Tuesday, April 03, 2007

Fortfarande inte helt frisk

Märkligt vad seg förkylningen skulle vara då. Tror inte jag varit såhär sjuk på över 10 år. Men idag åker jag till jobbet iaf. Har bara lite ont i halsen och huvudet ingen feber eller så.

Fina uppgångar i Asien under natten att glädja sig åt.

7 comments:

 1. Anonymous5:42 PM

  Kan du inte skriva lite mer om hur din fondportfölj ser ut? Har fått inspiration till att börja spara i fonder men vet inte riktigt hur jag ska börja då jag saknar kunskap. Hade tänkt mig att spara 2000kr i månaden på lång sikt detta är pengar som jag kan avvara och har inget emot hög risk men givetvis önskar jag hög avkastning också. Har du några tankar och tips så tar jag med glädje emot dessa. Grymt inspirerande blogg iallafall, keep it up.

  ReplyDelete
 2. Anonymous7:58 PM

  Kanske din ensidiga kost som är boven? investera i en burk vitaminer är mitt tips.

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:58 PM

  Köp riktig mat och inte tramsa med att försöka snåla! In the long term we are all dead miljonären...

  ReplyDelete
 4. Anonym1: Inrikningen på min blogg har hela tiden varit sparande och snålt leverne. Jag har aldrig utgett mig för att vara den bästa placeraren i branschen. Dvs finns säkert bättre ställen att få tips på aktier, fonder och maximerad avkastning. Har flera gånger skrivit vilka fonder jag sparat i, men som sagt inget talar för att jag gör bättre val än någon annan.

  Anonym 2-3: Jag har nu varit halvsjuk i 3 dagar, vilket är det mesta jag varit sjuk på 10 år. Har kunnat jobba osv under tiden så jag är inte direkt orolig för min hälsa. 3 sjukdagar på 10 år där man mest har lite ont i halsen känns inte extremt dålig. Så tror inte min kost är något större problem...

  ReplyDelete
 5. ää Låt dom inte provocera dig min flitige sparare

  Krya på dig.

  ReplyDelete
 6. Anonymous12:11 PM

  http://igobananas.blogg.se/1175674819_jvla_hamster.html

  Här har vi någon som inte uppskattar vad du gör.

  Ge henne en känga så att hon vaknar till liv.

  ReplyDelete
 7. Tack för länktipset men har inget större behov att försvara mig mot sånt trams.

  ReplyDelete