Sunday, April 13, 2008

Spännande vecka

Jaha, då är det snart bara att gå och lägga sig för att vakna upp till en ny spännande arbetsvecka. Veckan kommer bli händelserik med löneförhandling, deklaration och fotbollsderby.

Av någon anledning ska vi löneförhandla i april numera, fick reda på det förra veckan. Är också lite omorganisation på gång på jobbet. Men inte mig emot. Ju förr desto bättre. 8% upp är målet.

Deklarationspappren kom i fredags också, ska ta tag i det någon av de närmaste dagarna. Hade det inte varit för enskilda firman vore det ju rätt enkelt. Nu kan det riskera att ta någon timme, men har rätt bra koll på bokföringen.

Imorgon är det också spännande fotbollsderby mellan mitt lag AIK och Hammarby. Hade det inte varit så vansinnigt dyrt att gå på fotboll kunde jag kanske varit på plats. Hörde av en kompis att biljetterna på långsidan kostade typ 4 eller 500 kr och de billigaste runt 200. Vansinne om du frågar mig, men eftersom det blir mer eller mindre fullt ändå vore det ju konstigt om de sålde biljetterna billigare än de behövde. Försöker bry mig så lite som möjligt om AIKs fotbollsresultat och blir bättre och bättre på att koppla bort betydelsen av detta. För ett par år sen var det viktigare att AIK vann än att börsen gick upp. I år tar jag hellre 20% upp i ryssland än SM-guld till Gnaget när vi ska summera år 2008.

7 comments:

 1. Anonymous12:52 PM

  "Försöker bry mig så lite som möjligt om AIKs fotbollsresultat och blir bättre och bättre på att koppla bort betydelsen av detta."

  Då är ju inte AIK ditt lag?

  ReplyDelete
 2. Anonymous1:38 PM

  "Hörde av en kompis att biljetterna på långsidan kostade typ 4 eller 500 kr".

  4 kr har du väl råd med :-)

  Språkpolisen

  ReplyDelete
 3. Anonym1: Jo AIK är mitt lag. Försöker dock inse att det inte är värt att ha ont i magen 2 dagar efter 0-0 mot Trelleborg.

  ReplyDelete
 4. Anonymous6:51 PM

  Men för att bli stormrik så kan en bra hooby som bryter av mot vardagen vara bra. Vad gör våran miljonärbloggare när du inte jobbar?

  ReplyDelete
 5. OM det är dyra biljetter. Inte konstigt att det fanns biljetter kvar på långsidan medan det var fullt på kortsidan där det var billigare. Även jag belyser detta i min blogg.

  ReplyDelete
 6. Anonymous11:31 PM

  checka in bloggen http://gudsassistent.blogspot.com/ och säg vad ni tycker!

  ReplyDelete
 7. Anonymous12:04 PM

  Du som förstår dig på aktier och sånt.. Senaste inlägg på Spionbloggen http://spioneri.blogspot.com
  - vilken aktie kan det handla om??
  Ja ja, jag vet det är sannolikt rena rama påhitt, tjafs på bloggarna går inte att lita på, men ändå??
  bara skitnyfiken...
  svårt att hitta nån som bergiper börs o aktier förresten, jag menar på bloggarna..

  ReplyDelete