Friday, January 15, 2016

Regler är till för att brytas...

Ska ju köpa för max 150.000 i månaden, vilket jag redan gjort i januari. Men idag kunde jag inte stå emot längre utan det blev ett extra köp av 391 st nya Industrivärden C för 128 kr styck. Det betyder att jag numera har 1110 aktier i Industrivärden. Nu ska jag försöka lugna mig med köp till första februari, då ligger JNJ bra till för nästa köp.

Ska bli kul att börja titta på prognos för utdelning under 2016 snart när rapporterna kommer in och köpen blivit lite fler. Men ingen mening att räkna på det än då det kan vara allt från 0 till 400.000 kr i nya köp innan utdelningssäsongen i Sverige.

56 comments:

Anonymous said...

Varför gör du inte om dina regler att du gör ett köp i veckan? Nu med så lågt courtage så har jag gjort om min månadsinvestering till 4 mindre veckoinvesteringar.

Miljonaren said...

Som private bankingkund på Avanza har jag tyvärr inte så lågt courtage på mindre ordrar. Men visst skulle kunna köpa för 30.000 per gång istället för 50.000 utan att det skulle bli någon katastrof.

Anonymous said...

En nybörjarfråga, när får man ta del av utdelningen om man äger en aktie? måste man ägt den innan bokslutsdagen alltså före 31 dec för att få utdelning nu i vår eller räcker det att man äger aktien innan årsstämman när det beslutas om utdelning...?

Anonymous said...

Vad är poängen med private banking om courtaget blir högre? Finns det andra fördelar?

En annan fråga, hur ser du på belåning? Minns att du köpte aktier för lånade pengar under finanskrisen. Är det något du överväger att göra igen om du får slut på din "krigskassa" och börserna fortsätter att sjunka?

Anonymous said...

Tack, jag blir så glad nu. Har vart imponerad av din disciplin, och känt mig som en svag individ när jag har tryckt på köp hela tiden. Har följt dig länge och tagit rygg på dig med lite aktieköp. Men fan vad skönt att du också är mänsklig. Kör hårt

Anonymous said...

Någon vecka innan utdelning brukar det väl vara. Men att köpa då och kamma hem utdelningen för att sedan sälja direkt efter brukar sällan vara lönsamt.

Miljonaren said...

Exakt, det är ingen mening att köpa aktien för utdelningens skull på kort sikt. Den dagen man inte längre behöver äga aktien för att få utdelning går kursen ner med lika mycket som man kommer dela ut.

Fördelen med private banking är främst en väldigt bra ränta på bolån (reporäntan plus 0,99%). Samt att man får lite inbjudningar med föreläsning, mat och dryck. Men är riktigt störd på att man inte kan kombinera det med vilken courtageklass man vill.

Jag har lite utrymme i mitt bolån där jag kan låna upp till 50% av värdet på lägenheten via Avanzas superbolån. Så fortsätter kurserna ner när jag är fullinvesterad kan jag öka upp lånet lite där. Fortsätter det ner kan jag tänka mig upp till 10% belåning på aktieportföljen också. Så det finns runt 1,5 miljoner till i att köpa för om det fortsätter gå ner.

Kul att man kan glädja någon läsare med bristande disciplin!

Anonymous said...

Varför bryta regeln?

Regeln säger ju egentligen ett sorts månadssparande utan att göra övervikt på någon månad. Annars håller du på med att försöka gissa dig fram till en botten. Vilket du ville undvika.

Ja, den har gått ner mycket, men den har inte ens börjat att gå upp än så därmed finns det ingen anledning skynda på.

Appropå lån. Hur skulle det kännas med ha så mycket lån? Det ger ju också stora svängningar för dig och du tar enorma risker. Det kommer vara viktigare för dig hur du väljer dina aktier än hur mycket ni tjänar. Eran sammanlagda månadslön kan försvinna på en vanlig dag...

PS. När du har tillräckligt med pengar. Vad vill du då göra i livet med de?

