Sunday, November 18, 2007

Tiden går fort...

...hade helt glömt att det var dags för månadsrapport i dagarna tills jag såg en kommentar om det. En kombination av mycket på jobbet, att tiden går fort och att det inte är lika roligt med rapporten när börsen inte gått så bra på slutet kanske. Jaja, självklart måste jag fixa en månadsrapport, kommer under kvällen eller senast imorgon efter jobbet om fixandet med matlådorna ikväll skulle dra ut på tiden.

3 comments:

 1. Anonymous8:38 PM

  Hej!
  Vad tror du om att du tar en mkt liten del av kapitalet, säg 20k och har för aktier, så som när du köpte mekonomen....
  Du tradar lite med dessa 20, utan att ta några större risker i aktier som du tror på och motiverar varför på bloggen........ Detta skulle krydda bloggen lite och kunna öka antalet besökare.
  Vad säger du om detta?

  ReplyDelete
 2. Tror inte det är rätt metod att välja strategi för mitt sparande utifrån att bloggen ska bli så intressant som möjligt.

  Däremot var Mekonomen garanterat inte det sista aktieköpet.

  ReplyDelete
 3. Anonymous11:20 PM

  Svar: Ok förstår din synpunkt. Men jag menade inte att du skulle ändra strategi för sparandet, utan bara sätta av en mindre engångs summa till aktier. För varje månad som du sparar i fonder blir denna del relativt sett mindre i din totala portfölj(såvida du inte är mkt framgångsrik avseende denna del) och det påverkar inte din övergripande strategi för sparandet nämnvärt.  Mvh

  ReplyDelete