Tuesday, April 25, 2017

Stort intresse för signerade böcker

Jag blev lite tagen på sängen av det stora intresset för att få en signerad version av min bok och har fått improvisera lite i min kommunikation. Här kommer händelseutvecklingen såhär långt.

1. Först tänkte jag signera 100 böcker enligt principen först till kvarn. 
2. Sen fick jag en fråga hur man skulle veta om man var bland de 100 första, dvs om man inte fick veta innan man beställde om man skulle få en signerad bok. Så jag lovade att alla som beställde första dygnet skulle få en signerad bok.
3. Igår måndag lyckades jag då styra 300 böcker hem till mig istället för de tänkta 100 (då ca 20 skulle gå till press, recensioner etc dvs 280 till er som köpt signerad bok)
4. Nu har jag nåtts av beskedet att vi sålt betydligt mer än 280 böcker första dygnet. 
5. Nu är nya böcker på väg från huvudlagret hem till mig men det finns risk att det inte kommer förrän torsdag/fredag. Sen lovar jag att återigen signera så snabbt det bara går och så till att böckerna åter hamnar hos lagret som kan paketera bok och faktura och skicka ut.

Tyvärr innebär detta att några av som beställde en bok igår riskerar att behöva vänta till ett par dagar in på nästa vecka med att få boken. Hoppas på er förståelse och att inte boken var tänkt som present eller så redan nu till helgen. 

Jag är jätteglad för det stora intresset och har gjort och kommer fortsätta göra mitt bästa för att göra alla nöjda och få ut signerade böcker så snabbt det bara går. Om jag så ska sitta uppe hela natten och signera.

De 280 första kommer givetvis få sin bok så snar det går. Men om ni inte fått boken i slutet på veckan så behöver ni alltså inte bli oroliga utan vi jobbar på så snabbt vi kan, i nästa vecka ska alla beställda böcker vara ute.

Detta innebär också att jag tar hem en rejäl laddning nya böcker för signering. Vilket gör att ni som beställer via förlaget även fortsättningsvis kan få boken signerad. Dock givetvis sist i kö så leverans i nästa vecka.

Roligt också med stort intresse även utanför förlagets försäljning av signerade böcker tex via Privata affärer och Adlibris. I det här inlägget hittar ni länkar till några olika försäljningsställen.

13 comments:

 1. Anonymous11:24 PM

  Själv tänker jag inte köpa någon bok. Tänker dock låna boken på biblioteket. Är det OK att publicera ett omdöme på bloggarens sida?

  Med vänlig hälsning

  Lars

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bara om du lovar att skriva "äntligen en bok som förklarar ränta på ränta på ett bra sätt, som jag längtat".

   Delete
 2. Anonymous11:41 PM

  Är det fortfarande möjligt att beställa ett signerat exemplar? Håller också i plånboken och tänkte fundera ett tag. Hundra första...tiden är ute /Pär
  PS Har följt bloggen sedan första början, insåg efter ett tag att visionen trots allt var verklighet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det går fortfarande att beställa signerade exemplar via förlaget. Med leverans nästa vecka.

   Delete
 3. Anonymous12:03 AM

  Typiskt, bad Göteborgs Bibliotek skaffa in boken men någon annan hann reservera den före mig :(

  ReplyDelete
 4. Varför skriva att man inte kommer köpa boken?
  Vem bryr sig om den ene elle andra signaturen inte vill köpa, eller tror sig folk vara så viktiga så att andra bryr sig om deras köp eller ickeköp. En del tar sig själva på alldeles för stort allvar 😅

  ReplyDelete
 5. Anonymous10:16 AM

  Jag beställde din bok från Adlibris då jag inte ville vänta :-) och det verkar som att den kommer redan idag eller imorgon.. Ska bli kul att läsa! Hälsar Lars

  ReplyDelete
 6. Anonymous7:32 PM

  Vill du avslöja hur mycket du tjänar per såld bok?

  ReplyDelete
  Replies
  1. 0 kr fram till alla kostnader är täckta. Därefter 40-50 kr styck beroende på kanal den säljs i.

   Delete
 7. Anonymous9:00 AM

  Hoppas de får in boken snart på biblioteket så man kan läsa den där. 199 kr innebär ju faktiskt 4 st aktier i PowerCell!

  ReplyDelete
 8. Gäller att ställa sig i kö snabbt på biblioteken om man ska få läsa den i år. 10 i kö i Göteborg och 9 i Stockholm nu. Bara att hoppas att de köper in fler ex så alla får chansen.

  Fråga på era lokala bibliotek om de inte har den under uppköp än.

  ReplyDelete
 9. Anonymous8:16 PM

  Du måste ha sålt väldigt bra! Jag var tydligen inte en av de första 280 personerna trots att jag beställde inom en timme från att du postade inlägget i söndags. Gissar att den första upplagan är nästintill slutsåld om inte redan helt slut. :) Kul för dig, men trist för min brorsa som skulle få den i födelsedagspresent i helgen när vi firar honom. Får köpa något annat istället och ge boken i julklapp eller nått. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det är verkligen tråkigt att vi inte klarat av att leverera signerad bok till alla som vi lovat. Samtidigt som det givetvis är kul att det gått så bra.

   Har dessutom gått troll i transporter och logistik i kombination med röda dagar och jobbresor.

   Så beklagar verkligen ni som får vänta 2 veckor från beställningsdagen på en signerad bok. Vilket givetvis är alldeles för länge.

   Delete