Daniel said...

Anonym: De som äger aktien en eller ett par veckor innan utdelning får ta del av utdelningen. Den dagen brukar kallas x-day eller avskiljningsdag och då brukar aktiekursen gå ner ungefär lika mycket som utdelningen.

Rent formellt så kommer ledningen föreslå en utdelning när de presenterar årsrapporten och sedan kommer årsstämman under våren bestämma att så får det bli och kort därpå avskiljs utdelningen och någon vecka senare betalas den ut.

Miljonaren said...

Anledningen att jag bryter mot regeln är att det går ner så snabbt nu. Går det ner 3-5% i månaden kan köp för 150.000 i månaden kanske vara lagom medan jag kan tänka mig att köpa för 200.000 kr när det går ner 10% på en halv månad.

Att ha 50% belåning på lägenheten och 10% belåning på aktiedepån i ett läge när börsen gått ner 50% skulle kännas mycket bra. För då tror jag vi är nära en uppgång på 50-100%.

Anonymous said...

Vet att det ligger utanför din strategi men har du varit sugen på att gå in i Fingerprint. Bara vända aktien, det är ju sådana sjuka svängningar på dagsbasis. Jag hade tänkt hoppa in på 390 kr för att sedan snabbt sälja av på samma dag, missade dock chansen när larmet gick då jag satt i möte. Min slutsats är att det är svårt att jobba samtidigt om man vill göra snabba klipp på dagsbasis.

Investerarens.se said...

Jag lockas också till fler köp just för att kurserna faller så mycket på kort tid. Vem vet det kanske bara är en tillfällig dipp som hösten 2014.

/Investerarens.se

Isabell Eriksson said...

Jag har en nybörjar fråga. Har ca 50.000 som jag tänkte lägga på Carnegie Ryssland? Vad tror du? Eller har du något annat tips? Tänkte inte ta ut pengarna på något år. Vore guld att få tips från dig :)

Miljonaren said...

Ej varit sugen på fingerprint mer än just efter Börspoddens intervju med Ola Rollen. Då borde man köpt... Var också nära att blanka den när den gick över 500 dagen efter den gick över 400 i höstas.

Miljonaren said...

Tror mycket på att köpa Carnegie Ryssland för under 40 kr och sälja på 48 kr.

Anonymous said...

Hur gör du för att värdera bolagen du köper? Även om du köper för utdelningarna känns det relevant att inte betala överpriser :-)

Miljonaren said...

Fast är det verkligen realistiskt för en amatör och normalbegåvad person som mig att göra någon värdering som är mer exakt än marknaden klarar av? Det är ju inga okända små skruttbolag jag köper.

Turben said...

Köper du mer i Ryssland för tillfället?

Johan said...

Intressant att följa din resa :)

Miljonaren said...

Funderar på att dra igång månadssparande igen på 5-10.000 men inget bestämt.

Anonymous said...

Hej, jag undrar om du skriver kassabok och typ dagbok när du tränar etc. Tack på förhand!

Fixaenbuffert said...

Helt rätt! Man ska gå på magkänslan, och din magkänsla har ju lyckats mycket bra sen du startade bloggen, även om du som du säger inte är något orakel inom aktiekunskap:)

Miljonaren said...

Skriver ingen kassabok på inköp. Men den 24e varje månad för jag över alla överblivna pengar från lönekontot till Avanza och då kollar jag samtidigt igenom översikten på kontot för att se vad pengarna gått till senaste månaden. Skriver dock träningsdagbok.

Anonymous said...

Tack för svaret! Jag skriver ner inköp, träning m.m. Känns som att det hjälper mig att hålla i slantarna och öka på träningen. :-)

Nora mildred said...

Behöver du en brådskande lån? är du i skuld? behöver du akut lån för att finansiera ditt företag ?, har du nekats av din bank, oroa dig inte mer, Våra tjänster är snabb, enkel och säker lån nu oavsett omständigheter. Låna upp till € 2000 - 1,000.000 euro idag! Kontakta oss med lån informationen på denna e-post: noramildred.loan@hotmail.com

Obs: Du kommer att förvänta sig en preliminär svar och finansiering inom 24 timmar

Hälsningar.
mrs Nora

Anonymous said...

