Tuesday, January 02, 2007

Första arbetsdagen

Blev något av en rivstart med första dagen på jobbet. Ska ju försöka jobba över så mycket det finns tillfälle för denna månad.

När jag kom hem ikväll försökte jag titta på en dokumentär en wallenbargfamiljen men vaknade just och insåg att jag missat sista halvan för att jag somnat i soffan.

Menmen, man vänjer sig väl snart, skönt med bara 4 arbetsdagar första veckan.

4 comments:

 1. Wallenberg-dokumentären går att se på svt.se också. Då slipper man även att missa repriseringen på tv. :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous11:24 AM

  Kom på att jag var nyfiken på vissa saker..! :-) Eftersom att du är sambo; har ni helt skild ekonomi? Äter ni olika måltider osv? Vad tycker hon om dina snålmånader osv?

  Lite intressant att höra hur hon gör - är hon en spara eller slösa eller mitt emellan? :-)

  ReplyDelete
 3. Titti: Vi har helt skild ekonomi. Dvs vi betalar hälften var på alla räkningar och hyra. Under veckorna är hon ofta borta på kvällarna och jag åker tidigt på morgonen så vi äter bara tillsammans på helgerna.

  Eftersom hon pluggar har vi ungefär lika mycket pengar att leva för en normal månad. Hon har som sagt inga problem med mina snålmånader eller tycker jag ska bjuda henne på grejer bara för att jag jobbar och hon pluggar.

  ReplyDelete
 4. Anonymous7:36 PM

  Kul att veta! Man blir ju lite nyfiken just för att det händer att folk har helt olika inställning till pengar även om de lever ihop. Hade ju varit tufft att köra snålmånader om den man lever med blivit förbaskad varje gång..! ;-)

  ReplyDelete