Friday, March 24, 2017

Kul att shoppa

Lönehelg innebär ju lite extra lyx och shopping för många. Och jag vill ju inte vara sämre. Så satte sprätt på en betydande del av lönen redan idag på förmiddagen och har redan köpt över 50 grejer. Eller grejer kanske är fel ord. Över 50 aktier är det. Fördelade enligt nedan i 6 olika bolag. 

Normalt sett brukar jag inte köpa för mer än 2-3000 kr per dag förutom när jag köper utländska aktier där minicourtaget är lite högre. Men redan nästa vecka fylls kontot på med utdelningar från både Nordea och Castellum vilket gör att jag köper i lite högre takt än normalt. 

Idag satt jag inte alls och försökte spara någon 10 öring utan klippte alla köp direkt i orderboken då jag hade begränsat med tid på förmiddagen. När varje köp är för under 1000 kr spelar 10-öringarna mindre roll.

Trevlig helg!

7 comments:

 1. Anonymous6:52 PM

  Ska du byta till Nordea Investor?
  0.06% / 1 kr min / 99 kr max rakt av är klart billigare och smidigare än Avanzas 30-dagars courtageklasser.
  Eller har Avanza snärjt in dig permanent med bolånet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag är fast så länge bolånet är överlägset. Jag har ca 25 kr i månaden i courtage men sparar 400 kr i månaden på bolånet.

   Delete
 2. Anonymous3:15 AM

  Jag vill också köpa utländska aktier framför allt i euro inte i kronor. Kan man göra det i Sverige? Själv bor jag ofta i Spanien. Vi är ekonomisk oberoende vid 40+ och lever på utdelningar, mm. Din resa till miljonär är mycket intressant. Lycka till med aktier investeringar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är inga problem att köpa aktier i Euroländer från Sverige. Då får man ju utdelning i Euro vilket är en fördel om man har sina kostnader i Euro.

   Delete
 3. Hej Miljonären!
  Minns att du tidigare sa att du hade som syfte att behålla Telia men inte öka. Vad är det som fått dig att ändra dig? :)

  Tack för ett bra inlägg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det handlar om planerade köp för ca 5000 kr under hela 2017 i Telia. Dvs inte ens återinvestera hela utdelningen från bolaget.

   Men jag är lite mer positiv. Tycker Peter Bensons resonemang i sparpodden för någon månad sen kändes rimligt. Utdelning på 2-2,25 kr känns stabil och attraktiv till dagens kurs.

   Delete
 4. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  ReplyDelete