God dag

Jag Rev. Brian Washington, en privat pengar långivare. Jag ger ut lån
med en ränta på 3% per år och inom ett belopp av 1,000.00euros till 90,000,000.00euros som lånet erbjudandet. 100% Projekt Finansiering med säkra och osäkra lån tillgängliga. Vi är garanterade att ge ut finansiella tjänster till våra många kunder över hela världen. Med våra flexibla utlåning paket, kan lån behandlas och medel överförda till låntagaren inom kortast möjliga tid. Vi är verksamma under klart och begripligt sätt och vi erbjuder lån av alla slag till intresserade kunder, företag, företag, och alla typer av näringslivsorganisationer, privatpersoner och fastighetsinvesterare. Bara fyll i formuläret nedan och komma tillbaka till oss som vi förväntar oss din snabba och omedelbar respons.


FYLLA ut lånet ANSÖKAN:
Förnamn: .....................
Efternamn: ......................
Kön: ..........................
Civilstånd: .............................
Kontakt Adress: ..........................
Stad / Postnummer: .........................
Land: ............................
Födelsedatum: .........................
Belopp som krävs som lån: .................
Lån Varaktighet: ...............................
Yrke: .............................
Månadsinkomst: ..........................
Syftet för lån: .............................
Direkt Telefonnummer: ...................................
Returnera det ifyllda formuläret till oss via: washingtonprivateloanfirm@yahoo.com

Rev. Brian Washington
BRUKSDISPONENT

Mr Titcomb Brown said...

Hej, Har du varit vägra ett lån från en falsk lån företag på internet ?, Behöver du en brådskande lån för att betala dina räkningar, Letar du efter ett företag lån eller ett personligt lån med en låg ränta på 2%? kontakta oss via vår e-post: adress: (amigoloancompany1@yahoo.co.za) med följande information:

Namn:
Land:
Ange:
Belopp:
Lån Varaktighet:
Telefonnummer:

Hälsningar

Mr Titcomb Brown

Unknown said...

kära kund
Är du trött på att söka lån och inteckningar, har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner, Vi erbjuder någon form av lån till privatpersoner och juridiska personer vid låg ränta rate.If du är intresserad av att ta ett lån, gärna att kontakta oss i dag, lovar vi att erbjuda dig de bästa tjänsterna ever.Just ger oss ett försök, eftersom en rättegång kommer att övertyga dig.
Vilka är dina finansiella behov?
Behöver du ett företag lån?
Behöver du ett personligt lån?
Vill du köpa en bil?
Vill du att refinansiera?
Behöver du ett hypotekslån?
Behöver du en stor kapital för att börja din
affärsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och
du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska
bördor kvarstår?

1. Den sökandes namn .............................

2. Residential Country .....................

3. bostadsadress: ........................

4. BUSINESS ADRESS: ...........................

5. ÅLDER: ........................................

6. YRKE: .....................

7. lånebeloppet KRÄVS ..................

8.Loan Varaktighet .......................

9. syftet med lånet: .........................

10. Telefonnummer: .......................

11.LOAN VARAKTIGHET ........................

FYLL I ovanstående information och SKICKA
DET TILL kontaktuppgifter nedan:

E-POST: cynthiamorgansfunding@gmail.com

Unknown said...

kära kund
Är du trött på att söka lån och inteckningar, har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner, Vi erbjuder någon form av lån till privatpersoner och juridiska personer vid låg ränta rate.If du är intresserad av att ta ett lån, gärna att kontakta oss i dag, lovar vi att erbjuda dig de bästa tjänsterna ever.Just ger oss ett försök, eftersom en rättegång kommer att övertyga dig.
Vilka är dina finansiella behov?
Behöver du ett företag lån?
Behöver du ett personligt lån?
Vill du köpa en bil?
Vill du att refinansiera?
Behöver du ett hypotekslån?
Behöver du en stor kapital för att börja din
affärsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och
du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska
bördor kvarstår?

