Wednesday, October 24, 2007

Sidledes känns bra

Dagens utveckling i Indien känns mycket bra, trots att index nästan inte rört sig alls. Tycker nämligen ett par dagar med förändringar på mindre än 0,5% upp eller skulle vara det optimala. Kan inte vara sunt i längden att det ska gå upp 5% ena dagen och ner 3% nästa.

Så någon veckas stabilitet på denna ändå rätt höga nivå i Indien och Hong Kong är min förhoppning, sen får det gärna ticka på med 1-2% per vecka uppåt igen.

7 comments:

 1. Anonymous10:11 PM

  Javisst känns det bra, var liiiite orolig en liten stund såg inte bra ut för indien och baltikum. Men hämtade upp sig bra. Det är inte långt mellan skratt och gråt...

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:56 PM

  Hur gick det egentligen med läsartävlingen? En uppdatering vore på sin plats!

  ReplyDelete
 3. Läsartävlingen pågår till mitten av nästa vecka. Redovisar slutställningen då.

  Om någon vill kolla av läget redan nu och skriva det i en kommentar så publicerar jag givetvis ställningen i ett eget inlägg.

  ReplyDelete
 4. Anonymous4:54 PM

  tjena!
  vill bara säga att jag gillar din blogg skarpt även om jag personligen skulle ha stora problem med att snåla så mycket som dig.
  Tycker din blogg är den överlägset intressantaste ekonomibloggen och det är därför synd att du uppdaterar så sällan. Jag tror att om du lade ner lite mer tid på den så skulle du säkert kunna tjäna en slant i reklamintäckter osv. en tanke bara
  mvh erik

  ReplyDelete
 5. Anonymous7:30 PM

  Du säger att ditt mål är att bli miljonär innan 30, dvs inom fyra år. Är det verkligen ditt mål eller är det att optimera din förmögenhet till dess att du fyller 30?
  Du har nu drygt en hakv miljon och sparar drygt 120.000 kr/år, dvs med en rimlig löneökning så skulle du ju kunna nå ditt mål bara genom att fortsätta spara på ett lönekonto. Min poäng är att, som flera andra redan påtalat, ditt sparande kommer inte sluta bara för att du nått ditt mål utan kommer troligtvis fortsätta bortom all tid e jag "rädd" för. Btw kollat på Akelius produkter, kanske vore något för dig istället för räntefonder?

  ReplyDelete
 6. Anonym:
  Miljonärens slutgiltiga mål är att kunna leva på avkastningen på kapitalet. Att spara ihop till en miljon är endast ett delmål.

  ReplyDelete
 7. Gillar din blogg, starkt. Keep up the good work ;O)

  ReplyDelete