Thursday, March 17, 2016

Skönt med vår

Varit några riktigt fina vårdagar i Stockholm nu på slutet, och så även idag. Tyvärr jättemycket jobb så har suttit inne på kontoret 8 till 17 alla dagar den här veckan. Borde lugna ner sig lite nästa vecka. Men man blir ju sjukt peppad på att komma ur det här med jobb och deadlines så snart det bara går. Frågan är bara om det blir 3 eller 4 till förlorade vårar innan friheten?

10 comments:

Fantastiska Farbror Fri said...

Livet är lätt när det är vår:-)

Kan verkligen rekommendera friheten! Själv tänker jag ta med mig lunchen i ryggsäcken idag och ta några svängar i skidbacken i vårsolen...:-)

Pengaregn said...

Solen gör verkligen underverk. Har de senaste dagarna känt mig lite pånyttfödd av värmen:)

MvH Pengaregn

Belseful said...

Jo, kanske får unna sig en liten tur ute, för snart är det höst igen, den kommer väl runt mitten av juli :(

Anonymous said...

Fast från 8-17...vi på vår byrå längtar snarare till ett sånt jobb istället för våra arbetsdagar som är 8-22 flesta dagarna...ja jag tror jag ska byta jobb snart... :)

Anonymous said...

Inte funderat på att skaffa ett roligt jobb istället miljonären?

Miljonaren said...

Jo funderar varje dag på vad det skulle kunna vara. Har även tänkt tanken att starta eget och jobba halvtid. Men månadssparandet på 25.500 i månaden väger för tungt just nu. Roligt jobb med < 40h i veckan och > 40.000 i lön skulle vara toppen.

Anonymous said...

Exakt vad är det du tänkt sysselsätta dig med på dagarna efter att "friheten" har uppnåtts om ca 3-4 vårar. Spontant känns det som att du skulle kunna behålla nuvarande jobb alt byta till något ännu mer stimulerande, jobba halvtid eller ta ut mkt obetald semester och resa samt njuta av livet utan att behöva "checka ut" fullständigt!

Många frågor att vrida och vända på men känns som att du verkligen jaga´r den där friheten utan att riktigt leva i nuet just nu?!

Miljonaren said...

Lever absolut mycket några år framåt i tiden. Försöker att ta tillvara på livet men tänker på livet i frihet minst 2 timmar om dagen.

Andreas said...

3-4 år till, hur gammal är du då? Var det 10 miljoner innan 40? Är du 40 då?

Miljonaren said...

Fyller 40 år 2021 men hoppas vara klar lite tidigare.