1. Den sökandes namn .............................

2. Residential Country .....................

3. bostadsadress: ........................

4. BUSINESS ADRESS: ...........................

5. ÅLDER: ........................................

6. YRKE: .....................

7. lånebeloppet KRÄVS ..................

8.Loan Varaktighet .......................

9. syftet med lånet: .........................

10. Telefonnummer: .......................

11.LOAN VARAKTIGHET ........................

FYLL I ovanstående information och SKICKA
DET TILL kontaktuppgifter nedan:

E-POST: cynthiamorgansfunding@gmail.com

Targo Bank said...

Targo Bank är en bank som ger professionell personliga lån tjänst som ger vardagen Aussie en snabb lösning på deras omedelbara behov, dessa kan inkludera bil rego, betala en räkning eller ens gå på en semesterresa. Är en av de snabbaste finansiella sparandet tjänsteföretag, är Targo Bank definitivt ditt nummer ett val när du behöver akut pengar. Att tillämpa helt enkelt kontakta oss på: (targo_bank@yahoo.com och targo1bank@gmail.com)

taylor smith said...

Hej alla ,
Söker du efter Business, Företag eller personliga lån? Vi erbjuder alla typer av lån med ränta på 3% per ogiltigförklara, maila oss med dina uppgifter på taylorsmithloanfirm@gmail.com för mer info.

Carter Audry said...

få 2% snabbt och legitim lån erbjuds i 8 timmar att göra affärer, köpa hus, bil och betala räkningar kontakta carteraudry01@gmail.com

MATTO said...

få 2% snabbt och legitim lån erbjuds i 8 timmar att göra affärer, köpa hus, bil och betala räkningar kontakta selsumat@gmail.com

John Ahmed said...

Jag är en privat långivare och investerare, behöver du en äkta, ärliga, ansedda och snabba lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder företag och enskilda lån, mer också vi finansiera alla typer av projekt. För mer information kontakta oss på: russell.credit40@gmail.com

Calvin King said...

God dag,

Jag är ett registrerat privata pengar långivare. Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella ställning över hela världen, med mycket minimal årlig Räntor så låg som 3% inom ett år till 30 år återbetalning varaktighet tid för att någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 5000 € till € 100.000.000. Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Intresserade bör kontakta oss via e-post: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

Låneerbjudande.

Sindy Space said...

Har du en dålig kredit värdering? Är du ekonomiskt ner? Vi ger ut lån
vid låg ränta på 3%. Företag lån, personliga lån och företag lån
eller något slag, kontakta al_kamarfunds@outlook.com för mer info.


alla svarar ska riktas till al_kamarfunds@outlook.com

Williams said...

God dag.

  Vi är fullt registrerade certifierade 2016 lån företag, vi erbjuder säkra och osäkra lån till privatpersoner och företag på en mycket låg ränta på 2%. vårt företag erbjuda lång och kort sikt lån, har det varit en hel del framsteg i tillhandahållandet av förstklassiga finansiella tjänster till mina kunder, särskilt när det gäller lånesyndikat och kapitalförsörjning för privatpersoner och företag, om någon är intresserad av att få en lån vänligen kontakta: Jonathanwilliamloanlender@gmail.com

Med vänliga hälsningar.
Mr Jonathan William

Penn Mac said...

