Saturday, October 01, 2016

Poddar och curling

Jag lyssnar på podcast vägen till och från jobbet (oavsett cykel, löpning eller som i veckan när det regnade och jag åkte kommunalt). Vilket gör att jag klipper de 4-5 vanligaste och viktigaste poddarna där.

Sen kan jag numera omöjligt somna utan att lyssna på något snack, men då jag ofta somnar på 5 minuter och sen har svårt att hitta exakt var jag somnade om jag ska fortsätta lyssna prioriterar jag lite sämre poddar till insomningsmomentet. Så det inte gör så mycket om jag missar något.

Minpension.se är en bra hemsida ju, men deras podd är en total katastrof. Alltså perfekt när man ska somna och man behöver inte ens fundera på var man var och fortsätta dagen efter. Igår kväll somnade jag in till en mycket intressant diskussion från Minpensions-podden om det breda och viktiga ämnet hur curlingspelare kan tänka kring sin framtida pension under den aktiva curlingkarriären. Men olympiska guldmedaljören Anette Norberg i studion. Så alla ni som satsar mot OS i curling 2018 och är intresserade av pension, in och lyssna med er. Ni andra kan nog hoppa över det!

5 comments:

 1. Anonymous7:51 AM

  HAHA, så otroligt nischat ämne så jag började först fundera på om inte "curlingspelare" i detta sammanhang var själva barnen till curlingföräldrar.

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:20 AM

  Jag är likadan och lyssnar på bra poddar när jag kör till/från jobbet och träningspoddar när jag ska sova. Tyngre träningssnack t.ex är perfekt att sova till ;)

  ReplyDelete
 3. 100% igenkänningsfaktor!

  Jag brukar lyssna på Placera Stockholmsbörsen när jag skall somna. En gång testade jag Prata Pengar men då låg jag klarvaken hela avsnittet.

  ReplyDelete
 4. Hahaha! Roligaste jag läst på länge!

  ReplyDelete
 5. Jag lyssnade på några avsnitt och tycker att dom kom med en hel del märkliga åsikter.
  Dom pratade om när man skulle börja med privat pensionssparande och var överens om att det var en bra idé att börja när barnen flyttat hemifrån. Två av programledarna fick barn när dom var 40...

  Dom pratade också om att man inte skall ha någon förhoppning om att det privat pensionssparande skall växa med åren.

  ReplyDelete