Friday, October 14, 2016

Dålig bloggvecka

Ber om ursäkt för dålig leverans här på bloggen senaste veckan. Har varit mycket annat. Även imorgon är en fullspäckad dag. Men sen ska jag skärpa mig med ett högintressant inlägg på söndag. Och sen börjar vi tagga mot lön och uppesittarkväll någon gång i mitten av nästa vecka. Dvs med ungefär en vecka kvar till löning.

På aktiefronten köpte jag 4st H&M varje dag när den var under 250. Så har fått lugna mig lite denna vecka och fokusera på andra bolag. Stora grubbleriet just nu är om det ska bli några fler köp i Kone och Johnson&Johnson i år. Eller om kronan är onödigt svag för utlandsköp just nu.

5 comments:

 1. Känner igen det där med tiden...men kul när du väl hinner skriva!

  ReplyDelete
 2. Tror alla har full förståelse att du inte hinner skriva så mycket. Angående HM så tycker jag att det är bra att du passat på att fylla upp lite extra. Har själv tankat så mycket så det är klart mitt största innehav just nu, något som känns lite sådär. HM har fått mycket "skit" på senare tid och många tror inte på taktiken att investera i fler butiker. Själv tycker jag att det inte finns någon riktig konkurrent till HM, men att dom ska fortsätta med det dom är bäst på, d.v.s. sälja kläder.

  ReplyDelete
 3. Hej!

  Jag förstår att du vill fokusera på utdelningar, men det skulle vara kul att se en utvecklingsgraf för din aktieportfölj, eller hela ditt aktie- och fondinnehav.

  Tack o hej!

  ReplyDelete
 4. Anonymous5:09 PM

  Till miljonären...

  En fråga om Avanzas Private Banking. Jag har inget behov av att låna, vilka andra fördelar ser som Private Banking kund på Avanza? Courtaget är ju en sak, men inte så fantastiskt mycket billigare. Jag har lite problem att samla alla besparingar på ett och samma ställe...nu är det utspritt på tre banken...men det kanske finns finesser med detta som jag inte hittat?

  ReplyDelete
 5. Finns en del erbjudanden och fördelar med private banking. Jag är jättenöjd men om du inte tycker det verkar värt det när du läser på hemsidan är det nog inte värt det för dig.

  Förutom bra boränta och bra courtage tycker jag det är kul med lite inbjudan till träffar (även om det blivit färre tycker jag) och även att man kan få lite juridisk grundhjälp avtal24. Men inga stora grejer utan det är helt klart bolånet och bra courtage som är grejen för mig.

  ReplyDelete