Hej Inflytelserika Singel,
Är du en privatperson eller företagsledare och du är på jakt efter ett lån snarast är att återuppliva dina aktiviteter eller för att förverkliga ett projekt, men du är förbjudna bank eller bank frågar villkor du inte kan slutföra, mer oro för nu är det dags att avsluta ditt problem med ekonomiska.
Jag är Mr Penny McDonald en privat långivare, det ger lån på kort, medellång och lång sikt för alla människor allvarliga och pålitliga, är erbjudandet finns mellan mängden 5,000.00 till 2,000,000.00 euro eller dollar med en låg intresse 3%. Jag kan hjälpa dig på flera områden bland annat:

* Personlig lån
* Beredd Financial
* Fastighets lån
* Investment redo
* Billån
* Skuldkonsolidering
* Line of kredit
* Topplån
* Inlösen av kredit

Så om du känner behov av den här typen, kontakta bara mig och du kommer att ha tillfredsställelse.
För mer information kontakta mig via e-post: Pennymacfinance@gmail.com

sregey yakubova said...

PRISVÄRD lån erbjudande UTAN upfront avgifter

Hallå,

Vilka är dina finansiella behov?
Vi ger ut lån från ett minimum av $ 2,000.00 till maximalt $ 100,000,000.00 med bekväma varaktighet som sträcker sig från 1 till 30 år på en mycket lägre ränta på 3%.

Behöver du ett företag lån?
Behöver du ett personligt lån?
Vill du köpa en bil?
Vill du att refinansiera?
Behöver du ett hypotekslån?

Behöver du en stor kapital för att börja din affärsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska bördor kvarstår ?
Tveka inte att kontakta oss för eventuella företagssamarbete

Kontakta oss via e-post: constantloanfirm@gmail.com

Miller Porter said...

Hej alla,

Jag är Miller Porter en privat lån långivare med bra fungerande rykte,
millerporter102@yahoo.com Ansök idag om du behöver en nödsituation
lån från ett välkänt företag, med goda förutsättningar och arbetsmarknadsrelationer ,
så ska du kontakta oss så vi erbjuda lån på
prisvärd ränta på 3% och arbetet med oss
kommer att vara en bra erfarenhet. Om du är intresserad, kontakta
oss via e-post: millerporter102@yahoo.com

+2349057519652
millerporter102@yahoo.com
http://millerporter102.wix.com/potterfirms

Jag väntar på ditt snabba svar
Miller Porter

Jonna Finance said...

Hej, jag är herr Jonna, en privat pengar långivare behöver du ett lån för att starta företag eller att betala dina räkningar och en strategisk finansiell för fastigheter och alla typer av företag finansiering. Jag erbjuder också lån till privatpersoner , företag och institutioner på 2% ränta. Jag ger ut lån till allvarliga sinnade människor som är intresserade av lån om intresserad kontakta denna e-post: jonnafinance@outlook.com

buttini Romina said...

Har du blivit stänga ned av din bank, eller om du behöver en akut lån för att betala din skuld och några viss avgifter men isen varit svårt? Behöver du ett lån för att starta ett nytt företag eller för expansion av verksamheten? Behöver du ett personligt lån? Vi erbjuder alla typer av lån på ränta på 1,8% .alla du behöver är en kontakt e-post till oss idag och dina problem är över kontakta oss @ (buttinirominaloan@gmail.com)

Pastor Williams Peters said...

Är du i behov av ekonomisk hjälp, och du vet inte vart man ska gå eller vem kan man lita Kontakta oss idag för din dröm lån via e-post: FINANCIALSERVICESS@hotmail.com

Fred Peterson said...

Om du behöver snarast en affär, personligt eller lån för att betala räkningar, tveka inte att kontakta oss via vår e-post så att vi kan hjälpa till ou ut.

E-POST: kevinloans@outlook.com

Kevin Funds

martine Martinez said...

Du har ett projekt som skall finansieras och kontantbehov.
Du har en dröm och inse att du kan göra.
Du har pengar problem och du vill gå.
Jag är en viss borgenär fransk jag i förening
tillräckligt med banker som har möjlighet att leverera sina
Kassaflödes krav. Kontakta mig: martinemartinez437@gmail.com
att lära sig hur vi kan hjälpa

Peter Johnson said...

