Sunday, April 23, 2017

Nu kan ni beställa min bok!

Nu är det äntligen möjligt att beställa min bok via förlaget Sterners förlags hemsida. Du kan beställa ett signerat exemplar för 195 kr + 35 kr i porto och expeditionsavgift. Dvs 230 kr inkl allt! 

De signerade böckerna kommer jag att skriva under med signaturen Miljonär innan 30 samt en hälsning. Så slå till direkt och bli en lycklig ägare av ett signerat exemplar.

BESTÄLL BOKEN HÄR (pris 230 kr inkl frakt)

Du som vill slippa signatur kan bland annat beställa boken i dessa kanaler:


Ska bli väldigt spännande detta. Ser fram mot att läsa de första kommentarerna från er som läst boken! Nu gör vi det här till en succé ihop! All hjälp med spridning av info om boken till nya målgrupper är extremt uppskattad från min sida.

52 comments:

 1. Nu var en beställd! Har läst din blogg sedan 2010 och har nog läst alla inlägg så se det som ett tack för alla underbara inlägg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack MrD! Hoppas du kommer gilla den.

   Delete
 2. Beställd👍Grattis och lycka till med försäljning😎Du inspererar✌️

  ReplyDelete
 3. Anonymous8:46 PM

  Också lagt en beställning. Vet du om man får bekräftelsemail från förlaget? För det är tomt i min inbox.

  Med vänlig hälsning

  Christoffer

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vet faktiskt inte om mail går ut. Men beställningen gick säkert igenom. Annars löser vi det!

   Delete
 4. Hillevi E8:49 PM

  Har beställt ett ex! Har inga höga förväntningar på aha-upplevelser eftersom jag redan lusläst bloggen, men eftersom din blogg var den absolut första jag fastnade för inom ekonomi då jag startade upp mitt fond- och aktiesparande för 2 år sen så känns det som ett självklart köp ändå. Lycka till med bokförsäljningen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Hillevi. Fick själv lite aha-upplevelser när jag skrev. Så lite nytt mot bloggen vågar jag lova.

   Delete
 5. Då var boken beställd.
  Självklart betalade jag med mitt Coop kreditkort så jag får dubbla poäng på boken😎

  ReplyDelete
  Replies
  1. Snyggt Froggy. Dubbel avkastning med bok och poäng.

   Delete
 6. Anonymous9:10 PM

  Har också beställt ett par exemplar och räknar stenhårt med signaturer! Hoppas att du fixar det åt alla som beställer idag även om vi blir fler än 100. :) Lycka till!

  Har du fått någon uppdatering från förlaget om hur många ex som beställts?

  ReplyDelete
  Replies
  1. 3000 ex är tryckta i denna upplaga. Får försöka fixa signatur till alla som beställer första dygnet. Så du kan känna dig lugn!

   Delete
 7. Anonymous9:39 PM

  När läser du in den hos Storytel? Alt ge uppdraget till Per Juhlin som läser upp mycket ekonomirelaterat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänk på att jag är en simpel heltidsarbetande miljonär som just fått fram min första bok. Vet inget om hur det funkar med storytel och annat. Så vi får fokusera på att sälja bra av boken innan vi tar nästa steg. Men vi håller alla dörrar öppna.

   Delete
 8. Bok beställd!
  Tack för en bra blogg :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous10:27 PM

  Oj, såg att boken gick att förbeställa redan idag! Härligt! Detta får vi nog kosta på oss ;) Kan ju alltid hoppas att jag inte var för sent ute för att få den signerad ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Snålvargen. Beställde du idag eller senast imorgon får du signerad. Jag råkade lova signerade till alla första dygnet.

   Delete
 10. Beställt 3 ex. Ett till mig, och perfekta gåvan är de andra två! Följt dig genom åren och imponeras av din beslutsamhet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riktigt kul att höra Tomas. Att kunna ge bort en gåva som ev kan ge många års frihet eller rikedom om mottagaren tar till sig infon är svårslaget.

