Tuesday, March 31, 2015

Storbankerna...Suck

Nordea satsar ju stort i dagarna och har hyrt eventyta på Centralstationen i Stockholm med kända programledare, tv-reklam och massiv annonsering på nätet. Men jag tycker det är extremt dåligt skött. Varför kan man inte se gårdagens sändning i sin helhet på något sätt. Att tro att folk ska sitta och titta live på dagtid utan förmåga att själv välja när och hur mycket man ser är väl inte riktigt tanken med en web-tv-sändning 2015?

Finns några enminutersklipp från gårdagen som man kan leta upp på Youtube. Men lägg ut hela blocken med olika gäster och teman så man kan kolla för fan! Snacka om att storbankerna har för mycket pengar och för lite kompetens. Avanzas och Nordnets event har ju varit föredömligt lätta att se i efterhand på ett smidigt sätt. Både som korta klipp eller som längre delar.

Om det mot förmodan går att se gårdagens program i sin helhet någonstans så tänker jag inte be om ursäkt för jag har letat i 10 minuter och mer energi än så ska man inte behöva lägga ner på att hitta en websändning.

6 comments:

 1. Anonymous5:00 PM

  Väl rutet. Det är som ett showcase i miniatyr hur storbankernas kundnytta är obefintlig och uppstickarbankernas överlägsenhet och lysande framtid. Om 30 år undrar jag om storbankerna ens existerar längre. Isf är det enbart pga korruption (politisk) och lobbying.

  ReplyDelete
 2. Anonymous8:09 AM

  Köpläge på Jays?

  ReplyDelete
 3. Anonymous7:58 PM

  Kan detta vara det du söker? https://www.youtube.com/playlist?list=PLhj_zzI0B4o94Ymt0FIVfUSm83UNXUicW

  ReplyDelete
 4. Ingen aning om Jays.

  Japp nu har de äntligen fått upp lite längre klipp. Såg att det efterfrågats på Twitter och då visste inte ens Nordea själva om det skulle komma upp.

  ReplyDelete
 5. Jo, nu har de laddat upp det. Kan tycka att de är lite tråkiga, men ändå matnyttigt för gemene man.

  ReplyDelete
 6. På tv4Play visas programmen i sin helhet.

  ReplyDelete