Saturday, April 01, 2017

Gott kaffe

Vaknade tidigt i morse och tänkte det skulle vara fint med en morgonpromenad innan frukost för att bränna lite fett. Är ju snart sommar.

När jag passerade Pressbyrån nere i centrum blev jag helt plötsligt så sjukt kaffesugen. Så gick in och köpte en kaffe där. Jäklar vilket gott kaffe de hade! Helt annan smak än automatkaffet på jobbet (har ingen kaffebryggare hemma så jobbets kaffe är min enda erfarenhet). Kommer garanterat bli en kaffe här de flesta dagar på väg till jobbet i framtiden. Så många kronor kostar det ju inte, så jag har råd att unna mig lite lyx tycker jag.

Har ni också testat Pressbyråns kaffe? Helt överlägset!

11 comments:

 1. Anonymous8:31 AM

  Kul datum idag ja ;)

  ReplyDelete
 2. Anonymous8:32 AM

  April april...

  Kul, men mig lurar du inte :-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous8:50 AM

  April, april.......

  ReplyDelete
 4. Anonymous9:07 AM

  Haha:)

  ReplyDelete
 5. Hahaha, tänkte meddela dig att ditt konto blivit kapat men sedan insåg jag att det är 1:a april. Haha!

  ReplyDelete
 6. snålmiljonären10:13 AM

  Till min chefs stora besvikelse så fortsätter vi och brygger kaffe på mitt jobb. Snor väl ett pr minuter arbetstid vid varje fikatillfälle. Han har hyrt/ köpt 2 olika maskiner men smaken har varit en besvikelse. en av maskinerna malde kaffet m.m men ändå så kom det inte ut mer än varmt vatten. Nä,bryggt i en vanlig 200kroners bryggare ska det va.

  Jag tycker du ska investera i egen bryggare eller perculator, det är lyxigt att då och då brygga en kanna hemma. Särskilt på vintern om man kommer hem från en minst sagt kylig promenad. Helgmornarna blir det förstås en liter oxå.

  vad tror folk om HM-aktiens framtid?? Som jag förståe det får dom inte riktig rulle i butikerna utomlands (i vissa länder).
  Jag brukar titta in i hm butiker när jag är utomlands och det är inte direkt köptryck överallt. Gick in i varuhuset i las palmas i februari en vardag kl 11:35, hittade en eller två kunder i hela varuhuset som jagade lockpriser....illa illa.

  ReplyDelete
 7. Jag fattade aldrig att det var ett aprilskämt... :-) Men jag gillar faktiskt Pressbyråns kaffe, bättre än på många ställen enligt mitt förmenande.

  ReplyDelete
 8. Anonymous8:41 PM

  Haha nog har man koll på datumet;-)

  Skulle vara lite intressant för mig som är i en studiesits att höra hur du skulle gjort om du började studera nu med samma mål. Ska själv studera i 3 år innan jag blir klar och får ut lön.

  Hur skulle du gjort nu i efterhand för att närma dig målet? Ta ut och investerat i studielånet, jobbat extra som tidningsutbud mm. Kanske något att läsa om i din bok?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Som student skulle jag gjort följande (ur ett rent sparperspektiv så får du själv väga det mot övriga delar av livet).

   - Ta fullt CSN lån och investera på aktiemarknaden. Även om du skulle klara dig utan fullt lån med hjälp av andra inkomster.

   - Väg extrajobb mot möjligheten att läsa extra kurs som gör att du snabbare kan ta examen eller få ett jobb med högre lön.

   - Vänj dig vid låga kostnader när dina kompisar också lever billigt och frestelserna är färre. Smäll sen till med ett rejält månadssparande när första lönen kommer och lev vidare på studentbudget några år så får sparandet en rivstart.

   Delete
 9. Anonymous9:23 PM

  den var bra :)

  ReplyDelete
 10. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  ReplyDelete