   Delete
 11. Anonymous11:12 PM

  Ska man beställa eller göra som miljonären innan 30 lärt oss: vänta tills den finns på bibblan och hyra den :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous11:17 PM

  Hej Miljonären. Ojdå, hoppas du inte får signeringsarmbåge ;) Var lite snål så beställde bara en.

  ReplyDelete
 13. Kul! har lagt min beställning nu på morgonen...med signatur såklart :)

  ReplyDelete
 14. Anonymous8:14 AM

  Roligt!! Beställde precis /Magnolia, Rasmus.

  ReplyDelete
 15. Anonymous9:13 AM

  Hoppas på att många tjejer köper din bok också! Gör självklart reklam för din bok i aktiegrupperna på Facebook. Lycka till med försäljningen!
  Mvh Diana

  ReplyDelete
 16. Hanna9:13 AM

  Jag har också beställt. Inte fått nått bekräftelsemail eller så, men hoppas den dimper ner i brevlådan ändå :)

  ReplyDelete
 17. Anonymous9:43 AM

  Den ska köpas, men får bli utan personlig hälsning för blir i slutet av Maj eller Juni, beror sig på hur mycket jag lyckas dra ner på matbudget :-D Sparandet går först.
  Du är min idol i sparande och jag har läst alla dina inlägg genom åren, så att boken kommer finnas i bokhyllan är en självklarhet!!! Lycka till med försäljningen!
  /Ullis

  ReplyDelete
 18. Hej, tack för alla trevliga kommentarer och beställningar. Hoppas verkligen att många tjejer hittar både boken och bloggen. Tyvärr verkar killar fortfarande vara lite överrepresenterade i dessa sammanhang. Vilket det ju inte finns någon logiskt förklaring till.

  ReplyDelete
 19. Vilgot Österlund10:43 AM

  Beställd, känns självklart, ditt bloggande har varit en stor hjälp och bra inspiration till mitt sparande och aktieintresse! Ser fram emot läsningen :)

  ReplyDelete
 20. Anonymous10:44 AM

  Precis delat den på Fb på Economista-Kvinnor som gillar aktier och privatekonomi. Väldigt många tjejer med samma intresse /Ullis

  ReplyDelete
 21. Hej!

  Beställde boken, men fick ingen bekräftelse.
  Mvh Jessica

  ReplyDelete
 22. Så då har jag beställt 🙂

  ReplyDelete
 23. Hej, har pratat med förlaget. Beställningarna rullar in som de ska så ni behöver inte oroa er om ni inte får bekräftelse på mail. Utan beställningen registreras ändå.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack för svaret! Då hoppas jag att min beställning blev gjord! :-)

   Delete
 24. Anonymous2:00 PM

  Tog med det här inlägget i avsnitt 7 av snålvargsylet för att hjälpa sprida budskapet http://snalvargen.se/posts/snalvargsylet-avsnitt-7

  Hoppas du får många beställningar, både för din och beställarnas skull, tror många skulle bli lyckligare av ett friare liv.

  Föresten när får en boken? Beställde signerad version via förlaget.

  ReplyDelete
 25. Anonymous2:01 PM

  Hej Miljonären,

  Jag skulle gärna vilja beställa och ge bort en signerad bok till min 15-åriga lillebror.

  Är dock två saker jag bara vill försäkra mig om innan jag beställer:
  - Om man lägger beställning idag, får man boken signerad då?
  - Skriver du hälsningen i boken allmänt riktad, dvs inte riktad (med namn) till den som beställer? Jag beställer ju i mitt namn, men eftersom boken är en present så vill ju inte att det står "till Ida" eller nåt sånt.

  Tack!

  Hälsningar Ida

  ReplyDelete
 26. Hej, beställer du idag så blir boken signerad. Efter signering kommer jag sen lämna tillbaka alla böcker till förlaget som sköter utskicket och faktureringen.

