Sunday, June 19, 2016

Marknadsundersökningar inget för mig

Testade ju som jag skrev i förra inlägget att svara på undersökningar igår. Hade väl inte räknat med något jättehög ersättning eller att det skulle vara så spännande. Men ersättningen var sämre och framförallt var det mycket tråkigare än jag kunde föreställa mig.

Så blir inget mer extrajobb i form av att svara på undersökningar på weben för mig. Får leta vidare efter andra bra sätt att tjäna en tusenlapp eller två i månaden.

Något jag sprang på igår var att delta i konsumentundersökningar och fokusgrupper live. Dvs man sitter i grupp och diskuterar något ämne som ett företag vill ha lite förståelse kring hur konsumenter tänker kring. Problemet är väl att jag kanske inte är den typiska konsumenten?

17 comments:

 1. Anonymous5:59 PM

  Oddsbonusar är mitt förslag. Får 1000kr bonus från comeon varje månad, sen brukar det trilla in gratisspel på runt 200kr lite här och var, så det blir runt 1500-2000kr i månaden. För max 1 timmes arbete

  ReplyDelete
 2. Du kan förmodligen tjäna mer pengar på att klä dig som en lodis och åka ut på landet om helgerna och där erbjuda ditt kroppsarbete mot en ersättning om 100 kr i timmen. Det finns många gräsmattor som behöver klippas, många väggar som skall målas. Dessutom gillar folk att hjälpa människor de tror hamnat lite snett i tillvaron men som ändå försöker rätta till sitt liv. Nämn därför inte att du är en arbetande mångmiljonär!

  ReplyDelete
 3. Oddsbonusar har jag kört fast mer intensivt under ett par dagar. Känner inte igen att man får erbjudanden om nya bonusar så frekvent från alla bolag samtidigt att det går att göra löpande varje månad.

  ReplyDelete
 4. Anonymous6:47 PM

  Har ju kommit lite nya bolag senaste åren. Oddsautomaten, cherry, leovegas, säkert fler också. Kolla upp ifall det finns nya som du inte kört. jag körde också alla bolag intensivt på en vecka eller så, men sedan dess har jag nog aldrig haft en månad utan nya bonuserbjudanden, kanske är värt att kontakta kundtjänst och påpeka att du gärna hade spelat hos dom ifall dom hade lite erbjudanden. Och kolla så att du inte kryssat bort alternativet att dom skickar mail om nya bonusar. Sen brukar jag berätta om det för vänner, och många av dom frågar om jag kan göra det åt dom om vi delar på vinsten. det är bättre timpenning än övertid på mitt vanliga jobb, fast dock begränsat till relativt små summor. Men ett par tusen i månaden är alltid något

  ReplyDelete
 5. Anonymous6:53 PM

  Sen har ju vissa bjud in en vän bonusar. Ett spelbolag tex har 800kr för varje person du värvar och som spelar för en viss summa. ta upp fenomenet med bonustrading i ett inlägg här på bloggen och tipsa folk om detta fantastiska sätt att tjäna riskfria pengar. Lägg sedan in bjud in en vän länkarna här och de som är sugna på att tjäna 20.000 riskfritt kan vara schyssta och regga sig via länken så får dom både sin bonus och du får dina 800kr per person?

  ReplyDelete
 6. Anonymous8:29 PM

  Jag fattar inte; får ni pengar från onlinecasinon som ni kan ta ut utan att spela upp dem?

  ReplyDelete
 7. Principen är att sätta in pengar på många bolag och då få bonus på insatt belopp. Sen spelar man "mot sig själv" på de olika bolagen så man garanterat vinner på ett ställe och förlorar på det andra. Tills pengarna är tillräckligt omsatta för att man ska kunna ta ut pengar inkl bonus.

  ReplyDelete
 8. Anonymous7:55 AM

  Du kan ju alltid bli gode man. Då får du in en extra peng, samt får du möjlighet att sprida kunskap kring sparande till den som behöver det mest.

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. Anonymous12:46 PM

  Hej, jag har övertagit ca 80k i Handelsbanken Sverigefond Index när jag var 18 år. Jag är nu 24 år och tycker inte att det hänt mycket alls med pengarna. Jag månadssparar inget i fonden, bör jag sälja och avsluta (trots att jag måste skatta på pengarna) och föra över det till andra fonder i Avanza. Handelsbankens Svergiefond Index har en månadsavgift på 0.65%. Jag planerar att spara i 10 år iallafall.. Tack på förhand!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Är nog inget fel på fonden även om du kan få billigare avgift på indexfonder. Börsen har ju gått ner lite senaste året.

   Har du den i vanlig depå skulle jag passa på att sälja nu när den inte gått upp så mycket så blir det inte så mycket skatt. ISK passar bra och försök komma igång med månadssparande i din nya indexfond som du väljer.

   Delete
 11. Anonymous1:26 PM

  Du har inte funderat på att donera sperma? Läst lite olika men ersättningen ligger kring 500kr per besök och man behöver göra runt 10 besök.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Låter som en bra grej att donera sperma. Ska undersöka och stämma av med sambon.

   Delete
 12. James7:24 PM

  Tänk på att en skatteeffekt utlöstes när du säljer av fonden (förutsatt att den ökat i värde sedan start). Så var beredd på att du får betala en slant om 1 år.

  ReplyDelete
 13. Anonymous7:42 AM

  Om du har en smartphone kan du ju ladda ner OpinionApp, då får du enkäterna till mobilen och kan göra dom vart du än är. Jag har tjänat 32kr på lite mer än en vecka och då har jag missat en del undersökningar.
  Det handlar inte om stora summor men jag kan göra en undersökning när jag går till jobbet så det påverkar inte mitt liv

  ReplyDelete
 14. Var själv inne och nosade på detta för ett antal år sedan och kom fram till samma beslut. För lite utdelning för nedlagt arbete.
  /Zamira

  ReplyDelete
 15. Svara på de i mobilen när du sitter på dass ;)
  Går rätt så snabbt
  https://www.youtube.com/watch?v=_mNTFLj359M

  ReplyDelete