Thursday, April 20, 2017

Intervju med Privata Affärer

Idag gjorde jag en intervju med Privata Affärer. Inför boksläppet av min bok i början av nästa vecka. Intervjun kommer förhoppningsvis på deras hemsida på tisdag. Kändes som det gick bra och var ett trevlig samtal.

På tisdag är det också en pressträff kopplat till boksläppet. Ska bli spännande.

I övrigt rullar livet på. Ganska mycket på jobbet just nu. Träningen går tyvärr riktigt dåligt. Är igång och tränar enligt plan efter en lite sämre inledning på året. Men resultaten är inte med mig. Mitt mål är ju att springa milen på under 40 och ta 100 kg i bänkpress samma vecka. Bänkpressen brukar sitta i stort sett hela året och löpningen någon gång då och då, var länge sen nu tyvärr. Men även om jag sällan klarar milen på 40 brukar jag ändå vara där i trakterna och nosa. Nu har jag inte maxat i någon av grenarna på ett tag, men tror inte jag tar 100 kg för närvarande och löpningen ska vi inte tala om... Börjar väl bli gammal eller så är det något annat fel... Men harvar på med träningen med målet att köra 6 pass i veckan.

Nu över till något roligare än dålig fysisk form. Jag har en del pengar kvar på lönekontot som inte kommer hinna gå åt innan tisdag. Så ser ut att bli en liten extra överföring på måndag. Så tack vare bra sparande och mycket utdelningar har det blivit en intensiv köpmånad. Sen kommer lönen på tisdag och sen ramlar det in nya utdelningar från 4/5 till 17/5. Så det är bara att trumma på med nya köp flera gånger om dagen.

Kämpa på där ute i vardagen alla läsare, så hörs vi i helgen. Då ska jag signera 100 böcker som ni kan beställa från och med på måndag. Sen släpps boken i handeln på tisdag för er som vill slippa min signatur i boken.

14 comments:

 1. Kul! Vet du om man kommer att kunna beställa din bok från tex Adlibris?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja boken finns redan nu på Adlibris som "kommande". Borde gå att köpa där på tisdag.

   Delete
 2. Anonymous10:21 PM

  lyssnat på lyxfällans nya podd? vad tycks?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Trodde först att du syftade på podden "På Riktigt" av de två ursprungliga programledarna i Lyxfällan. Den har jag hört. Men inte Lyxfällans podd. Är den bra?

   Delete
 3. Vad ska du ange som signatur på boken?

  ReplyDelete
 4. De signerade exemplaren kommer skrivas under med "Miljonär innan 30". Sen kommer de 100 första signerade exen även få ett följebrev vars info blir en överraskning för just dessa 100 personer.

  ReplyDelete
 5. Anonymous2:54 PM

  Har du tid du tror man kan börja beställa? Tråkigt att behöva missa signaturen.. även om man kanske ändå blir utan. Tror du säljer 100st snabbt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Natten till måndag. Men ni som är så sugna att ni läser denna kommentar ska få en gräddfil. Maila på bloggmiljonaren@hotmail.com det jag behöver är namn, adress,postnummer, postadress, mailadress och telefonnummer. Kostnad 195 kr + 35 kr porto/exp =230 kr. Faktura kommer med boken.

   Som sagt detta är inofficiell specialare som gäller fram till midnatt mellan sön och mån då ord beställning via förlagets hemsida tar över. Sen alla tänkbara kanaler från tisdag.

   Delete
 6. Anonymous3:36 PM

  Ska du vara med på pressträffen? Blir väl lite svårt att fortsätta hålla på anonymiteten då. (Och jag tycker det är helt ok att du fortsätter vara anonym.)
  Önskar dig lycka till med boken, trots att jag enligt din titel borde ha gått i pension för länge sen. Men jag jobbar på det :-)

  /Spargrisen

  ReplyDelete
 7. Jag kommer vara med på pressträffen. Troligtvis med någon form av maskering, inte med mitt riktiga namn och massa ansiktsbilder iaf.

  ReplyDelete
 8. Anonymous3:55 PM

  En fråga ang skydd av tillgångar. Investerar skyddet ger bara ersättning upp till 250.000kr för värdepapper. Vågar man ha sin depå på mindre banker som Nordnet eller Avanza?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag känner mig helt trygg med att ha majoriteten av mina tillgångar i en KF hos Avanza. Det ska vara mycket säkert. KF tillgångar är skilda från bankens.

   Delete
 9. @Procenten8:28 PM

  Kul med boken! Ser fram emot att läsa den.

  Vad ligger månadssparandet på numera? och vad drar du in i annonser now days?

  Lycka till med bokförsäljningen!

  ReplyDelete
 10. Månadssparandet ligger på ca 23.000 kr i månaden nu (sänkt sen årsskiftet då jag höjt mina omkostnader och även stoppar under pengar till semestern som inte räknas som sparande).

  Bloggen drar in ungefär en tusing i månaden på annonser.

  ReplyDelete