Sunday, December 18, 2016

Kul vecka som kommer

Veckorna rullar på och kommande vecka innehåller några intressanta punkter:

- Sista hårda sparveckan i mitt liv. Vid decemberlönen höjer jag mina kostnader. 

- Tre extremt späckade arbetsdagar mån-ons då vi har mycket som ska bli klart innan årsskiftet. Sen betydligt mindre bokat torsdag och fredag. 

- Två uppesittarkvällar då Philip och Nicklas kör tv sändningen några dagar för tidigt. Och sen den riktiga kvällen innan lön.

Sen har jag lovat mitt bokförlag att manus till min bok ska vara klar 1/1. Återstår en del jobb men ska verkligen fokusera på boken mellan jul och nyår med några timmar om dagen. Då jag ska jobba halvdagar i mellandagarna. Men en sak i taget, nu fokuserar vi på kommande vecka och att knyta ihop säcken av drygt 35 sparsamma år fram till på fredag. 
 

7 comments:

 1. Anonymous8:51 AM

  Redan fått bokförlag?

  Fri som Fan

  ReplyDelete
 2. Absolut. Det kirrade jag redan i somras när jag började skriva. De har ju dock inte godkänt slutligt manus än. Men kändes bra och vi har haft dialog under resans gång.

  ReplyDelete
 3. Anonymous4:30 PM

  Med "fackböcker" är det annorlunda än med ren fiction Anonymous.
  Dem som skriver fackböcker, som endå en sparbok nog kan räknas som, så är det väldigt vanligt att man har kontaktat/fått avtal med förlag antingen redan innan man börjar skriva eller i ett väldigt tidigt stadie.

  Med fiction är det annorlunda då dem flesta förlag vill ha ett "färdigt" manus innan dem bestämmer sig. Undantag är väl om du heter GW/Läckberg eller liknande som bara kan skicka vad som helst och få det publicerat.

  ReplyDelete
 4. Anonymous5:06 PM

  miljonären kommer du gå ut offentligt nån dag, skulle vara kul och se hur du ser ut eller om du kan berätta lite.
  gissar på att du är 1,83 lång 76kg och har en fotbollskropp och kortklippt frisyr haha är jag nära?

  ps en annan fråga. Vad säger du om Spiltan aktiefond sverige, 1,50 avgift men har de flesta år slagit index avgiften inräknad.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag vet inte om jag kommer bli offentlig. Kanske om några år när jag slutat jobba. Tycker egentligen inte det tillför bloggen så mycket hur jag ser ut. Du är ganska nära men lite längre och tyngre är jag.

   Spiltan aktiefond försöker ju i alla fall slå index. Jag tycker 1,5% känns dyrt och tveksamt om den verkligen kommer slå tex Spiltans aktiefond investmentbolag med 0,2%. Men inte omöjligt att den kan vara värd sina 1,5%.

   Delete
 5. Kul att du inte ens nämner julafton :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous10:22 AM

  bra jobbat med boken (skulle vilja också se en uppdatered bok i framtiden när du har verkligen slutat jobba dvs nått målet)

  ReplyDelete