Tuesday, April 10, 2007

Skrivkramp

Har fått akut prestationsångest vad gäller bloggen. Brukar inte fundera så mycket på vad jag ska skriva utan det rullar oftast på av sig själv. Nu lyckas jag däremot inte klämma fram någonting som känns det minsta intressant. Får återkomma imorgon när stockholmsbörsen noterats för All Time High.

4 comments:

 1. Anonymous11:31 PM

  Skrivkramp är inte bra, men fundera på vad som gjorde din blogg populär så kanske du får lite idéer. Det var knappast summeringarna av börsdagen eller råd om aktieplaceringar som gjorde dig omtalad, det gör många andra bättre.
  Back to basic. Beskriv dina "sjukt" snåla matlådor, trixandet med att fixa extrajobb och gratisluncher. Att tjäna pengar på pengar är inte så svårt, det svåra ligger i att inte låta utgifterna öka i samma takt som börsens uppgång.
  /En som vet

  ReplyDelete
 2. Anonymous11:50 PM

  Klipp en hövding och känn kreativiteten flöda!

  ReplyDelete
 3. Anonymous12:59 PM

  Jag vill oxå läsa mer om snålhetstipsen du delat med dig av tidigare... Om hur få kronor du lyckats klara dig på per dag...

  ReplyDelete
 4. Anonymous11:51 AM

  Hej! Tack för en jätteintressant, rolig och störtskön blogg. Kul med människor som vill någonting! Jag tycker att du ska fortsätta som du gör, men att du en gång per månad skriver vilka tillgångar du har, vilka skulder du har samt tillgångar minus skulder, ungefär som "min ekonomi" på hurjagblevrik:s blogg.

  MVH Håkan

  ReplyDelete