Sunday, November 11, 2007

Grattis till er som kom med i DI

Skriver ju inte så mycket på bloggen längre och funderar ibland på att dra ner skrivandet till kanske bara något enstaka inlägg i veckan och månadsupptaderingarna, för att ni ändå ska kunna följa min väg mot rikedomen. Men samtidigt som jag inser att jag skulle kunna och behöva lägga ner mer tid på bloggen kan jag erkänna att jag blev lite besviken när jag inte var med i DIs bloggartikel idag.

12 comments:

 1. Anonymous8:07 PM

  Tänkte på dig hela tiden när jag läste artikeln på DIs hemsida och blev själv väldigt förvånad när dom inte nämde dig. Förstår att du blev besviken, så hör av dig till dom vetja. Tycker det vore roligt att höra en anledning till att dom inte tog med dig. Men dom kan ju rent av ha glömt dig...

  Nej nej och åter nej. Du får rent ut sagt fan inte dra ner på skrivandet av bloggen. Fan va tråkigt i så fall. Du har ju kommit igång så bra och vad jag förstått det som, bara fler och fler läsare. :) Men det förvånar inte mig när du skrev det, för du har faktiskt uppdaterat betydligt mindre den senaste tiden.

  En annan tanke, börjar du tröttna lite på ditt sparande, därav färre inlägg i bloggen, eller känns det bara inte motiverande längre?

  MVH
  Ako

  ReplyDelete
 2. Är helt klart bloggandet som går trögt, inte sparandet. Där har jag samma motivation som tidigare.

  Problemet med bloggen är att sparandet och livet i övrigt ser ungefär lika ut dag ut och dag in. Jag äter för 20-30 kr per dag, har 2500-3000 i räkningar per månad och undviker utöver det utgifter så långt det bara går.

  Det stora som händer är börsen rörelse och det finns det bättre ställen att läsa om.

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:08 PM

  Anledningen till att bloggen inte kom med skulle jag tro är att den inte finns med på de populära ranking sidorna. Tex bloggporalen.se, bloggtoppen.se osv.

  Att finnas med där borde ju även kunna öka läsarantalet, så det får du se över.

  Tack för en lysande blogg!

  ReplyDelete
 4. Anonymous12:18 AM

  Hej, även jag blev väldigt förvånad när det visade sig att din blog inte var med på listan. Jag snabbkollade på de som jag inte kände till sen tidigare och kan konstatera att din blog är mycket roligare och mer intressant än många på den listan! Om jag prenummererade på DI skulle jag säga upp den med en gång efter en sån dålig artikel ;)

  Förstår att det kan kännas ointressant för dig att uppdatera blogen stup i kvarten; det blir väl tradigt efter ett tag (du har ju faktiskt skrivit i mer än ett år nu...). Jag ser ju gärna att du fortsätter att skriva, men visst, gör ett uppehåll ett tag. Gör andra saker (som inte kostar pengar :)) och sluta att tänka på blogen så kanske det känns mer lockande efter ett tag.

  Tack för mig // Mattias

  ReplyDelete
 5. Anonymous3:01 AM

  Du borde utan tvekan varit med. Din blogg är ju både bättre och har fler läsare en många som kom med där.

  /En som kom med

  ReplyDelete
 6. Anonymous9:38 AM

  kan bara instämma! sjukt att du inte kom med.

  Om det gör dig på bättre hummör ska jag slänga iväg ett mail där jag ger di ett tips om dig och din blogg....om det skulle falla väl ut. skulle du då kunna tänka dig att ställa upp på en invervju? eller är du för hemlig?

  /Per Ny

  ReplyDelete
 7. Anonymous9:55 AM

  jag har tipsat Di.se nu bara att vänta och hoppas att de tar kontakt. kanske kan bli den gnista du behöver i ditt bloggande?

  jag hoppas att du på sikt kan bli lika stor som "löparn" eller iaf "investerar3"!

  /Per Ny

  ReplyDelete
 8. Anonymous1:42 PM

  Hur många besökare har du på den här (intressanta) bloggen?
  Nyfiken att veta...

  ReplyDelete
 9. Anonymous2:02 PM

  Alltså,denna blogg är mycket bra och intressant att läsa.

  Men det går inte att jämföra med t.ex. löparn. Det är en helt annan kategori, och miljonaren själv skriver detta flera ggr, att han inte är aktieexpert.

  Men, intressant ändå, mycket!

  ReplyDelete
 10. Jag ligger på runt 500 besökare per dag. Och har så gjort mer eller mindre varje dag sen i vintras.

  ReplyDelete
 11. Tips för att öka läsarantalet. Nummer ett är innehåll, innehåll, innehåll och återigen innehåll. Så ifall du trappar ner på skrivanden lär du även direkt tappa läsare. Som det är idag har du ju faktiskt bra innehåll men kanske går det att utveckla ännu mer än till bara just en blogg?

  Sedan gäller det för dig att synas på så många ställen som möjligt. Du har ju en bra grund med 500 besökare per dag att stå på. Gör länkbyten med andra siter. Se till att du syns på så många ställen som möjligt, får du väl igång snurran ordentligt så kommer det bli som ett ekorrhjul där fler och fler länkar till dig, du syns på fler ställen i google osv och har du bara ett innehåll som är bättre än andra sidor så kommer även folk att komma tillbaka.

  ReplyDelete
 12. Anonymous8:25 PM

  Hej!
  Ett förslag är att du tar en liten del säg 20k och har för aktier, så som när du köpte mekonomen....
  Du tradar lite med dessa 20, utan att ta några större risker i aktier som du tror på och motiverar varför........ Detta skulle krydda bloggen lite och säkert inte påverka din målsättning negativt...
  Det är lite ointressant att bara läsa om någon som sätter av pengar till fonder. En tradeoff för att göra bloggen mer intressant, mer besök på sidan och förhoppningsvis lika hög eller högre lönsamheti sparandet.

  ReplyDelete