åtminstone plussa några tusenlappar i månaden t ex på svenskaspels lägsta bord. Dessutom är det ju skattefritt.

  ReplyDelete
 7. Anonymous4:08 PM

  Ta ett ämne du tycker är intressant, ägna 5-20 timmar åt att skriva ihop ett antal sidor om det, lägg upp det på nätet tillsammans med lite Google Adsense-annonser. Kolla också på Tradedoubler.se och Affiliator.com om du hittar relevant reklam.

  Spendera sedan lite tid på länkbyte noch att anmäla sidan till länkkataloger.

  Du bör kunna producera 1 sida i månaden. Bra är om det är ämnen som folk är intresserade av men som det är svårt att hitta information om. (Inte helt lätt att hitta rätt från början)

  Efter ett år har du 12 sajter som drar in 50-500 kr per styck varje månad. Säg att du snittar på 250 kr (det gör jag), då har du en fin extrainkomst på 3000 kr/månad före skatt.

  Att lägga ner 5-20 timmar för att tjäna 250 kr/månad låter kanske inte som en bra timlön, men sajterna du gör kan ju vara online i flera år..

  ReplyDelete