Sunday, June 12, 2016

4 veckor till semester

Känns som alltid såhär års som att det snart är sommar och semester. Men ska jobba 4 veckor till innan det är dags för 4 veckors semester. 4 veckor är ändå en del, både när det kommer till att jobba och vara ledig. Bara hoppas att de första 4 går snabbare än de följande 4.

Kommer tyvärr ha ganska mycket att göra ända fram ledigheten. Så i år kommer det inte gå på halvfart sista veckan som det ibland kan göra när folk börjar droppa av.

Höjdpunkterna närmaste tiden blir EM på TV, #uppesittarkväll på Twitter kvällen innan lönen kommer och ett nytt courtage för private bankingkunder. Sen firar vi in semestern med en utdelning i ABB under första semesterveckan.

4 comments:

 1. Anonymous11:00 PM

  Vad blir det pa semestern? Stanna hemma eller resa bort?

  ReplyDelete
 2. Anonymous11:03 PM

  ...eller jobba extra?

  ReplyDelete
 3. Känns på sätt och vis eländigt att semestern börjar röra sig närmre. Man är redan nu fullt medveten om hur mycket av lönen som kommer gå och att det blir en rejäl dipp på köpen för just juli månad.

  ReplyDelete
 4. Det blir en billig sommar hemma i Sverige. Men lite resor för att hälsa på hos släkt och vänner.

  Planen är att fortsätta med budget på utgifter på 5000 i månaden hela 2016 och då finns inte utrymme för utlandsresor. Under 2017 är dock tanken att öka upp budgeten med några tusen i månaden och att då lägga en del av det på en sommarsemester till medelhavet sommaren 2017.

  Dvs blir nog sista snålsommaren i livet det här. Sparande är ju bara uppskjuten konsumtion.

  ReplyDelete