Sunday, April 29, 2007

Sammanfattning av veckan som gått

Har ju som ni trogna läsare förstått varit borta på resa med jobbet nästan hela veckan som gick. Både i och utanför Sverige. Vi har träffat kollegor inom vårt företag på andra kontor. Som flera påpekat finns risk att någon jag känner läser bloggen så jag har försökt dra ner lite på de mest uppenbara detaljerna då jag inte tycker det känns helt bra om min chef eller mina kollegor läser bloggen och förstår att det är mig den handlar om.

Veckan kan sammanfattas såhär:
Mycket jobb, lite fritid, 5 heldagstraktamenten, många gratismåltider, en lunch på egen bekostad (70 kr), en smygmiddag på hotellrummet med vitabönor + bröd "stulet" i frukostmatsalen, en månadsutbetalning från Adsense på 1500 kr.

Kul också med så mycket kommentarer på bloggen trots att uppdateringstakten inte varit den bästa. Fortsätt gärna komma med önskemål om vad ni vill läsa mer om så ska jag göra mitt bästa för att uppfylla era önskemål.

Efter en vecka med 60-70 timmars jobb ska det nu bli skönt med halvdag imorgon och ledigt på tisdag. Imorgon förs 8300 över från lönekontot till fonderna, bara att hoppas på några starka börsdagar veckan som kommer med andra ord.

3 comments:

 1. Anonymous8:54 AM

  Får jag rekommendera att när du övernattar på hotell nästa gång tar med dig de små exklusiva schampoo flaskorna och bygger upp en samling under året?

  Förra julen gav jag bort små "minipacks" med Molton Brown etc som julklappar. Det sparade fan pengar det! Och mer pengar till fonderna.

  Har du några andra tips?

  Mvh,

  Uber-bankiren

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:21 AM

  t ez Scandic kör ju miljövänligt =utan små flasko

  ReplyDelete
 3. Anonymous12:03 PM

  ...fast man kan be om små flaskor i receptionen vid incheckning..! ;)

  ReplyDelete