Friday, January 16, 2009

Mycket mail

Vill passa på att be om ursäkt till alla er som mailat mig under hösten/vintern. Har varit ungefär lika dålig på att svara på mail som att uppdatera bloggen. Också lite förvånande att en blogg som uppdateras 1-2 gånger i månaden drar till sig så mycket intresse att jag får mail dagligen med kommentarer på bloggen, frågor om investeringar, önskemål om medverkan i tv-program, erbjudanden om affärsprojekt etc.

För närvarande har jag själv målet med den här bloggen att den ska få följa mig under 5 år från 25 till 30. Den ska förhoppningsvis visa att vem som helst kan bli miljonär ganska enkelt (även om man inte behöver göra det på så kort tid som 5 år och tajma in historiens värsta börsnedgång som jag gjort, då jag inser att det kan bli lite extremt för vissa).

Att skriva inlägg dagligen under 5 år är inte en rimlig nivå. Men jag kommer fortsätta uppdatera månadsrapporterna varje månad. Då dessa är intressanta och sporrande för mig själv i min vardag. Månadsrapporterna kommer också ge en bra överblick i efterhand där man ser hur säkert ett månadssparande i aktiefonder är utslaget på flera år.

5 comments:

 1. Anonymous12:39 PM

  Det är din blogg så du får göra precis som du vill!
  Men vi är alla väldigt nyfikna hur det går för dig och om du gör några klipp/misstag osv :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous1:29 PM

  Det har verkligen varit roligt att följa din blogg. Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga efter 30. Självklart så behöver man ju inte skriva inlägg varje dag, det kan ju bli jobbigt i längden. Personligen så tycker jag att ett par inlägg i veckan är lagom.

  Det var din och finanskvinnans blogg som inspirerade mig att själv börja blogga och spara mer målmedvetet. Hur går det förresten med snålmånaderna, har du slutat med det? Jag funderar själv på att börja leva extra snålt vissa månader. Det verkar ju vara ett bra sätt att dra in extra cash.

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:47 PM

  Är det inte dags för en månadsrapport idag?

  ReplyDelete
 4. Hi,

  My Swedish friend Gabriel told me to wrtie a short comment on your blog, because he really likes to read it. Personally I not that good at Swedish but Gabriel sometimes translate for me. I think I have a similar goal as you have and have created the site:

  www.secondhandnet.com

  Have a look and comment!
  It is a free classified site that is targeting India.

  ReplyDelete
 5. Finansgeniet: Jag kör inte med snålmånader nu. Eller rättare sagt jag kör bara med snålmånader numera.

  Snålmånaderna var ett sätt att träna mig på att leva riktigt sparsamt. Nu lever jag nästan så snålt 12 månader per år, utan att ens tänka på det.

  ReplyDelete