Saturday, February 10, 2018

Peppad på OS

Jag är riktigt peppad på OS. Vilken lyx, först rapportsäsong med massa info om utdelningar och nu OS.

Längdskidor som bas och sen allt där Sverige kan komma topp 5 är målet att se. Utan att behöva bekymra mig om vilken tid på dagen det går i förhållande till jobb eller andra åtaganden. Kommande veckor bygger jag upp dagarna kring TV-tiderna från OS.

Börjar med damernas skiathlon nu strax. När de flesta av er läser det här vet ni redan resultatet men jag bjuder ändå på ett tips. Björgen 1a, Kalla 2a, Pärmäkoski 3a. Stina Nilsson 8a.

Enda störande är väl herrarnas ishockey. Det var ju riktigt mäktigt på gamla goda tiden när Sudden, Foppa, Lidström med flera återförenades.

Ser ni fram mot OS? Är det någon intressant tävling som ni som jobbar redan nu identifierat blir svår att lyckas se? Dvs då jag ska passa på att njuta lite extra?

7 comments:

 1. Var peppad när jag vaknade i morse men efter ett par timmar av studiosnack börjar peppen gå över redan innan första tävlingsstart. :(

  ReplyDelete
 2. James8:47 AM

  Vet inte hur det ligger men Slopestyle & Big Air ser jag mest fram emot, utöver Kalla. Tyvärr inga medaljhopp på bräda då Sven är skadad men på lagg tog E’Dollo nyss dubbla X-gamesguld i just de disciplinerna.

  ReplyDelete
 3. Underbart att börja med guld direkt! Synd att Ebba inte fick ett brons också för det fina loppet.

  Njut av OS! Bunkra upp dig med chips och läsk, se allt som går att se!

  ReplyDelete
 4. Anonymous11:42 AM

  Brukar mest följa hockeyn men av naturliga skäl inte lika pepp detta OS. Ser rejält fram emot VM i fotboll dock!

  ReplyDelete
 5. Anonymous2:58 PM

  Det var några år sedan det där sporttittandet gick över för mig. Det är liksom roligare att hålla på själv än att titta på andra som struttar runt. Så nej jag ser inte fram emot OS. Om jag måste välja mellan Mello och OS så vinner väl iofs OS men det är ändå inte värt att lägga tid på.

  Bättre ge sig ut själv.

  ReplyDelete
 6. Noterade du att det fanns en börskoppling. Till och med till din portfölj. När Kalla klev upp högst på pallen vid medaljcermonin hade hon ett enda företagsnamn på kläderna: HM.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Japp. Har också noterat att på tävlingskläderna är det New Waves varumärke Craft.

   Delete