Wednesday, December 26, 2007

God fortsättning Indienvänner

Med risk för att bli tjatig vill jag gratulera alla fondsparare i Indien till ännu en lyckad dag. Blir kul att se uppdateringarna på fonderna när de svenska bankerna och fondförvaltarna uppdaterar imorgon torsdag. Tror de flesta indienfonder kan räkna med en uppgång på 5-6% från när man stängde igen för jullov, om det inte backar ordentligt natten till imorgon vill säga. Dock en liten bit (runt 1%) kvar till toppnoteringen.

6 comments:

 1. Anonymous3:39 PM

  mm.. indien är mysigt =)frågan är bara hur länge vi ska hålla oss kvar där.. Hur känner du? personligen känns det som att jag kan våga vara kvar där under 2008 iaf.. det går ju snabbt uppåt men det har ju varit några dippar ändå.. Det känns på nåt sätt ändå rätt stabilt

  ReplyDelete
 2. Tror Indien och Kina blir bra även på längre sikt. Tillväxten är såpass hög att de höga P/E-talen inte känns orimliga.

  2008 tror jag Ryssland blir den stora vinnaren.

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:47 PM

  Jag måste tipsa dig om Lidls fiskpinnar - 18 st för 8.90:-. De har en tämligen tillfredsställande smak och innehåller en större andel fisk än Findus fiskpinnar, som kostar tre gånger mer. Den tyska affärens müsli är också ett kanonköp, ett kg för en tiokrona.

  ReplyDelete
 4. Anonymous8:17 PM

  Pappa köpte snygg skinnjacka på LIDL... 150 kronor... ser ut som vilken designerjacka som helst ;-)

  ReplyDelete
 5. Anonymous3:30 PM

  Ngn mer än jag som tycker ppm gör ett dåligt jobb, inga nya kursuppdateringar sen fredagen den 21/12 TROTS att flertalet av börserna varit öppen minst 2 handelsdagar.

  ReplyDelete
 6. Tack för tipsen om fynden på LIDL. Köpte 2 kg köttbullar på COOP för 19 kr per kg igår, med 150 gram per portion + lite pasta eller potatis och grönsaker så blir det gott och väl under målet med 10 kr per måltid.

  PPM är en katastrof. Inte bara med sina tröga uppdateringar utan att det också ska ta så lång tid att byta fonder.

  ReplyDelete