Saturday, April 16, 2016

Skön lördag

Vaknade tidigt och tog en löprunda. Tyvärr är formen sämre än vanligt. Varit skadad och sjuk och börjar väl dessutom bli gammal. Men milen på 40 i sommar är målet som varje år. 100 kg i bänk ska sen tas samma vecka så man inte bantat sig fram till löpformen.

Sen blev det cykeltur med sambon till inte mindre än 4 olika matbutiker för att gå ut och länsa den aktuella butiken på några utvalda lockvaror. Min sambo hade engagerat sig bra och läst på aktuella erbjudanden och lagt upp rutten. Man blir stolt.

Sen hem och lämna varorna och ner på biblioteket för att hämta ut boken Svenska miljardärer.

Sen har det blivit 2 första avsnitten av serien billions (bra). Nu middag där vi lyxar till det med Pepsi Max. 10 kr för 1,5 liter var ett av dagens fynd som gör att vi gör ett undantag och inte dricker vatten.

Tack och hej. Hoppas ni är lika nöjda med er helg!

20 comments:

Tommy Lundberg said...

Och inte är det första April heller - läsk till maten!! Hoppas det smakar :)

Anonymous said...

Tycker du blivit lite väl slösaktig. Pepsi är varken bra för hälsan eller ekonomin. Om du ska hålla dig frisk och rik rekomenderar jag dig hellre vatten och ifall du vill lyxa på det mjölk. Mjölk innehåller även viktiga vitaminer du behöver till din träning. Annars bra kämpat med matinköp. Mvh

Anonymous said...

Låter som en trevlig lördag. Men kan tipsa om att cykla till en källa och hämta vatten. Vi har en här i nackareservatet som strömmar ut ur grusåsen. Gott, gratis och trevlig cykeltur.

Bättre en pepsi ;)

Miljonaren said...

Hälsomässigt är jag ganska säker på att man kan dricka 1 liter lightläsk om dagen utan någon negativ effekt. Nu dricker jag 0,75 liter i månaden så ni behöver nog inte oroa er alltför mycket för min hälsa.

Investerarens.se said...

Milen på 40 är ju riktigt bra! Har också tagit upp springningen igen från att alltid varit en gymråtta. Men älskar verkligen känslan man får efter en löptur!

Skoj att du gillade Billions! RIktigt skön serie tycker jag :)

Trevlig helg på dig och snyggt jobbat med all sparadkrona du åstadkommit! :D

Miljonaren said...

Milen på 40 är ok. Men att göra det samtidigt som man tar 100 i bänkpress är rätt bra.

Anonymous said...

Hej Miljonären!

Som jag har förstått det så är det innan du fyller fyrtio du avser att vara ekonomiskt fri. Jag har gått igenom dina gamla inlägg utan att uppfattat hur gammal du är idag?


Vänlig hälsning

Miljonaren said...

Född 1981

Lasse said...

Var kan man se Billions?

Miljonaren said...

HBO eller dreamfilm.

Anonymous said...

Hur tränar du i snitt varje månad för att klara milen på 40 min och bänk 100 kg? Jag har klarat båda men inte under samma år...vilketär riktigt bra måste jag säga att klara det på samma form!

Anonymous said...

* varje vecka ska det stå ovan, inte varje månad....

Anonymous said...

Fortum?

Miljonaren said...

Tränar 2-3 styrkepass i veckan och tar "alltid" 100 i bänkpress. Men löpning milen på 40 klarar jag väldigt sällan. Ofta bara någon vecka per år ofta på tidig höst då jag sprungit lite mer långa pass under sommaren. Håller igång året runt med spinning, roddmaskin och löpband. Men behöver lite mer mängdträning i löpning för att nå 40 min formen.

fruminimera said...

Kul cykeltur! Har nyligen hört om turfing men detta är en annan nivå, helt klart

Anonymous said...

Hej intressant blogg. Har du/någon några ideér om hur cloetta kommer påverkas vid denna kvartalsrapport för Q1? Mvh

Tor said...

Hade varit intressant att höra hur du lägger upp löpträningen och hur du gör med utrustning för detta? Har aldrig sett några löprelaterade utlägg i din budget?

Miljonaren said...

Köper ett par skor för kanske 1000 kr per år. Övriga träningskläder försvinnande lite.

Anonymous said...

Har du HBO så du kan se Billions eller kör du fulladdning ifrän nätet.
Känns som att du inte skulle betala 79 kr i månaden för HBO eller har jag fel :-)

Miljonaren said...

Har inte HBO...