Är du ekonomiskt pressas? I behov av en privat eller företag
lån för olika ändamål? Vill du söka lån för att utföra stora
projekt? Vill du söka finansiering för personligt bruk? Om ja då söka
inte mer. Vi erbjuder alla typer av finansiella lån stöder Näringsliv /
Bostadslån, skolan lån, investeringslån Transport
lån, projektfinansiering och kredit lån till ränta på
2% per år.
Vänligen kontakta oss på: peterloanfirm33@gmail.com för full lån
förfaranden om intresse finns.
Hälsningar
Peter Johnson
REGISSÖR / VD Loan Officer på
Peter, Inc lån.
Må Herrens välsignelser inte gå dig förbi

world best said...

Auto lån
bolån
Business lån
personliga lån
Fastigheter lån.

För mer information, vänligen kontakt,

Lån Agent: Larry Buknor
Webbplats: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
E-post: worldbestloans12@yahoo.com
Telefon: (+1512) 355-6270
Tack.

White Horse Credit said...

Hej,

Letar du efter ekonomisk frihet? är du i Skuld, du behöver ett lån för att starta ett nytt företag? eller du kollapsa ekonomiskt, behöver du ett lån för att köpa en bil eller ett hus? Har din bank i allt Finance vägrar? Du vill förbättra din ekonomiska? de behöver ett lån för dina räkningar att betala av? inte titta mer, vi hälsar dig välkommen till en möjlighet till alla typer av lån få till ett mycket överkomligt ränta på 3% för andra För information, kontakta oss nu via e-post till:(legitfirm@gmail.com)

Behöver du ett företag lån?
Behöver du en personligt lån?
Vill du köpa en bil?
Vill du att refinansiera?
Behöver du ett lån?

Behöver du ett stort kapital för att starta upp din verksamhet förslag eller expansion? Har du förlorat hoppas och du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska bördor fortfarande kvarstår?

Tveka inte att kontakta oss för möjligt samarbete mellan företag Kontakta oss via e-post: (legitfirm@gmail.com) eller ring +1-972-914-5244

Susan Williams said...

God dag Sir / Madam,

Detta är centrala förtroende Micro Financial Service International ... Vi är en ansedd, legitim och registrerat företag. Godkänt av Storbritannien (UK) och Sydafrika regering för att hjälpa människor med lån ekonomiskt stöd lokala och internationella vid just denna tid på året 2016, vi är också en del av finansbolaget och pengar gör fast. Vi hjälper att uppmuntra och agera som medlare för att minska din ekonomiska påfrestningar på ett mycket uppmuntrande priset Vi erbjuder också internationella arbetsmöjligheter för alla jobb seeker. Vi ger ut lån till privatpersoner och cor betar kroppen är i behov av ekonomiskt stöd vid sådana bekvämlighet med en rimlig ränta på 4,9% Har du en dålig kredit eller om du är i behov av pengar för att betala räkningar? om du är i desperat behov av vår hjälp då du kommer att behöva läsa noggrant företagets låneansökningsformulär som bifogas detta meddelande sedan fylla och komma tillbaka till oss om du tillfredsställa med det så att vi kan fortsätta på din transaktion. Vi väntar för snabba svar.

Utförda tjänster inkluderar:

refinansiera lån
Home Improvement Loan
Inventor Lån
Lön Advance Loan
Asset Finance lån
Educational Loan
Child Support Loan
Auto lån
skuld~~POS=TRUNC
Line of Credit
Xmas lån
topplån
Business lån
personliga lån
Internationella lån
Bästa lån
Cash Loan
Låg kostnad Loan
Internet Loan
Billiga låneräntan
livsstil Loan
gemensamt lån
andelslån
små lån
direkt lån
Finans låna ut pengar
Hem Ägare Lån
Banklån

Oavsett din ekonomiska krav är, kommer ett lån från central förtroende Micro finanstjänsten alltid hjälpa. Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanterad. Vi ser fram emot tillåter oss att stå till tjänst för dig. Med vänliga hälsningar, Vi väntar på ditt Quick Respond. Central Förtroende är en handel stil i centrala förtroende Micro Financial Limited. Central Trust Limited Adress: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Säte: St Crispin hus, Duke Street, Adress No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape (Sydafrika) SA Säte: St Crispin hus, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Registrerat i England: 07020381, momsregistreringsnummer 765353512 auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority under nummer 631.303, bör du vänligen kontakta oss via vår e-postadress: Info.Centraltrust.co.uk.za@financier.com eller Centraltrustmicro-finance.uk.za@outlook.com, Vi väntar på ditt svarar för att hjälpa dig att lösa dina ekonomiska problem ....

