Thursday, November 24, 2016

Dags för #Uppesittarkväll

Då var det den 24e dvs lön för många imorgon. En högtidsdag för oss alla som portfarande är beroende av den 25e för att bli oberoende av den samma.

#uppesittarkväll följer man på Twitter där aktiviteten brukar vara som störst mellan kl 20 och 22. Tanken är att man skriver vilka aktier man tänker köpa imorgon bitti när börsen öppnar och lönen förts över. Gärna också hur mycket eller många procent du sparar. Både för att tipsa om intressanta bolag men framförallt för att inspirera varandra.

Sen förra månaden kör också Unga aktiesparare en livesändning på Youtube under Uppesittarkvällen. Den ser ni här med start kl 20.00

Så bara ladda upp med både telefon, dator, padda eller vad ni nu har för att kunna hänga med på både Youtube och Twitter på samma gång! Ses i flödet ikväll.

3 comments:

  1. Kommer spara ca 52% och kommer inte handla något:) fortsätter med Veckoköpen tills bättre priser dyker upp! Kan aldrig fullt bestämma mig om jag ska hela tiden vara in the market eller lägga på hög och köpa vid bättre priser som jag gör nu :)

    ReplyDelete
  2. Jag kör samma taktik som Aktienovisen, har mina små veckoköp på ett tjugotal aktier och fonder. Då jag inte har tid att följa allt är det kanon att det finns programmet på youtube sedan, bra initiativ!

    ReplyDelete
  3. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    ReplyDelete