Friday, October 26, 2007

Aldrig får man vara nöjd

Hade ju hoppats på att Hong Kong och Indien skulle hålla sig runt +-0 ett par dagar för att stabilisera läget. Men det var för mycket begärt visade det sig. Både Indien och Hong Kong har gått upp mycket kraftigt och ligger på ATH för tillfället.

Känns rätt ok det också såhär i efterhand. Även om månadens fondköp kommer några dagar för sent om man ska haka upp sig på detaljer.

5 comments:

 1. Anonymous6:10 PM

  vad skiljer nu i ppm mellan dig och din flickvänn?
  hur mkt förlorade hon på att hoppa av jämfört med dig som ligger kvar?

  /daniel

  ReplyDelete
 2. Anonymous9:58 AM

  Blir det nån uppdatering på månadstävlingen nu inför slutspurten?

  Känns som det kan bli rätt taight mellen din Indienfond pch min Kaupthing/Robert

  ReplyDelete
 3. Anonymous1:30 AM

  lol. /David

  ReplyDelete
 4. Anonymous5:52 AM

  problemet är ju, vad är väl en miljon kronor? det kommer man ingenstans med... så varför detta målet? vill du leva miljonärslivet behöver du snarare runt 45 miljoner kr... hus/resor/bilar/båt etc... 1 miljon kr är ingenting idag...

  Och flera miljoner kan du inte spara ihop till genom att snåla på middagen eller lunchen.. du behöver satsa ordentligt..

  ReplyDelete
 5. Det skiljer rätt mycket mellan min flickvän och min PPM. Jag ligger på runt 60% plus medan hon ligger runt 30% upp. Men det är ju flera avhopp som ligger bakom, inte bara senaste veckan. Skäms dock inte så mycket för att hon fått 30%, utan mig hade hon förmodligen haft någon sverigefond med hälften ränta och då leget på 2-3% upp i bästa fall.

  Har inget bra sätt att uppdatera mer än att kolla utvecklingen senaste månaden på onsdag där tävlingen slutar.

  1 miljon är bara ett delmål, dock tror jag inte 45 miljoner kommer behövas eller är något som jag kommer lyckas uppnå. Men min levnadsstandard tror jag 10 miljoner är lagom.

  ReplyDelete