Monday, December 11, 2006

Snålmånaden slut, har spenderat i helgen

Då var snålmånaden slut sedan ett par dagar. I helgen har det gått en del pengar, sammanlagt nästan 1.000 kr då jag och min sambo har varit i Uppsala och hälsat på kompisar. Men det är helt ok eftersom jag med god marginal kommer klara att spara 6.000 även denna månad. Vilket är grundkravet.

Nattens asienbörser var extrema i var sin riktning med Kina väldigt kraftigt upp och Indien väldigt kraftigt ner.

8 comments:

 1. Vad säger din sambo om ditt sparande, tycker inte hon att det är jobbigt?

  ReplyDelete
 2. Tomas: Hon påverkas inte så mycket av mitt sparande. Vi har inte gemensam ekonomi och hon pluggar så hon har ungefär lika mycket pengar som mig att leva för. Hon vet vad jag håller på med och respekterar det och har därför inga krav på att jag ska bjuda henne på massa saker bara för att jobbar och hon pluggar.

  ReplyDelete
 3. Eftersom jag blev så inspirerad av din blogg har jag startat en egen, med ungefär samma inriktining. Men har inte alls samma mål som du har just för tillfället. Ifall du vill läsa så finns det www.livetsmal.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Miljonaren: Okej!, skönt att hon var är så förstående då, hadde ju kunnat bli jobbigt annars :). Bra och intressant blogg förresten.

  ReplyDelete
 5. Anonymous11:29 AM

  nu får du ta och ge dig! 1k på en helg!?!? blir ingen miljon på evigheter om du ska hålla på såhär..

  ReplyDelete
 6. Anonymous1:01 PM

  Det är bra! Man ska unna sig något ibland för att hålla motivationen uppe!

  ReplyDelete
 7. Motivationen är som vanligt på topp och att bränna en tusing då och då ingår i den långsiktiga planen. Som det ser ut nu kommer sparandet utan problem upp i 100.000 per år vilket känns som en ok nivå.

  ReplyDelete
 8. Jag hade inte velat vara din sambo!!

  Är det hon som får stå för utläggen för att pynta lägenheten? Har hon en egen hylla i kylskåpet eller tycker hon att det är ok att äta ensidigt? Får hon någonsin spontana presenter eller överraskningsmiddagar??

  Hjääälp!

  ReplyDelete