Thursday, March 27, 2014

Snålmånaden i april

Det har ju startat en liten bloggutmaning mellan några ekonomibloggare om en snålmånad i april. Jag har noterat att några redan börjat och kör från lön till lön istället för att köra från första till sista april. Men jag kör kalendermånad tänkte jag. 

Har en fast lön som är samma varje månad och mina räkningar skiljer sig inte åt mellan mars och april. Så jag kommer börja med att räkna bort de räkningar som jag betalat i slutet av mars innan jag kör igång och räkna alla övriga utgifter löpande under månaden. Så blir det rätt.

5 comments:

 1. Blir spännande att se Mr Snålmånad köra en snålmånad igen. Gissar att även du dragit på dig något högre utgifter under årens gång. Eller är det fortfarande "att lyxa till det" när man har en avocado i salladen och kolsyrat vatten istället för kranvatten? Lycka till!

  ReplyDelete
 2. Lycka till! Hoppas på bra och många inlägg om det framöver!

  Mvh
  kanjagblirik

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:10 AM

  Hej!
  Jag har nyfiket följt både den här bloggen rätt många år (kul att du är tillbaka!) och nu senast upptakten till snålmånaden. Tycker att snålmånaden skulle vara kul att sprida det till en ännu lite bredare skala.

  Skulle du ha lust att skicka över ett mejl?

  Mvh,
  Viktor Ström
  viktor.strom@di.se

  ReplyDelete
 4. Hej Viktor, föreslår att du snackar med personen bakom Snålmånaden, Kanjagblirik istället. Jag håller lite låg profil med media. Lycka till!

  ReplyDelete
 5. Japp, jag gjorde som du sa. Han hoppas att du inte tycker att han tar cred för din uppfinning bara.
  Lycka till nu!

  ReplyDelete