Monday, March 20, 2017

Ser ut att bli en bra vecka

Måndag kväll och därmed är 20% av arbetsveckan är avklarad. Rätt kul på jobbet idag faktisk för en gångs skull. Bara att passa på att njuta. Direkt efter jobbet blev ett pass styrketräning som gick bra. Och sen efter det veckans avsnitt av podden #pratapengar på vägen hem från gymmet.

Så veckan har börjat bra tycker jag. Och det ser ut att bli en fortsatt bra vecka. På onsdag gästas Börspodden av Sverker Martin-Löf. Vilket kan bli intressant och måste imponeras av killarna bakom poddens förmåga att attrahera bra gäster! Jag älskar svenska storbolag, inte minst Industrivärden och SCA vilket båda är innehav i min portfölj. Har också nyligen läst boken Tronstriden (länk till mitt inlägg om boken här) som handlar om Sverkers sista tid inom Industrivärden. Så det blir ett avsnitt att se fram emot ovanligt mycket.

Sen på torsdag är det ju månadens höjdpunkt. Jag pratar så klart om #Uppesittarkväll. Extra kul är det en sån här månad, när jag köpt lite för snabbt i början av månaden och inte kunnat köpa någon aktie på en hel vecka. Då ser man extra mycket fram mot lönen. För på fredag är lönen på kontot och det blir lite nya aktier direkt i öppningscallen.

Ska även förhoppningsvis träffa bokförlaget och göra klart det sista med min bok i slutet av veckan. Har blivit lite uppskjutet pga krock med jobb (jag), resor (båda parter) och sjukdom(förlaget). Men hoppet lever fortfarande om färdig bok innan sommaren.

Så händer det inga stora katastrofer imorgon tisdag så har detta alla möjligheter att bli en riktigt bra vecka.h

7 comments:

Anonymous said...

Najs! Kommer du bli tvingad att blotta din identitet i o m att boken släpps?

Anonymous said...

Tack för en mycket underhållande blogg som jag läst ett tag och förhoppningsvis kommer jag att också kommentera lite mer framgent. Jag tycker inte att du ska avslöja din identitet då dina åsikter och tankar på den här bloggen därefter blir självcensurerande. Som du skriver nu så är det från hjärtat och det är ärligt och fint. Jag håller dessutom med om mycket av vad du skriver även om min egen portfölj är 20 gr mindre.

Jag väntar också på löningen som dimper ner midnatt på torsdag...

Axel said...

Apropå boken har jag länge tänkt ge dig ett tips till uppföljaren: du samlar alla blogginlägg kronologiskt i en bok och för att den ska vara köpvärd så fyller du på och fördjupar med dina tankar och funderingar och bakgrunden till olika beslut samt kanske lite omvärldsinfo om vad som hände i stort den aktuella tiden. Jag har följt bloggen nästan sedan starten och jag vet inte om du riktigt förstår vilken skatt du sitter på med alla de här inläggen. "Miljonären: Min väg till frihet" Jag vill förstås ha 30% royalty... ;)

Anonymous said...

Hoppas den synonymen som du tänker använda till boken blir "Pettson Teratologen." Ser fram emot den.

Miljonaren said...

Bra tips på bok. Blir lagom att ge ut nästa sommar så sista sidan i boken blir blogginlägget från min sista dag på jobbet. Snyggast hade ju varit om första inlägget var min första dag på heltidsjobbet när sparandet satte igång.

T Boone Pickens said...

Var köper du proteinpulver? Jag ska köpa nytt vassle nu men tycker det svider rejält när jag ser de listade priserna på t ex Gymgrossisten och MMSports :/

Miljonaren said...

Har varit extremt otrogen. Olika ställen på nätet med kampanj just då. Senast ett par kg i XXL butik. Tror det var 99 kr per kg då (dock strax under 80% proteinhalt).

Använder 50-75 gram i veckan så 1 kg räcker länge för mig.