Friday, December 07, 2007

Riskspridning

Indien och Ryssland går bra idag medan Hong Kong gick dåligt natten till idag. Så det jämnar väl mer eller mindre ut sig när man ska summera fonderna ikväll.

Både Indien och Ryssland är nu vädligt nära ATH.

4 comments:

 1. Anonymous11:24 AM

  Nybörjare här men vad menas med ATH? Tack på förhand. Själv lämnade jag Hong kong för två månader sedan ;o) Satsar mer Indien och Ryssland nu, tror även på afrika inför kommande år.

  ReplyDelete
 2. All Time High. Dvs det högsta någonsin i historien.

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:00 PM

  mm.. Har mina få slantar i SHB indienfond för tillfället. Om man bortser ifrån pensionssparandet och kapitalförsäkringen... Jävligt trist att jag har sålt av det mesta p.g.a. lägenhetsrenovering. Har bara dryga 3600 (anskaffningsvärde 3000) kvar i fondplacering =(...

  Sitter och fantiserar om hur det vore ifall jag hade väntat med att köpa möbler och golv osv och slängt in alla pengarna i indienfonden.. Den är upp 20% sen jag köpte för någon månad sen =O

  simplicity indien har gjort gott för PPM-pengarna också.. Iofs så rör det sig knappt om några pengar alls där så jag ser det mest som lekutrymme.. Testa lite roliga placeringsstrategier.. Hur ser du på dom pengarna, Miljonären?

  ReplyDelete
 4. hej!
  kikar in och säger gokväll i det regniga vädret!

  ReplyDelete