Friday, December 11, 2015

Köp Atlas och Volvo

Idag slog kurslarmet till i Atlas Copco (under 198) och Volvo (under 79). Återupptar närmed köpandet av aktier igen. Tanken är ju att köpa för 50.000 kr när ett kurslarm utlöses. Nu har jag redan köpt en del Volvo tidigare vilket gjorde att jag halverade det köpet.


Det blev alltså Atlas för 50.000 kr och Volvo för 25.000 kr.


De kurslarm som är närmast att lösas ut här näst är Telia på 40 kr och H&M på 300. Slår båda in kommer jag prioritera HM då jag har som regel att köpa för max 150.000 kr per månad. Så 50.000 i H&M och 25.000 kr i Telia är trolig fördelning om det skulle bli aktuellt med köp av båda under december månad.


Nu är det dags för matlåda här på jobbet.

13 comments:

 1. Kul att få in pengarna på marknaden igen!

  Dags för matlåda även här. Vad serveras för din del idag?

  ReplyDelete
 2. Anonymous12:26 PM

  Vad har du för GAV i Volvo?

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:47 PM

  Ser ut som du fick HM idag då. Annars är det inte dax att snitta ner på telia ?

  ReplyDelete
 4. Anonymous12:24 AM

  Hur har du kommit fram till just 300 för hm och 40 för telia? Är det en viss procent från tidigare köp eller något annat?

  ReplyDelete
 5. Blev pasta och köttfärssås och 2 morötter i matlådan igår.

  Gav på Volvo lite över 85 kr.

  Köpte inte HM. Försöker sprida ut köpen lite. Men nära på HM nu så blir nog köp början av nästa vecka.

  Har godtyckliga kurslarm. Nu tex när jag köpte Volvo la ja in nytt larm på 74 kr. Helt utan vetenskap. Men tanken med att sänka nivån minst 5% är då att chansen ska vara större än nästa köp blir ett annat bolag.

  ReplyDelete
 6. H&M under 300:- är så gott som fyndpris, hoppas att den pressas några månader så man får chansen att rejält fylla väskan.

  ReplyDelete
 7. Anonymous3:16 PM

  Miljonären, har du dina aktier i ISK konto? Hur resonerar, tänker du om ISK eller i vanlig depå?

  ReplyDelete
 8. Har KF på det mesta och lite ISK. Ingen vanlig depå. Tror det kommer bli lägre skatt inte minst på utdelningen varje år.

  ReplyDelete
 9. Anonymous9:14 PM

  Tjena, har läst din blogg rätt länge nu och ville bara säga att jag verkligen gillar den! Dock måste jag säga att vitt på svart rent ut sagt ser förjävligt ut, skulle verkligen uppskatta en liten uppdatering av bloggens färger!

  ReplyDelete
 10. Många som påpekat det om färgerna under åren. Så kanske borde byta. Även om jag själv gillar det.

  ReplyDelete
 11. Nu har jag bytt färg som test. Leder det till större annonsintäkter eller positiva kommentarer får det vara kvar. Annars byter jag tillbaka...

  ReplyDelete
 12. Anonymous1:33 PM

  Hej Millis!

  Har du kollat in Electrolux? Hade alldeles nyligen en stor affär ned GE som sket sig och därför har kursen sjunkit kraftigt den senaste veckan. Tycker annars att den borde kunna passa in i din långsiktiga portfölj och handlas just nu relativt billigt.

  ReplyDelete
 13. Såg nya temat först nu. Min spontana känsla är att bloggen nu vill ge intryck av himmelriket. Det kan man ju säga är en rejäl kontrast jämfört med Lucifers källare som innan imagen var innan.

  ReplyDelete