Tuesday, August 07, 2007

Imorgon går börsen upp 0,6%

Bra flyt på jobbet, får mycket gjort, de flesta kollegor har kommit tillbaka efter semestern och det är riktigt roligt att jobba. Är extremt glad att jag har ett jobb som jag trivs så bra på, funderar ibland på hur mycket betalt jag skulle vilja ha för att ta ett tråkigare jobb.

Kanske är det så att anledningen till att jag kan nöja mig med att lösa ett soduko från en gratistidning som kvällsnöje är att jag trivs så bra på jobbet? Dvs jag har inte samma behov av att trösta mig med dyra tidsfördriv på fritiden.

Imorgon tror jag stockholmsbörsen fortsätter svagt uppåt. Mest magkänsla, dvs ren gissning. Men även att Ciscos rapport efter börsens stängning i Usa verkade rätt bra, det brukar väl påverka bland annat Ericsson positivt.

Har inte glömt att jag lovat att övertala min flickvän ett skriva ett inlägg under denna vecka. Det kommer, ska bara se till att lägga fram förslaget just när hon är på bra humör så ni inte får vatten på er kvarn att det är ett helvete att leva med mig...

4 comments:

 1. Anonymous11:13 PM

  Kul med börsspekulationer! Jag själv är tämligen säker på en svag nedgång, kommer alldeles säkert börja svagt uppåt men sedan gå ner. När USA-börsen öppnar vid fyra kommer börsen rycka upp sig igen och lägga sig strax under 0. Vild gissning ;=)

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:36 AM

  Jag kan bjuda din tjej på lite mat - korv med bröd ;-D

  ReplyDelete
 3. Anonymous5:55 PM

  Och börsen slutade 2,2% upp! Inte lätt att veta...

  ReplyDelete