Susan Williams said...

God dag Sir / Madam,

Detta är centrala förtroende Micro Financial Service International ... Vi är en ansedd, legitim och registrerat företag. Godkänt av Storbritannien (UK) och Sydafrika regering för att hjälpa människor med lån ekonomiskt stöd lokala och internationella vid just denna tid på året 2016, vi är också en del av finansbolaget och pengar gör fast. Vi hjälper att uppmuntra och agera som medlare för att minska din ekonomiska påfrestningar på ett mycket uppmuntrande priset Vi erbjuder också internationella arbetsmöjligheter för alla jobb seeker. Vi ger ut lån till privatpersoner och cor betar kroppen är i behov av ekonomiskt stöd vid sådana bekvämlighet med en rimlig ränta på 4,9% Har du en dålig kredit eller om du är i behov av pengar för att betala räkningar? om du är i desperat behov av vår hjälp då du kommer att behöva läsa noggrant företagets låneansökningsformulär som bifogas detta meddelande sedan fylla och komma tillbaka till oss om du tillfredsställa med det så att vi kan fortsätta på din transaktion. Vi väntar för snabba svar.

Utförda tjänster inkluderar:

refinansiera lån
Home Improvement Loan
Inventor Lån
Lön Advance Loan
Asset Finance lån
Educational Loan
Child Support Loan
Auto lån
skuld~~POS=TRUNC
Line of Credit
Xmas lån
topplån
Business lån
personliga lån
Internationella lån
Bästa lån
Cash Loan
Låg kostnad Loan
Internet Loan
Billiga låneräntan
livsstil Loan
gemensamt lån
andelslån
små lån
direkt lån
Finans låna ut pengar
Hem Ägare Lån
Banklån

Oavsett din ekonomiska krav är, kommer ett lån från central förtroende Micro finanstjänsten alltid hjälpa. Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanterad. Vi ser fram emot tillåter oss att stå till tjänst för dig. Med vänliga hälsningar, Vi väntar på ditt Quick Respond. Central Förtroende är en handel stil i centrala förtroende Micro Financial Limited. Central Trust Limited Adress: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Säte: St Crispin hus, Duke Street, Adress No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape (Sydafrika) SA Säte: St Crispin hus, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Registrerat i England: 07020381, momsregistreringsnummer 765353512 auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority under nummer 631.303, bör du vänligen kontakta oss via vår e-postadress: Info.Centraltrust.co.uk.za@financier.com eller Centraltrustmicro-finance.uk.za@outlook.com, Vi väntar på ditt svarar för att hjälpa dig att lösa dina ekonomiska problem ....

Susan Williams said...

God dag Sir / Madam,

Detta är centrala förtroende Micro Financial Service International ... Vi är en ansedd, legitim och registrerat företag. Godkänt av Storbritannien (UK) och Sydafrika regering för att hjälpa människor med lån ekonomiskt stöd lokala och internationella vid just denna tid på året 2016, vi är också en del av finansbolaget och pengar gör fast. Vi hjälper att uppmuntra och agera som medlare för att minska din ekonomiska påfrestningar på ett mycket uppmuntrande priset Vi erbjuder också internationella arbetsmöjligheter för alla jobb seeker. Vi ger ut lån till privatpersoner och cor betar kroppen är i behov av ekonomiskt stöd vid sådana bekvämlighet med en rimlig ränta på 4,9% Har du en dålig kredit eller om du är i behov av pengar för att betala räkningar? om du är i desperat behov av vår hjälp då du kommer att behöva läsa noggrant företagets låneansökningsformulär som bifogas detta meddelande sedan fylla och komma tillbaka till oss om du tillfredsställa med det så att vi kan fortsätta på din transaktion. Vi väntar för snabba svar.

