Saturday, April 12, 2008

Brolle

Det är extremt sällan jag skriver något som inte har någonting med vare sig min vardag eller ekonomi att göra men nu måste jag ta tillfället i akt. Visst måste det vara så att den här Schulman/Brolle historien är riggad och ett skämt?

Är det på riktigt så är Brolle inte bara en tönt utan troligtvis också efterbliven.

11 comments:

 1. Anonymous6:48 PM

  Varför lägga ner tid och energi på sånt där. Tiden ska läggas ner på att bygga upp en förmögenhet och dö med ett familjeimperium.

  ReplyDelete
 2. Anonymous2:10 AM

  Precis. Som det står i boken Rich Dad, Poor Dad (handbok hur man blir rik av en som växte upp med två fädrar som hade väldigt olika inställning till pengar och risktagande) - man ska omge sig med positiva personer som tänker likadant och uppmuntrar och inte slösa tid på idioter

  ReplyDelete
 3. Anonymous12:35 PM

  Det är extremt sällan jag skriver någonting här likaså, men det var så lustigt att du tog upp det som just nu irriterar mig som mest. Konklusionen måste vara den att Brolle faktiskt är efterbliven. Undra om det har någonting med norrland att göra...

  ReplyDelete
 4. Anonymous5:20 PM

  Jag är också riktigt irriterad på Brolle. Hur dum är han? Har inte tänkt på att han kan vara utvecklingsstörd, men det kanske förklarar det hela. Han är en skam för Norrland, eller är hela landsänden utvecklingsstörd (betänk det jävla samegnället).

  ReplyDelete
 5. Anonymous7:57 PM

  Ursäkta men..
  Hur tänker ni nu?
  Är det ngn som är efterbliven så är det väl ändå schulmanpacket och porseryd eller..
  Hur dum får man vara som producent... Nu får du nog förklara hur du tänker miljonären..

  ReplyDelete
 6. Anonymous10:19 PM

  Brolle tänkte väl som så att all publicitet är bra publicitet. I nån undersökning i dagens Expressen (nej jag hade inte köpt den, den låg framme) så ledde hans kör stort över de andra, så taktiken verkar fungera. Johan Glans gjorde fö. en skön referens om det hela i senaste Parlamentet

  ReplyDelete
 7. Nu har jag nog missat något, är det för att jag inte läser aftonbladet? Vad handlar det hela om?

  ReplyDelete
 8. Anoym 4: Att Schulman tycker det är kul att jäklas är inget nytt. Och att svaret från Porseryd eller vad han nu hette var ett skämt fattade ju till och med min 90 åriga mormor.

  Förstår uppriktigt sagt inte vad Brolle blivit sur för. Givetvis får man räkna med att någon tycker man är kass som artist fotbollspelare eller annan offentlig person. Och också skriver det i en blogg eller sms till sin kompis.

  Bo: Hoppas du har rätt och att detta är taktik och inte dumhet.

  Jesper: Vet faktiskt inte vad det handlar om. Som sagt i inlägget och kommentarerna så måste det vara någon form av skämt. Går alltså inte att förklara...

  ReplyDelete
 9. Anonymous10:46 AM

  Brolle måste väl, oavsett hur man räknar och nästan oavsett vem som gör jämförelsen, vara smartare än någon av herr Schulmans!

  Men å andra sidan; Vem bryr sig om vad Schulmans gör/skriver/tycker?

  Jag såg A Schulmans gamla IQ-resonemang nyligen :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous10:06 PM

  Ursäkta? Är Brolle en skam för hela Norrland? Jag bor själv i södra Norrland och här ser vi iaf inte han som någon skam! Om du/ni tycker det är det era personliga åsikter och inget som alla tycker!
  Är det bara för att Brolle ser bra ut och ni som skriver de här vidriga sakerna är så jävla missnöjda med er själva? Isåfall förstår jag er anledning till varför ni pekar på att Brolle samt vi från Norrland är efterblivna! Ni är fan så sorgliga!

  ReplyDelete
 11. Anonymous10:10 PM

  Glömde skriva mitt namn. Eftersom jag vågar stå för det vill säga
  / Elin från Sandviken

  ReplyDelete