Wednesday, April 15, 2015

400.000 kr...

...så mycket plus ligger jag på mina Rysslandsfonder nu. Helt otroligt stark utveckling där just nu och ganska sjuk känsla som idag när fonderna går upp runt 35.000 kr på en dag. Och så ska man ner i soprummet för att leta pantburkar och stämma av Adsense för att se om man har råd att handla mat för 50 kr. Men jag älskar varje minut av det.

Taktiken i Ryssland är inte helt glasklar. Det lutar åt att jag ska stoppa månadsköpen redan nu. Hoppas dock på ytterligare 10-20% upp innan jag börjar ta hem vinst och sälja. Vi har runt 100% uppgång kvar till ATH för ryska RTS-indexet, dvs en nivå som många andra index redan ligger på eller i närheten av.

6 comments:

 1. Anonymous9:46 PM

  Jo tack, till Ryssland har det bokstavligt talat östs in pengar på allt som går att köpa, verkar det som. Har 20 % av PPM-fonder i Ryssland som gått riktigt bra på de cirka 2 månader jag haft de där :)

  Frågan om det blir baksmälla, då det verkar som det kan smälla högt när som helst...

  ReplyDelete
 2. Absolut Ryssland är fortfarande väldigt hög risk!

  ReplyDelete
 3. Anonymous10:39 PM

  Hej miljonären, stämmer det mer än 100% för att bli ATH på index men det är ca 20% till för carnegie Ryssland jag börjar bli sugen på sälja dock har jag känslan av oljepriset kommer stiga i höst redan där med drar upp fonderna... Vad har du för snitt på carnagie ryssland köp? Vad har du för tankar runt ryssland fonderna?

  ReplyDelete
 4. Hej, ja det stämmer att tex Carnegie Rysslandsfond har betydligt mindre till ATH än ryska börsindexet. Fast jag får det till runt 27% kvar till ATH för fonden, inte 20%, om vi ska hänga upp oss på detaljer.

  Jag har snittkurs på strax över 39 kr i Carnegie Rysslandsfond. Tycker det är svårt läge, men säljer inget än.

  ReplyDelete
 5. Bra jobbat!
  Vi har samma GAV.

  ReplyDelete
 6. Anonymous6:09 AM

  Har hört om att restauranger hjälper hemlösa genom att de får en deal av att panta åt de för typ 50% av panten. Kan det vara något?

  ReplyDelete