Friday, March 07, 2008

Nu köper jag

Nu har det banne mig gått ner för mycket. Idag lägger jag en köporder på simplicity indien för 10 000 kr. Säljer räntefonder för att få loss pengarna. Har 95 000 till att flytta över från ränta till aktier/aktiefonder när läget känns rätt.

8 comments:

 1. Berätta hur du har tänkt. Hur du ser på det ekonomiska läget i världen och framtiden.

  ReplyDelete
 2. Anonymous12:11 PM

  Ajdå, det ska ner betydligt mer i Indien...

  ReplyDelete
 3. Anonymous1:39 PM

  ja, det kan nog gå ner en skvätt till, men långsiktigt kan man se det som bra läge att köpa fler andelar.

  Gillar ditt tänk med att spara i räntfond vidsidan av, för att kunna slänga in mer vid nergångar.

  ReplyDelete
 4. Anonymous9:25 AM

  Det är rätt med all in nu

  ReplyDelete
 5. Ska du inte köpa lite aktier också?

  ReplyDelete
 6. Anonymous11:01 AM

  Absolut inget köpläge ännu om man inte köper aktier i dividendbolag med en ljusframtid.

  USA är mer eller mindre i personlig konkurs och kommer med största sannolikhet dra med sig ALLT som använder sig av dollar och indirekt EMU området.

  Sverige har inte heller nån ljus framtid med sina topp (läs SUBPRIME) lån och överskuldsatta privatpersoner med bolån till långt över skorstenen.

  Mitt råd är att ligga likvid tills vi ser nån förbättring i USA, men det tar länge ännu speciellt om inte Clinton blir president.

  ReplyDelete
 7. Känns inte riktigt rätt

  http://getmepoor.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Anonymous4:24 PM

  Jag sa till en kompis för 2 veckor sedan att det inte är slut på negativa överaskningar än. Jag hade 150000 kalla i augusti på vinst, dom har krympt till 4000 nånting sedan dess. Min kompis trodde att nu går det upp redan i december. Om ni skall köpa sätt lägsta pris som det går på köporder och avakta. Sedan is i magen. Fastighet och byggare är tabu och försiktighet med Milöföretag, t ex Vestas- Morphic m fl. Den jag tror på är REC i Norge. Förvänta er dock fler negativa överaskningar i fortsättningen, herr Busch i USA byggde redan i början sina framgångar på att låna ut pängar billigt för att bli populär och det slår tillbaka på flera områden än fastigheter.

  ReplyDelete