Sunday, April 01, 2007

Sjuk

Däckade totalt när jag kom hem från jobbet i fredags kväll. Har istort sett inte gått ur sängen föränn nu söndag morgon.

Känner mig betydligt bättre än igår och kan nog säkert jobba imorgon igen.

8 comments:

 1. Krya på dig! Vore lite synd och missa en dag på jobbet!

  ReplyDelete
 2. Anonymous11:30 AM

  Krya på dig, en liten fråga kan man få bloggen per rss feed på mailen?

  ReplyDelete
 3. Anonymous11:41 AM

  Men för guds skull, se till att vara hemma om du känner dig sjuk för annars kan det ta längre tid att bli frisk. Om du plågar iväg dig själv till jobbet finns risken att du kan få stanna hemma betydligt längre om några dagar.

  ReplyDelete
 4. Känner mig betydligt bättre än igår. Kan vara att jag jobbat för mycket på slutet, dvs att kroppen var helt utsliten. Har tagit det väldigt lugnt hela helgen så imorgon bör jag vara frisk.

  Har inte varit sjuk så att jag varit hemma från jobb eller skola på 10 år.

  Ingen aning om hur det funkar med rss feed på mailen, men det säkert någon upplysa om hur det funkar.

  ReplyDelete
 5. Anonymous1:18 PM

  Jag har själv varit sjuk flera gånger nu i vinter, det är jättejobbigt. Man orkar inte göra det man måste göra ens, och det är svårt att få inspiration till att vara kreativ och hitta på nya smarta saker att tjäna pengar på.

  ReplyDelete
 6. Jag har ett stillasittande arbete, jag måste säga att en panodil + en alvedon + en C-vitamin vid frukost, och samma sak vid lunch, det fixar det mesta. Jag sjukskriver mig aldrig för en förkylning.

  Det viktiga är att se till att få ordentligt med sömn, då frisknar man till snabbt.

  ReplyDelete
 7. Anonymous11:32 PM

  Om någon annan läser detta i efterhand och inte redan visste, Panodil och Alvedon är EXAKT samma sak som varandra förutom det blåa trycket på tabletten Panodil! De innehåller paracetamol

  ReplyDelete
 8. Anonymous11:35 PM

  Tillägg, paracetamol är smärtlindrande och febersänkande. Räknas som ett "väldigt snällt läkemedel" om man inte tar för mycket då det kan gå hårt åt på levern...

  ReplyDelete