Saturday, September 17, 2016

Trött

Brukar sällan känna mig trött under hela dagar men idag har jag varit hur slö som helst. Hade inget direkt planerat så tänkte att jag skulle skriva lite på boken då det varit mycket jobb och lite skrivande på kvällarna senaste veckan.

Dagen började bra med besök på ICA för att köpa rotsaker för 1 kr kilot. Sen ett träningspass innan lunch. Men efter det har jag varit helt slut. Inte orkat gå utanför dörren, inte skrivit ett ord på boken. Sovit middag men helt håglös även efter det.

Jaja så kan det väl vara ibland antar jag. Nya tag imorgon. Sen börjar ny intensiv jobbvecka som avslutas med lön på fredag och därmed #uppesittarkväll på torsdag. Senast då ska energin vara på topp igen!

9 comments:

 1. Så är det ibland! Bra att lyssna på kroppen och varva ner för att sedan komma med full styrka igen!

  Ps. Även jag var på ICA och fyndade rotfrukter idag! ds

  Må väl!

  ReplyDelete
 2. Kommer förkylningen när som helst ska du se.

  ReplyDelete
 3. Anonymous10:34 PM

  Planerar du något köp av Alm pref?

  ReplyDelete
 4. Rotsaker 1 kr kilot. Kom igen, leva life lite?!

  ReplyDelete
 5. Snyggt klipp med rotsakerna

  ReplyDelete
 6. Ibland är man helt slut. Oftast hjälper det att bara ligga och slappa resten av dagen, och lägga sig tidigt, så är man fit for fight igen nästa dag.

  ReplyDelete
 7. Anonymous8:59 AM

  Daglig dos av Zink, Magnesium, D-Vitamin kommer göra dig skillnad.

  Jag skrev detta till dig för drygt ett år sedan och fick en shitstorm över mig. Vill bara ännu en gång upplysa om att de 120-140kr per månad kommer ge dig ett lyft. Om inte, då får du se de 140 kronorna som en investering utan avkastning.

  Ps. Du som engagerad i hälsa. Läs gärna på skillnaden mellan det svenska RDI (rekommenderat dagligt intag) och det mer amerikanska ODI (optimerat dagligt intag). Snabbt kan man säg att svensken rekommenderar minimumintag för att undvika att bli sjuk medan amerikanen rekommenderarar ett intag för att maximera ditt välbefinnande. Ds

  ReplyDelete
 8. Anonymous7:32 AM

  Anonymous. Du vet väl att om man äter varierad kost så är de tre substanserna du skriver helt onödiga? Finns OTALIGA studier som visar att 15-30 min i solen om dagen är lika bra som D-vitamintillskott, och dessutom gratis. Zink och Magnesium är båda två lätt att hitta i livsmedel, utan att ändra alldeles för mycket i sina utgifter eller sättet man äter.

  Alltså är kostnaderna för dem tre substanserna helt onödiga. Och att ta vissa sådana tillskott (C-vitamin är ett bra exempel) är mer skadligt för kroppen än det är bra.

  ReplyDelete
 9. Anonymous8:15 AM

  1. Det var inte tal om C-vitamin.
  2. Du blandar ihop RDI och ODI.
  3. Kostnaden är mindre än anpassat livsmedel för samma intag.
  4. Trivsam sinnesro att varje morgon veta att man inte behöver anpassa kosten.
  5. Rest my case, do your homework.

  ReplyDelete