Utförda tjänster inkluderar:

refinansiera lån
Home Improvement Loan
Inventor Lån
Lön Advance Loan
Asset Finance lån
Educational Loan
Child Support Loan
Auto lån
skuld~~POS=TRUNC
Line of Credit
Xmas lån
topplån
Business lån
personliga lån
Internationella lån
Bästa lån
Cash Loan
Låg kostnad Loan
Internet Loan
Billiga låneräntan
livsstil Loan
gemensamt lån
andelslån
små lån
direkt lån
Finans låna ut pengar
Hem Ägare Lån
Banklån

Oavsett din ekonomiska krav är, kommer ett lån från central förtroende Micro finanstjänsten alltid hjälpa. Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanterad. Vi ser fram emot tillåter oss att stå till tjänst för dig. Med vänliga hälsningar, Vi väntar på ditt Quick Respond. Central Förtroende är en handel stil i centrala förtroende Micro Financial Limited. Central Trust Limited Adress: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Säte: St Crispin hus, Duke Street, Adress No: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, East London, Eastern Cape (Sydafrika) SA Säte: St Crispin hus, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Registrerat i England: 07020381, momsregistreringsnummer 765353512 auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority under nummer 631.303, bör du vänligen kontakta oss via vår e-postadress: Info.Centraltrust.co.uk.za@financier.com eller Centraltrustmicro-finance.uk.za@outlook.com, Vi väntar på ditt svarar för att hjälpa dig att lösa dina ekonomiska problem ....

mauro said...

lån erbjudande inom 48 timmar.
Hej Har du ekonomiska bekymmer? Och de som har svårt att få kapital lån från lokala banker och andra finansiella institutioner. Se här E-postadress: maurogiovanni00@gmail.com

whatsapp: 0022961446810

mauro said...

lån erbjudande inom 48 timmar.
Hej Har du ekonomiska bekymmer? Och de som har svårt att få kapital lån från lokala banker och andra finansiella institutioner. Se här E-postadress: maurogiovanni00@gmail.com

whatsapp: 0022961446810

mauro said...

lån erbjudande inom 48 timmar.
Hej Har du ekonomiska bekymmer? Och de som har svårt att få kapital lån från lokala banker och andra finansiella institutioner. Se här E-postadress: maurogiovanni00@gmail.com

whatsapp: 0022961446810

jonathan albert said...

Hej, jag är Mr Jonathan Albert Mak, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Du behöver en akut lån för att rensa dina skulder, eller om du behöver ett kapitallån för ditt företag? Du har förkastats av banker och andra finansiella institutioner? Behöver en konsolidering lån eller en inteckning? Sök inte mer, eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska bekymmer ett minne blott. Vi lånar pengar från individer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar, att investera i verksamheten i mängden 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att erbjuda lån. tack, kontakta oss idag på:
jonathanalbertmak@gmail.com

jonathanalbert88@outlook.com

Anonymous said...

LÅN! LÅN!! LÅN!!! LESSING penninglån COMPANY erbjuder följande typer av låne NEDAN: shikunov89@list.ru för mer info.
* Skuldkonsolidering lån på upp till 5 miljoner dollar
* Business lån på upp till 5 miljoner dollar
* Personliga Lån Upp till 1000 000usd
* Home Loan Upp till 5000 000usd
* Bil finansiera upp till 750usd
* Kommersiella lån upp till 5,000,000usd
* Investeringar Lån upp till 5,000.000usd
Vi ger ut lån med låg ränta på 3% och lån under 1 till 20 år att betala tillbaka lånet e shikunov89@list.ru Om du är intresserad, kan Lessing Cash Loan Company vara till hjälp.