  Dvs hälsningen kommer inte vara personlig. Utan vem som får vilken bok kommer slumpas ut. Så kommer ej vara riktat med namn. Och heller inte möjligt att få personliga hälsningar eller numrering som någon efterfrågat.

  ReplyDelete
 27. Böckerna som beställdes igår och idag bör komma i slutet av denna vecka. Ska bara hinna signera alla böckerna i natt och sen lämna tillbaka de till förlaget så de kan skickas ut.

  ReplyDelete
 28. Anonymous2:58 PM

  Ok, tack!
  /Ida

  ReplyDelete
 29. Du har hjälpt mig att bli en sparare och tack vare dig så kommer jag gå i pension när jag blir 45år. Det minsta jag kan göra är att gynna dig med att köpa din bok.

  ReplyDelete
 30. Jakob3:43 PM

  Vad kul, bok beställd.

  Läste din blogg redan från att den startade 2006 då jag själv ekonomibloggade på den tiden och läste nog varje inlägg fram till tidigt 2010 tror jag det var, när jag själv tröttnade på ekonomibloggandet och slutade blogga samt följa andras bloggar. Hittat tillbaka till din senaste halvåret, grymt kul att det går så bra för dig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Är det "Hur jag blev rik"-Jakob? Den enda svenska blogg i genren som fanns innan min tror jag.

   Kul och stor ära i så fall.

   Delete
 31. Jakob4:21 PM

  Det stämmer bra och du har helt rätt mig veterligen fanns det ingen annan innan. Nu finns det massor, vilket är grymt kul för oss börsintresserade och något som jag tror du varit starkt bidragande till som förebild och inspiration för nyare bloggare.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maila mig gärna på bloggmiljonaren@hotmail.com så kanske vi kan styra upp ett gästinlägg/intervju.

   Jättespännande att höra din resa i hur du tröttnade och kommit tillbaka som läsare.

   Delete
 32. Anonymous4:37 PM

  Väntar SJÄLVKLART tills den finns på närmaste bibbla! Det är många pantburkar i soprummet för att gneta ihop till en köpebok. #varjekronaräknas

  ReplyDelete
 33. Anonymous5:51 PM

  Får man fråga hur mycket du tjänar på varje bok? Och om du inte vill säga exakt, vilket är närmast av 20, 50 och 150 kronor? 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tjänar 0 kr tills kostnaderna för tryck etc är täckta. Sen var mittersta alternativet närmast. Men då på faktura dvs mycket skatt.

   Delete
 34. Ändå storartat att du tjänar 0 kr på boken och ändå lagt ner allt detta arbete. Det är fascinerande. Beställt och klart :)

  ReplyDelete
 35. Har följt dig sen ca 2012. Ska också köpa boken i solidaritet!/Ernesto

  ReplyDelete
 36. Jag vill hälsa till "Hur jag blev rik"-Jakob. Jag använde den spar-kalkylatorn du hade på din blogg och satt och satt och ändrade på procentuell avkastning och summor etc. ocgh drömde om alla pengar det skulle bli med ränta på ränta. Och det blev det... Håller med Miljonären om att det skulle vara roligt att höra hur det gick för dig.

  ReplyDelete
 37. Kul att du också brukade drömma dig bort med hjälp av kalkylatorn Peter, det har jag själv gjort många gånger och som du säger så har det fungerat extremt bra nu när åren gått, kalkylatorn hade rätt! :D

  Brukar faktiskt än i dag drömma mig bort och planera för framtiden via ränta på ränta kalkylatorer även om min egen inte längre är online.

  ReplyDelete
 38. Anonymous7:58 AM

  Beställde igår eftermiddag (så fort jag läst detta, så väl inom 24h från att du la upp posten.

  Har dock fortfarande inte fått någon bekräftelse via e-post...

  Behöver jag vara orolig för att inte få ett signerat ex?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du kommer få ett signerat ex! Går inte ut mail men beställningarna kommer in och böckerna är signerade och klara att börja skickas ut inom kort.

   Delete