Sunday, November 18, 2007

Balansekonomi

Såg lite på TV4s nyhetsmorgon idag och Charlie från Lyxfällan och någon kvinna från deras företag Balansekonomi var där och svarade på frågor från tittarna. Sen gick det att chatta med dom på tv4.se

Nu kanske inte jag är målgruppen riktigt, men jag tycker inte de kom med så mycket vettigt. Det mesta de säger syftar till att man ska gå deras kurser eller gå in på Balansekonomi.se som de nämner i nästan varje svar på någon fråga. Har mycket svårt att tro att deras kurser ska vara värda pengarna!

10 comments:

 1. Anonymous12:29 PM

  Såg slutet med tittar-frågorna - vad sas innan dess ? Tror att kurserna är till för folk som inte kan någonting om ekonomi överhuvudtaget.

  Det är ju i princip en rip-off av hela RichDad-grejen. Läs en av Kiyosakis böcker och och man har konceptet...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7:04 PM

   Så sant.
   Har läst 3 av Kiyosai.
   Mycket bra läsning. Ger mycket.

   Delete
 2. Anonymous3:19 PM

  När kommer månadsrapporten? Det är ju den man ser fram emot ;)

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:38 PM

  Har bara sett lyxfällan en o en halv gång. Inget som lockade.

  Det man kan få där och hos Balansekonomi kan man få helt gratis hos vilken kommunal budgetrådgivare som helst. Utan att komma i TV dessutom.

  Men det är kanske det som många vill......

  ReplyDelete
 4. Anonymous5:56 PM

  Allan, du har nog misstolkat det hela. Bara för att du är med deras Utbildning kommer du inte med på TV. Det är 2 helt olika grejer. Jag har sett lyxfällan färre gånger en dig, och ändå enkelt greppat det.

  ReplyDelete
 5. Anonymous7:42 PM

  Balansekonomis utbildningar är otroligt kraftfulla! Jag har själv gått 2 utav deras utbildningar, och är väldigt väldigt nöjd! Det har förändrat mitt liv radikalt på ett väldigt positivt sätt. Lyxfällan och bálansekonomi har inget med varandra att göra, Balansekonomi är ett fristående företag med en otroligt imponernade kunskap både hos ledningen, handledarna och cocherna.

  ReplyDelete
 6. Anonymous11:12 AM

  Helt rätt. Det är en rip-off av RichDad.
  Balansekonomi och Lyxfällan har med vartannat att göra. Charlie var med och grundade Balansekonomi och är verksam i företaget. Lennart har synts i Lyxfällan. Pia, Lennart och Charlie har samarbetat länge bla via företaget Resurshuset sedan genom olika nätverksföretag (liknas ibland vid pyramidspel) tex ACN, Entertainment Express, Bridge.
  Deras kunskaper i ekonomi är starkt begränsade. De råd de ger kan man som någon nämnde tidigare få helt gratis. Kiyosakis böcker är ett billigt alternativ. Läs dem kritiskt.

  ReplyDelete
 7. Anonymous9:05 PM

  Hur kan du säga att Pia, Lennarts och Charlies kunskaper om ekonomi är starkt begränsade när du formodligen aldrig ens har träffat eller har jobbat med dem?

  ReplyDelete
 8. Har bara sett lyxfällan en o en halv gång. Inget som lockade. Det man kan få där och hos Balansekonomi kan man få helt gratis hos vilken kommunal budgetrådgivare som helst. Utan att komma i TV dessutom. Men det är kanske det som många vill......

  ReplyDelete
 9. Jag haller helt klart med! En total rip off. Lyxfallan daremot ar ett suverant program. Jag alskart!

  ReplyDelete