Monday, April 24, 2017

Vilket dygn

Har varit ett hektiskt men väldigt roligt dygn sen jag igår kväll skrev inlägget om att min bok nu går att beställa. Jättefint mottagande både här på bloggen och på Twitter. 112 stycken retweets är helt grymt. Tack!!!

Sen var det en full dag på jobbet fram till kl 17. Efter diverse strul med transport fick jag tag på mina böcker för signering strax efter kl 18. Hade ju från början tänkt signera 100 stycken. Men sen var det någon som frågade hur man skulle veta när man beställde om man var en av de 100 första. Dvs om man skulle få ett signerat exemplar. Så jag slängde ur mig att alla som beställer första dygnet från den signerad, utan att ha en aning om omfattningen eller om det ens skulle bli de 100 först tänkta.

Förlaget rapporterar om bra försäljning. Så blev lång kväll med signering för min del. Missade hela #uppesittarkväll. Men det var det absolut värt. Twitterflödet och Youtube-sändningen finns ju kvar.


Tog strax över 4h att beta av bunten. Med ett par korta pauser. Imorgon hämtar förlaget upp böckerna hemma hos mig och sen börjar det skickas ut så snart som möjligt. Ser fram mot att höra er feedback! Och ha överseende med min handstil som jag inte vet om den blev bättre eller sämre under kvällens gång.

Det var väl allt för idag. Eller vad sa ni? Ville ni veta hur topplistan på Adlibris såg ut också innan jag går och lägger mig? Ja visst det kan jag väl kolla. Äh inget märkvärdigt, verkar vara någon kille som heter Miljonär innan 30 som är 2a strax före en tjej som heter Camilla Läckberg på 4e plats. Inget mer med det. Godnatt.


Edit: Såhär såg listan ut kl 00.45. Nu nytt försök att somna. 


25 comments:

 1. Anonymous12:10 AM

  Inte ett dugg förvånad trots det "fula" omslaget som vissa var så kritiska till. GRATTIS! Ser fram emot mina ex och hoppas få läsa i helgen!

  /P.

  ReplyDelete
 2. Nu ligger Du etta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noterade det med glädje. Och ska nu försöka sova. Men inte det lättaste...

   Delete
 3. Anonymous6:49 AM

  Vad har du för marginal per bok?

  ReplyDelete
 4. Försökte beställa från länken du postade någonstans. Men har inte fått något bekräftelsemail.. har det skitit sig?

  // Erik

  ReplyDelete
 5. Anonymous7:44 AM

  Så jävla coolt. Grattis!!

  ReplyDelete
 6. Anonymous8:28 AM

  Nice!
  Hur snabbt kommer den sälja ut första upplagan tro :)

  ReplyDelete
 7. Fantastiskt häftigt! Grattis till framgången! :)

  ReplyDelete
 8. Vad signerar du med då? "Bloggaren"? :)

  ReplyDelete
 9. Tack för alla glada tillrop!

  Via förlaget går det inte ut något mail när man beställer. Men beställningarna tas emot ändå. Så ingen anledning till oro.

  Skrev en hälsning och sen
  MVH
  MILJONÄR INNAN 30

  ReplyDelete
 10. Jakob1:30 PM

  Wow med en sådan bokframgång kan du ju typ säga upp dig från ditt jobb och bara leva på alla pengar! Oh wait... :D

  ReplyDelete
 11. Anonymous4:46 PM

  Gud vad roligt att se! Ska själv beställa ett ex! Hur många böcker har du fått sålt hittills?! Detta kommer sticka i ögonen på många av dina bittra läsare ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vet inte hur många som sålts än. Då det tar några dagar att få in statistik från alla kanaler. Började ju säljas igår. Men vågar lova att den som kommenterade att jag kunde glömma 1000 ex som debutant kommer ha fått fel ganska snart.

   Delete
 12. Robin5:26 PM

  Kommer din bok att släppas som ljudbok? På Storytel eller liknande?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tror inte det. Inget bestämt iaf. Inbillar mig att den inte passar så bra som det.

   Delete
 13. Hej.
  Får gratulera till boken den kommer definitivt att finnas på bokhyllan snart. Jag funderar över hur du löst det här med tandläkaren. Kör du försäkring eller har du betalt när det väl är dags? Eller kanske har du skitit i det helt.

  mvh
  miljonär35år

  ReplyDelete
  Replies
  1. Går vart annat år till tandläkaren. Sista minuten. Mycket prisvärt.

   Delete
 14. Tack för tipset det hade jag missat helt. Betalar nu 60 kr i månaden till folktandvården. Blir till att säga upp den direkt!

  ReplyDelete
 15. Anonymous8:56 PM

  Att du ligger 1a innebär ju bara att boken klickas på mest just nu (inte säljs, klickas). Så deras algoritm fungerar. Och med tanke på att alla de andra böckerna på listan gått att köpa ett tag är det inte alls konstigt.

  Och sen att jämföra dina 1k-2k sålda böcker med någon som sålt X-antal miljoner är liiiiite löjligt. 2k sålda böcker ger runt 140k innan skatt. Inte direkt så att 140k är vad som kan anses som att leva på skrivandet......

  /J

  ReplyDelete
 16. Tror (eller hoppas) att alla förstod att jag inte på allvar hävdade att jag var en mer framgångsrik författare eller tjänar mer än Läckberg.

  Har heller ingen ambition om att kunna leva på skrivande. Ska leva på aktieutdelning, säljer boken jättebra kan jag eventuellt sluta jobba 1-3 månader än tidigare planerat. Mer än så har aldrig varit aktuellt.

  ReplyDelete
 17. Stort grattis Miljonären! Har varit inspirerande att följa din resa och önskar dig all lycka framöver likaså.

  /S

  ReplyDelete
 18. T Boone Pickens8:12 AM

  Jag fick definitivt känslan av att du ansåg dig vara en mer framgångsrik författare än Läckberg, på det sätt att din bok vid tillfället sålde mer än hennes.

  Nog om det, jag skulle alla dagar i veckan hellre läsa vad du skrivit än hennes rappakalja!

  ReplyDelete